4 Beste Lesbische / Tomboy Bars in Thailand

Laatst bijgewerkt op: juli 19th, 2019 | in Bangkok | Nachtleven | Pattaya | Thaise Meisjes

Het is geen geheim dat de Thaise lesbische scène is goed en één fenomeen hier in Thailand is dat je vooral Dee-Tom-stellen ziet. Dee (Dîi/ดี้) is het Thaise woord voor de hete meid met lang haar en Tom (Tɔɔm/ทอม) haar vriendin die er bijna uitziet als een man met haar korte haar en jongenskleren, en zij is degene die het mannelijke deel van de lesbische relatie opneemt (betekent dat ze ook voor de meeste rekeningen betaalt).

Nu zijn er natuurlijk niet alleen meisjes die echt van dat soort Tom-meisje (of “Tomboy”) houden, maar ook veel jongens, zowel uit het buitenland als uit Thailand. Ik heb verschillende vrienden die me vroegen waar ik lesbische clubs kon vinden om Toms te ontmoeten.

Dus hier is een lijst van enkele van de beste lesbische/Tom-bars in Thailand.

Zeta Bar/E-Fun – Bangkok

Bangkok Tomboy BarBeide bars bevinden zich op RCA, het favoriete lokale nachtleven van Bangkok in de wijk Ratchada. Het is een taxirit van 20 minuten van Sukhumvit en heeft niet alleen een aantal van BKK’s meest populaire nachtclubs (Route 66, Slim&Fix of Mello Yello), maar ook de eerste alleen-lesbische bar genaamd Zeta die haar deuren opende in 2006.

Pas onlangs opende een andere enorm populaire lesbische/Tomboy-bar genaamd E-Fun recht tegenover.

Helaas is er een strikt “geen-mannenbeleid”, dus het enige dat u kunt doen is een drankje nemen in een van de vele andere bars of restaurants in de buurt en uw geluk beproeven met het aankomen of verlaten van Toms. Beide locaties zijn dagelijks geopend van 21.00 uur tot laat in de avond.

Oscar Karaoke & Pub – Pattaya

Pattaya Tomboy Bar

De beste en meest populaire plek om Toms te ontmoeten in Pattaya, gelegen bij Soi Buakhao. Toen ik vorige week deze bar binnenliep, giechelde een van de vele hete (en knappe) Tomboys en vroeg me: “Ben jij een Adam?”. Dat is hoe ze jongens noemen die van Toms houden hier in Thailand. Deze plaats is voornamelijk een karaoke, maar ze hebben ook een grote hoofdruimte waar het meer op een bar lijkt – of een pub is die de Thais graag zeggen.

Het is 520 Baht voor een fles whisky inclusief mixers, 200 Baht per uur voor een van de Toms (voel je vrij om meer te kiezen dan dat) en als alles goed gaat kun je ze uitschakelen door de bar fine van 1.000 Baht te betalen.

Oscar is enorm populair, voornamelijk onder Thaise meisjes en zelfs Farang-meisjes die bereid zijn om ergens tussen de 1.000 en 3.000 Baht te betalen voor seks met enkele van de heetste Toms in Pattaya. Maar je bent natuurlijk ook welkom als een Farang-man – verwacht gewoon wat verbaasde blikken te krijgen wanneer je de bar binnenstapt.

Shela Tomboy’s Club – Pattaya

Pattaya Lesbische Bar

De op één na beste Tom-bar van Pattaya ligt recht tegenover Hollywood Club in Noord-Pattaya. Bar Shela Tomboy Club is een van de weinige lesbische bars waarvan ik weet dat deze geen strikte “geen-mannen” beleid hebben, dat betekent dat je naar binnen kunt gaan, wat kunt drinken en kunt genieten van je tijd met een van de ongeveer 30 Toms.

Bar Shela is elke dag geopend van 21:00 tot 06:00 uur en de drukste tijd is rond 02:30 wanneer er veel zijn hoeren kom binnen na het voltooide werk of eindigde met hun jongens. Er zijn zelfs korte tijdruimtes die 500 Baht kosten en de bar goed zijn.

Als je lesbische/Tom-clubs kent in andere grote steden zoals Chiang Mai of Phuket, laat dan een reactie achter en ik zal deze aan de lijst toevoegen.