5 Beste Nachtclubs met Meisjes in Bangkok

Laatst bijgewerkt op: april 27th, 2020 | in Bangkok | Nachtleven

Meisje in Nachtclub van BangkokAfgelopen weekend een paar vrienden van mij uit Duitsland kwam naar Thailand voor de eerste keer en natuurlijk koos Bangkok naar de eerste en de laatste dagen van hun drie weken durende reis door te brengen. Helaas kwamen ze op een vrijdag en ik was gewoon gingen naar Hua Hin voor een lang weekend en zo aan gewend dat ze mijn website om het meeste uit hun eerste paar dagen en nachten in Bangkok te maken.

Ieder van hen zijn jongens, vonden ze mijn aanbevelingen nuttig, niet alleen over de bezienswaardigheden en dingen te zien tijdens de dag, maar vooral over de mannelijke entertainment, zoals wat zijn de meest populaire Go Go Bars in Bangkok, waar u terecht kunt voor een hand job voor 500 Baht of hoe aan te haken met een Thaise Ladyboy.

Maar toen mijn vriend zei: “U nog steeds geen informatie over de beste nachtclubs in Bangkok op de site.” Hij had gelijk, zodat deze week bericht alleen over dat onderwerp zal zijn. In feite, in de voorbereiding van dit artikel heb ik al van de volgende plaatsen opgezocht om foto’s en nog belangrijker video’s te nemen om je een idee wat is de vibe geven, opgezet en typische menigte in elke club.

Het probleem met de meeste gidsen over de “beste nachtclubs in Bangkok” is dat ze onder andere plaatsen zoals Mixx Discotheque of Funky Villa die inderdaad zijn enorm populair voor mensen die uit te gaan feesten in groepen en legen van een fles Johnnie Walker op hun ronde tafels zeer vergelijkbaar met de Thaise clubs, maar ze maken geenszins goede pick-up plaatsen om Thaise meisjes voor een one night stand te voldoen. Hier gaan we dan, hieronder staan de momenteel vijf beste clubs in de stad waarnaar u echt op zoek naar:

The Club Khaosan

Beste Nachtclub in BangkokVeel expats hou niet van Khaosan, omdat ze denken dat het te toeristisch en vol jonge en dronken backpackers. Maar de waarheid is, in tegenstelling tot de meeste plaatsen in het centrum van Bangkok, Khaosan is nog steeds de beste gebied om jonge Thaise meisjes te ontmoeten voor geheel gratis one night stands. Vooral student meisjes en jonge kantoormedewerkers komen hier graag aan buitenlanders die op vakantie mode te voldoen. Gulliver’s aan de noordkant van de weg was mijn oude favoriet, maar helaas zijn ze pas onlangs gesloten. De beste nachtclub in Khaosan heet simpelweg “The Club” ligt halverwege de strip. Je kunt het niet missen met zijn enorme blauwe neon verlichting. Het wordt meestal ruim vóór middernacht (zelfs op weekdagen) bezet. Er zijn een paar tafels rond, maar mensen hier eerder komen drinken, dansen en ontmoeten op de grote dansvloer.

 • Toegang: 150-200 Baht inclusief 1 drankje
 • Prijsklasse: $$$$$
 • Hoeren: 50%

Levels

Levels Club BangkokToen mijn vrienden vroegen me om een club uit te checken tijdens de eerste nacht dat ik aanbevolen Climax in Sukhumvit Soi 11. Dat is een van de meest levendige straten in Bangkok ’s nachts met tientallen en tientallen buitenlandse handen bars, restaurants en nachtclubs. Je vindt Levels bovenop het Aloft Hotel (ze hebben een lift naar buiten met een bureau dat functioneert als de ingang). Er zijn twee verdiepingen – de begane grond beneden met de grote bar, het dj-podium, 4 podia voor sexy coyote-dansers, een dansvloer en ook een sfeervolle buitenruimte met uitzicht op de skyline, en boven met meestal VIP-tafels, maar je kunt ook bij de rail blijven staan om de dames te bekijken – er zijn heel veel hete Thaise meisjes, de meesten van hen zijn op zoek naar een Farang.

 • Toegang: gratis voor middernacht, 300 Baht na middernacht (inclusief 1 drankje)
 • Prijsklasse: $$$$$
 • Hoeren: 80%

Insanity Nightclub

Bangkok Hoeren ClubEerlijk gezegd ben ik niet de grootste fan, maar je hoeft Insanity Nightclub alleen maar in Sukhumvit Soi 11 op te nemen in deze top 5, omdat het echt een van de beste plaatsen is om contact te maken met Thaise meisjes in het nachtleven van Bangkok. Ja, de meesten van hen zijn werkende meisjes, maar net als bij de andere plaatsen die hier worden vermeld, overtreft het aanbod van meisjes veruit de vraag van jongens op de meeste nachten, dus zelfs als je een werkende meid tegenkomt en haar een paar drankjes geeft, zijn er kansen Het is jammer dat ze je meeneemt naar haar eigen plek voor de lol tegen de tijd dat de club sluit (en dat is momenteel om 3 uur ‘s morgens). Nogmaals, je ziet me meestal niet feesten op Insanity misschien omdat er geen live band is en de algehele sfeer enigszins cool is. Als je beneden bent in Sin City zou ik zeggen Club Insomnia Pattaya (zelfde eigenaren) is een van de beste plekken om te gaan en misschien dat is omdat ze hebben een mooi openlucht uitzicht op de oceaan terras, pooltafels en in het algemeen beter meisjes.

 • Toegang: 300 Baht inclusief 1 drankje
 • Prijsklasse: $$$$$
 • Hoeren: 90%

Route 66

Route 66 BangkokRoute 66 in RCA is de enige Thaise nachtclub op deze lijst, wat betekent dat het niet op toeristen is gericht. Je zult hier echter nog steeds veel buitenlanders zien, vooral expats en goed geïnformeerde toeristen. Het is ook de enige van de top 5-clubs met live-band (er zijn eigenlijk 2 aparte gebouwen, één met livemuziek en één met DJ). Ik raad je aan om als een Thai te feesten en een fles Red Label met frisdrank als mixer en ijs te kopen (zie onderstaande foto). Het mooie is dat je de fles zelfs in de club kunt bewaren en deze de volgende keer kunt blijven drinken. En met betrekking tot de meisjes – talloze jonge en superaantrekkelijke Thaise vrouwen, verwacht niet van hen dat ze de eerste stap zetten zoals in de Farang-clubs.

 • Toegang: 300 Baht voor buitenlanders, gratis voor Thaise mensen
 • Prijsklasse: $$$$$
 • Hoeren: 10%

EQ Late Night Club

EQ Late Night Club BangkokEen van de meest populaire late night clubs in Bangkok en in deze categorie zonder twijfel de nummer een keuze voor na uren jagen: EQ Club ligt in Sukhumvit Soi 4, recht tegenover Nana Plaza. Zoals de meeste toeristenclubs in BKK tegenwoordig, hebben ze coyote-dansers, maar natuurlijk zijn het de andere meisjes waar je hier naartoe komt: EQ is een typische hookerdisco – wat geen grote verrassing is, want het ligt midden in het hart van de stad. grootste red light-gebied in de stad. De beste tijd om daar naartoe te gaan is om 2 uur ‘s nachts wanneer de Go Go Bars van Nana Plaza sluiten en veel dames die nog geen kerel hebben gevonden hierheen komen.

 • Toegang: 200 Baht inclusief 1 bier of schot
 • Prijsklasse: $$$$$
 • Hoeren: 90%

Kaart van de Beste Nachtclubs in Bangkok

Hoeveel Kosten Drankjes in de Clubs van Bangkok?

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, heb ik de prijs van elke club gemarkeerd door $ -signs te gebruiken. Dus als u The Club Khaosan als voorbeeld neemt, heeft het een $ $ rangorde, wat betekent dat het gemiddelde prijzen heeft, om preciezer te zijn 160 Baht voor een kleine fles Chang Beer – vrij standaard voor de meeste nachtclubs in Bangkok.

Als je met je vrienden komt, kun je overwegen een volledige fles whisky te kopen vanaf ongeveer 2000 Baht. Hieronder is het drankmenu van The Club Khaosan, houd er opnieuw rekening mee dat dit een gemiddeld geprijsde club is, maar toch is die plek elke nacht vol met toeristen, jonge expats en zelfs jongere Thaise dames.

Bangkok Nachtclub Prijzen

En hier is het menu van de iets duurdere Levels:

Bangkok Nachtclub Prijzen 2

Feesten in Thaise stijl bij Route 66 in RCA:

Bangkok Nachtclub Whisky

Video’s van Nachtclubs in Bangkok