Gebruinde Huid vs Witte Huid Thaise Meisjes

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Thaise Meisjes

Gebruinde Huid vs Witte Huid Thaise Meisjes

Ik was net met haar te praten voor ongeveer tien minuten of zo en plotseling nam ze mijn arm en trok het recht naast haar eigen. Ze maakte een droevig gezicht. “White”, zei ze, daarbij wijzend op de mijne en vervolgens op “Black”, daarbij wijzend op haar eigen arm. Juist, het onmiddellijk herinnerde me aan “Tarzan!” en “Jane!”, zoals een duidelijke verklaring dat is een duidelijk feit.

Ik zei tegen haar: “Your skin isn’t black, it’s rather brown, just some nice tan and it looks very beautiful!” (Uw huid is niet zwart, het is nogal bruin, slechts enkele mooi kleurtje en het ziet er erg mooi!) Ze gaat:

Why Farang always like dark skin? – Waarom Farang altijd graag een donkere huid?

Het is het soort van gesprek niet alleen heeft me honderd keer gehouden hier, vergelijkbaar met andere populaire onderwerpen, zoals waarom zijn Farang zo groot en Thaise mensen zo klein, waar ik meestal antwoorden dat Thaise mensen en vooral kinderen niet drinken zoveel melk als westerlingen (dat is een soort van het veranderen van deze dagen met die kleine 200 ml melk flessen met verschillende smaken te verkopen heel goed in 7-Eleven 12 Baht en zelfs pretties bevorderen ze in scholen en kantoren).

Vergelijkbare populair is de vraag “waarom is het altijd zo warm in Thailand”, wanneer zij de sneeuw te zien of hoe mensen kleden zich in Farangland in films en in het nieuws.

Maar laten we focussen op de huidige onderwerp. Het is duidelijk als je kijkt naar de buitenlander georiënteerde bier bars over het hele land – de meerderheid van de meisjes hebben een kleurtje en er zijn twee redenen voor.

Eerste reden: de meeste westerlingen voelen zich aangetrokken tot gelooid meisjes als gevolg van het tekort aan gebruinde meisjes terug naar huis. Thuis, de meeste meisjes hebben witte huid (koeler klimaat), tenzij zij lopen naar het solarium meerdere keren per week en de mens van nature vind dingen aantrekkelijker die speciale en niet zo vaak in hun natuurlijke omgeving zijn. Daarom donkere gevilde Thaise vrouwen lijken aantrekkelijker te maken voor ons, omdat de meerderheid van de vrouwen in ons eigen land niet tan huid.

Tweede reden: In de Thaise samenleving, een lichte huid is een teken van welvaart want als je genoeg geld hebt, kun je binnen blijven de hele dag en niet hoeven uit te werken in de hitte, terwijl blootstelling aan de zon. In tegenstelling tot mensen upcountry werken op de boerderijen van nature een donkere huid. Daarom is het vooral die gebruinde meisjes uit de arme gezinnen op het platteland die werkzaam zijn in de entertainment industrie.

Zeer belangrijke kanttekening: We hebben het over de farang-georiënteerde seksindustrie hier. Als je het vergelijkt met de meisjes die werkzaam zijn in de massagewinkels of gentlemen clubs en tegemoet te komen aan Thaise en Aziatische klanten – deze meisjes zijn wit gevild als dat is wat de lokale bevolking aantrekkelijk vindt, opnieuw ze voelen zich meer aangetrokken tot hen, omdat witte gevild meisjes minder vaak voor en dus meer speciale dan donkere gevilde meisjes. Maar dan is het prijskaartje ook significant hoger dan die van meisjes in het bier bars!

Nu wat ik gevonden heb voor mezelf, hoe langer ik woonde in Bangkok, hoe meer ik voelde me aangetrokken tot de lichte huid meisjes en ik weet zeker dat mijn voorkeur langzaam veranderd om dezelfde reden: Lichte huid meisjes zijn hier minder vaak voor dan gelooid meisjes en dus meer wenselijk en speciale. Maar op hetzelfde moment Ik heb ook geleerd dat het leuker en gemakkelijker om op te hangen met een donkere huid Thaise meisjes. Laat me dit uitleggen met mijn eigen persoonlijke ervaringen.

Mijn lichtgekleurde vriendin

Begin vorig jaar ik heb genoeg van de vergadering meisjes in de bars en nachtclubs voor one night stands en zelfs de dating sites niet het voor mij niet meer te doen gehad. Ik heb ontmoet ongeveer 10-15 meisjes binnen de eerste twee maanden van het jaar, voornamelijk met behulp van Thai Friendly, niet zeker of ik misschien was het oppakken te sexy meisjes, meestal bleek dat ze hadden geen interesse bij het voldoen aan me voor de tweede keer. Geen grap, ik denk dat ze waren gewoon op zoek om rond te neuken, maar zeker niet enthousiast over het hebben van enige vorm van relatie.

Wat ik was op zoek naar een vriendin, dat ik het grootste deel van de avonden van de week doorgebracht met aangezien ik was moe van het aansluiten met een nieuw meisje elke week.

Op een dag in eind februari ging ik naar Central Lad Phrao met een goede vriend van mij toen, een weduwe Bangkok meisje met een 8-jarige dochter in haar vroege jaren 30 die werkt als een filiaal manager voor diverse locaties van True Coffee in Bangkok . Dus gingen we naar hun filiaal in Central Lad Phrao waar ze moesten doen wat het toezicht op of iets dergelijks.

Meteen toen we het cafe mijn oog viel op haar: Ze had relatief grote en charmante bruine ogen, gebleekt schouder lang haar, vrij hoog (1.73m zoals ik later leerde), witte huid en dun, maar niet mager. Ze negeerde volledig mijn uiterlijk. Wel waren er vier andere medewerkers ook, dus wat deed ik verwacht. Ze was mooi, Thaise stijl mooi en het type dat meestal niet kijken of glimlach bij Farangs.

Mijn vriend merkte onmiddellijk dat ik min of meer in de hoofdrol op haar, glimlachte en zei: “sǔai mǎi (สวยไหม – mooi?) Her name is Fern, she is from Khon Kaen and works here for two weeks as a trainee to learn everything and take a test.” Voordat ik iets kon zeggen dat ze ging snel over en vroeg haar om zich te introduceren voor mij. Dus hebben we een praatje, vroeg ik haar over haar naam, waar ze was uit, over haar werk etc. Het bleek dat ze 26 was en werkte als model voor de afgelopen tien jaar en gedaan een Bachelor diploma in communicatie op de Khon Kaen University.

Mijn vriend tussenbeide en vroeg of ze een vriendje nog had en ze zei nog niet en dus mijn vriend was als oh zo kunnen jullie nummers te wisselen. We lachten allemaal, maar dat is wat we deden en ik was dankbaar voor mijn Thaise vriend om mij te helpen in deze situatie als ik voelde het zou bijna onmogelijk zijn geweest om haar te benaderen op mijn eigen. Ze had niet veel Engels door de manier, zodat al onze gesprekken waren in het Thais, met inbegrip van het schrijven van berichten op de telefoon.

Een paar uur nadat ik het cafe Ik schreef haar of ze plannen voor vanavond had links en nodigde haar uit om een film te kijken op het Central Rama 9 (we waren allebei een verblijf in dat gebied, me in een appartement en ze samen met een vriend in een hotel). Ze zei: “dâai” (ได้ – kan) en daar had ik mijn eerste date met een echte mooie witte huidige Thaise meisje was ik altijd dromen van de dag dat ik begon te leer Thais. En nog beter, ik was haar eerste Farang tot nu toe.

De film was goed, hoewel ik niet kon concentreren op het kijken naar het verhaal te veel als ik zat te denken over wat er daarna zou gebeuren. Niet veel eigenlijk, bracht ik haar naar het hotel en dat was het. Ik hield haar hand vast als we liepen die een goede start was. Ik wist niet eens te proberen en nodigen haar naar mijn kamer die avond. Een paar dagen later gingen we naar het kat cafe in Thong Lor die ze vond, nam veel foto’s en geupload en gelabeld ons op facebook. Deze keer heb ik vroeg haar of ze wilde om rond te hangen bij mij thuis voor een tijdje, maar ze zei nee, dat zou te snel zijn. Ik begreep en was zelfs blij dat vond ik een meisje dat leek een goed karakter hebben.

Op onze derde dag gingen we naar een plaatselijk restaurant in Huai Kwang met een vriend van haar die ons opgehaald met de auto en dit was de eerste keer dat ik was niet 100% tevreden – ze waren via het onbeleefd voornaamwoorden”guu” (กู) en “mʉng” (มึง) onder meer bij het praten met elkaar. Dat is meestal niet een groot probleem onder de zeer goede vrienden, maar ik wist nog steeds niet leuk dat onbeleefde manier van praten. En toen bleek ook dat ze waren allebei goed drinkers (dʉ̀ʉm lâo gèng – ดื่มเหล้าเก่ง – goed op het drinken van alcohol), bestelden we een paar biertjes voor het diner en het was me niet wie de meest gedronken.

Ik heb niet veel op dat moment de zorg en nodigde haar opnieuw naar mijn appartement te komen die avond. Deze keer zei ze in orde en zo haar vriend zette ons er terwijl me herhaaldelijk verteld om te zorgen voor haar. We keken naar een aantal Thaise tv en ze hebben de hele nacht met mij – maar ze wist niet opstijgen haar kleren, zelfs tijdens het slapen. Ze was erg streng en ik heb haar niet aansporen om iets te doen, omdat alles wat ik wilde was op dat moment een relatie met een prachtige Thaise meisje. En ik was op het juiste spoor.

Voor onze volgende dag kwamen we na het werk (we allebei eindigde op 6:00), had enkel diner in het Tops food court in Central Rama 9 en vervolgens besloten om te kopen Sang Som, frisdrank en ijs, neem het mee naar mijn plaats, drinken en kijken naar een film. En ik weet niet wat het voor haar – de alcohol of het feit dat dit was onze vierde datum al – ze eindelijk stond me toe om meer dan haar handen en gezicht aan te raken en voor de eerste keer dat we de liefde bedreven.

Ik hield echt van Fern. Ze was verdomd mooi en al mijn vrienden vertelde me dat ik had zo’n geweldige job met haar toen ze zagen onze romantische foto’s op facebook dat ze altijd geüpload, ingericht en schreef kleine delen van de poëzie omheen. Het was echt prachtig hoe ze onze momenten toonde aan al haar en mijn vrienden op het internet. Echter, wat was niet zo mooi was dat ze soort was verslaafd aan haar telefoon en zelfs toen we zaten aan tafel eten, het grootste deel van de tijd dat ze was haar facebook en de lijn te controleren en dus hebben we nooit echt niet praten dat veel met elkaar.

Toch was ik blij om zo’n mooie vriendin te hebben en toen ze vertrokken voor Khon Kaen de volgende week te werken aan de True Coffee in de Central Plaza daar, boekte ik een vlucht te komen naar haar een paar weken later. Toen ik aankwam, had ze niet gekomen om mij op te halen op het vliegveld, zei dat ze zou er maar één motorfiets in haar familie en haar jongere zusje zou zijn gebruikt.

Ik ging om haar te zien in het café en tijdens haar lunchpauze gingen we rond de stad. Naar de tempel, naar het meer en ‘s avonds kwam ik opnieuw om haar op te halen. Ze was van plan om sommige cosmetica winkel en pakte crèmes, aan de balie stond zij stil voor ongeveer 2 seconden voordat het nemen van haar portemonnee te betalen. Ze vroeg niet, maar ik denk dat ze soort van te verwachten dat ik betaalde voor het. En overal waar we gingen was ik de ene naar de rekeningen te betalen. Niet alleen in de restaurants, maar ook voor kleinere dingen zoals taxiritten of zelfs in Khon Kaen op de songthaew de 8 baht per stuk, zou ze gewoon niet trekken uit haar portemonnee en betalen de kleinste dingen. Ze nooit gevraagd om geen geld, maar wanneer we samen waren, ze verwachtte mij als haar vriendje te betalen.

Die nacht in het hotel kwam ze uit de badkamer na het nemen van een douche en ging op het bed. Ze vertelde me dat ze had haar periode, zodat we geen seks kon hebben. Ik was er alleen maar voor 2 nachten dus wat een leuke verrassing! Ze wisten niet eens ruk me af of iets dergelijks. Vraag me niet waarom, om wat voor reden dat ik niet eens durven om haar te vragen om dat te doen.

Ik vloog terug naar Bangkok en net als vroeger, schreven we berichten op de lijn, maar ze me nooit gebeld. Zelfs niet op mijn verjaardag in april. Ze publiceerde een hele lieve foto van ons op mijn verjaardag met zoete decoratie en tekst aan al haar vrienden te laten zien hoe blij we waren maar in het echte leven dat ik gewoon niet dat sweet helemaal dat ze nooit de wens om mijn stem te horen had te vinden.

Toen kwam Songkran. Ik vroeg haar of ze wilde naar Bangkok te komen voor de feestdagen, maar ze zei dat ze echt wilde rond haar familie die natuurlijk gerespecteerd. Omdat de vliegtickets ofwel uitverkocht waren op dat moment of volledig te duur heb ik besloten om een nachtbus op vrijdag de 11e na het werk. Met slechts twee uur vertraging arriveerde ik in Khon Kaen vroege zaterdagochtend. Wat denk je, weer ze niet gekomen om mij op te halen van het busstation. Wederom een probleem met de motor en ze moest werken om 10 uur en ik zou zeker moe van de reis, dus ik beter moet nemen een rust in het hotel voor een paar uur.

Hoe dan ook deze tweede reis naar Khon Kaen was min of meer een ramp. We hadden onze eerste gevecht nadat ik haar confronteerde waarom ze niet met mij veel, maar veeleer met haar vrienden en meestal zo veel praten over mij en niet bij mij. Op een gegeven moment was ik de opvoeding van het geld wat en waarom ze niet kon betalen, zelfs voor de kleine dingen. Ze zei dat het is gewoon de cultuur in Isaan dat de mannen zorgen voor de vrouwen, tenminste als ze samen gaan uit. En toen zaten we in een aantal outdoor bar bier drinken en haar jongere zus gaf haar een sigaret. Ik vertelde haar dat ik niet wil dat ze roken. Ze maakte een boos gezicht en zei oke prima.

Dan na “spelen met water” de hele dag gingen we naar U-Bar, de meest populaire nachtclub in Khon Kaen, en ze bestelde een fles Red Label voor ons allemaal (we waren ongeveer acht, maar er waren mensen komen en gaan alle de tijd). Na een paar uur rond 1 uur voelde ik me moe van het zijn uit de hele dag en ook de muziek was erg luid en ik wilde alleen een douche te nemen en mijn kleren te veranderen. Maar ze was niet cool mee, misschien omdat ze kreeg een goede tafel, misschien omdat ze een bekend persoon in die club was. We hadden een ruzie buiten en uiteindelijk besloten zij en gingen we naar huis. We spraken niet meer die avond, maar de volgende dag was alles weer goed.

Ik ging terug naar Bangkok en na een paar dagen vroeg ik haar toen ze tijd om te komen bezoeken me hier zou hebben. Ze zei dat het moeilijk zou zijn omdat ze niet veel vakantie kregen in het cafe en ze ook niet wilt verplaatsen en hier te werken, want dan zou niemand zorg te dragen voor haar moeder. Haar moeder was gescheiden en er was nog Fern’s jongere zus, maar het is van oudsher de dienst in Isaan van het oudste kind om te kijken nadat zowel de ouders en de jongere broers en zussen. Ik heb begrepen en gerespecteerd dat.

Maar wat ik niet begreep is waarom ze niet veel moeite om onze relatie te laten werken en de moeite waard anders maken dan het uploaden van onze foto’s op Facebook om iedereen te laten zien hoe blij we waren ook al is dat niet waar was, had te nemen of helemaal alleen in een paar momenten waren we op reis gaat of in bed liggen. Ik confronteerde haar met al die dingen, waarom ze me nooit gebeld, waarom ze niet geïnteresseerd in wat ik doe, waarom ze niet gekomen om mij op te halen van de luchthaven en het busstation, waarom ze moest roken was en drinken zo veel, waarom ze eigenlijk niet veel schelen over mij, dat ik niet dom niet te voelen dat zou zijn. Het was niet de eerste keer dat we ruzie hadden, maar dit keer heb ik letterlijk schreef dat de volledige lijst aan haar en alles wat ze beantwoordde was “lɛ́ɛo ngai” (แล้วไง) – ja, hoe? Ik zei: “lǝ́k gan dii gwàa” (เลิกกันดีกว่า) – beter te breken en ze schreef “ʉʉm” (อืม) – zeer informele manier om akkoord te gaan met wat er is gezegd of gesuggereerd.

Ik voelde me echt slecht voor een paar dagen omdat ik wist dat het moeilijk zou zijn om zo’n prachtige Thaise meisje zo mijn vriendin terug te vinden, maar ik wist ook dat het de juiste beslissing was. En hoe ik willen zeggen vandaag: Je mooie en witte huidige Thaise meisjes beter te huren voor een paar uur, maar niet te krijgen in een relatie met hen. Ze zijn niet alleen duur, maar ook niet veel plezier om bij uitzondering in bed. Mooie Thaise meisjes zijn hoge onderhoudskosten en moeten rond worden genomen en vermaakt de hele tijd.

Thais, er is een gezegde dat van toepassing is op mooie en wenselijke vrouwen die verklaart waarom zij vaak niet veel moeite met hun vriendjes te nemen:

  • lʉ̂ak dâai (เลือกได้) = kunt kiezen – als u niet bevalt haar gedrag kan ze snel een andere man die zorg draagt voor haar beter te vinden

Ik was heel blij om weer één te zijn voor een paar maanden en op dat moment was ik ook bezig met een veel, zowel op mijn full-time baan bij de juridische kantoor en op mijn Thailand Redcat blog, die kreeg meer en meer mensen het lezen van het elke maand, die maakte me heel gemotiveerd, maar om wat voor reden het kostte me een jaar om te schrijven over mijn Khon Kaen model vriendin. De ervaring was interessant, maar ik wilde gewoon haar uit mijn hoofd te krijgen. Dus ongeveer een half jaar geleden vond ik een nieuwe vriendin en dat is wat me vandaag besloten om uiteindelijk te schrijven alles neer en vergelijk mijn ervaringen.

Mijn donkergekleurde vriendin

Ik ontmoette May (naam veranderd) op haar eerste dag werken bij Chester’s Coffee in de Fortune Town, het kantoorgebouw waar ik was (en ben nog steeds) werken. Ze was 21, had kort haar en een kort lichaam van 1.49m, tan huid, maar niet zo donker, een beetje dikke en dus min of meer het tegenovergestelde van Fern maar geenszins vet en grote mooie borsten (die mijn ex niet had ). Ze was half Lao en haar huid was nog zacht als zijde dan die van de gemiddelde Thaise meisje.

In eerste instantie leek ze een beetje verlegen, maar nog steeds mooi en spraakzaam. Ze was leuk, maar het was niet zo “wow” effect heb je alle tijd hier en ik niet meteen dat ik wilde haar date. Dan is een week later had ik lunch in het food court en dat was de eerste keer dat ik ontmoette haar buiten het werk toen ze daar met haar vriend kwam. Toen ze me zag, glimlachte ze en we begonnen te praten en samen eten.

Bleek ze niet veel Engels sprak, of dus spraken we allemaal in het Thais. Ze was nieuwsgierig naar alles en nog wat, waarom ik kwam om te werken in Thailand (de standaard vraag), wat mijn werk over gaat, hoe lang ik hier woon, hoe ik geleerd om Thai spreken zo goed etc. Tijdens die maaltijd ze vroeg mij meer vragen in 20 minuten dan Fern deed tijdens onze eerste 3 dates.

Begrijp me niet verkeerd, het is geen slecht teken helemaal als Thaise meisjes zijn een beetje verlegen en niet zo spraakzaam in het begin, maar voor Fern dat zou gewoon niet veel te veranderen en ze nooit toonde veel interesse over mijn leven in het algemeen zelfs na weken en maanden. May was juist het tegenovergestelde en dat is wat ik ervaar hier al de tijd: De mooier en witte gevild het meisje, hoe minder moeite ze maakt in het opbouwen van een goede relatie. Meer gemiddeld en een donkere huid meisjes zoals mei zijn het tegenovergestelde en proberen te zorgen dat u comfortabel en gelukkig te maken door gewoon samen te voelen.

Op onze eerste dag na het werk gingen we voor een diner in Esplanade voor een wandeling in de boekhandel – wat leuker dan het klinkt als een activiteit en ik kon niet kunnen voorstellen doen met Fern was. Om het even wat leuke dingen deden we samen meestal betrokken zakgeld. Natuurlijk uitgenodigd Ik mag terug naar mijn kamer voor een film, min of meer met haar te testen, maar ze zei niet vandaag. Net als bij mijn ex-model vriendin was het de vierde datum tot we seks hadden.

May was erg leuk wanneer we samen waren en dat was bijna elke avond van de week. Sommige dagen zou ik zeggen dat ik behoefte aan een pauze en zelfs dan zou ze me schrijven vragen wat ik doe en dan bel me voor het slapen gaan. In Thai heet dit “bpen hùang” (เป็นห่วง), min of meer verontrustend en de zorg over iemand – een kenmerk van mijn voormalig model vriendin duidelijk niet hebben of tonen.

May verdient ongeveer 10.000 baht per maand bij Chester’s Coffee en zelfs met deze low budget ze regelmatig betaald voor verschillende dingen – eten, drinken, 7-Eleven, wasserette, taxi enz. Onnodig te zeggen dat ze deed ook al het werk in het appartement middelen schoonmaken, de afwas, de was doen, strijk mijn kleren. Ze was altijd aan alles wat ik stelde voor naar de sportschool te doen (bleek dat ze helemaal past en gebruikt om de fiets een stuk te rijden was) en als ze niet het gevoel dat de uitoefening ze nog kwam met mij en wachtte op een bank, terwijl het lezen van een boek of het spelen op haar telefoon.

  • lɛ́ɛo dtɛ̀ɛ (แล้วแต่) = aan u – u beslist wat u wilt doen en ik ben er blij mee

Je kunt je afvragen waarom dit verhaal van mijn tan gevilde vriendin mei is veel korter dan de eerste. Nou, dat is waarschijnlijk omdat er niet veel te klagen. Of misschien omdat we nog steeds samen nu, zes maanden nadat we begonnen met daten en precies een jaar nadat ik het uitgemaakt met Fern. De langste relatie die ik had met een Thaise meisje was 15 maanden. Bim, een student uit Kanchanaburi op dat moment en vrij gelijkaardig aan mei, niet echt mooi, maar een cutie met mooie rondingen, plezier te worden en ik denk dat de enige reden dat ik het uitgemaakt is, want ik was heel jong, een soort van verveelde van haar en gewoon niet willen nog committeren aan iemand.

Laten we eens kijken wat er vervolgens gebeurt. Voor nu ben ik erg blij met een gemiddelde kijken, maar leuke en mooie Thaise vriendin met een geweldig karakter en dan “huren” wat licht gevild meisje voor een paar uur elke keer in een tijdje werkt echt voor mij sinds:

Donkere huid Thaise meisjes zijn leuker dan blanke huid Thaise meisjes.