De 2 Beste Homo Online Dating Sites in Thailand

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Thaise Homo’s

Als u regelmatig lezen van deze blog, dan weet je waarschijnlijk dat ik over het algemeen alleen maar schrijven over onderwerpen die ik zowel genieten van schrijven en hebben een degelijke kennis over, zodat u een aantal goede waarde van te maken kan krijgen.

Dus bijvoorbeeld, als je je afvraagt waarom ik nog steeds niet een gids voor het nachtleven in Hua Hin geschreven dan zou ik u zeggen dat ik heb er al dit jaar, maar slechts voor drie dagen en terwijl ik denk dat ik een goed overzicht van de beste plaatsen in alle categorieën het zou gewoon niet goed om te gaan, zoals het gevoel “hier is alles wat je moet weten over het, te controleren.” Betekent dat ik zal terugkomen Hua Hin en ervoor zorgen dat ik alles omvatten in plaats van te snel gooien en krijg een paar opmerkingen te zeggen waarom ik deze plek, of dat één gemist.

Nu, als je deze blog regelmatig leest, dan heeft u waarschijnlijk weet ook dat ik geen enkel stuk over de homo-deel van Thailand hebben geschreven. En dat is eigenlijk om dezelfde reden. Terwijl ik geniet van dating Thaise meisjes en ook niet erg vindt een ladyboy massage elke keer in een tijdje – ik gewoon niet voelen zich aangetrokken tot Homo Thais of homo’s in het algemeen, helemaal niet. Mijn ex-vriendin nam me mee naar Soi Twilight hier in Bangkok als in december vorig jaar en het leek ik was de enige man die vonden het nogal stressvol dan aangenaam met alle deze jongens gaan na mij.

Aangezien u al de kop van dit artikel hebt gelezen weet je dat ik uiteindelijk besloten om te schrijven over iets homo’s en hier is waarom: Thailand Redcat krijgt nu in de buurt van 70.000 bezoekers per maand (dat is meer dan 2.000 per dag, yay!) En zo natuurlijk krijg ik een e-mail hier en daar van homoseksuele mensen vraagt me om op zijn minst een aantal fundamentele informatie over dat onderwerp. Dus zei ik oké, waarom niet.

Ik dacht dat omdat ik niet echt iets veel over het homoleven in Thailand kennen en wil niet mijn regel van praten over dingen die ik niet te veel weten over ik je op zijn minst kan vertellen wat zijn breken de momenteel twee beste homo dating sites in Thailand en de reden dat ik weet is dat deze sites zijn dezelfde als voor de meisjes dating en hebben veel homo’s hebben ondertekend, alsmede (en ik zou meerdere berichten per dag te krijgen als ik niet expliciet verbergen mijn profiel voor mannen in mijn voorkeuren). Dus hier gaan we:

1. Thai Friendly

Beste Homo Online Dating Site in Thailand

Thai Friendly is de enige homo dating site waarmee u verzendt en berichten naar andere leden ontvangen gratis. Ervoor dat ze geven je ook stimulansen aan te melden voor een betaald lidmaatschap dus hoe ze het doen? Nou, je bent alleen toegestaan voor het verzenden van een bericht elke 10 minuten, dus als je geen zin hebt om te wachten (of gewoon graag om te chatten met meerdere jongens op hetzelfde moment), dan kun je je account upgraden.

Zij rekenen 24,95 dollar voor een maand, maar hoe langer je abonnement hoe goedkoper het maandtarief krijgt, betekent dat 49,95 dollar voor een 3 maanden abonnement 69,95 dollar voor een 6 maanden abonnement en 99,95 dollar voor een jaarabonnement. Als u kijken op de site, maak je geen zorgen als je alleen meisjes foto’s op hun homepage – ja, ze hebben in de eerste plaats de markt van de site voor man-meisje dating, maar het is ook een van de sites met de meest homo jongens in Thailand.

2. Thai Cupid

Gay Thai Dating Site

De grootste online dating site in Thailand, Thai Cupido heeft bijna een miljoen actieve leden en onder hen zijn duizenden homo Thaise mannen online op een gegeven moment. Het is gratis aan te melden, je profiel op te bouwen, foto’s uploaden, bekijken de leden en ontvangen van berichten, maar met het oog op berichten bent u verplicht om te upgraden naar een betaald lidmaatschap met tarieven bijna identiek aan Thai Friendly (zie hierboven) te sturen.

Wat ik zou willen voorstellen is kunt u zich aanmelden voor Thai Friendly en gebruik maken van hun gratis chat eerste en als je het gevoel dat je wilt een nog bredere selectie van jongens hebben dan zou ik wat geld te investeren in een Thai Cupido lidmaatschap – van alle dating sites het zeker haal je het beste prijs, want het is gewoon de grootste en meest populaire die er zijn.

Hoe Uw Dates te Organiseren

Er is natuurlijk twee manieren om in contact met de jongens op de dating sites te krijgen nadat je je hebt aangemeld en creëerde je profiel: u gebruik maken van de zoekfunctie, browse door de leden en contact jongens je wilt of je gewoon wachten tot iemand contact met u opnemen. Hoewel het zeker niet lang duren voor dat dat gebeurt, moet u ervoor zorgen om uw voorkeuren aan te passen in het profiel zichtbaarheid.

Zoals eerder vermeld, de meerderheid van de mannen met behulp van deze sites zijn op zoek naar meisjes (of ladyboys) zodat uw profiel wordt in eerste instantie opgezet op een zodanige manier dat je onzichtbaar voor andere mannen bent. Om dat te veranderen gewoon doen de volgende stappen: In Thai Friendly, klik op de pijl in de rechterbovenhoek en profiel bewerken en vervolgens op het tabblad profiel zichtbaarheid klik “laten” in “De mannetjes op zoek naar mannen”. Als u gebruik maakt Thai Cupido, zou je naar de homepage (huis-pictogram in het menu) en zorg ervoor dat het zegt “zichtbaar” onder “Profiel Status” naast uw foto.