3 Rosse Buurten in Bangkok

Laatst bijgewerkt op: februari 19th, 2020 | in Bangkok | Nachtleven | Thaise Meisjes

Bangkok heeft drie buitenlandse georiënteerde rosse buurten: Soi Cowboy, Nana Plaza en Patpong. Terwijl 95% van de locaties in elk van deze gebieden zijn go go bars, zijn er een aantal kenmerken die uniek zijn voor elk van de drie rosse buurten BKK zijn.

De prijzen voor drankjes in de go go’s zijn in de 140-200 Baht bereik, lady drinks vergelijkbaar 150-200 Baht. Bar fines zijn dan 600-1.000 Baht. De bars hebben geen dress code en in het algemeen geen dekking, behalve wezen ping pong shows in Patpong (vanaf 500 Baht – wees voorzichtig, veel toeristische oplichting).

1. Soi Cowboy

Rosse Buurten in Bangkok

Soi Cowboy is de helderste straat van Bangkok, een kleine soi vol met ongeveer 30 go go bars. Het is gelegen in het district Asoke, het aansluiten van Sukhumvit Soi 23 en Ratchadapisek Road.

Als u zich afvraagt waar Soi Cowboy dankt zijn naam aan, hier is het verhaal: Terug in de jaren 1970 Amerikaanse vliegenier T.G. Edwards opende zijn bar in de Soi, waar slechts een paar andere locaties in plaats was geweest. Met zijn grote gesp en cowboy hoofd kwam hij te werken met op een dagelijkse basis mensen gaven hem de bijnaam “Cowboy” – dus de naam van de straat.

Niet de meest spectaculaire verhaal, maar het is de felle lichten van dit kleine Soi en alles wat daar gebeurt dagelijks van rond 19:00 dat Soi Cowboy een van de beroemdste straten van BKK’s te maken. Soi Cowboy ligt net buiten de Sukhumvit MRT / Asoke BTS Station.

  • Beste Go Go Bars in Soi Cowboy: Crazy House BKK, Baccara, Cowboy 2

2. Nana Plaza

Nana Plaza

‘The World’s Largest Adult Playground”, zegt de nieuwe bord bij de ingang van Nana Plaza aan Sukhumvit Soi 4. Hoewel dit 3 verdiepingen tellende sex complex gemakkelijk wordt geslagen door Walking Street in Pattaya, dit is nog steeds een van de 3 grote rosse buurten van Bangkok. Het is gelegen in het hart van één van de meest populaire uitgaansgebieden BKK’s, Nana, die tal van internationale restaurants, luxe hotels, clubs en bars, maar is vooral bekend om is het bruisende nachtleven, de meeste van de locaties zijn verpakt met hoeren.

Nana Plaza heeft ongeveer 30 go go bars, en een flink aantal van hen zijn ladyboy bars. In feite, als je uit voor een Thaise ladyboy, heb je waarschijnlijk hou ervan hier als de straat (Soi 4) direct bij de ingang van Nana Plaza is ook vol ladyboy straat hoeren. De ladyboy go go bars in Nana Plaza is te vinden aan de oostelijke kant van het complex (afkomstig van de hoofdingang loop gewoon rechtdoor) op alle niveaus 1, 2 en 3.

De actie en waanzin op Nana Plaza, ‘s werelds grootste “seks complex”, begint dagelijks om ongeveer 07:00. Als u uit voor een gratis ping pong-show (betekent dat er geen dekking) geven Angelwitch op de tweede verdieping (linkerkant) een bezoek waard, het heeft shows dagelijks van rond 22:30. Nana Plaza is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, net uitstappen Nana BTS station – het is een 5-10 minuten lopen vanaf daar.

  • Beste Go Go Bars in Nana Plaza: Twister Bar, Rainbow 4, Billboard

3. Patpong

Patpong

Patpong is de oudste red light district van Bangkok. Ongeveer een dozijn go go bars bevinden zich op twee parallelle straten omringd door Patpong avondmarkt – dat is catering aan buitenlanders ook.

Patpong is gelegen in de wijk Silom, die is vooral een zakelijke omgeving, maar vrij goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Silom MRT / Sala Daeng BTS). Vergeleken met Sukhumvit een paar kilometer ten noorden, Silom nog steeds probeert te halen met spannende uitgaansgelegenheden maar Patpong en Boyz Town, gay strook rechts van de stad aan de overkant van de straat, zijn wat Silom is beroemd om na zonsondergang.

Pas op voor ping pong voorstelling oplichting in Patpong. Het is niet onwaarschijnlijk dat u zal worden benaderd door twee of drie verschillende Thaise jongens dragen advertenties in hun handen en vragen als je geïnteresseerd bent in het kijken naar een ping pong-show voor slechts 500 Baht (of zo) zijn. Meestal is dat een oplichting en vind je jezelf betalen niet alleen 500 Baht voor de ingang, maar ook volledig te duur drankjes (300 Baht en hoger) plus gedwongen om enkele dame te nemen en voor haar kopen lady drankjes voor nog hogere prijzen.

Ik zou je aanraden om weg van Patpong verblijven als u uit voor een ping pong-show en ga naar Angelwitch in Nana Plaza of Crazy House in Soi Cowboy plaats daarvan toont vanaf beide locaties van rond 23:00 dagelijks.

  • Beste Go Go Bars in Patpong: Bada Bing, Glamour, Black Pagoda

Nu heb je een goed overzicht van de verschillende rosse buurten in de hoofdstad van Thailand, kunt u ook mijn artikel over de 6 beste Go Go Bars in Bangkok nuttig.

Kaart van Rosse Buurten in Bangkok

Video van Rosse Buurten in Bangkok