Girly Bars en Barmeisjes in Bangkok

Laatst bijgewerkt op: mei 1st, 2020 | in Bangkok | Nachtleven | Thaise Meisjes

Beer Meisjes in Bangkok

Het is misschien moeilijk te geloven voor de gewone toerist, maar Bangkok kan zo’n saaie stad om te wonen in zijn. In ieder geval tot het donker wordt. En ten minste als je niet iets om te werken aan dat houdt je bezig tijdens de dag. Mede omdat het altijd bloedheet, maar vooral omdat er zijn niet veel leuke dingen om te doen tijdens de dag die geen geld kosten, afgezien van rond te lopen in een van de winkelcentra en mensen die kijken. Logeren bij huis en het lezen van een boek lijkt minder aantrekkelijk dan weer thuis omdat je altijd het gevoel te missen iets in deze opwindende stad.

Met andere woorden: Als u woont in Bangkok op een budget en niet een activiteit die je bezig houdt niet over, het is niet zo leuk. Omdat je geld nodig om echt te genieten van het leven hier en niet vreselijk vervelen, want er is geen strand en geen bergen die outdoor-activiteiten en de kwaliteit van leven voor gratis.

Dus wat er gebeurt vergelijkbaar met de reizigers, nadat zij hun drie dagen sightseeing voltooid is de jongens zijn gewoon het raken van de diverse uitgaansgelegenheden in de stad als ze niets mee te maken hebt. Zeker een happy end massage is altijd goed, maar dat duurt slechts een uur (meestal minder dan dat) en dan zul je merken dat je weer willekeurig lopen in de stad met geen plan echt. En dat is wanneer je zou kunnen beginnen te raken van de bier bars.

Van alle verschillende monger plaatsen in Bangkok, het bier bars zijn zeker de beste keuze om de tijd te doden. Sorry, om uw tijd natuurlijk door te brengen. Zelfs als u niet wilt met niemand praten, je nog steeds het gevoel gelukkig en vermaakt door zowel te kijken naar de scene in de bar en op de straat. U kunt uw boek mee te nemen of te beantwoorden uw e-mails op de telefoon hier in plaats van thuis, en niemand zal je lastig vallen als je geen zin hebt.

Nana Bier Bars

Maar het bier bars maken ook een populaire plek om te socialiseren. Tuurlijk, kan de belangrijkste attractie zijn de girls, maar er is ook een goede gelegenheid om andere buitenlanders te ontmoeten en dat gebeurt meestal tijdens het spelen van het zwembad. Dus als de plaats is goed bezocht en er zijn meer spelers dan tabellen die u zou uw naam op het witte bord te schrijven en wanneer is het jouw beurt je kunt spelen, betalen 20 Baht voor het spel en als je wint kun je tijdens de komende blijven jongen of meisje gaat de tafel en dat is meestal een geweldige manier om in contact te komen met nieuwe mensen te krijgen.

Niettemin is een billijk aandeel van de jongens bezoekt deze plaatsen voornamelijk voor één reden en dat is aan te haken met sexy Thaise meisjes. Uit alle werkende meisjes in Thailand, die uiteindelijk met relaties met Farangs elk jaar, de meeste van hen zijn afkomstig van de girly bars. De reden is heel simpel. Als je het vergelijkt met hoe de meisjes kleden en gedragen zich op die plaatsen ten opzichte van de Go Go Bars en Zeepachtige Massage Parlors, ze lijken onschuldig en de meeste jongens gewoon zouden ze niet in de categorie van de prostituees, vooral wanneer ze zegt dat ze heeft gewerkt in de bar voor slechts een paar weken en jurken met jeans in plaats van rok en casual schoenen in plaats van hoge hakken.

En dan heb je ook nog tal van meisjes die meer dan alleen een paar weken ervaring in het werken in de bar te hebben en graag laten zien wat ze kregen. Velen van hen voer het rood licht scène door te werken in de bar als ze niet echt vastbesloten om te doen of om helemaal niets en zodra ze zelfvertrouwen te laten zien (en in aanmerking komen) ze proberen sommige andere plaatsen zoals Go Go Bars waar veel meer geld verdiend kan worden, dat wil zeggen het opladen van 3.000 Baht in plaats van 1.000 Baht voor korte tijd.

Bier Meisje in Bangkok

Nogmaals, andere jongens of buitenlanders met een Farang vriendinnen komen hier gewoon om te ontspannen of kijken naar live sport op de televisie. Neem de jongens in de afbeelding hieronder, als je een van hen zou vragen om te gaan voor een boottocht op de Chao Phraya, is de kans groot dat hij iets als “Ah niet nu paren, het is heel warm, ver en ook veel verkeer zou zeggen. Geef me nog een San Mig Light.”

Dat is een makkelijke manier om expats door de manier waarop die vaak drinken San Miguel Light die blijkbaar bevat minder calorieën (105 in vergelijking met 130 van de standaard uitvoering ter plaatse, dus niet zo veel van een verschil daadwerkelijk en de alcohol percentage is gelijk aan 5%).

Nana Bierbar

Wat is een Thaise Bier Meisje?

Kijk naar de afbeelding hieronder. Wat hebben deze twee meisjes met elkaar gemeen? Nou, ze zijn allebei heel lekker. Maar afgezien van dat, ze werken allebei in bier bars. Maar ze zijn nog steeds verschillend. Waarom? Het meisje op de linker heet eigenlijk een bier meisje (sǎao bia in Thai, สาวเบียร์), terwijl de een aan de rechterkant is gewoon een bar meisje dat in een bierbar werkt (sǎao baa, สาวบาร์).

Maar hoe meer significant verschil is het meisje aan de linkerkant kan niet worden genomen van de bar (met andere woorden – bar fined uit), omdat haar enige taak is om de verkoop van een bepaald biermerk te bevorderen, in dit geval Chang Beer. Het meisje aan de rechterkant is echter degene die wil aan te haken met je mee.

Hoewel beide meisjes verkopen drankjes en krijgt opdrachten van te maken, het basissalaris van het bier meisje (links) is aanzienlijk hoger als ze meestal aantrekkelijker en gaat niet verder met de klanten. Ze verandert ook haar werkplek vaker aangezien zij vaak door de dag is betaald (kâa wan, ค่าวัน) en je kunt ze vinden in de normale bars zo goed en soms ook in restaurants.

Het is niet zo dat je het bier meisje niet in de buurt kan nemen nadat ze klaar is het werk – en dat is een stuk moeilijker te bereiken is in Thaise plaatsen dan in Farang plaatsen als het bier meisjes zijn er zelfs meer warm en aantrekkelijk en meestal niet dat fond van Farangs niet.

Thaise Bier Meisjes

Waar te Bier Bars in Bangkok te vinden?

U kunt 90% van alle bier bars met sexy Bangkok meisjes helemaal langs Sukhumvit Road van Soi 22 te vinden voor Soi 4 en hoe dichter krijg je Soi 4 hoe hoger de concentratie van bars. De resterende 10% of zo liggen in Patpong.

BKK’s 3 Beste Bier Bars

Je zou denken dat al die gewrichten zijn min of meer hetzelfde met comfortabele barkrukken, pooltafels, tv-schermen en tal van girls rondom. Maar er zijn nog een paar plaatsen die iets unieks voor hen en het vermelden waard hier:

Nana Beer Garden

Beste Bierbars in Bangkok 1Een typische plek voor de categorie dezelfde hetzelfde, maar anders is de Nana Beer Garden, een open air bar rechts op de binnenplaats van Nana Plaza. Het is lang niet gekregen zo veel bier meisjes als de andere bars in Soi 4, maar de meeste mensen komen hier om een gekoeld drankje toch hebben tijdens het kijken naar de scène in het epicentrum van Red Light Bangkok. Mensen kijken op zijn best. Je zou zelfs kunnen merkt dat je het nemen van een zitplaats hier als je niet kunt maken van uw keuze meteen waar go go bar om een bezoek te geven – neem een kijkje op mijn BKK Beste Go Go’s gids voor een aantal aanbevelingen. De bar prima voor de meisjes is 600 Baht en ze vragen voor 2000 Baht voor een korte tijd, maar dat moet nog steeds worden onderhandeld als ze zeker zijn niet de crème de la crème van de Entertainment Complex.

 • Prijsklasse: $$$$$

Soi 7 Beer Garden

Beste Bierbars in Bangkok 2Nog een biertuin maar ligt binnen de Soi 7 Biergarten (officieel genoemd Bier Garten omdat het Duitse eigendom). Wat maakt het soort uniek maakt is dat de meisjes niet in dienst zijn van de bar (het is eigenlijk een mix van bar en een restaurant met authentieke Duitse gerechten), maar ze zijn allemaal freelancers, zodat je niet nodig om een bar fine betalen om te vertrekken de plek met haar en door het kopen van haar drankjes betaalt u dezelfde prijs als voor uw eigen drankjes. De Soi 7 Beer Garden is ook een van de beste plaatsen in Nana aan live sport kijken als ze het grootste scherm in het gebied heb (samen met Gulliver’s op Soi 5).

 • Prijsklasse: $$$$$

Hillary 2

Beste Bierbars in Bangkok 3Hillary 2 in Soi 4 is altijd de moeite waard een bezoek als ze een geweldige live band en een uitstekende pooltafels hebt. Ze onlangs voltooide renovatie en herstructurering van de hele plaats en helaas met de extra bar en gemoderniseerde uitrusting komt de verwijdering van een paar pooltafels, zodat er slechts twee links en een wachtrij van meer dan 20 mensen in de meeste tijden. De drankjes prijzen stegen ook, betekent een kleine Singha bier zal nu 190 Baht u terug. Het gevolg is zie je nu vooral toeristen hier tussen de freelance meisjes, terwijl de meeste expats liever plaatsen zoals Hillary 1 aan tegenover met vergelijkbare concepten, maar aanzienlijk goedkoper drankjes en een meer ontspannen sfeer.

 • Prijsklasse: $$$$$

De huidige Prijzen in Bierbars Bangkok

 • Beer Bar Drank prijzenBier: 100-140 Baht (happy hour 70-90 Baht)
 • Sterke drank: 140 Baht+
 • Frisdrank: 60-80 Baht
 • Lady Drinks: 140-180 Baht
 • Bar Fine: 500-600 Baht
 • Korte Tijd (Short Time): 1.000-2.000 Baht
 • Lange Tijd (Long Time): 2.000-4.000 Baht
 • Pool spel: 20 Baht (enkele kleine bars maken het vrij als een manier om te brengen bij klanten)
 • Het verliezen van een bordspel: Lady Drink

Zoals altijd zijn er uitzonderingen. Net als in Soi 22 zijn er een paar bars die bier relatief goedkoop verkopen voor 105 Baht, maar dan zijn de damesdrankjes vrij prijzig en gaan ze standaard op 190/200 Baht (bier / tequila) en de barboete is 800 Baht (Rumour’s Bar ). En dan is er de kleine Platinum Bar in de buurt met bier voor 100 Baht, Lady Drinks voor 150 Baht en de hele nacht gratis poolspellen.

De bovenstaande prijzen zijn zeer vergelijkbaar in andere grote steden zoals Phuket, Samui en Chiang Mai en iets goedkoper in plaatsen als Udon Thani, Hua Hin of Pattaya waar u gemakkelijk kunt vinden happy hours hele dag lang voor 60 Baht een biertje omdat de de concurrentie is zo hoog en iedereen vecht voor klanten.

Bierbar bordspel

Thailand Bier Bars – een bedreigde diersoort?

Het feit dat iedereen een smart phone nu heeft en geeft de voorkeur aan het praten met mensen die ergens anders in plaats van het maken van vrienden en communiceren met mensen die vlak voor hen en dus steeds minder gezellig zijn – zet de hele bar scene in Thailand op het gevaar af van langzaam aan het verdwijnen in de komende jaren als klanten klagen dat de meisjes zich aan hun telefoons in plaats van ze een goed gevoel en hebben een leuke tijd. Tenminste, dat is wat we kunnen verwachten wanneer we betaalden 140 Baht of meer voor een klein glas cola met veel ijs.

Natuurlijk kunt u niet stoppen met de ontwikkeling van de technologie en dat mensen verslaafd raken aan Facebook status updates en het nemen van tien selfies per dag, maar de enige manier om een ramp in deze sector te voorkomen (met uitzondering van het stoppen van de aard van de krankzinnige stijging van de prijzen op vele plaatsen) is om het gebruik van telefoons gewoon verbieden, wanneer de meisjes aan het werk zijn. Je ziet dat in sommige Go Go’s, waar veel eigenaren al hebben gereageerd op ontevreden klanten en volledig verboden telefoons voor alle medewerkers om te gebruiken tijdens de dienst.

En dan is er ook de dreiging van lucratieve alternatieven voor de meisjes om te werken op in plaats van de girly bars. Massage winkels en salons zijn begonnen met explosieve groei in de Farang gebieden rondom Thailand met meisjes het ontvangen van een veel beter rendement op hun tijd werken. Dus in plaats van het krijgen van bier buiken en het doen van dezelfde kleine praten over en weer ze gewoon doen hun één uur (of helemaal niet) speciale massage en dan wachten vervolgens op de volgende klant terwijl u games speelt op hun telefoons. Vergelijkbare zo niet meer groeipotentieel hebben de escortbureaus waar de meisjes gewoon thuis zitten en wachten op het telefoontje van het kantoor.

Het zal interessant zijn om te zien hoe het bier bar scene presteert in de komende jaren en agenten met de toenemende strijd die zich voordoen met de technologische vooruitgang en alternatieve werkvelden voor Thaise barmeisjes. Ik persoonlijk denk niet dat het bier bar-industrie volledig zal verdwijnen, maar we zullen zeker zien een migratie van werknemers aan verschillende bedrijfstakken tot op zekere hoogte en dat kan resulteren in een meer ontspannen en gezellige sfeer in de bars.

Thaise Bierbar