Top 3 Beste Uitgaansgelegenheden in Bangkok

Laatst bijgewerkt op: februari 13th, 2020 | in Bangkok | Nachtleven

Iedereen die een bezoek of wonen in Bangkok komt op zijn minst voor een deel als gevolg van de happening nachtleven. Dus als je gaat voor een reis naar BKK of zijn hier niet al te lang wonen en een beetje overweldigd door het scala aan plaatsen om te hangen, hier is de top 3 beste nachtleven gebieden in Bangkok om u een idee te geven op zijn minst in welk gebied om het hoofd, afhankelijk van wat u zoekt.

1. Sukhumvit

Beste Uitgaansgelegenheid in Bangkok

Ligt direct naast Siam, is dit de meest beroemd nachtleven van Bangkok. Om precies Sukhumvit is de generaal gebied dat is opgedeeld in verschillende kleinere deelgebieden die allemaal gunstig zijn gelegen langs de Sukhumvit BTS lijn. De hotspots zijn

  • Nana: Veel bierbars en go go bars, waaronder een van de drie belangrijkste rood licht districts Bangkok, Nana Plaza in Sukhumvit Soi 4, talloze bars ook zeer geschikt voor het spelen van pool. Nana heeft de hoogste concentratie van hoeren Bangkok. Daarnaast zijn er tal van internationale restaurants en een aantal van de beste nachtclubs in BKK vooral in Sukhumvit Soi 11.
  • Asoke: Vlak naast Nana, een beetje rustiger hoewel nog steeds een heleboel goede restaurants, meisje en bier bars in Sukhumvit Soi 22 (geen 2 bierbar straat na Soi. 4) en een ander district Redlight: Soi Cowboy, helderste straat Bangkok het aansluiten van Sukhumvit Soi 23 en Sukhumvit Soi 21 (Thanon Ratchadapisek) direct buiten het Asok BTS / Sukhumvit MRT-station.
  • Phrom Phong: Ligt pal naast Asoke, de hoofdzaak hier aan de hand is in Sukhumvit Soi 33 maar meer en meer Japanse Karaokebars hier ter vervanging van de bier bars (die concentreren zich in Nana). Nog steeds behoorlijk aanbod van vrij goede internationale restaurants in het hele uitgaansgelegenheid.
  • Thong Lor: District Hi-So Bangkok, ligt direct naast Phrom Phong. Elke keer dat ik hier kom ik lijken een super hot en prachtige Thaise Filmster spotten (hoewel normaal gesproken mijn vriend haar erkent als ik niet te veel kijken Thai TV). Hier vindt u niet alleen van Bangkok beste wijn en cocktailbars, maar ook een aantal van de mooiste vrouwen van Bangkok.
  • Ekkamai: Vlak naast Thong Lor. Niet te veel gebeurt er op dit moment, maar nog steeds een paar minder bekende (en dure) bars en clubs, lijkt het probeert in te halen zo snel mogelijk deze dagen en de op een na Thong Lor in de stad.

2. Khaosan

Khaosan Road Bangkok

Al deze drie beste nachtleven gebieden hebben hun eigen typische menigte. Terwijl Sukhumvit (zie hierboven) trekt veel expats en toeristen en RCA (zie hieronder) is de speeltuin voor de lokale jongens en meisjes (hoewel ook steeds meer en meer populair onder buitenlanders) in Khaosan het is vooral de jonge en hippe backpacker volksdansen op de straat onder het genot van Chang Beer kochten ze in de 7-Eleven of uit de straatverkopers na middernacht (wanneer het niet toegestaan om alcohol te kopen in de winkel).

Natuurlijk zijn er nog veel bars (een aantal van de meest populaire iemands wezen Khao San Center, Lucky Beer en Brick Bar) en een paar clubs (The Club, Lava Gold en The Cliff Club).

Merk op dat: Khaosan is heel wat meer dan alleen Khao San Road. Uiteraard is de meeste actie is er aan de rechterkant op Khao San Road, maar dit is slechts het centrum van Khaosan gebied en er zijn vele zijstraten die veel meer bars en clubs te bieden hebben.

Omdat er zo veel toeristen in het gebied is het niet echt uit wanneer je hier te komen. Khaosan wordt feesten hard en wild van zonsondergang tot zonsopgang 365 dagen per jaar. Hoewel er iets meer hot chicks (prachtige Thaise meisjes en vrouwen, sommige hoeren, sommige niet) op weg naar Khaosan op vrijdag en zaterdagavond.

3. RCA

RCA Bangkok

RCA staat voor Royal City Avenue. In feite is dit de grootste uitgaansgebied van Bangkok. Hoewel het nog steeds een plaatselijke favoriet, meer en meer buitenlanders komen hier en doen hoe de lokale bevolking te doen door het openen van een fles Johnnie Walker (of een Thaise whiskey) bij enkele van de beroemdste nachtclubs van Bangkok.

Het goede ding over RCA als bij elke andere lokale Thaise nachtleven is dat mensen niet echt zijn, zijn er nauwelijks hoeren rond (althans niet buitenlands georiënteerd, wat niet betekent dat je niet op de normale manier met iemand kunt omgaan), het nadeel is dat de jonge Thaise mensen die normaal gesproken krijgen gesponsord door hun rijke ouders is een beetje pronken tijdens het staan in groepjes bij elkaar en genieten van hun zwarte label met frisdrank en ijs.

De drie meest populaire clubs in RCA zijn Route 66, Onyx en The Beat Lounge (in die volgorde). Daarnaast zijn er tal van andere kleinere zalen, evenals restaurants, bars en lesbische bars.

Merk op dat: Terwijl de Thaise mensen normaal zijn gaan in de clubs gratis, buitenlanders moeten een dekking van kosten (meestal 200 of 300 Baht inclusief één drankje) te betalen. Ook, anders dan de meeste andere discotheken in Bangkok (met uitzonderingen zoals die in Thong Lor, Ekkamai en een paar locaties in Sukhumvit Soi 11, zoals Levels en natuurlijk alle vijf sterren hotel clubs) alle clubs in RCA hebben een dresscode, middelen strikt geen shorts en teenslippers/sandalen.

Kaart van Nachtleven in Bangkok

Sukhumvit, Khaosan & RCA: beste nachtleven gebieden van Bangkok. Natuurlijk zijn er een heleboel andere happening plekken in de hoofdstad van Thailand en ik heb nauwelijks genoemd BKK drie rosse buurten hier.

Enkele andere grote uitgaansgelegenheden in Bangkok onder Ratchada Soi 4 (bijna 100% Thaise bars en clubs) Huai Khwang gebied (uitstappen Huai Khwang MRT-station afrit 4, niet alleen BKK’s zeepachtige massage kapitaal, maar ook tal van relaxte lokale bars zoals Huai Khwang Terrace en The Park) en Ramkhamhaeng gebied (de belangrijkste studentenwijk BKK’s, check out de Sois aan het zuidelijke uiteinde van Rajamangala Football Stadium voor de beste locaties).

Video van RCA Nightlife Area in Bangkok