Girly Bars en Barmeisjes in Pattaya

Laatst bijgewerkt op: juni 27th, 2019 | in Nachtleven | Pattaya | Thaise Meisjes

Pattaya BarmeisjeDus je bent net aangekomen in Pattaya met de bus vanuit Bangkok. Je hebt in je hotel ingecheckt, een snelle douche genomen en sinds je vol bent in afwachting en opwinding, besluit je onmiddellijk te gaan wandelen en te zien wat er aan de hand is.

Het is midden in de middag en echt warm, dus na een korte tijd denk je: waar kan ik ontspannen en genieten? Het zou misschien verleidelijk zijn om in het Cool Central Festival-winkelcentrum te gaan of koffie te halen bij Starbucks, maar je bent niet naar Pattaya geweest om te winkelen en koffie – je kan dat ook in je eigen land doen.

Terwijl je in de hitte loopt en probeer om je gedachten op te maken waar je gaat zitten en ontspannen, zul je voortdurend twee soorten plaatsen doorbrengen: de massagewinkels en de girly bars. Natuurlijk, het is altijd een goed idee om te gaan voor een mooie happy ending massage waar een mooie 19-jarige meid met veel olie je pik wrijf en neerwaarts, maar dan een uur later zit je in dezelfde situatie: waar moet ik naartoe gaan?

De girly bars (of “beer bars” hoe ze door de oudere expats worden genoemd) zijn veruit de meest populaire plek in Pattaya om te hangen, te drinken, mensen te kijken, live sporten te zien, andere buitenlanders te ontmoeten en te genieten van sexy barmeisjes.

En terwijl de girly bars echt over de hele plaats zijn, zijn er bepaalde gebieden die veel meer plezier zijn dan anderen (meer meiden, beter meiden en meer klanten). Ik zal binnenkort even terugkomen, maar laat me wat algemene informatie doorgaan.

Pattaya Girly Bars Uitgelegd

Als dit je eerste keer in Pattaya is (of Thailand) dan is het eerste wat je waarschijnlijk wilt weten, wat je kunt verwachten als je hier in een girly bar loopt. Zelfs als je naar de gastvrouw bars in Cambodja of sport bars in de Filippijnen bent geweest, is het vergelijkbaar maar niet helemaal hetzelfde.

Dus je loopt in een kroeg en zit ergens waar je ook van houdt. In tegenstelling tot Cambodja wordt u niet onmiddellijk omringd door vijf of zes ‘gastvrouwen’ die van u verwacht dat u er één van kiest. In de girly bars in Pattaya is het meestal gewoon een meisje dat naar je toe komt om je bestelling te nemen. Soms is het een normale serveerster, soms is het een van de staafmeisjes. Vertel haar gewoon wat je wilt drinken.

Dan gewoon ontspan, kijk rond en kijk wat er gebeurt. Zeker, sommige van de meiden zullen je vroeger of later trachten te krijgen en lachen op je, anderen zullen erover komen om te zeggen hallo. Als je één leuk vindt, kun je met haar praten en koop dan een “lady drink”. Dit zijn duurder dan uw eigen drankjes (zie hieronder voor de info op de prijzen), maar zo zal ze ervoor zorgen dat u van uw tijd geniet en de onuitgesproken regel is dat u haar ook kunt aanraken als u haar een drankje koopt. Maar maak je geen zorgen, je hoeft niemand anders een drankje te kopen behalve jezelf als je gewoon wilt zitten en kijken.

Zoals ik al heb uitgelegd, zijn de beer bars populair om te ontspannen, de mensen op straat of in de bar te kijken, met andere buitenlanders te praten en biljart te spelen. De meeste bars hebben ook een aantal bordspellen, en de meiden zullen je uitnodigen om met hen te spelen voor een drankje. Onnodig te zeggen dat ze genoeg ervaren zijn om het grootste deel van de tijd te winnen.

Barmeisjes in Pattaya

Als je goed met een van de barmeisjes meet, en nadat je haar een drankje of twee heeft gekocht, dan kunt u haar vragen of ze met je wilt gaan. Dat betekent zowel korte tijd (een keer seks, ongeveer 2 uur) of lange tijd (meerdere keren seks, tot de volgende dag). Dan moet je een prijs met haar regelen (zie de info verder naar beneden) en betaal haar geld ook.

Sommige bars, vooral degenen aan Soi 6, ook hebben u korte tijd kamers boven, maar dan moet u nog steeds de kamerhuur van ongeveer 300 Baht betalen. Maar natuurlijk hoef je haar niet voor seks te nemen, je kan even even met haar genieten, en dan nog een bierbar, go go bar, karaoke bar, blow job bar of wat je ook wilt.

Ik zou zoveel meer algemene info over de girly bars kunnen schrijven en hoe het werkt, maar ik heb al 750 woorden in deze gids, dus laat een reactie achter als je iets specifiek wilt weten. Nu denk ik dat we echt naar het hoofd moeten komen: Waar vind je de beste girly bars in Pattaya?

5 Beste Girly Bar Gebieden in Pattaya

Zoals ik al zei, kunt u de bars over Pattaya vinden, maar er zijn een paar gebieden die beter zijn (meer meiden en meer mooie meiden) dan anders:

Walking Street

Walking Street Pattaya Girly Bars

Dat kan een beetje verrassend voor je zijn, omdat Walking Street voornamelijk bekend is om zijn go go bars, u kunt hier echter ook veel girly bars vinden. En terwijl de meisjes in de meeste van deze bars onder het gemiddelde zijn (omdat de biergoten minder aandacht krijgen dan de bars gaan), zijn er twee grote barcomplexen met verrassend warme meiden: Simon Walking Street & Pattaya Beer Garden. Elk van deze complexen heeft ongeveer 20 bars, en elk van hen 10 + jonge en sexy Thaise meiden klaar om je te “vermaken”. En ze hebben ook paaldanseressen die ook leuk zijn, ook als ze niet van hun shirts nemen.

Soi 7

Pattaya Girly BarsSoi 7 Is de straat met de hoogste concentratie van girly bars en bar girls in heel Pattaya. Het is de favoriete plek om te zitten, bier te drinken en meiden te ontmoeten voor veel buitenlanders, en het is gemakkelijk om uit te leggen waarom: als je daar in de late namiddag heen gaat, is de sfeer echt ontspannen. Het voelt als een grote biertuin en het is leuk om gewoon op een van de stenen bankjes te ontspannen, een mooie dame te zitten met je en het straatleven en de meisjes in de andere bars te zien (zoals je in mijn foto kunt zien). En dan na zonsondergang wordt Soi 7 vol met honderden van meisjes die hun verschuivingen beginnen rond 18:00-19:00 (zoals je in mijn video aan het einde van de gids kunt zien). naburige Soi 8 Heeft ook veel girly bars, dus wees er zeker van om het eens te proberen.

Soi 6

Girly Bars in Pattaya Soi 6Waarschijnlijk de bekendste straat in Pattaya na Walking Street, is Soi 6 bekend om zijn “korte tijd bars”. Ze hebben een soortgelijke opstelling als de andere girly bars, maar met een groot verschil: elke bar heeft kamers boven die per uur (300 Baht) kunnen worden gehuurd om seks te hebben met een van de barmeisjes. Als u op zoek bent naar een leuke plek om een lekkere Leo of twee om 3 uur ‘s middags te drinken, dan is Soi 6 echt de beste plek om te gaan: In tegenstelling tot alle andere girly bars, zijn de bars in Soi 6 vol met meisjes vanaf de middag.

Buakhao

Buakhao Girly BarsBuakhao Is mijn favoriete gebied in Pattaya. Het heeft naar mijn mening de hotels met de beste waar voor je geld, de jongste en heetste massagemeisjes in Soi Chaloem Phrakiat 25 en drie van de beste blow job bars in de stad (Lolitas, Excite Club & Bar de la Poste). En natuurlijk zijn er ook vele bierbars. Het grootste en meest populaire complex is gelegen in het centrum van Soi Diana (zie de kaart hieronder voor de locatie). Het geweldige ding over Buakhao is dat het een beetje buiten het belangrijkste toeristische gebied van Beach Road en Second Road ligt, dus hier vindt u minder toeristen en de meisjes zijn mooier en minder duurder dan elders.

Naklua

Naklua Girly Bars

Naklua is een grote wijk in Noord-Pattaya, dat zeer populair is onder Duitsers en Scandinavische, waarvan vele restaurants en bars hier hebben geopend. Het is veel stiller in Naklua in vergelijking met alle andere gebieden die in deze lijst genoemd worden, maar als u liever een ontspannen drankje wilt hebben in een van de schilderachtige openluchtbars (zoals die in mijn foto), dan is het gewoon perfect om dat te doen. En natuurlijk krijg je ook een paar sexy Thaise meiden in korte rokken die elke keer doorgaan.

Overvichtskaart van Girly Bars in Pattaya

Prijzen voor Drank, Meisjes & Seks in Pattaya’s Girly Bars

Als je naar een girlybalk gaat met het doel om te drinken, plezier met de meiden hebben en uiteindelijk eens naar je hotel brengen voor seks, dan zijn er drie soorten prijzen die je moet betalen: de drankprijzen, de bar fine en de prijs voor seks. Laten we er een voor een door gaan.

Allereerst zijn er de drankprijzen. U kunt ongeveer 90-120 Baht betalen voor een bier (330ml fles) tijdens de normale uren, en ongeveer 60-80 Baht tijdens happy hour (meestal tot 18-20). Een lady drink kost gemiddeld 150 Baht, en dat is meestal een glas cola of whisky:

Pattaya Girly Bar Prijzen

Vervolgens is de bar fine. Als u een meisje wilt nemen (het maakt niet uit of u gewoon naar de club wilt gaan met haar of rechtstreeks naar uw hotel voor seks), dan moet u haar bar goed betalen van ongeveer 500 Baht, waardoor de eigenaar voor een verlies van zaken die bij het meisje met u wordt verlaten. Als dat verwarrend lijkt, kijk dan mijn gids naar de bar fines in Thailand.

En dan is het laatste type kosten in de girly bars de prijs voor seks. Je moet die met haar onderhandelen. Als je de meisjes vraagt, zullen ze je meestal 2.000 Baht voor een korte tijd (2 uur) citeren, wat wel eerlijk kan zijn voor een hot go go girl, maar dat is niet wat je moet betalen voor een beer bar meisje. 1.000 Baht is de standaard voor korte tijd, of maximaal 1.500 Baht als ze echt jong en aantrekkelijk is. Voeg nog een 1000 Baht voor langere tijd toe (= zij blijft bij u tot de volgende dag).

Laatste Tips & Advies

Ik heb al over de belangrijkste dingen gesproken: waar vindt u de beste girly bars in Pattaya, wat te verwachten wanneer u een bezoek brengt en hoeveel te betalen voor drankjes en meisjes. Daarnaast wil ik u ten zeerste aanraden om condooms altijd te gebruiken wanneer u het heeft seks met barmeisjes. Zelfs het merendeel van de fatsoenlijke “boom boom” met twee of zelfs drie klanten per dag, dus je kan de wiskunde doen als je weet dat ze twee jaar in de bar werkt (vaak veel langer dan dat als je erbij bent Haar werk in de karaokebar terug in hun kleine huis in Isaan, en Thaise jongens zijn veel meer terughoudend om condooms te gebruiken dan Farangs zijn).

Ook, betaal nooit voor seks op voorhand. Ik heb onlangs een aantal opmerkingen van lezers gekregen (meestal in de go go bar gidsen) die zeiden dat ze werden gevraagd om de bar fine te betalen en de prijs voor seks in de bar. Doe dat niet. Zo heeft jouw meisje geen aansporing om een goede service te bieden, en soms komt ze zelfs met een leugen, bijvoorbeeld dat ze plotseling niet goed voelt, moet slapen of een ander soort “probleem”.

En tenslotte, als je van plan bent om een meisje terug te brengen in je hotelkamer, dan moet je er zeker van zijn dat het gastvriendelijk is en dat ze geen loodgeld van 1.000 Baht opladen. Je zou misschien verbaasd zijn, maar de meeste 3 en 4 sterren hotels in Pattaya laten geen barmeisjes en allerlei prostituees in hun kamers toe. Ik heb een overzicht geschreven van 5 vriendelijke hotels in Pattaya die u kunt vinden hier.

Video van Girly Bars in Pattaya