Complete Gids voor Blow Job Bars in Pattaya

Laatst bijgewerkt op: oktober 19th, 2019 | in Pattaya | Thaise Meisjes

Sommige mensen beweren dat Pattaya een heleboel plezier dagbesteding heeft. Dus wat is er echt te doen voor zonsondergang als je geen zin hebt om het rijden buiten de stad voor een andere tempel, te dure pretpark of slecht strand dat rustig en mooi, maar echt te warm zou kunnen zijn voor 16:00 of 17:00? Nou kun je naar een van de vele blow job bars in Pattaya dat de meeste van hun klanten aan te trekken voor zonsondergang.

Veel jongens zijn verbaasd als ze zich bevinden op de spannende deel van hun Happy Ending Massage en het meisje alleen het aanbieden van een hand job, maar geen blow job (de enige uitzondering met bijna gegarandeerd BJ’s zou kunnen zijn Soi 6). En dat is het probleem: Als u meisjes die orale seks op je wilt dan moet je nooit een bezoek aan een massagesalon, maar in plaats daarvan een van de speciale blow job bars.

Voordat we in de sappige deel heb ik een aantal nuttige vocabulaire voor u (hoewel de meisjes in deze bars doen spreken basis Engels natuurlijk):

 • Blow Job betekent ɔm-kuai (อมควย) in het Thais.
 • Sluiten Gordijn betekent bìt-mâan (ปิดม่าน) in Thais – het is de meer geavanceerde BJ Bars die zitplaatsen niches met de omliggende gordijnen dat zodra je meisje kan worden afgesloten hebben begint te krijgen op je neer (of niet). Er zijn zelfs zo’n korte tijd “gordijn hotels” in steden in Thailand, waar u in zou rijden met je auto en haak en ze sluiten het gordijn voor uw privacy – roong-rɛɛm mâan rûut (โรงแรมม่านรูด).
 • Slikken betekent glʉʉn (กลืน)in Thais (het is niet erg vaak voor dat de meisjes die al doen – als je echt als dat dan beter haar voor te stellen en je kan hebben bij de hand haar wat extra tip).

Pattaya Blow Job Meisje

Ik heb al een gids voor de blow job bars in Bangkok en omdat het zo populair is heb ik besloten om wat tijd door te brengen naar beneden in Pattaya om een aantal “veldonderzoek” over hetzelfde onderwerp te doen. En geloof het of niet – er zijn nog meer BJ bars in Pattaya dan in Bangkok.

Het vrij veel werkt op dezelfde manier als in de Bangkok bars betekent dat je zou gaan, ga zitten, bestel een drankje en kijken naar de selectie van de meisjes. Vaak is een van hen zal meteen naar je toe komen (ze hebben meestal een “wachtrij”, zoals in de massage salons om het eerlijk te maken voor iedereen, maar natuurlijk kun je haar beleefd te zeggen dat je zou willen om te ontspannen en neem een kijkje eerste).

Sommige jongens liever niet te storen drinken bij allen en eisen een van de meisjes voor een blow job meteen, maar het hangt af van de bar, soms vragen ze u om te kopen haar een drankje eerste (en uiteraard voor u, ook).

Het zal niet lang (meestal minder dan een minuut) duren voordat het meisje grijpt je lul en begint te spelen met haar om je geil te maken. Doe wat kleine praten met haar en na verloop van tijd kun je haar vragen of ze wil zuigen je (vaak is dat ze die vraagt).

Er zijn meestal verschillende plaatsen waar de blow job kan worden uitgevoerd – als je niet verlegen kun je hebt gedaan in het midden van de bar met de andere meisjes rond. Soms hebben zij gebieden in de achterkant van de bar donkere, soms hebben ze kleine kamers beneden of boven en de echt verfijnd bars hebben een gordijn rond de zitjes die enkel kan worden gesloten. Uw meisje zal meestal reinigen van uw penis met een verfrissend tissue voordat ze begint te likken.

Een laatste ding om op te merken: De blow job bars hebben ook seks (korte tijd) beschikbaar voor ongeveer 500 Baht extra. Dat komt meestal neer op ongeveer 1.300 Baht en geeft een vergelijkbaar groot deel zoals in de Korte Tijd Bars in Soi 6.

Dus hier gaan we – dit is de complete lijst van de blow job bars in Pattaya, samen met beschrijvingen en informatie over prijzen:

Lolitas (Soi Buakhao)

Lolitas Blow Job Bar PattayaLolitas is een lange tijd favoriet. Het merendeel van de meisjes buiten zitten proberen om klanten te trekken. U kunt een drankje met hen eerst of zelfs poolen in de relatief kleine bar binnen, maar natuurlijk is het de blow job die u hier komen voor en dat men wordt uitgevoerd in een van de kleine, maar nette privé-kamers op de bovenverdieping (zie foto boven ). Elk van hen heeft een rode bank en een grote spiegel aan de wand – en dat is het. Natuurlijk uw meisje zal benodigdheden zoals een handdoek voor haar knie evenals verfrissende weefsels voor het reinigen van je voor en na. Ze hebben ook een korte tijd kamer voor seks die wordt geleverd met een bed, badkamer en douche.

Locatie: Vanuit Soi Buakhao, lopen in Soi Chaloem Phrakiat 25 en na ongeveer 50 meter Lolitas bevindt zich onder de vele ondeugende massage salons aan uw rechterhand.

 • Meisjes: 7/10
 • Blow Job: 700 Baht
 • Neuken: 1.200 Baht
 • Bier: 95 Baht
 • Lady Drink: 100/140 Baht (Cola/Tequila)

Kittens Bar (Soi 13/2)

Kittens Bar PattayaDe nieuwste BJ bar in dit gebied en je zult merken dat zodra je in: nieuw en modern opgezet, meubels en ze kregen zelfs een grote TV is aangesloten op een laptop waar beide meisjes en klanten kiezen voor de liedjes van YouTube. Maar wat nog belangrijker is, de meisjes zijn ruim boven de typische blow job bar standaard – jonge, aantrekkelijke en zeer ijverig te maken heb je een goede tijd vanaf het moment dat je gaat zitten. Ze hebben een aantal van de typische rode banken in de achterkant van de bar, maar vreemd ze eisen dat u naar boven te gaan in één van de kamers voor de blowjob.

Locatie: Komende vanuit Second Road, lopen in Soi 13/2 (ook bekend als Soi Post Office, simpelweg omdat de Pattaya postkantoor er in zit) en je vindt Kittens bar na ongeveer 50 meter aan de linkerkant.

 • Meisjes: 8/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: 1.000 Baht
 • Beer: 80 Baht
 • Lady Drink: 130 Baht

Pump Station 1&2 (Soi 13/2)

Pump Station PattayaRecht tegenover Kittens Bar (zie boven) is één van de twee zuster Pump Station bars. De meisjes zijn er niet zo aantrekkelijk, maar ze hebben een behoorlijk warm en rondborstige ladyboy dus als je wilt dat je zou willen om het te controleren binnenkort. Opnieuw ze niet willen dat je wordt meegezogen in het bar, maar in plaats daarvan naar boven gaan en dat betekent dat je naar de kamer huur van 300 Baht die is inbegrepen in de prijs voor de blow job te betalen. Net als 20 meter verderop in de Soi is de originele Station Pump bar en een gastenverblijf met de kwaliteit van een soortgelijke meisjes.

Locatie: Tegenover van Kittens Bar in Soi 13/2.

 • Meisjes: 5/10
 • Blow Job: 900 Baht
 • Neuken: 1.500 Baht
 • Beer: 80 Baht
 • Lady Drink: 150 Baht

Billion Beer Bar (Soi 13/3)

Blow Job Bar in Central PattayaEen van de oudste BJ bars in Pattaya, maar het heeft zeker betere tijden gezien. Tegenwoordig zou zelfs kunnen vinden slechts twee serveersters in het laagseizoen serveert u met een drankje en geen blow jobs at all. Ik weet niet zeker wat er gebeurd met deze plek, misschien zijn ze gestopt met het doen van een marketing om hun bar – ja, deze straat is vrij rustig toch maar als ze blijven werken als dat ze het moeilijk om te overleven in de steeds meer concurrerende industrie zal hebben. Alleen aan te raden om te bezoeken als u alle andere plaatsen op deze lijst zijn geweest.

Locatie: Komende vanuit Second Road, lopen in Soi 13/3 en je zal de Billion Beer Bar bereiken na 50 meter aan de rechterkant.

 • Meisjes: 3/10
 • Blow Job: 1.000 Baht
 • Neuken: 1.000 Baht
 • Beer: 75 Baht
 • Lady Drink: 100/150 Baht (Cola/Tequila)

Club 4 (Bang Lamung)

Beste Blow Job Bar in PattayaDe momenteel beste blow job bar in Pattaya. Het wordt gerund door een Franse jongen die echt weet wat zijn klanten genieten van: Vijf uiterst comfortabele zithoek met matrassen en tafels op hen, kan elk met gordijnen rond die worden afgesloten als je eenmaal begint met de blow job of korte tijd en ook verrassend jong en aantrekkelijke meisjes. Sommigen van hen zelfs werkte in de Go Go Bars op Walking Street voor, maar zijn te lui om te dansen – maar niet te lui om te zuigen. Fantastische plek Club 4 en als je alleen maar genoeg tijd of geld om een van deze bars bezoeken dan zou ik dit zeker aanraden.

Locatie: Club 4 is heel buiten de toeristische gebied min of meer verborgen in een woonwijk in het oostelijk deel van het centrum van Pattaya. Komende vanuit Second Road, kon je ofwel lopen daar in 30-40 minuten of neem een motorfiets taxi voor 60-80 Baht.

 • Meisjes: 9/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: 1.300 Baht
 • Beer: 95 Baht
 • Lady Drink: 120 Baht

007 Club (Bang Lamung)

Pattaya Blow JobVlak naast Club 4 is de 007 Club, dat is ook de Franse eigendom van en heeft precies hetzelfde concept: Zes privé zitjes met de omliggende gordijnen. Echter, het is niet zo comfortabel in vergelijking met Club 4 en Pirate (zie hieronder) en de tafels zijn heel ver weg van de bank. Ten minste de bar meisjes maken meer dan voor het – niet alleen zijn ze een van de meest aantrekkelijke die in deze categorie, maar ook doen er alles aan om je een goed gevoel, zonder dat het te duwen. Dat gezegd hebbende, is het meestal u die ze vraagt voor een drankje en niet andersom.

Locatie: naast Club 4 (zie hierboven).

 • Meisjes: 8/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: 1.300 Baht
 • Beer: 95 Baht
 • Lady Drink: 120 Baht

Pirates Hostess Club (Bang Lamung)

Pattaya Blow Job BarDe derde bar blow job op dit gebied direct naast 007 Club. Het is de nieuwste aanwinst in deze categorie en geloof het of niet, werd mij verteld dat ze van plan zijn om nog meer vergelijkbare bars te openen in de nabije toekomst niet ver van hier. Pirates heeft de mooiste bar van alle plaatsen hier bij elkaar, het is een halve maan vormig en van donker hout en heeft op zijn minst een paar buitenlanders drinken bier in de meeste tijden, terwijl de meisjes werken aan hun lullen. Voor meer privacy kunt u terecht bij één van de intieme niches in de achterkant van de bar.

Locatie: Naast de 007 Club (zie hierboven).

 • Meisjes: 7/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: 1.300 Baht
 • Beer: 85 Baht
 • Lady Drink: 130 Baht

Carre Blanc Le Club (Bang Lamung)

Carre Blanc Le Club PattayaMisschien is de ondeugendste blow job bar in Pattaya. De meisjes in het Carré Blanc mag niet (ongeveer 30 de meeste van hen) zijn de jongste, maar ze echt weten hoe te zuigen en te behagen een man. En niet alleen dat, ze zijn ook het geven u de service in het midden van de bar terwijl de andere meisjes kijken. Ze hebben ook een matras en kussen gebied in de achterkant van de bar die met een gordijn kan worden afgesloten, maar het is echt aan jou, omdat de meisjes zijn erg open minded.

Locatie: Naast de Club 4 (zie hierboven).

 • Meisjes: 6/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: 1.300 Baht
 • Beer: 100 Baht
 • Lady Drink: 130 Baht

Telephone Bar (Sukhumvit-Pattaya 46/3)

Telephone Bar PattayaWaarschijnlijk de meest overschat blow job bar in Pattaya. Het is het een verst van het strand in het midden van een lokale woonwijk met niets, helemaal niets, anders van belang rond. Niet eens een 7-Eleven op minder dan 300 meter radius. Hoe dan ook, de bar als zodanig is vrij indrukwekkend, je door een Telefooncel (aanbellen eerste) en bij binnenkomst alle medewerkers (ongeveer 4-5 meisjes) zullen vriendelijk begroeten u (zelfde als je weggaat). De setup is allemaal erg gezellig, relaxed, donker en vrij veel Engels Pub Stijl. Helaas de meisjes zijn niet zo aantrekkelijk en nog erger dat ze zijn vrij te duwen, alsof ze je vragen voor een drankje voordat ze bij je zitten. Hopelijk dingen ten goede te veranderen in de toekomst, omdat de setup als zodanig met inbegrip van hun comfortabele korte tijd kamers op de bovenverdieping heeft veel potentie.

Locatie: De Telephone Bar bevindt zich in Sukhumvit-Pattaya 46/3 ook bekend als Soi Batman (ja, serieus). Komende vanuit Second Road je kon ofwel lopen er in ongeveer 50 minuten of neem een motorfiets taxi voor 60-80 Baht.

 • Meisjes: 4/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: 1.300 Baht
 • Beer: 110 Baht
 • Lady Drink: 150 Baht

Bar de la Poste (Soi Lengkee)

Bar de la Poste PattayaBar de la Poste is in handen van dezelfde mensen die ook de Telephone Bar (zie boven) uit te voeren. Helaas, het is niet veel beter. Net als zijn zus bar het ziet er heel interessante vorm buiten, en het is ook de blow job bar in Pattaya, dat doet de grootste marketing om klanten te krijgen (u kunt hun advertenties te vinden in een aantal Duitse en Franse expat magazines). Het beste ding over deze bar is dat het personeel is heel vriendelijk – zodra je in alle van de meisjes (ongeveer 7-8) draaien hun hoofd om u, glimlach en zeggen helemaal “Sawatdee ka, good afternoon!”. Net als in de Telephone Bar is het hier vrij donker en ik denk dat ze dat doen zodat je niet in de gaten hoe de meisjes echt uitzien.

Locatie: U kunt Bar de la Poste vindt u in het Buakhao gebied in een straat genaamd Soi Lengkee. Komende vanuit Soi Buakhao gewoon lopen deze straat en je kunt de bar met zijn heldere gele muren niet te missen in het midden van de straat aan de linkerkant.

 • Meisjes: 4/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: 1.300 Baht
 • Beer: 105 Baht
 • Lady Drink: 150 Baht

Excite Club (Soi Chaloem Phrakiat 23)

Excite Club PattayaEen ander typisch en heel fatsoenlijk BJ Bar bij Soi Buakhao met twee zitplaatsen niches omgeven door gordijnen en zeer vriendelijk en ijverig personeel. Zodra ze hebben klanten die zij sluiten ook de belangrijkste gordijn bij de ingang voor een meer intieme sfeer. Hetzelfde voor de nummers die ze spelen in plaats van een laag volume zodat u kunt ontspannen terwijl je praat met je vrouw en het hebben van een goede tijd met haar.

Locatie: Soi Chaloem Phrakiat 23 is beter bekend als Soi Excite, op slechts 2 minuten lopen van Soi Buakhao in Centraal Pattaya. Het is gelegen op ongeveer 50 meter naar beneden dat Soi aan de rechterkant.

 • Meisjes: 6/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: 1.300 Baht
 • Beer: 95 Baht
 • Lady Drink: 130 Baht

Bliss Lounge (3rd Road)

Bliss Lounge PattayaSlechts 10 minuten lopen van Excite Club is Bliss Lounge. Nogmaals, er is niets van interesse in dit gebied buiten deze bar. Gewoon een paar hotels in de buurt en het drukke 3rd Road. De meisjes er zijn allemaal zitten in een kleine kamer direct achter de ingang en het is min of meer dat de vorm van het type “zuigen & gaan” plaats. Dat gezegd hebbende, u normaal niet zien wie het spelen op de biljarttafel of zittend op de bar of restaurant-achtige zitjes.

Locatie: Komende vanuit Second Road, lopen naar Soi Buakhao en vervolgens in Soi Excite. Loop helemaal naar het einde van deze Soi en u zult Bliss Lounge te zien aan de overkant van de straat op de 3rd Road.

 • Meisjes: 5/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: n/a
 • Beer: 70 Baht
 • Lady Drink: 90 Baht

King Kong (Soi 6)

Blow Job in Pattaya Soi 6King Kong is een van de weinige blow job bars op Soi 6. Het is relatief klein, maar het heeft een aantal van de jongste en heetste meiden op de strip. Er is een verduisterde ruimte in de achterkant van de bar waar je kunt krijgen afgezogen, maar het is niet onwaarschijnlijk dat u van gedachten verandert en willen hen naar boven te nemen voor korte tijd, gezien de hoge kwaliteit van de meisjes hier. De kamers zijn eenvoudig ingericht met een groot bed en een spiegel op de muur en de badkamer waar je een douche samen voor en na het zal duren is buiten, dus neem zorg van uw bezittingen.

Locatie: Komende vanuit Second Road, lopen in Soi 6 en King Kong is een van de eerste bars aan de linkerkant.

 • Meisjes: 8/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: 1.300 Baht
 • Beer: 95 Baht
 • Lady Drink: 150 Baht

Click Bar (Soi 6)

Pattaya BJ BarMeer in het algemeen aangeduid als “Lik Bar” als je vertrekt van de “C” en ligt pal naast de King Kong (zie hierboven) is dit een van de weinige bars voor kerels om daadwerkelijk buiten te zitten voor een tijdje, kijken naar de ongoings op de straten en andere bars en praten met de verrassend veel meisjes. De blow job kan worden uitgevoerd binnen recht op een van de banken of boven als u meer privacy of seks te hebben met je meisje.

Locatie: Vlak naast King Kong op Soi 6.

 • Meisjes: 8/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: 1.300 Baht
 • Beer: 95 Baht
 • Lady Drink: 140 Baht

My Friend You Bar (Soi 6)

My Friend You Bar PattayaDe volgende BJ bar op Soi 6 waar de meisjes buiten zitten zoals gewoonlijk en schreeuwen “hallo, handsome man!” op de straat wandelaars. Helaas zijn ze niet zo aantrekkelijk als het concurrerende bars rond, maar natuurlijk kan er altijd uitzonderingen. Binnenin vind je zwart lederen banken in donkere gebieden waar de blow job zodra u erom vraagt kan worden uitgevoerd zal vinden. En natuurlijk mijn vriend U Bar heeft ook kamers op de bovenverdieping voor de volledige service.

Locatie: Komende vanuit Second Road, lopen in Soi 6 en na ongeveer 70 meter ziet u My Friend You Bar vinden op de linkerkant.

 • Meisjes: 6/10
 • Blow Job: 800 Baht
 • Neuken: 1.300 Baht
 • Beer: 80 Baht
 • Lady Drink: 140 Baht

Full Moon Bar (Soi 6)

Full Moon Bar PattayaEen van de beste blow job bars op Soi 6 en ook een lange tijd favoriete plek voor een snelle korte tijd. Het enige dat is een soort van irritante hier is dat wanneer u vragen om een blow job zullen ze meestal de vraag u om het meisje in de kamer te volgen naar beneden in plaats van het doen van het recht op een van de banken. Toch, de meisjes zijn behoorlijk warm hier en u zal zeer waarschijnlijk een onvergetelijke tijd. De korte tijd kamers boven hebben twee spiegels, een aan de muur en één op het plafond voor de perfecte uitzicht.

Locatie: Vlak naast My Friend You Bar (zie boven) op Soi 6.

 • Meisjes: 8/10
 • Blow Job: 900 Baht
 • Neuken: 1.300 Baht
 • Beer: 90 Baht
 • Lady Drink: 130/150 Baht (Cola/Tequila)

Hebt u een van deze blow job bars in Pattaya bezocht? Laat ons weten over uw ervaringen in de commentaren.