Wat is een Bar Fine in Thailand en Hoeveel is het?

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Nachtleven | Thaise Meisjes

Bar Fine in ThailandAls je van een meisje en je wilt haar mee te nemen uit de bar, moet je een bar fine die de lat voor het mislopen van inkomsten voor drankjes verkocht door die bepaalde meisje compenseert betalen. Het is niet iets dat na komt onder meer, het is gewoon het bedrag dat u betaalt voor het recht om haar naar buiten te nemen.

  • Bar Fine – in Thai “kâa baa” (ค่าบาร์)

Thaise meisjes werken in bars ontvangt slechts een zeer basissalaris (meestal tussen de 6.000 en 8.000 Baht per maand) en hun taak is om het te laten straatprostituees komen en drankjes kopen op een dagelijkse basis, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de dames – genoemd lady drinks (140-180 Baht waarvan het meisje over het algemeen ervan ontvangt de helft).

Als je de bar fine betalen voor het recht om haar mee te nemen uit de bar zal ze normaal gesproken niets van die of op sommige plaatsen een klein deel, zoals 100 of 200 Baht ontvangen. Bar fines zijn de belangrijkste bron van inkomsten voor go go bars en bier bars in Thailand, na alles.

U moet met het meisje te praten over hoeveel ze wil voor korte tijd, lange tijd of wat dan ook. Tip: Doe het in de bar als ze zal (meestal) een standaard prijs te vertellen en het zal duurder zijn als je haar vraagt nadat u trok haar beha terug in je kamer. Soms kun je geluk hebt en je gewoon kopen haar wat noedels en bang haar gratis als ze je leuk vindt veel.

Prijzen voor Bar Fines in Thailand

  • Bangkok: 500-600 Baht (Bierbars) & 600-1.000 Baht (Go Go Bars)
  • Pattaya: 500-600 Baht (Bierbars) & 700-1.500 Baht (Go Go Bars)
  • Chiang Mai: 400-500 Baht (Bierbars) & 600-700 Baht (Go Go Bars)
  • Phuket: 500-600 Baht (Bierbars) & 800-2.600 Baht (Go Go Bars)
  • Udon Thani: 300 Baht (Bierbars)
  • Hua Hin: 300-500 Baht (Bierbars)
  • Koh Samui: 300-500 Baht (Bierbars) & 600-800 Baht (Go Go Bars)

Op mijn recente weekend trip naar Pattaya leerde ik over een nieuwe manier voor de bar eigenaren om bar fines in te stellen. Ik had een drankje in de “Show Girls” in LK Metro Alley en vroeg hoeveel de bar fine – meer omdat ik nieuwsgierig was en ze zei dat 1.000 Baht. Ik zei dat zijn je serieus normaal gesproken is het net als 700, zei ze ja voor de eerste twee uur zijn 1.000 Baht dan om 10 uur het daalt tot 800 Baht en dan om middernacht het daalt tot 600 Baht. Interessante nieuwe manier om meer rekening te brengen voor de mooie meisjes omdat zij kennelijk eerst worden genomen.

Korte Tijd en Lange Tijd Bar Fines

Ja dat klopt, vele bar eigenaren (vooral de Go Go in Pattaya) zijn begonnen met hun bar fines in twee soorten te verdelen: Als je een meisje te nemen uit voor korte tijd (maximaal 2 uur), dan rekenen ze tot 1.000 Baht. Als je wil dat ze de hele nacht door te brengen met je dan moet je een “long time bar fine”, die vaak is 1.500 Baht betalen.

Deze korte tijd en lange tijd de bar fines worden nu in rekening gebracht bij de meeste Go Go’s op Walking Street met inbegrip van wat ik denk dat zijn de 6 beste Go Go Bars in Pattaya. En naast dat sommige van deze plaatsen de meisjes hebben zeer steile prijzen als 3.000 Baht voor korte tijd en 5.000 Baht voor lange tijd. Houd er rekening mee dat het de go go bars die hebben meestal de mooiste meisjes en ze kregen echt zo hoog prijskaartje tegenwoordig, ook.

Merk ook op dat Pattaya geeft je echt het beste waar voor je geld (Udon Thani misschien zelfs goedkoper, maar de gemiddelde meisje in Pattaya is aantrekkelijker). U kunt kijken op de meisjes door te lopen op en neer Walking Street en het hebben van bier van de tap bij de meeste go go voor 59-69 Baht. Beers op vele bier bars 50-80 Baht hele nacht lang. En als je een meisje te nemen van het bier bars, de bar fine is nog steeds erg eerlijk bij 500 Baht.

Bar Fines in Karaoke & Coyote Bars

Karaoke Bars zijn vrij veel de Thaise equivalent aan de Bier Bars en Coyote Bars zijn de Thaise equivalent aan de Go Go Bars. Echter, het is niet gebruikelijk onder Thaise jongens om geld te betalen aan de bar met het oog op het afsluiten van een meisje. Zij zouden meestal wachten tot ze klaar werk en pak haar op in de voorkant van de bar. Of gewoon drinken en blijven tot de bar sluit.

Als je naar een karaoke of coyote bar als een buitenlander kunnen zij u te bieden aan de bar boete te betalen voor een meisje, omdat ze weten dat buitenlanders graag om dat te doen. De prijzen voor die zijn meestal onredelijk duur, het is niet ongewoon om 1.000 Baht barfine betalen voor een karaoke meisje en tot 3.000 Baht barfine voor een coyote meisje. Als je niet gelooft dat ga je gewoon naar Cowboy 2 Go Go Bar in Bangkok en vragen hoeveel voor de bar boete voor hun coyote meisjes.

Ik hoop dat je nu hebt een goed overzicht van de bar boetes en hun prijzen in Thailand en als u opmerkingen of vragen hebt, laat dan een reactie hieronder.