5 Beste Guest Friendly Hotels in Chiang Mai

Laatst bijgewerkt op: april 16th, 2019 | in Chiang Mai | Hotels | Nachtleven | Noord Thailand | Thaise Meisjes

Chiang Mai Meisje in Hotel“Sorry sir, your room for one person only”, de Thaise man bij de receptie van uw hotel zegt met een domme glimlach op zijn gezicht, terwijl je naast staan om hem hand in hand met een 22-jarige Thaise meisje met lang zwart haar, een grote kont, ongewoon grote borsten, perfect licht gebruinde huid en uiterst charmant en gezellig.

Je hebt net ontmoet dat meisje 3 dagen geleden op een van de girly bars op Loi Kroh Road en hadden veel plezier praten en een grapje met haar, samen spelen zwembad, en het krijgen van dicht bij haar tijdens het dansen op de muziek. En natuurlijk heb je ook kocht haar een paar dame drankjes in aanvulling op uw eigen Singha bieren. Uiteindelijk kon de verleiding niet weerstaan (en harde lul in je broek) langer en vroeg haar of je kunt betalen haar bar boete om seks te hebben met haar de hele nacht (lange tijd) terug in uw hotelkamer.

Natuurlijk zei ze ja en u de rekening betaald voor uw drankjes, haar drankjes en de bar fine. En nu dat.

Dit is het scenario dat je moet proberen in Chiang Mai te vermijden: Je ontmoet een hete Thaise meisje dat u wilt de nacht doorbrengen, en net als je door de lobby van een hotel het personeel houdt je terug. Omdat ze geen gasten toelaten.

Dan ook niet helpen als je hem laten zien uw boekingsbevestiging waarin duidelijk staat “Max Occupancy: 2”. Zij zullen meestal zeggen: “Thai people cannot” of iets dergelijks. Veel hotels in Chiang Mai zijn een beetje te voorzichtig en voorzichtig over de netheid, hygiëne en veiligheid in hun hotel en daarom wil geen hoeren in hun kamers. Soms zijn ze wil gewoon wat extra geld hoewel en vragen om een ​​zogenaamde “joiner fee” van maximaal 1.000 Baht.

Ik heb ervaren dat de situatie mezelf toen ik voor het eerst naar Chiang Mai kwam acht jaar geleden. Ik had eigenlijk bracht de nacht door in het appartement van een meisje ontmoette ik in Spicy, en dan de volgende dag na de lunch ik nodigde haar uit om mijn kamer omdat het mooier was. Toen we aankwamen waren er drie hotelpersoneel bij de receptie en ze trok een gezicht alsof ik een dode en ruiken hond op mijn tas had. De oudste van hen dwong zichzelf om ons een put-on glimlach en legde uit dat ze geen gasten toestaan. Ik legde hem dat ze niet zou slapen – we wilden gewoon om rond te hangen en tv kijken voor een paar uur (die zelfs een deel van het plan was). Maar wat ik vertelde hen – ze ontkend. Dus moesten we helemaal terug naar haar appartement te rijden om de middag samen door te brengen in het bed. Gelukkig voor mij in dat geval, omdat vaak de meisjes blijven met hun vrienden (of zelfs vriendjes) en je kunt niet naar hun plaats.

Les geleerd: Wanneer je naar Chiang Mai (of een toeristische stad in Thailand echt) moet je niet alleen ervoor zorgen dat uw hotel heeft een goede locatie en waar voor uw geld, maar dat het ook gast-vriendelijk, zodat u kunt de meisjes terug te brengen naar uw kamer zonder hen kan tegenhouden u of het aanvragen van een schrijnwerker vergoeding.

Hier is een lijst van vijf van de beste hotels voor meisjes en seks in Chiang Mai – drie van hen zijn in de Old City, en twee van hen zijn buiten de oude stadsmuren. Ze hebben allemaal een goede locatie en andere reden om te verblijven in:

Beste Hotels in Old City

TCH Boutique Hotel

Chiang Mai Hotel voor Meisjes

Dat is waar ik meestal verblijf als ik naar Chiang Mai ga. Ik nam de foto hierboven op mijn verblijf daar vorige maand, zoals je kunt zien hun tweepersoonskamers volgeboekt waren op dat moment, maar de tweepersoonskamer “werkte” goed, ik denk dat je weet wat ik bedoel. De TCH Hotel heeft een fantastische locatie in het centrum van de Old City, op slechts 150 meter van Wat Chedi Luang weg, dat is de meest beroemde tempel in Chiang Mai.

De kamers zijn grote waarde, vanaf ongeveer 1000 Baht per nacht voor hun tweepersoonsbed of twee aparte kamers, de WIFI is snel, ze hebben gratis hapjes en drankjes beneden in de lobby de hele dag lang, en het allerbelangrijkste: Ze zijn gast-vriendelijk. In feite, zijn ze meestal gewoon laten hun belangrijkste deur ontgrendeld ‘s nachts en er is niemand zittend bij de receptie, die je terug wandelen zal houden tot aan uw kamer met je meisje.

De Lanna Hotel

Chiang Mai Hotel voor SeksHet De Lanna Hotel is een van de mooiste hotels niet alleen in de oude stad, maar in alle van Chiang Mai. Het heeft een idyllische omgeving met een tuin en zwembad. Het is allemaal relaxed en rustig hier, maar je bent nog steeds midden in het hart van Chiang Mai met veel restaurants, bars, massagewinkels en overdag attracties op slechts een korte loopafstand. Ze hebben geen probleem met u een meisje terug te brengen naar uw kamer, maar ze zal haar vragen om haar Thaise ID-kaart te laten bij de receptie, en als ze wil het ontbijt de volgende dag dat ze (of liever gezegd je) zou moeten 250 Baht betalen.

CM Apartment

Chiang Mai Budget HotelAls je meer op een budget dan de CM Apartment is misschien een goede keuze voor u zijn. De tarieven voor hun eenpersoonskamers al beginnen bij 669 Baht. Moeilijk te geloven dat ze zelfs inclusief ontbijt in deze prijsklasse. Dit hotel heeft niet echt veel voorzieningen en er is geen dak gebied, zoals in het TCH Hotel (zie hierboven), maar het is allemaal heel netjes, schoon en functioneel. De locatie is ook fantastisch – het is om de hoek van Zoe in Yellow die waarschijnlijk de beste plek om meisjes te ontmoeten in Chiang Mai ‘s nachts.

Beste Hotels buiten de Old City

Nap In Chiang Mai Hotel

Chiang Mai Gast-vriendelijk HotelAls u van plan bent op feesten elke nacht, dan wilt u misschien overwegen om op Loi Kroh Road – het gebied met het beste nachtleven voor toeristen (veel girly bars, massagewinkels en restaurants). Een van de populairste hotels op deze straat is de Nap In Chiang Mai Hotel. Als je aan een meisje in de Chiang Mai Entertainment Complex en haar te vertellen dat je er te blijven, zal ze waarschijnlijk willen gaan er meteen, en het is goed mogelijk dat ze zelfs haar prijs voor seks zal lager vanwege het geweldige ervaring om een door te brengen nacht in dit hotel. Alles in dit hotel heeft een geweldige standaard, en u zult waarschijnlijk genieten van de regenbuien in uw badkamer.

Sunshine House

Chiang Mai Seks HotelIk verbleef daar tijdens mijn eerste bezoek aan Chiang Mai voordat ik overgestapt naar de TCH Guesthouse die een betere locatie heeft. Maar ik checkte de prijzen aan de Sunshine House op Agoda en het is nog steeds slechts 600 Baht voor hun tweepersoonskamers. Dat maakt het de beste waar voor je geld hotel in Chiang Mai naar mijn mening. Het is eigenlijk een heel nieuw gebouw en alles in dit hotel is schoon en verzorgd. Ook goede waterdruk in de douche, die niet altijd het geval is in deze stad. Ja, de locatie is niet zo goed als de andere hotels in deze lijst (noordelijke deel van Chiang Mai), maar ik zou raden u aan om een scooter te huren toch dus het maakt eigenlijk niet uit of je rijdt 5 minuten langer. En ja, ze zijn bar meisje vriendelijk ook.

Zie ook: 5 Plaatsen om Meisjes te Ontmoeten voor Seks in Chiang Mai