Bangkok vs Pattaya: Nachtleven, Meisjes & Prijzen

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Bangkok | Pattaya | Thaise Meisjes

Een van de vragen die ik onlangs werd gevraagd, is heel wat van de lezers: Welke stad is beter in termen van meisjes, Bangkok of Pattaya? Ik vind dat wel een interessant onderwerp om in een volledig artikel te bespreken, dus ik ga het vandaag doen. Omdat ik weet dat er heel wat verschillende meningen zijn over de vraag of Bangkok-meiden of Pattaya-meiden beter zijn.

Bangkok Meisje Pattaya Meisje

Allereerst is het belangrijk om nauwkeuriger te zijn: beter in termen van wat? Beter in termen van het aantal hoeren? Beter in termen van aantrekkelijkheid en service van hoeren? Beter in termen van prijzen voor seks? Beter in termen van het vinden van een vriendin of zelfs het vinden van een gik? Ik zal al deze punten en nog wat meer bespreken, maar er is nog een ding om te verduidelijken:

Spreken we Thaise meisjes beter in termen van wonen of reizen in Bangkok of Pattaya? Het maakt een groot verschil als u in één van deze twee steden woont in vergelijking met als u daar voor een twee weken lange vakantie bezoekt.

Als iemand zijn die in Bangkok woont en regelmatig naar Pattaya gaat voor uitgebreide weekendreizen, heb ik mijn mening over alle hierboven genoemde aspecten, dus laten we ze een voor een doorgaan:

Hoeren

Er is geen twijfel dat Bangkok een hoger aantal hoeren in het algemeen heeft, maar de meerderheid van hen is catering voor Thaise mannen en de meeste van de vestigingen (bordelen zelfs karaoke in de lokale gebieden) zijn onbekend en onbeschoft door Farangs. En de hoofd rode licht districten van Nana, Soi Cowboy en Patpong plus de bierbarsgebieden zoals Soi 22 en Soi 4 zijn bijna niet de helft van wat Pattaya te bieden heeft.

Pattaya is echt een paradijs voor buitenlanders die met Thaise horen plezier willen hebben. Ik weet dat er verschillende meningen zijn over deze, maar ik voel me ook dat de sfeer in Pattaya veel relaxter en makkelijker is dan in Bangkok. Misschien is het de oceaan en beter weer waardoor mensen zich goed voelen in vergelijking met de drukke straten en verkeersstoringen van de hoofdstad waardoor mensen zich stress geven?

Pattaya-meiden doen over het algemeen een veel betere baan bij het onderhouden van hun klanten en zorgen ervoor dat ze een goede tijd hebben (in Thaise duu-lɛɛ, ดูแล, om na te kijken). Of loop Soi 4 in Bangkok voorbij alle bier bars – De meeste meisjes kunnen je op zijn best lachen, maar niet erg op je schreeuwen alsof je Soi 7 in Pattaya loopt. Of overal echt.

Pattaya hoeren zijn ook aantrekkelijker dan Bangkok hoeren in het algemeen. Ik heb het over de bierbars, ga ga bars en massagewinkels. Het enige soort plek waar ik denk dat Bangkok een voordeel heeft, zijn de zeepachtige massagezalen die echt meer mooie en meer witte, gekleurde meiden hebben om uit te kiezen. Maar als ik net nadenken Soi 6 in Pattaya waar je nog steeds makkelijk een heet en dun 20 jaar oud kan krijgen voor 1.300 Baht, dat heel erg moeilijk te vinden is in Bangkok.

En dat brengt me naar het laatste punt van de eerste categorie: de prijs van seks. Het is over het algemeen goedkoper in Pattaya. Het kan heel erg soortgelijk zijn in termen van bar fines (ongeveer 500 Baht in de bierstaven en 700-1.000 Baht in de Go Go Bars in beide steden), maar in termen van de werkelijke prijs voor geslacht is de standaard in Pattaya 1.000 Baht voor kort Tijd en 2.000 Baht voor lange tijd – dat is nog mogelijk in Bangkok, maar meestal moet je veel meer handelen om die deal te krijgen en dan is het meisje meestal niet zo aantrekkelijk. De 8 of 9-meid in Bangkok zou 3.000 Baht zeggen en geen Satang minder.

Samengevat: het aantal, aantrekkelijkheid en de prijs van hoeren is beter in Pattaya en daarom:

  • 1 Punt voor Pattaya Meisjes

Gratis Seks / One Night Stands

Om de vraag te geven welke meisjes beter zijn voor vrij sex, is het belangrijk om de verschillende soorten te leren kennen. De traditionele manier om Thaise meiden te ontmoeten voor een vrijetijdskamer is natuurlijk de bars en clubs. Het is echt moeilijk in termen van bars, zowel in Bangkok als in Pattaya. U hebt de bier bars met hoeren die geld willen hebben of de ‘normale’ bars, maar dan zijn dat meestal Thaise soorten plaatsen die niet echt geïnteresseerd zijn in buitenlanders. De nachtclubs zouden ook een optie zijn, maar vaker dan niet, loopt u ook in een freelancer.

Tweede optie kunt u met meisjes in dagelijkse situaties flirten, zoals met de dame in de koffiewinkel, 7-Eleven of in het winkelcentrum praten. Dit is waar Bangkok zeker een voordeel heeft: de meiden zijn misschien eerder verlegen, maar als je de eerste stap doet en eigenlijk met haar begint te praten, is het veel realistischer dat het kan worden tot een datum gevolgd door seks. En misschien meer. Natuurlijk heb je ook leuke meisjes in de winkels in Pattaya, maar het is heel wat dat ze als vrijwillige prostituees werken als ze uit het werk zijn en zelfs als ze niet zijn, hebben ze in mijn ervaring veel meer Thaise vriendjes dan in Bangkok waar je ook zoveel meer plaatsen hebt om toch te gaan omdat het zo’n enorme stad is.

En dan is de derde optie die het meest populair is voor buitenlanders om meisjes echt overal in Thailand te ontmoeten, de online dating sites. U kunt alleen maar zoeken naar beide steden en u zult niet alleen zien dat er meer dan 3 keer zo veel meisjes online zijn die u in Bangkok willen chatten dan in Pattaya, maar ook dat er veel meer “normale” meiden met gewone Banen in Bangkok dan in Pattaya waar meer dan de helft van hen hoeren op zoek zijn om druk te blijven voordat ze in de bar of massage gaan werken. Als je dat alles opsomt, hebben we een duidelijke winnaar in deze categorie:

  • 1 Punt voor Bangkok Meisjes

Vriendinnen / Vrouwen

Laten we het zien: Pattaya is een stad vol hoeren. Het betekent niet alleen hoeren, maar het is niet makkelijk om een ​​jonge en aantrekkelijke vrouw te vinden die niet voorop staat voor je geld. Zelfs als ze niet in een bar of massagesalon werkt, het feit dat ze ziet dat al deze meiden elke dag door hun Farang-vriendjes worden verwend, creëert zeker geen idee van het geven en ontvangen van relaties.

Bangkok is echter heel anders. Je zou hier zelfs kunnen leven en helemaal niet met prostitutie geconfronteerd worden, of in ieder geval veel minder. Of laten we het zo zeggen: U kunt het hier vermijden wat onmogelijk is in Pattaya.

En bovendien is Bangkok een stad voor jonge Thaise vrouwen om uit heel Thailand te komen om te studeren bij talloze universiteiten en hogescholen. En dan heb je alle kantoormeisjes die meer geld verdienen dan de gemiddelde Farang leraar hier. Niet te vergeten de honderdduizenden vrouwen die werkzaam zijn in alle winkels, cafés, winkelcentra, restaurants, hotels, enz. Die u als uw vriendin en heb veel betere kansen om haar huiswerk te doen en voor je te koken in vergelijking met meisjes met soortgelijke banen in Pattaya. De hoeveelheid en kwaliteit is beter in Bangkok.

Met alles wat in overweging genomen is, is Bangkok zonder twijfel een veel betere keuze voor serieuze dating en relaties en daarom:

  • 1 Punt voor Bangkok Meisjes

Giks

Als je niet bekend bent met de term ging, is dat eigenlijk het Thaise woord voor “meesteres” of in principe neuk vriend. U vindt een gedetailleerde uitleg hier. Dus ook, Bangkok is natuurlijk de grotere stad met meer meisjes, maar zijn ze ook beter om te nemen als jouw giks in vergelijking met Pattaya-meiden? Eerlijk gezegd zie ik hier geen grote verschillen.

Zeker, veel meisjes in Pattaya willen geld op de eerste ‘date’, maar dan is het niet onwaarschijnlijk dat ze je vriend blijft met voordelen zolang je haar maaltijd of drank betaalt wanneer je het ontmoet. Wat ik opgemerkt heb met Bangkok-meiden, is dat ze in dit opzicht veel meer flaky zijn, meestal doen alsof ze zo druk zijn (dat kan eigenlijk het geval zijn). Maar dan heb je nog veel meer meiden om uit te kiezen en kan je gewoon proberen met het volgende meisje dat je op de dating site of in het winkelcentrum wilt vinden.

Lang verhaal kort: Als je weet wat je doet, moet het makkelijk zijn om een paar giks in beide steden te vinden.

  • 1 Punt voor Bangkok en Pattaya Meisjes

Vrienden

De eerste vier punten waren in principe alles over romans en seks. Maar hoe zit het met het vinden van gewoon normale vrienden in Thailand’s twee meest bezochte steden? Als u naar Pattaya kijkt, is het in feite een complete toeristenstad. 90% van alle Thais in deze plaats zijn niet oorspronkelijk van Pattaya en werken in een soort plaats die gericht is op toeristen, of het nu een hotel, restaurant, winkel, massage is. En dat is ook hoe ze je daar altijd zullen behandelen – als toerist.

Daar zie ik een duidelijk voordeel van Bangkok. Hier vindt u meisjes die hun toekomst willen werken – sommigen zouden studeren, sommigen zouden in een nieuwe baan gaan trainen, sommigen zouden een carrière in een van de grote bedrijven doen. Ze zouden hier jaren blijven en natuurlijk ook vrienden zoeken en niet alleen vriendjes.

Het is niet zoals in Pattaya, waar de meeste meiden gewoon komen om een ​​rijke Farang te vinden en zo snel mogelijk weer van daar te komen. Ja, er zijn altijd uitzonderingen, zoals u ook min of meer slimme meisjes hebt die op plaatsen zoals onroerend goed in Pattaya werken, maar die zijn echt zeldzaam. En zelfs deze soort meisjes zijn mooier en beter voor vrienden in Bangkok dan in Pattaya. Geen twijfel over deze:

  • 1 Punt voor Bangkok Meisjes

Allerdaags Leven, Kennissen

Een ding dat ik heel erg verdrietig vind (of nogal irritant) is dat zodra je met de meid in het café, kassier bij de Tops Market of je favoriete serveerster in het restaurant van het Foodland bent begonnen, plotseling is ze er niet meer. Je vraagt haar collega waar ze is of als het weer haar dag is en ze zegt “ɔ̀ɔk bpai lɛ́ɛo” (ออกไปแล้ว) – Ze heeft haar werk al klaar, letterlijk “out go already”.

Het is echt een fenomeen hoe vaak mensen hun werk hier veranderen en terwijl ik het niet aan hen zou schulden, zijn ze zeker niet lui, althans in de meeste gevallen is het eerder omdat de werkomstandigheden in Thailand helemaal niet werkvriendelijk zijn ten opzichte van de westerse landen, maar dat is een ander onderwerp. Het is gewoon erg vervelend als je mensen ziet die je bekend hebt, hun werk zo snel verlaten, en dat is hetzelfde in Bangkok en Pattaya.

Wat ik denk echter een groot verschil tussen beide steden is, is dat mensen (zowel meisjes als jongens) in Pattaya in het algemeen vriendelijker zijn dan in Bangkok. Ga gewoon rond Pattaya en je krijgt meer glimlachten dan Bangkok, waar veel mensen niet alleen stress maar ook naar je kijken, zoals ‘wie is die man, toerist of expat, wat doet hij, wat wil hij?’ Dat soort “duu-ɔɔk” (ดู ออก) mentaliteit van Thais waar ze denken dat ze binnen een paar seconden een persoon kunnen beoordelen door hoe hij eruit ziet, hoe hij gekleed is en hoe hij zich gedraagt. Super vervelend vooral in Bangkok. Het is anders wanneer je ze eigenlijk praat, dan kunnen ze natuurlijk wel leuk zijn, maar het is altijd dat je hier eerst kijkt en hier gaat beoordelen, die je moet wennen aan.

  • 1 Punt voor Pattaya Meisjes

Bangkok Meisjes winnen 4:3

Maar zoals ik al in het begin zei, hangt het echt af van wat je doet. Komt voor een vakantie? Dan zou ik zeggen dat Pattaya jouw betere keuze is. Meer hookers en meer plezier. Komt hier te wonen? Dan zou ik zeggen dat Bangkok jouw betere keuze is. Beter voor vrienden en serieuze dating en nog steeds meer dan genoeg hookers om plezier te hebben met. Plus Pattaya is slechts een 2.5 uur busrit weg, zodat je er een keer in een keer naar beneden kan gaan (dat is precies wat ik doe).

Natuurlijk, als je een strandpersoon bent en gewoon niet van grote steden houdt, dan zou het waarschijnlijk beter zijn om daar te leven. Maar dan moet je ook manieren vinden om geld te verdienen. Ook hier heeft Bangkok voordelen met veel meer en hogere betalende banen en naar mijn mening ook betere mogelijkheden om je eigen bedrijf te starten. Zelfs als je online werkt, heb je veel betere mogelijkheden om gelijkwaardige mensen te netwerken en ontmoeten.

Maar dat is een heel ander onderwerp, dit bericht is een vergelijking van Bangkok meisjes tegen Pattaya meisjes dus wat is jouw mening hierover? Laat ons weten in de reacties.