5 Beste Nachtclubs Met Meisjes in Phuket

Laatst bijgewerkt op: april 20th, 2020 | in Nachtleven | Phuket | Zuid Thailand

Patong Nachtclub MeisjePatong Beach heeft het breedste scala aan nachtleven opties in alle Phuket en natuurlijk is het niet anders met nachtclubs. Gewoon door te lopen van Beach Road (de zogenaamde Thaweewong Rd) langs het bruisende nachtleven strook van Bangla Road helemaal door naar Rat-U-Thit Road vindt u doorgeven ongeveer 80% van alle nachtclubs in Patong (en net als 60% van alle nachtclubs Phuket Island).

Het is niet alleen de grote hoeveelheid clubs in de omgeving Bangla Road maar hier zijn ook de besten omdat dit de grote nachtleven magneet en trekt de meeste toeristen, expats en lokale Thais elke nacht.

Zo breed de verscheidenheid van de nachtclubs op Patong strand is en elke poging om een uniek ontwerp en bouw te bieden – de belangrijkste concept is hetzelfde op de meeste plaatsen: Dames gaan voor gratis en worden vaak zelfs gezien gratis drankjes en vervolgens mensen krijgen aangetrokken, maar betalen een kleine toegangsprijs van 200 of 300 Baht waarvan één gratis drankje bevat. Dus het is meer een psychologisch iets te maken de jongens blijven en niet verlaten na hun eerste drankje terwijl ze al de entree betaald.

Om te voorkomen dat u “club hoppen” en maak een goede beslissing voor een plek om de hele nacht te feesten: Hieronder staan de Top 5 beste nachtclubs in Patong:

Banana Disco

Phuket NachtclubGewoon door te kijken naar Banana Disco en zijn buitensporig ontwerp van buiten zou je er niet vanuit dat dit de langstlopende nachtclub in Patong. Het is nog steeds zo populair als altijd en een van de redenen zou de geweldige locatie aan het strand vlak naast Bangla Road zijn. In tegenstelling tot de meeste andere clubs, is er een grote dansvloer die vult het grootste deel van de ruimte, terwijl de tafels en barkrukken zijn verspreid over de rug en de hoeken van de club. Er is een live band speelt tot middernacht en dat is over de tijd Banana begint super druk te krijgen.

  • Toegang: 200 Baht inclusief een drankje
  • Hoeren: 60%

Tiger Night Club

Beste Nachtclub in Patong PhuketAls u slechts één nacht in Patong en op zoek naar een plek om te feesten na wat bar hoppen dan kun je misschien niet wilt missen Tiger Night Club – de grootste, luidste, drukste en meest verfijnde nachtclub in Phuket. Je kan gewoon niet dit enorme 5000 m² complex in de buurt van het oostelijke uiteinde van Bangla Road die tientallen geopende soort bier bars met meisjes dansen zoals in de Go Go Bars op de eerste verdieping en de feitelijke nachtclub is gelegen op de tweede verdieping. Er is veel geld geïnvesteerd in het ontwerp en de inrichting van deze club geweest en dus je zult enorme standbeelden van tijgers, slangen en andere dieren te vinden van de meest moderne apparatuur die u zich kunt voorstellen, een zeer indrukwekkende lasershow en gerenommeerde internationale DJ’s.

  • Toegang: Gratis toegang tot middernacht, daarna 300 Baht inclusief een drankje
  • Hoeren: 90%

Tai Pan Nachtclub

Patong Tai Pan NachtclubNet als de meeste andere plaatsen in het gebied, Tai Pan beweert de “beste nachtclub in Phuket” te zijn. Het krijgt vol tijdens de meeste avonden van de week en er zijn vele redenen voor: De toplocatie aan Rat-U-Thit Road recht tegenover het oostelijke uiteinde van Bangla Road, de grote en felle neonlichten die gemakkelijk gepakt door de ogen van mensen , de hete chicks bij de ingang van het verspreiden van “gratis schot voor elk drankje dat u koopt” vouchers evenals de mooi opgezet binnen met twee lange bar tellers, veel zitplaatsen, een kleine dansvloer, live band en coyote dansers (zo enthousiast zijn aan te haken met u, zolang u bij 260 Baht betalen één lady drink of twee). Naalden om te zeggen dat Tai Pan Nachtclub trekt ook ‘gewone’ meisjes evenals freelancers elke nacht.

  • Toegang: Gratis
  • Hoeren: 70%

Illuzion Discotheque

Patong discotheekUit alle nachtclubs in Patong, Illuzion is de meest “chique” en “Hi-So” soort plaats. Drankjes zijn iets duurder dan in alle andere hier genoemde clubs. Hetzelfde voor de super moderne en state-of-the-art inrichting, stoelen en verlichting. Het is helemaal buitenlander georiënteerd met een enorme dansvloer in de voorkant van de machtige DJ podium en (meestal) Russische coyote dansers ernaast. Illuzion houdt maar liefst 3.000 mensen en als je meer wilt weten Thaise stijl feesten met een fles whisky (4.000 Baht voor Red Label, 4.500 Baht voor Black Label, 3.500 Baht voor 100 Pipers) kunt u dit doen door het kiezen van een van de 150 VIP tafels. Bier kost 200 Baht, cocktails 280 Baht en natuurlijk water 120 Baht. Dit is de beste nachtclub om te voldoen aan de “normale” meisjes – jammer dat de meeste van hen zijn Farang vrouwen en niet Thaise meisjes.

  • Toegang: 300 Baht inclusief een drankje (Gratis toegang op dinsdag)
  • Hoeren: 30%

Red Hot Club

Patong Red Hot ClubRed Hot Club ziet eruit als een typische bar van buiten met zijn open instelling en de luide muziek van de liveband die gemakkelijk de aandacht van mensen trekt direct aan de oostelijke ingang van Bangla Road. Maar als je een kijkje in de setting van een typisch Thaise nachtclub zonder dansvloer maar veel ronde tafels en barkrukken voor groepen die dicht genoeg om gemakkelijk in contact komen met je buren kunt vinden. Er zijn overal tv-schermen met live sport. Red Hot Club is ook een geweldige plek om te hangen en kijken naar de mensen op Bangla Road.

  • Toegang: Gratis
  • Hoeren: 60%

Kaart van de Beste Nachtclubs in Phuket

Videos van Nachtclubs in Phuket