Wat is het Verschil tussen een Faen en een Gik?

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Thais Leren | Thaise Meisjes

Je zou Thaise meisjes die je hebt verteld dat ze denkt dat je bent een butterfly en hebben veel meisjes, veel seks, en kan een serieuze relatie met iemand niet hebben ontmoet. Het volgende wat ze zou u kunnen vertellen is dat dus je hebt veel Giks. Nu, wat is nu precies een Gik?

  • Gik: gík (กิ๊ก) = meesteres of “seksvriendin”

Over het algemeen hoe langer je leeft in Thailand hoe langer je lijst met telefoonnummers van seksvriendinnen noemden Giks krijgt, betekent dat je gewoon bellen ze op en vragen of ze zijn gratis en wilt hangen. Natuurlijk niet alleen de buitenlandse jongens in Thailand hebben Giks, het is niet anders voor de meeste van de Thaise jongens (als gevolg Thaise mannen werden gekozen tot ‘s werelds meest ontrouwe mannen in een januari-editie van de Bangkok Post). En ook veel Thaise meisjes hebben hun Giks, uiteraard inclusief alle hoeren erbij. U kunt indruk maken op elke Thaise persoon met uw Thaise taal vaardigheden door te zeggen:

Kun mii gík yǝ́ (คุณมีกิ๊กเยอะ) = Je hebt veel seksvriendinnen.

Opmerking: Ander woord voor gík is chúu (ชู้) wat eigenlijk betekent “lover” or “meesteres”.

Nu terug naar de vraag van het begin, wat is dan het verschil tussen een Gik en een Faen? Dat is heel makkelijk, nu dat je weet dat er een Gik is uw soort seksvriendin die je roepen en te zien van tijd tot tijd, het woord “Feen” is het woord voor vriend of vriendin.

  • Faen: fɛɛn (แฟน) = vriendin, vriend (girlfriend / boyfriend)

Interessant: Het woord faen komt uit het Engels “fan”. Dus als je een meisje te vragen of ze een Faen al (kun mii fɛɛn rʉ̆ʉ yang, คุณมีแฟนหรือยัง) en ze zegt ja, beter om te vragen wat voor soort “fan” – vriendje of verloofde. In het algemeen, Faen is de term voor iemand die je een serieuze relatie met en dus juist het tegenovergestelde is dan een Gik.

Wat is het Verschil tussen een Feen en een Gik 1