5 Plaatsen om Sexy Meisjes te Ontmoeten in Chiang Mai

Laatst bijgewerkt op: april 30th, 2019 | in Chiang Mai | Noord Thailand | Thaise Meisjes

Als u voor het eerst Chiang Mai bezoekt, zoekt u waarschijnlijk een snel en actueel overzicht over de beste plekken om meisjes voor seks te ontmoeten – en dat is precies wat ik u zal laten zien in de post van vandaag.

Chiang Mai is nog steeds een beetje ondergeschikt (of onderschat dat ik zou moeten zeggen) onder buitenlanders in Thailand, maar dat is nogal verbazingwekkend: Zeker, je zult geen grote beer bar scene vinden die vergelijkbaar is met Soi 4 in Bangkok, of Soi 6 in Pattaya (de hoofdstrook met ongeveer 30 girly bars ligt op Loi Kroh Road, die nog steeds niet slecht is), en ook de bars gaan hier zachtjes zitten (er zijn momenteel maar 3 dergelijke plaatsen en het is meer als een toeristisch rip-off dan goed entertainment tegen fatsoenlijke prijzen).

Maar het ene soort plek waar Chiang Mai echt uitkomt zijn de massages – er zijn veel zeepmassages verspreid over de hele stad, plus kleinere body-to-body sekskappen waar niet veel toeristen over weten.

En dan moet je natuurlijk niet altijd geld betalen als je seks wil hebben. Je kunt ook veel leuke en aantrekkelijke Noord-Thaise meiden in Chiang Mai ontmoeten, door het dagspel te flirten met het personeel in de restaurants, 7-Eleven of andere winkels – of door gewoon de dating site te gebruiken om diners of dergelijke te regelen.

Maar laten we er een voor een doorheen gaan:

Chiang Mai Meisjes op Dating Site1. Online Dating Site

Chiang Mai is een van de beste plaatsen voor online dating in Thailand. Er zijn zo veel mooie Thaise meiden hier die op zoek zijn naar een buitenlandse vriend, of gewoon wat casual dating.

Thai Friendly is de grootste gratis dating site in Thailand. Het heeft meer dan 1,4 miljoen actieve gebruikers, en het is makkelijk om met een paar meisjes hier te praten en een paar afspraken voor verschillende nachten van je verblijf te regelen. U kunt dat doen voordat u hier aankomt.

Dit is zonder twijfel de beste manier om meisjes voor seks in deze stad gratis te ontmoeten (en overal in Thailand) – zeker, je kunt ook proberen met de meisjes te praten in het dagelijks leven. Je hebt ook goede kansen daarbij, maar het zal je meer moeite doen, omdat de meisjes vaak te verlegen zijn om met een buitenlander in het openbaar te flirten – anders dan de dating site, waar ze eerst met hun op hun telefoons kunnen praten en ze zijn er allemaal om welke reden dan ook: een leuke man ontmoeten.

2. Massages

Chiang Mai Massages

Chiang Mai is een paradijs voor massageliefhebbers: er zijn de kleine happy ending massagewinkels (links foto) waar u een hand job kunt krijgen voor een tip van 500 Baht en de zeepmassagewinkels (zoals “Zayuri” & “Ping Payom”) Met de beruchte “vissenkommen” waar je een meisje kunt kiezen, betaal je een vaste prijs van ongeveer 1.500-2.500 Baht en krijg je 1,5 uur bad, massage en seks.

Maar er is ook een derde soort massages in Chiang Mai: de body-to-body salons (rechts foto – “Absolute Paradise Spa”). Ze zijn meer verborgen buiten het stadscentrum, en hebben een aantal echt jonge, hete en vaak ook verrassend rondborstige meisjes aan het werk. Een standaard sessie met body to body en hand job kost meestal ongeveer 1.200-1.500 Baht op deze plaatsen en als je seks wil hebben, moet je met je meisje praten – meestal vragen ze een tip van 1.000 Baht.

Ik heb elk van deze plaatsen op de kaart gemarkeerd – je kunt het aan het einde van de gids vinden.

3. Straat Meisjes

Chiang Mai Prostituee

Een andere plek om meisjes voor seks te ontmoeten zijn de straat prostituees in Chiang Mai. Ze zijn uiteraard niet de meest aantrekkelijke vrouwen die je je kunt voorstellen (als ze dat zouden zijn, zouden ze liever in de massagewinkels werken of in ieder geval zelfverzekerd zijn om freelance in de clubs te doen), maar dat betekent ook dat hun prijs meer dan redelijk is:

Na een aantal onderhandelingen zouden die meiden voor korte tijd bij je naar het hotel komen voor ongeveer 800-1.000 Baht.

  • Het gebied rond de Tha Phae Gate (foto) is de voornaamste plek voor straathoeren om elke avond na 10 uur rond te hangen.

4. Beer Bars

Meisjes voor Seks in Chiang Mai

De beer bars zijn geweldige plekken om uit te hangen, spelen met de meiden (zoals biljart, Jenga of Connect Four), en koop ze lady drinks die iets meer kost dan uw eigen drankjes (ongeveer 150 Baht, waarvan ze ongeveer 60 Baht), en betaal later de bar fine voor het meisje als je haar uit wilt nemen voor seks (ongeveer 500-800 Baht voor de bar fine, en 1.000-1.500 Baht voor seks).

Als u geld wilt besparen, kunt u haar vragen voor haar Facebook- of Line-contact, en ontmoet ze na werk of de volgende dag voordat ze weer aan het werk gaat (meestal 18:00-19:00). Op die manier hoeft u de bar niet goed te betalen en te veel dame drinken.

De gebieden met de hoogste concentratie van deze beer bars zijn Loi Kroh Road (links foto) en het Chiang Mai Entertainment Complex (rechts foto) op dezelfde straat.

5. Nachtclubs

Chiang Mai Hoeren

Waar denk je dat de meisjes in Chiang Mai ‘s nachts heen gaan als ze willen feesten en misschien ook een mooie buitenlander ontmoeten? Dat is correct, de nachtclubs.

Zoe in Yellow (foto) is een geweldige club met veel meisjes die buitenlanders houden. Wees gewoon bewust dat een groot deel van hen hoeren is, wat betekent dat u ze 1.000 Baht of zo voor seks moet betalen. Maar de lijn tussen prostituee en “nieuwsgierige” meiden is erg dun hier, veel zullen gewoon met je naar huis gaan en niet om geld vragen, als je eerst met je feest en drinkt. Geweldige plek dat Zoe, mijn favoriete bar in Chiang Mai. Het zuigt gewoon dat ze om middernacht moeten sluiten (maar dat kan ook goed zijn, aangezien je kan suggereren dat je tv in je hotel wilt gaan in plaats van naar een andere club te gaan).

Spicy is de beruchte late-night club in Chiang Mai, en 90% van de meisjes zijn er hoeren.

En voor een meer ‘authentieke’ ervaring met meestal reguliere meiden, ga naar Warm Up Cafe in Nimman. U vindt er enkele van de heetste en mooiste Noord-Thaise meiden daar – hoewel wees gewaarschuwd dat veel van hen een beetje een houding hebben, dus het zal veel moeilijker zijn om erin te slagen (en ook mooi uitzien en een fles whisky hebben op jouw tafel zoals de Thais doen).

Kaart van Plaatsen om Meisjes te Ontmoeten in Chiang Mai

Happy Ending Massagewinkels = Yellow Pin
Zeepachtige Massagewinkels = Blue Pin
Body-to-Body Massage Salons = Pink Pin
Straat Meisjes = Red Pin
Beer Bars = Beer Pin
Reguliere Bars = Wine Pin
Nachtclubs = Drinks Pin

Video van Meisjes in Chiang Mai