5 Beste Seks Massagewinkels in Pattaya

Laatst bijgewerkt op: oktober 3rd, 2019 | in Centraal Thailand | Pattaya | Thaise Meisjes

De massagesalons zijn zonder twijfel de gemakkelijkste en veiligste plek om (betaalde) seks te hebben in Pattaya.

Zeker, als je weet wat je doet, is het niet zo moeilijk om wat plezier te hebben met de dames hier elders, en je kunt het ook goedkoper krijgen. Als je bijvoorbeeld naar de bars in Pattaya Soi 6 gaat, kost het je maar 1.300 Baht om een van de meisjes voor een korte tijd naar boven te brengen, als je naar een beer bar gaat, kijk je naar een vergelijkbare prijs (prima in de bar, plus sekseprijs plus drankjes), of als je een freelance hoer van Beach Road ophaalt, het seks kost je slechts ongeveer 1.000 Baht.

Maar er zijn meer redenen waarom de zeepachtige massagewinkels in Pattaya zo populair zijn.

Je kunt op deze plaatsen enkele van de heetste, blanke en de jongste meisjes vinden – het is vaak dat soort dames dat zichzelf als te mooi beschouwt om in een “vuile” beer bar te werken of om de hele nacht in de bar te dansen, go go bars zoals de coyote meisjes, en ook alcohol te drinken wanneer klanten ervoor betalen.

En de massagewinkels staan ook open voor iedereen, daarom zie je hier veel Indiërs, die zich vaak niet welkom voelen in de go-go bars op Walking Street, of zelfs afgewezen worden door de werkende meisjes elders. Maar ze zijn ook enorm populair onder de Aziatische sekstoeristen, vooral Japanse en Chinese mannen, die de discrete en veilige service prefereren. Maar er zijn ook veel Farangs die deze plaatsen bezoeken. Iedereen is welkom.

Ik neem aan dat je al weet “hoe het werkt” in een Thaise seks massagesalon – maar voor het geval je dat niet doet, zal ik een aantal van de meest gestelde vragen tegen het einde van deze gids beantwoorden.

Maar eerst laat ik je de 5 beste zeepachtige massagesalons in Pattaya zien:

Sabai Dee

Beste Seks Massage in Pattaya

De meest populaire en langst bestaande zeepachtige massagewinkel in Pattaya. Sabai Dee ligt aan Second Road en iedereen die er langsloopt, kijkt ernaar vanwege het indrukwekkende, grote en kleurrijke gebouw.

Als je door de ingang loopt, passeer je eerst een mooi aquarium en muurfoto’s van naakte meisjes, voordat je naar de ruime lobby met de grote “fishbowl” gaat. En met “groot” bedoel ik echt de grootste in Pattaya: er zitten meer dan 100 meisjes en vrouwen in dat verlichte gebied (verdeeld in “sideliners” en “models”), en als je eenmaal plaats hebt genomen op een van de comfortabele banken, zal proberen je aandacht te krijgen, glimlachend en knikkend naar je.

Sabai Dee is ook geweldig om een tijdje rond te hangen en te ontspannen in de lobby, te genieten van coole bieren en langzaam een keuze te maken naar welke dame je je kleine sekspop wilt zijn voor de volgende anderhalf uur. Oh, en ze hebben luchtbedden in de kamers – ik weet zeker dat je weet wat dat betekent.

 • Prijzen: 2.000 / 2.400 Baht
 • Meisjes Kwantiteit: 10/10
 • Meisjes Kwaliteit: 8/10

Honey 2

Pattaya Zeepachtige Massagewinkel

Honey 2 Body Massage ligt vlak naast Sabai Dee (zie hierboven), en het is duidelijk dat ze het concept van hun populaire buurman probeerden te kopiëren: bouw een groot en stijlvol huis en belicht het met heldere en kleurrijke neonlichten.

Deze plaats is vooral populair onder Aziatische mannen, omdat de meeste meisjes daar heel licht getint en jong zijn – maar het is ook een paar honderd Baht duurder dan Sabai Dee (zie de prijzen hieronder).

De kamers in Honey 2 zijn super nieuw en modern, uitgerust met een tv (die niet zo geweldig is voor de romantiek), evenals een luchtmatras waar uw masseuse de beruchte body to body massage uitvoert op u. Honey 2 is ook een van de weinige plaatsen waar ik na de seks een echte massage kreeg.

 • Prijzen: 2.000 / 2.500 / 3.000 / 3.800 Baht
 • Meisjes Kwantiteit: 8/10
 • Meisjes Kwaliteit: 9/10

Rasputin

Pattaya Erotische Massage

Rasputin klinkt niet alleen Russisch – ze hebben ook een paar Russische meisjes die daar werken. Je zult ze echter niet zien als je naar binnen loopt en naar de hoofdlobby gaat met de enorme fishbowl van ongeveer 80 meisjes – ze zijn allemaal Thai.

Ik heb een van de papasans gevraagd of ze een paar Russische vrouwen hebben en hij vroeg me waar ik vandaan kom. Interessant, dus ik neem aan dat ze geen klanten uit India of het Midden-Oosten willen nemen. Dus leidde hij me uit de hoofdlobby en naar het gebied aan de andere kant van het gebouw (door de rechterdeur na de ingang), door een paar kamers (ik had zin om naar een geheime schat gebracht te worden) en uiteindelijk bereikten we een kleine zithoek.

Er zaten 6 Russische vrouwen op de sofa’s en die waren heel aantrekkelijk – de meesten hadden blond haar, echt mooie borsten en waren ongeveer 25-30 jaar oud.

 • Prijzen: 2.000 / 2.500 / 5.000 Baht (Thaise meisjes, voor anderhalf uur zoals gewoonlijk) en 6.500 Baht (Russische meisjes, gedurende 1 uur).
 • Meisjes Kwantiteit: 9/10
 • Meisjes Kwaliteit: 8/10

Sabai Room

Pattaya Bordeel

Sabai Room is Pattaya’s nieuwste seks massagesalon, tegenover Honey 2 (zie hierboven).

Het ziet er bijna uit als een herenclub, en misschien is dat een grote vergissing – omdat het de meeste Farangs die denken dat de prijzen behoorlijk hoog zijn, afslaat, dus gaan ze naar Honey 2 of Sabai Dee. Dat betekent dat er voornamelijk Aziatische klanten zijn in Sabai Room (misschien houden ze ook van de speciale services die ze hier hebben, zoals “Yoghurt Massage”).

Maar het kost natuurlijk niets om gewoon naar binnen te lopen en een kijkje te nemen naar de selectie van meisjes (ongeveer 40-50) en als je niet het gevoel hebt dat je hier met iemand seks wilt hebben, dan kun je gewoon zeg “mai bpenrai, dank u” en vertrek opnieuw.

 • Prijzen: 2.000 / 2.400 Baht
 • Meisjes Kwantiteit: 7/10
 • Meisjes Kwaliteit: 7/10

P.P. Body Massage

Pattaya Lichaam Massage

Gelegen in het Buakhao gebied van Pattaya, P.P. body massage heeft een meer ontspannen sfeer dan de sekslokalen op Second Road. Maar dat doet er natuurlijk niet zo toe als je met je meisje in de kamer bent.

De fishbowl in P.P. is de enige in Pattaya met glas – dat is de traditionele stijl, maar de meeste nieuwere etablissementen doen dat niet meer, dus je kunt de vrouwen daar beter zien zitten.

Maar toch doet de huishoudster goed werk door het glas regelmatig schoon te maken, zodat je een duidelijk zicht hebt op de 30-40 meisjes die rode en blauwe labels hebben en willekeurig rondhangen, niet gescheiden door een categorie zoals elders.

 • Prijzen: 2.000 / 2.500 Baht
 • Meisjes Kwantiteit: 6/10
 • Meisjes Kwaliteit: 7/10

De Procedure in Pattaya’s Seks Massagewinkels

In het geval dit uw eerste bezoek aan een zeepachtige massagewinkel in Thailand is, is dit de typische procedure op deze plaatsen:

Je loopt naar de zitkamer en neemt plaats ergens in de lobby met de fishbowl (er zijn meestal comfortabele sofa’s). Je kijkt naar de meisjes, meestal zullen er veel dames strijden om je aandacht te trekken, glimlachend en met hun handen naar je zwaaien en je het gevoel geven echt knap en speciaal te zijn.

Je kunt er ook een drankje drinken en meer tijd nemen om na te denken, maar dat is niet nodig. Vroeg of laat komt een van de papasans (de mannelijke Thaise managers) naar je toe en vertelt je de verschillende categorieën en prijzen van de meisjes (van goedkoopste tot duurste: fishbowl girls / sideline girls / models).

Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, vertel je de manager en hij zal het meisje halen. Je volgt hem naar de balie en betaalt het bedrag vooraf. Je “masseuse” komt aan, begroet je met een beleefde “Sawatdee ka” en misschien ook een wai, en je volgt haar naar de lift en naar de kamer. Soms vraagt ​​een andere persoon je of je iets wilt drinken (maar je hoeft niets te kopen als je het niet leuk vindt).

Als je eenmaal in de kamer bent, zal je meisje je uitkleden, jezelf uitkleden, je zult samen een bad nemen, gevolgd door het erotische lichaam naar lichaam dat op en neer glijdt op het luchtbed. En dan op het bed gaan, waar ze zal beginnen met zuigen aan je tepels, het condoom aantrekken, een beetje op je penis zuigen en dan seks hebben – ze beginnen meestal eerst met jou te rijden, en dan kun je de controle voor de eerste keer nemen.

Daarna ga je weer douchen, soms geven ze je een massage, voordat je je kleren weer aantrekt en weggaat. Als ze het echt goed heeft gedaan, kun je haar 100-200 Baht geven, maar het is niet verplicht.

En dat is het – de gemakkelijkste en schoonste seks in Pattaya.

Drank Prijzen in Pattaya’s Seks Massagewinkels

Soms kan het erg leuk zijn om een paar drankjes in de lobby te nemen terwijl je geniet van het uitzicht op de meisjes – of in de kamer tussen het bad en de seks.

Hier is het drankmenu van Sabai Dee:

Pattaya Seks Massage Drank Prijzen

Pattaya Zeepachtige Massages vs Go Go Bars

Deze twee vestigingen worden algemeen beschouwd als de plaatsen met de aantrekkelijkste meisjes voor seks in Pattaya. Maar wat ik denk dat het echt rot is aan go go bars, is dat je het meisje niet mee mag nemen in dezelfde outfit die ze in de bar draagt. Dus als je een stijve krijgt omdat je haar hebt gezien in die hete bikini en strak slipje of wat ze ook draagt ​​- ze zal worden veranderd nadat je ermee instemt haar bar fine te betalen! Natuurlijk ziet ze er nog steeds mooi en aantrekkelijk uit, maar het is gewoon niet hetzelfde halfnaakte meisje als daarvoor.

Anders in de zeepachtige massages waar de dame je vergezelt naar de kamer in precies dezelfde sexy, korte en laag uitgesneden jurk die haar borsten benadrukt die ze ook draagt ​​wanneer ze in de fishbowl zit.

De zeepachtige massages en go go bars zijn zeker beide “bordelen die je kunt vertrouwen”, maar ik geef de voorkeur aan de zeep (niet om te drinken en entertainment, maar om daadwerkelijk seks te hebben), omdat de hele atmosfeer erotischer en authentieker is. En de prijzen zijn meestal ook goedkoper – een go go-meisje kost je ongeveer 4.000-5.000 Baht als je al je drankjes, drankjes, de bar fine en de seksprijs bij elkaar optelt.

Video van Zeepachtige Massagewinkels in Pattaya