De Waarheid Over Isaan Meisjes

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Isaan | Thaise Meisjes

Isaan Meisje

Kun je je voorstellen Thailand zonder zijn Isaan mensen? Of laat ik het anders zeggen: Weet je wel wilt dit land voorstellen zonder Isaan? Waarschijnlijk niet.

Waarom vraag ik dit? Nou, het is omdat je mensen uit het noordoosten van Thailand ontmoeten overal mee naar toe: De hotelreceptionist in Koh Pha Ngan, de huishoudster bij uw appartement in Hua Hin, de taxichauffeur in Bangkok, de bar meisje in Pattaya.

Van de vier regio’s van Thailand, geen van hen heeft bijna net zoveel mensen hun huizen te verlaten om te werken in andere delen van het land, vooral in de grote toeristische centra. Ik heb het niet alleen over prostituees hier, maar ik zal terugkeren naar deze categorie in een moment.

En naast dat de noordoostelijke regio, is dat meer in het algemeen aangeduid als Isaan, is de grootste van alle regio’s in Thailand, bestaat uit 20 provincies en is een waar paradijs voor buiten de gebaande paden reizen (en zaaiende).

Maar laten we eerlijk zijn: als je iemand hoort zeggen “Isaan” je waarschijnlijk niet denken van taxichauffeurs in Bangkok of Wat Nong Wang in Khon Kaen. Wat je eerder denken over zijn Isaan meisjes of vrouwen en de ervaringen die je met hen hebt gemaakt. En de adviezen die je hebt over hen. Of misschien de vooroordelen die je hebt over hen?

Want dit is het punt: Er is geen ander onderwerp dat zo controversieel in de vreemde mannen gemeenschap besproken in Thailand of Isaan meisjes zijn goed of slecht, welke kenmerken ze hebben, wat u kunt verwachten wanneer het ontmoeten van een van hen in de bars, wanneer uit een van hen, als trouwen een daarvan enzovoort. Iedereen houdt ervan om te denken dat hij de expert op dit onderwerp, maar wat is echt de waarheid over Isaan meisjes?

De Meest Voorkomende Vooroordelen Over Isaan Meisjes

Als je verblijf in Thailand voor een tijdje, zul je vroeg of laat te praten met expats of lange termijn toeristen die komen met hun “Ik heb het allemaal gezien” houding en u vertellen als de profeet van de nieuwe wereld: “Blijf weg van Isaan meisjes. ze zijn egoïstisch en willen alleen maar uw geld. Ze zeggen dat ze zijn single, maar ze hebben een vriendje of zelfs man dat ze niet wil dat je weet over. ze liggen een hoop. en als je haar ergens uit Isaan dan ontmoeten ze waarschijnlijk ook een baby die is terug in hun provincie met de oma.”

De familie. Als je dit woord in combinatie met Isaan meisjes te vermelden vele expats in Thailand zullen ze je vertellen allerlei verschillende verhalen over hoe haar familie altijd belangrijker in haar leven dan je ooit zou kunnen zou zijn. En dat op hetzelfde moment moet je voor te bereiden voor het zijn de enige financiële verzorger niet alleen haar, maar ook voor haar vader en moeder en waarschijnlijk ook voor haar broers, grootouders, honden en kippen in de achtertuin van hun huis in goede oude Isaan.

Klinkt verschrikkelijk? Het is. En dat is niet omdat een van deze argumenten, of vooroordelen moet ik zeggen, over Isaan meisjes waar over de meerderheid van deze meisjes waren. Wat ik bedoel is dat het merendeel van de Farangs wie je zulke dingen te vertellen heb geen idee waar ze het over hebben. En de reden daarvoor is dat de meeste van hen alleen maar om te weten één type Isaan meisjes: de hoeren.

Natuurlijk hoeren zijn allemaal over geld. Dat is hun taak. En natuurlijk moet je niet alles serieus over wat ze u vertellen over hun burgerlijke staat, hoe oud ze zijn, wanneer ze seks hadden voor de eerste keer, hoe lang ze in de bar hebben gewerkt en ga zo maar door te nemen. Zou u vertrouwt en verliefd op prostituees in uw eigen land? Waarschijnlijk niet. Veel Farangs hier denken dat prostituees in Thailand zijn anders dan prostituees in hun eigen land. Denk opnieuw.

Ik weet dat ik het schrijven van een veel over hoeren en het rode licht scène op Thailand Redcat. Maar ik ben ook regelmatig proberen om u te laten zien het grotere plaatje – en als je kijkt naar het grotere plaatje vindt u slechts een kleine fractie van de bar meisjes zien onder de miljoenen meisjes uit het noordoosten van Thailand en als je kijkt naar de “normale” meisjes dan zul je ontdekken totaal verschillende kenmerken in vergelijking met de hierboven beschreven.

Hoe Isaan Meisjes Echt Zijn

Als je ooit een Isaan meisje als je vriendin, die niet werkte in de bar had dan weet je uit eigen ervaring wat ik over om te praten over. Je zal waarschijnlijk net als ik en zelfs niet luisteren naar de wanhopige Farangs in de bars niet meer wie je vertellen over al hun verschrikkelijke ervaringen. Ik heb meer dan 800 woorden in dit artikel geschreven en denk dat het nu tijd voor de belangrijkste van alle uitspraken die ik maak hier:

De meeste Isaan vrouwen zorgen voor hun mannen in de best mogelijke manier.
pûu-yǐng ii-sǎan sùan-mâak duu-lɛɛ pûu-chaai dii tîi-sùt.
ผู้หญิงอีสานส่วนมากดูแลผู้ชายดีที่สุด

U kunt bellen jezelf gelukkig als je een Isaan meisje als je vriendin of vrouw. U weet waarschijnlijk het gezegde “als je eenmaal Aziatische gaan, je nooit blank gaan“.

Ik zou zelfs nog een stap verder gaan en zeggen: Als je eenmaal Isaan gaat, nooit weer te gaan een ander type van Aziatische.

Als u in contact met meisjes uit andere delen van Thailand zijn gekomen zult u weten dat de Zuid-Thaise meisjes zijn meer ruw en minder gevoelig, en dat de centrale Thaise meisjes (vooral van Bangkok) zijn veel meer carrière-georiënteerde en “geëmancipeerde” dan Isaan meisjes. Dat is niet per se een slechte zaak, maar er is niets in vergelijking met Isaan meisjes in de manier waarop ze voelt u zich als een man en dingen doen voor je dat je nooit zou hebben mogelijk na dating meisjes in uw eigen land verwacht.

Tegelijkertijd moet je bewust te zijn van één ding: Uiteraard wordt verwacht dat de belangrijkste financiële verzorger in een relatie met een Isaan vrouw te zijn. Maar dat is net hetzelfde met elk type van Thaise vrouwen en Aziatische vrouwen in het algemeen. En wat je krijgt terug uit Isaan vrouwen voor het verstrekken van voor hen is meestal veel meer dan van elke andere vorm van vrouwen die ik ken.

Ik heb naar alle buurlanden van Thailand en ook in de Filipijnen en Indonesië, en nergens heb ik niets te vergelijken met de empathie en vriendelijke hartelijkheid van Isaan vrouwen ervaren. Tuurlijk, als je een beetje over hoe vrouwen zijn net als in die landen en zijn een mooie en zachtaardige man het zal niet moeilijk zijn om te ontmoeten en te slapen met meisjes waar dan ook weten, maar wat ik heb het over een relatie met meisjes en dat is waar ik kan niet zien iedereen concurreren.

Ik heb momenteel een Isaan vriendin (ze is eigenlijk half Lao en half Isaan Thai, uit Udon) en ze is alles wat je kunt bedenken voor onze relatie te doen, van het doen van huishoudelijk werk en koken om alle kleine kleine dingen, zoals het sturen van berichten elke dag als ze is op het werk of op de universiteit over hoe mijn werk vandaag gaat, als ik heb gegeten nog enzovoort, kunnen ze niet meer zorgen te maken over mijn geluk en welzijn. Ze heeft nooit gevraagd om geld, maar tegelijkertijd wil ik haar meenemen naar leuke restaurants, koopt haar nieuwe schoenen of een rugzak en neem haar mee op een reis van tijd tot tijd.

Vraag iedereen die in een relatie is met een Isaan meisje voor meer dan twee jaar die geen bar meisje over hoe ze zich voelen over Isaan meisjes en zij zullen u zeer waarschijnlijk vertellen dat ze zijn de beste vorm van vrouwen naar relaties in de wereld.

Het Verzorgen Van Haar Familie

Dit is een van de kwesties die de grootste misverstanden en problemen in Thai-Farang relaties veroorzaakt. Veel farangs gewoon niet begrijpen dat in de Thaise samenleving de jongeren zorgen voor hun ouders als ze ouder worden. Het is eigenlijk hetzelfde principe in westerse landen: U betaalt geld in het pensioen fonds dat wordt verdeeld onder de gepensioneerden. Het enige verschil is dat in Thailand mensen door zelf.

Zoals ik hier zitten en het schrijven van deze lijnen die ik heb zojuist bevestigd met mijn vriendin hoe het werkt meestal onder de Thais: Ervan uitgaande dat de Thaise man verdient 20.000 Baht per maand dan zou hij meestal betalen zijn Isaan vriendin een salaris (ngǝn-dʉan, เงินเดือน) van ongeveer 3.000-6.000 Baht per maand. Ze zou dan het grootste deel van dat geld naar haar familie om hen te steunen. Ze noemen dat “een beetje te helpen” (chûai bâang, ช่วยบ้าง).

Ja, deze praktijk komt vaker voor als je een vriendin van Isaan en minder vaak voor als je een vriendin uit het zuiden van Thailand. De belangrijkste reden daarvoor is dat de Isarn is de armste regio van Thailand als gevolg van de droogte en weinig natuurlijke hulpbronnen. Hun voornaamste bron van inkomsten is de rijstproductie. Ze doen niet veel te krijgen uit het toerisme, net als andere regio’s in Thailand die ook meer natuurlijke hulpbronnen zoals water, fruit, groenten etc.

En nee, deze praktijk van het ondersteunen van de familie van de vriendin of vrouw nemen is niet uitsluitend verwacht van Farangs. Want dat is wat veel mensen ten onrechte veronderstellen. Ze denken alleen maar ze moeten betalen omdat ze als de “rijke buitenlander” worden beschouwd. De waarheid is dat als de familie vraagt om steun dan zou dat ook het geval zijn als het meisje had een Thaise vriend in plaats van een Farang.

Dat gezegd hebbende, het is niet altijd het geval dat je verwacht om geld te betalen als u een Isaan vriendin. Net als in mijn geval, was ik nooit gevraagd tot nu toe. En ik weet dat meer dan genoeg mensen om te bevestigen dat niet iedereen betaalt. En zelfs als je ze te betalen 4.000 Baht per maand – wat is het punt? Het moet niet uw voornaamste zorg om dit soort geld betalen, maar veeleer om ambitieus te zijn en maken een hoop geld, zodat u kunt steunen voor een geweldig leven voor u, uw vriendin en uw toekomstige gezin.

Wat Vinden Buitenlanders Leuk In Isaan Meisjes?

Ik kon ook geschreven: “wat doen mensen graag over hen”, want het is niet alleen ons buitenlanders die Isaan meisjes dol – vele Thaise jongens voelen op dezelfde manier. Ik herinner me dat ik eerder dit jaar bezocht Roi Et en ontmoette een Thaise koppel in het restaurant White Elephant. Het bleek dat de man was uit Bangkok en was op bezoek bij zijn vriendin in Roi Et.

Toen ze ging naar de badkamer hebben we een korte pauze van het spelen zwembad en ik vroeg hem hoe hij zich voelde over Isaan meisjes. Hij bevestigde precies wat ik u eerder verteld door te zeggen dat ze goedhartig en verzorgen van de mannen zeer goed (jai-dii, ใจดี and duu-lɛɛ dii, ดูแลดี). Ze zijn zeer dankbaar voor alles wat je doet voor hen, grote moeders, open minded en loyaal. Als u twijfelt over dit, opnieuw vraag jezelf af waar je het meisje hebt ontmoet.

Afgezien van deze grote kenmerken het wordt nog beter als je bedenkt hoe aantrekkelijk en mooi meeste Isaan vrouwen zijn. Het voelt alsof het verder naar het noorden te gaan in Thailand, hoe vloeiender de huid van de meisjes krijgt. Tuurlijk, je kunt overal ontmoeten mooie en aantrekkelijke meisjes in Thailand, maar meisjes uit het noordoosten lijken gewoon een categorie van hun eigen met hun mooie rondingen, zwart haar, donkere ogen en de huid als zijde in combinatie met hun unieke charisma, charme en zijn glimlach.

Overzicht

Ik weet dat het meestal niet een goed idee om algemene uitspraken te doen over bepaalde groepen mensen te maken. Echter, ik voelde me deze post was nodig omdat je hoort zo veel buitenlanders klagen over Isaan meisjes als ze echt alleen maar weten barmeisjes of gewoon niet de regel van geven en nemen in relaties met meisjes in dit land te respecteren.

Wat is er mis over het betalen van je vriendin een maandsalaris van 5.000 Baht? Ik weet dat buitenlanders die gelukkig relaties en huwelijken met Isaan vrouwen en zelfs niet willen dat ze werken en aanzienlijk meer dan dat betalen ze. Het werkt prima, want op zijn beurt een geweldige partner die niet alleen lief en aantrekkelijk, maar die voor hen en de hele familie neemt in de best mogelijke manier krijgen ze.

Ik heb het een paar keer vermeld op deze website: Dit idee van relaties was precies hetzelfde terug in de westerse wereld niet al te lang geleden. De man verdiende het geld, de vrouwen zorgde voor de rest (ja, zeer vereenvoudigd). Nu dat vrouwen zijn veranderd en worden “geëmancipeerde” veel mannen hebben genoeg van deze houding en zoek een Thaise of Isaan meisje. Dat is prima, maar je moet niet vergeten om uw eigen deel te doen om de relatie te laten werken. Het gaat niet alleen over het nemen, maar ook over het geven.