5 Beste Nachtclubs met Meisjes in Bangkok

Laatst bijgewerkt op: juni 7th, 2018 | in Bangkok | Nachtleven

Afgelopen weekend een paar vrienden van mij uit Duitsland kwam naar Thailand voor de eerste keer en natuurlijk koos Bangkok naar de eerste en de laatste dagen van hun drie weken durende reis door te brengen. Helaas kwamen ze op een vrijdag en ik was gewoon gingen naar Hua Hin voor een lang weekend en zo aan gewend dat ze mijn website om het meeste uit hun eerste paar dagen en nachten in Bangkok te maken.

Ieder van hen zijn jongens, vonden ze mijn aanbevelingen nuttig, niet alleen over de bezienswaardigheden en dingen te zien tijdens de dag, maar vooral over de mannelijke entertainment, zoals wat zijn de meest populaire Go Go Bars in Bangkok, waar u terecht kunt voor een hand job voor 500 Baht of hoe aan te haken met een Thaise Ladyboy.

Maar toen mijn vriend zei: “U nog steeds geen informatie over de beste nachtclubs in Bangkok op de site.” Hij had gelijk, zodat deze week bericht alleen over dat onderwerp zal zijn. In feite, in de voorbereiding van dit artikel heb ik al van de volgende plaatsen opgezocht om foto’s en nog belangrijker video’s te nemen om je een idee wat is de vibe geven, opgezet en typische menigte in elke club.

Het probleem met de meeste artikelen over de “beste nachtclubs in Bangkok” is dat ze onder andere plaatsen zoals Levels, Mixx Discotheque of Funky Villa die inderdaad zijn enorm populair voor mensen die uit te gaan feesten in groepen en legen van een fles Johnnie Walker op hun ronde tafels zeer vergelijkbaar met de Thaise clubs, maar ze maken geenszins goede pick-up plaatsen om Thaise meisjes voor een one night stand te voldoen. Hier gaan we dan, hieronder staan de momenteel vijf beste clubs in de stad waarnaar u echt op zoek naar:

Climax

Beste Nachtclubs in Bangkok 1Toen mijn vrienden vroegen me om een club uit te checken tijdens de eerste nacht dat ik aanbevolen Climax in Sukhumvit Soi 11. Dat is een van de meest levendige straten in Bangkok ’s nachts met tientallen en tientallen buitenlandse handen bars, restaurants en nachtclubs. U kunt Climax vinden in de kelder van het Ambassador Hotel, zodat het enigszins verborgen en er is slechts een klein bordje op de straat. Ze hoeven niet te veel moeite wel te lokken in de mensen als ze een deal met een behoorlijke hoeveelheid taxichauffeurs in het centrum van die club vliegers in hun auto’s en krijgen hun aandeel van te maken voor het maken van Climax één van te maken de best bezochte clubs elke nacht. Er is een 250 Baht entree met een drankje naar keuze omvat, de dames krijgen voordelen zoals te kopen 1 krijgen 1 gratis. De live band is echt een goede bedekking veelal westerse maar ook een aantal Thaise liedjes en tegen de tijd dat ze klaar was om 0:30 uur mensen beginnen met het raken van de verhoogde dansvloer. Ja, u kunt hier vrij vroeg rond 11 uur te komen en het is al druk en ja, er zijn meer dan genoeg enkel Thaise meisjes voor elke mannelijke gast.

  • Prijsklasse: $$$$$
  • Hoeren: 90%

Bangkok Beats

Beste Nachtclubs in Bangkok 2Bangkok Beats is een van mijn favoriete plekken om te feesten ‘s nachts en dat is vooral omdat ik hou echt van deze mix van bar en club: De belangrijkste actie gaande is beneden met live muziek en ronde tafels voor groepen die dicht genoeg om gemakkelijk in contact te zijn met de dames en dan als je loopt de trap vindt u twee biljarttafels. Zoals gebruikelijk, als je wilt spelen schrijf je naam op het witte klembord en wanneer is het jouw beurt betaalt u 20 Baht voor het spel. Als je wint kun je blijven en blijven spelen totdat iemand die je verslaat. Zelfs als je niet in het spelen zwembad – het is nog steeds leuk boven te hangen, terwijl met uitzicht op de band en meisjes op de begane grond. Bangkok Beats is gelegen in Sukhumvit Soi 7/1, een 5-10 minuten lopen van de Climax (z. hierboven) en Insanity Nightclub (z. hieronder), dus je kunt enkele club hoppen tot je een mooie Thai Girl voor de nacht te doen.

  • Prijsklasse: $$$$$
  • Hoeren: 70%

Insanity Nightclub

Beste Nachtclubs in Bangkok 3Eerlijk gezegd ben ik niet de grootste fan van, maar je hoeft alleen te Insanity Nightclub op Sukhumvit Soi 12 omvatten in deze top 5, want het is echt een van de beste plekken om te haken met Thaise meisjes ‘s avonds laat. Ja, de meerderheid van hen zijn werkende meisjes, maar net als bij de andere hier genoemde de levering van meisjes veruit plaatsen groter is dan de vraag van de jongens op de meeste nachten dus zelfs als je geraakt een werkgroep meisje en betaal haar een paar drankjes kansen aren ‘t jammer dat ze neemt je mee naar haar eigen plek gewoon voor de lol tegen de tijd dat de club sluit (en dat is momenteel op 3 uur). Nogmaals, heb je meestal niet zien me feesten ‘Insanity misschien omdat er geen live band, de coyote dansers lijken een beetje lui op het podium en de algehele sfeer is een beetje cool. Een paar van hen zijn vrij warm hoor en als je wilt degene die je kunt hangen met haar, zolang je haar kopen drankjes voor 200 Baht per stuk. Er is een toegangsprijs van 300 Baht voor jongens en 200 Baht voor meisjes waarvan één gratis drankje bevat. Happy Hour van 22:00-01:00 met geselecteerde drankjes voor 99 Baht (maar ik zou daar niet heen om 11 uur of zo als het dood is leeg op dat moment). Als je beneden bent in Sin City zou ik zeggen Club Insomnia Pattaya is een van de beste plekken om te gaan en misschien dat is omdat ze hebben een mooi openlucht uitzicht op de oceaan terras, pooltafels en in het algemeen beter meisjes.

  • Prijsklasse: $$$$$
  • Hoeren: 80%

The Club Khaosan

Beste Nachtclubs in Bangkok 4Veel expats hou niet van Khaosan, omdat ze denken dat het te toeristisch en vol jonge en dronken backpackers. Maar de waarheid is, in tegenstelling tot de meeste plaatsen in het centrum van Bangkok, Khaosan is nog steeds de beste gebied om jonge Thaise meisjes te ontmoeten voor geheel gratis one night stands. Vooral student meisjes en jonge kantoormedewerkers komen hier graag aan buitenlanders die op vakantie mode te voldoen. Gulliver’s aan de noordkant van de weg is mijn lange tijd favoriet maar het is meer een bar. De beste nachtclub in Khaosan heet simpelweg “The Club” ligt halverwege de strip. Je kunt het niet missen met zijn enorme blauwe neon verlichting. Er is meestal gratis entree en het druk goed voor middernacht. Er zijn een paar tafels rond, maar mensen hier eerder komen drinken, dansen en ontmoeten op de grote dansvloer.

  • Prijsklasse: $$$$$
  • Hoeren: 50%

Spicy Club

Beste Nachtclubs in Bangkok 5Een van de meest populaire late night clubs in Bangkok en in deze categorie zonder twijfel de nummer een keuze voor na uren jagen: Spicy Club is gevestigd in Rong Muang precies tussen Khaosan en Sukhumvit – een deel van Bangkok u misschien nog nooit van gehoord en dat is want er is absoluut niets te doen hier en vooral ‘s nachts dood leeg behalve Spicy, dat zijn deuren om 10 uur geopend, maar is nog steeds dood leeg om middernacht, dus als je komt op 2 uur, dat zou een goed moment zijn. Ik weet niet zeker of de eigenaren zijn dezelfde die de immens populaire Spicy in Chiang Mai werken, maar ik zou niet verbaasd zijn als het concept is vrijwel hetzelfde – er is niet veel van een concept helemaal. Een grote hal met een grote verhoogde dansvloer in het voer van de club, een aantal tafels en een paar banken op de hoeken en een middelgrote bar aan de voorzijde van de club. Er is een dekking van 300 Baht waarvan één gratis drankje in omvat.

  • Prijsklasse: $$$$$
  • Hoeren: 80%

Locaties van de Beste Nachtclubs in Bangkok

Hoeveel Kosten Drankjes in de Clubs van Bangkok?

Zoals u waarschijnlijk al gemerkt, heb ik de prijsklasse van elke club benadrukt door het gebruik van $ -tekens. Dus als u Bangkok Beats als voorbeeld het is een $$$ ranking betekent dat het medium prijzen, om precies te zijn 140 Baht voor een klein flesje Singha Beer – vrij standaard voor nachtclubs in Bangkok.

U kunt wegkomen iets goedkoper in The Club Khaosan ($$), terwijl Climax is duurder ($$$$) met dezelfde kleine Singha Beer verkopen bij 220 Baht en Coke bij 140 Baht, dus als je met je vrienden kunt u overwegen te kopen een volle fles whisky vanaf 2500 Baht inclusief de eerste ronde van ijs en mixers. Hieronder vindt u de menu drank van Climax, wederom in gedachten houden dat dit de duurste club in deze categorie, maar nog steeds die plaats is elke avond vol met toeristen, jonge expats en nog jongere Thaise dames.

Bangkok Nachtclubs Drankprijzen

Video’s van de Nachtclubs in Bangkok

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar