Girly Bars en Bar Meisjes in Chiang Mai

Laatst bijgewerkt op: maart 20th, 2020 | in Chiang Mai | Nachtleven | Noord Thailand | Thaise Meisjes

Chiang Mai Bar MeisjeVroeg of laat tijdens uw verblijf in Chiang Mai je zal voelen als je genoeg van het verkennen van alle tempels en andere attracties in de stad, en gewoon ergens zitten en genieten van een koel Singha. Of Leo, of Chang.

Er is zeker geen tekort aan leuke plekken om bier te drinken in Chiang Mai, en er zijn over het algemeen twee soorten plaatsen: De reguliere bars en de girly bars (of bier bars, hoe je ze ook noemen). De reguliere bars kan een heel leuk zijn als je met een vriend, in het bijzonder John’s Place en een paar andere kleine en nette bars rond het Tha Phae Gate zijn geweldig om te zitten, praten en kijken naar de straat leven in de late middagzon. Een andere goede wijk met leuke bars is rond Tawan Daeng in Nimman (Maldives is een van de populaire half buiten bars er en ze hebben ook live muziek elke avond).

Of de immens populaire Zoe in Yellow (foto, geweldige plek om te halen freelancers), de sfeervolle Oasis Rooftop Garden Bar, The North Gate Jazz Co-Op en de lucht hippe bar genaamd Myst op de top van de mooiste winkelcentrum in Chiang Mai: Maya. Maak je geen zorgen over het hebben van al deze kaart Google – Ik heb ze gemarkeerd voor u op de overzichtskaart op het einde van de gids.

Het enige probleem met deze bars is dat je vindt het moeilijk om de lokale Chiang Mai meisjes te ontmoeten (Zoe in Geel is de bekende uitzondering hier, dat is een van de beste pick-up bars in alle van Thailand). In de meeste van deze bars de Thaise meisjes zal zelfs volledig negeren je – met name in de Thaise stijl plaatsen zoals Myst en Maldives. Dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is aan te haken met iemand in deze bars, maar het is gewoon dat je niet moet verwachten dat de meisjes om de eerste stap te maken. En je moet echt wat Thais spreken als je wilt om de lokale bevolking te praten met zijn omdat zij vaak te verlegen om echt een gesprek te beginnen met jou, want ze zijn bang dat hun Engels te slecht is.

Terwijl de meeste expats in Chiang Mai liefde te hangen in deze reguliere bars en probeer vooral te voorkomen dat de girly bars (na een week weet je al de bars en iedereen weet je), als je hier bezoekt dan zijn ze zonder twijfel de beste plek om een paar biertjes, spelletjes in het zwembad te hebben en om te genieten met jonge en aantrekkelijke bargirls.

Er zijn een paar gebieden in Chiang Mai met clusters van girly bars, en ik zal u vertellen over de besten, zodat je niet je tijd te verspillen te kijken en rond te rijden (als je ooit hebt rondgereden in Chiang Mai met motor zult u weten dat deze stad is vol met één richtingswegen en een schijnbaar korte reis op de kaart zo lang als je zou verwachten, want je zal ongetwijfeld verdwalen op een gegeven moment blijken drie keer of het gezicht van een aantal één manier wegen kun je niet voeren. Geloof me, zul je van mij denken als je in die situatie).

Dus het is beter om voorbereid en weten waar je wilt meteen te gaan in plaats van willekeurig rond te rijden.

De 4 Beste Girly Bar Gebieden in Chiang Mai

Terwijl u kunt vinden girly bars verspreid over de stad, hier zijn de belangrijkste gebieden waar u minstens een dozijn bars vol met meisjes klaar om u te vermaken vindt u:

Girly Bars aan Loi Kroh Road

Girly Bars op Loi Kroh RoadDeze straat is het meest populair nachtleven gebied onder toeristen in Chiang Mai. U kunt tal van hotels, restaurants, happy ending massagewinkels en ook de hoogste concentratie van girly bars in alle van Chiang Mai – met name in de buurt van de ringweg kruising. Om eerlijk te zijn heb ik niet echt als deze bars hoewel, elke keer als ik probeer ze eens ik vind dat 80% van de meisjes zijn meer dan 30 en ook niet erg aantrekkelijk. Dat wil niet zeggen dat je er een warm en mager Thaise meisje in haar vroege jaren 20 in een van de bars niet zou kunnen vinden, maar het is gewoon niet te vergelijken met andere gebieden, in het bijzonder het volgende op deze lijst. Je kan het wel eens te proberen en laat het me weten als u een beter advies over het bier bars op Loi Kroh Road dan ik.

  • Meisjes Kwantiteit: 8/10
  • Meisjes Kwaliteit: 6/10

Chiang Mai Entertainment Complex

Chiang Mai Girly BarsWanneer ik besluit om een avondje uit in het girly bars in Chiang Mai of ontmoeten een vriend voor een paar spelletjes in het zwembad, ga ik naar de Chiang Mai Entertainment Complex. Het is eigenlijk gelegen aan Loi Kroh Road, maar het is echt een gebied van haar eigen – een rechthoekig plein met ongeveer 25 girly bars en meer dan 150 meisjes met inbegrip van een Muay Thai ring in het midden (gevechten plaatsvinden over elke 2e dag, de entree is 400 Baht voor standaard tickets en 600 Baht voor VIP-tickets). De bar meisjes in de Chiang Mai Entertainment Complex zijn de heetste in deze categorie in de stad – hoewel ze niet kunnen concurreren tegen de hete chicks uit de karaoke-bars op Chang Klang Rd in het zuidelijke deel van de stad. Bekijk de video die ik in één van de bars aan het einde van de gids.

  • Meisjes Kwantiteit: 8/10
  • Meisjes Kwaliteit: 7/10

Girly Bars in Chiang Mai Old Town

Girly Bars in Chiang Mai Old TownEen bar moet je gewoon niet mag missen tijdens uw verblijf in Chiang Mai is Zoe in Yellow midden in het centrum van de oude binnenstad. Het is een mix van bar en nachtclub (half open lucht, en ze kreeg ook een indoor nachtclub, of “pub” aan de Thaise uitdrukking te gebruiken). Zoe’s heeft het hoogste aantal freelancen meisjes in alle van Chiang Mai, en afgezien van dat, de drankprijzen zijn ook echt goedkoop. Het zit vol iedere avond en als u wilt pick-up een freelancer dat is de plek om te gaan voor middernacht (en Spicy na middernacht). Terwijl Zoe’s is technisch gezien geen girly bar (omdat de meisjes niet in dienst zijn van de bar) Ik denk dat het nog steeds de moeite waard, waaronder het op deze lijst. En er zijn ook een paar andere, kleinere bars recht tegenover waaronder een aantal “echte” girly bars zoals Full Moon Bar en Babylon Bar. Ze zijn niet zo geweldig maar in vergelijking met Zoe of de Chiang Mai Entertainment Complex (zie hierboven).

  • Meisjes Kwantiteit: 7/10
  • Meisjes Kwaliteit: 8/10

Girly Bars in Chiang Mai Nachtbazaar

Bier Bars in Chiang MaiHet vierde gebied met girly bars in de Chiang Mai Nachtbazaar net ten noorden van Loi Kroh Road. Het is de meest rustige type bars en vindt u alleen 2-3 meisjes in elk van deze plaatsen. Toen ik voor het eerst naar Chiang Mai kwam 8 jaar geleden dacht ik dat het slechts een kwestie van tijd totdat al deze bars in de buurt zijn – maar ze zijn er nog steeds! Als je van dit soort plekken waar je bent de enige klant (of een andere reguliere rustig drinkt zijn bier), dan zal je waarschijnlijk hier leuk vinden. kwaliteit meisjes? Nou, niet echt goed. Maar kijk maar voor jezelf – het is een bezoek aan de Nachtbazaar in ieder geval de moeite waard, ze hebben een mooie visspa (100 Baht voor 20 minuten) en ook de traditionele Lanna laat zien kregen. En als je loopt rond het gebied kunt u nog meer bier bars, vooral langs Soi Chareonprathet 6 vinden.

  • Meisjes Kwantiteit: 3/10
  • Meisjes Kwaliteit: 5/10

Overzichtskaart van Girly Bars in Chiang Mai

Ik heb de girly bars met de “bier pin” en de normale bars met de “wijn pin“ gemarkeerd

Wat Tips en Advies

Een ding dat je zult al snel merken dat het girly bars in Chiang Mai zijn vrij rustig in de namiddag. Het is niet zoals in Bangkok waar u kunt gaan naar Soi 4 of Soi 22 op 15:00 en vind bijna evenveel meisjes op de dagdienst als meisjes op de nachtdienst. Pattaya en Phuket zijn veel beter in termen van het aantal bier bars en de bar meisjes, ook.

Dus ik zou je aanraden om gewoon doe geen moeite met het bier bars tot zonsondergang en als je echt wilt een biertje in de middag dan beter stok met de reguliere bars zoals John’s Place of andere bars in de buurt van de Tha Phae Gate hebben. Dat geeft je ook een goede gelegenheid om te praten met het personeel in deze bars zoals ze zijn niet zo druk als tijdens de nacht.

De beste tijd om de girly bars in Chiang Mai te gaan is rond 21:00-22:00 als iedereen hun diner heeft gehad en wil wat actie met zwembad, dames en muziek.

Barmeisjes in Chiang Mai

En dat is hoe het werkt meestal in deze bars: Je loopt in (of je zal worden naar binnen getrokken door een van de opgewonden meisjes die de indruk dat je haar dag maakte maakt) en een drankje bestellen. Zie het volgende gedeelte voor informatie over de drankprijzen. Als ze weet dat u een bezoek aan Chiang Mai (ze hebben meestal een goed gevoel te vertellen dat, maar vaak zullen ze gewoon vragen de standaard vraags – “you come holiday in Chiang Mai, how long you been here, where you come from?”) dan zal ze waarschijnlijk proberen te gaan zitten met u en vragen om een dame drinken vroeger of later.

Als ze weet dat je leven in Thailand dan kan ze gewoon laten je alleen of u vragen of u wilt poolen meteen. U kunt kopen haar een drankje na je eerste spel (maar het is aan jou natuurlijk).

En als je op met een meisje goed, dan kun je natuurlijk later betalen haar bar fine en neemt haar mee naar je hotel voor seks. De bar fine is 500 Baht in bijna elk bier bar in Chiang Mai en het normale tarief voor korte tijd is 1.000 Baht en voor lange tijd 2.000-2.500 Baht. Niet te veel betalen – het is zeer waarschijnlijk dat zij zal u vertellen dat het 2.000 Baht voor korte tijd, maar het is niet. Misschien voor een top-notch karaoke meisje of zeepachtige massage meisje, maar niet voor 90% van alle barmeisjes in Chiang Mai.

Drank Prijzen in Chiang Mai’s Girly Bars

Een van de dingen die ik leuk vind aan de girly bars in Chiang Mai (en elke soort van bar echt waar) is dat ze niet alleen kleine flesjes alsof het het geval is in Bangkok, Pattaya en Phuket, maar ook grote flessen. En nog beter: De prijzen kon niet meer redelijk zijn: Het is net als 135 Baht voor een grote fles van Leo – dat vergelijken met elke bar in Nana, Bangkok, waar u ongeveer 140 Baht zou betalen voor een kleine fles gedurende normale tijden.

De prijzen voor de lady drinks Thailand-standaard hoewel en kosten tussen de 160-180 Baht gemiddeld. Zie hieronder het volledige drankje menu van My TiRak Pub in de Chiang Mai Entertainment Complex (die, door de manier, mijn favoriete bier bar in Chiang Mai – zie ook de video die ik nam er vorige week hieronder):

Chiang Mai Girly Bars Prijzen

Video van Girly Bars in Chiang Mai