Girly Bars en Barmeisjes in Patong, Phuket

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Nachtleven | Phuket | Thaise Meisjes | Zuid Thailand

Als u zojuist in Patong bent aangekomen, in uw hotel hebt ingecheckt, een douche en korte rust hebt genomen van uw reis, dan vraagt u zichzelf af: Wat ga ik eerst doen? De kans is er dat je niet wilt gaan rondkijken tot je eerste volle dag op het eiland, dus wat moet je doen? Twee van de populairste dagactiviteiten voor alleenstaande mannen in Phuket is gaan naar het strand of naar de bier bars (of girly bars, wat je ook noemt).

Natuurlijk, het is ook nogal verleidelijk om een  happy ending massage te proberen nadat je hier bent aangekomen, maar dan na een uur komt u in dezelfde situatie. De girly bars zijn de populairste plek om te ontspannen voor een paar uur, een koud biertje drinken tijdens de hete middaguren (of elke tijd van de dag echt), kijk naar het straatleven vanaf je stoel, misschien wat tv kijken, misschien een beetje zwemmen, en waarschijnlijk genieten van jezelf met jonge en sexy Thaise meiden.

Phuket Barmeisjes

In deze gids zal ik u een compleet overzicht geven van de beste plekken met girly bars in Patong, hoe het werkt, hoeveel kost het, en een vergelijking van barmeisjes om meisjes en andere steden in Thailand te gaan. Als u al weet hoe het werkt, dan kunt u gewoon de volgende sectie overslaan. Ik zal gewoon proberen deze gids af te maken, dus als het je eerste keer in Thailand is, weet je wat je moet verwachten bij het bezoeken van deze bars.

Hoe het werkt

Als je nog nooit eerder in een girly bar in Thailand bent geweest, kan het een beetje vreemd aanvoelen als je op straat loopt en plotseling drie half naakte meiden proberen je aandacht te krijgen en je in hun bar te lokken. Maak je geen zorgen, je kunt gewoon gaan zitten, een biertje bestellen en er niets verder doen. Dat is wat veel nieuwkomers vals aannemen – ze denken dat ze de meiden drinken moeten kopen. Maar je niet, je kunt gewoon daar zitten, je bier drinken en de scene bekijken.

U wordt waarschijnlijk begroet door een van de meiden kort nadat u uw bestelling heeft gemaakt, en zij zal een klein praatje met u beginnen. “Wat is je naam? Waar komt u vandaan? U komt Thailand voor vakantie? Jij eerste keer? Waar ben je hier geweest?”, zijn de standaard vragen die ze probeert om het ijs te breken. Als u van het meisje houdt, dan kunt u haar een dame drinken kopen (ik spreek over alle prijzen later in deze gids), maar zo niet (of je wilt nog geen beslissing nemen) dan heb je natuurlijk geen behoefte Om een ​​te kopen. Lach gewoon en vertel haar beleefd dat je eerst wilt kijken.

Populaire activiteiten in de girly bars buiten het praten met de meiden zijn het spelen van pool en kijken naar live sport op de tv. Vooral het spelen van pool is een geweldige manier om andere reizigers en expats te ontmoeten, je moet je naam gewoon op het witte bord op te schrijven. De winnaar blijft en speelt gratis, en de verliezer betaalt 20 Baht voor het spel. En ja, als je van een meisje houdt en graag haar terug naar je hotel wilt nemen voor seks, dan is dat natuurlijk wel mogelijk. Je moet haar bar fine betalen (en ook een lady drink of twee voor) en regelt een prijs voor korte tijd of lange tijd met haar. Nogmaals, kijk hieronder voor de informatie over de lopende prijzen.

De 3 Beste Girly Bar Gebieden in Patong

Ik denk dat je niet verbaasd bent als ik je zeg dat Patong niet alleen het hoogste aantal girly bars in Phuket, maar ook de jongste en meest aantrekkelijke meisjes op het eiland heeft. Als u hier komt voor een seksvakantie, er is echt geen reden om Patong te verlaten, althans niet voor de meiden – je hebt het allemaal hier.

En hoewel u de girly bars rondom Patong kunt vinden, zijn er een paar hoofdgebieden met grote clusters bars die het leukst zijn om te bezoeken. Dat zijn:

Bangla Road

Girly Bar op Bangla RoadBangla Road is niet alleen het thuis van de beste go go bars in Phuket, Maar ook naar de grootste, luidste, drukste en leukste girly bars op het eiland. U kunt de bierstappen verspreiden langs de feeststrook, maar er zijn twee grote hubs van deze bars: Soi Seadragon (foto), dat een zijstraat is van Bangla Road, en Tiger Night Club, dat is een enorm gebouw met veel indrukwekkende tijgerbeelden, een disco op de bovenverdieping en ongeveer 30 (!) Girly bars op de begane grond met nog indrukwekkende meiden. Dat is waar ik de eerste foto van deze gids nam (zie hierboven). Als je maar genoeg tijd hebt om een gebied te bezoeken met girly bars in Phuket, dan zou ik je zeker aanraden Tiger. Het is een geweldig gevoel om daar te zitten en omringd te zijn door tientallen, zo niet honderden van de heetste barmeisjes in Patong.

  • Meisjes Kwantiteit: 10/10
  • Meisjes Kwaliteit: 8/10

Prachanukhro Road

Patong Girly BarAls u een reis naar het zuidelijke uiteinde van Beach Road maakt, kunt u een klein maar netjes girly bar complex op de hoek van Prachanukhro Road. Het is een groot, half open lucht gebouw met ongeveer 8 verschillende bars en veel sexy Phuket meisjes (nou, de meeste van hen zijn geen lokale bevolking maar komen uit andere delen van Thailand, met name Isaan, Hat Yai en Surat Thani). Het grote ding over deze gezamenlijke bars is dat je ergens kan zitten en zelfs als het blijkt dat de meisjes in je bar niet zo heet zijn als je verwachtte, kijk je eens naar de andere bars – en misschien zie je een hete stoot voor jou.

  • Meisjes Kwantiteit: 6/10
  • Meisjes Kwaliteit: 7/10

Patong Beer Bar Complex

Phuket Girly BarsWaarschijnlijk de meest ontspannen plek om een cool Singha of twee te hebben en nog steeds omringd wordt door veel warme barmeisjes is het Patong Beer Bar Complex. Deze plaats is onbekend voor veel toeristen, want het is een beetje verborgen achter Second Road in het zuidelijke deel van Patong. Als je gewoon langs de straat loopt, kun je het niet zien, dus zorg ervoor dat je op mijn kaart hieronder kijkt voor de exacte locatie. Er zijn ongeveer 25 kleine en nette openluchtbierbars die eruit zien als bamboehutten en u het gevoel geven van de vroegere dagen van Patong’s rode lichte vermaak. De meiden zijn niet zo heet als in de andere twee gebieden op deze lijst, maar je komt hier vooral voor de sfeer en het gesprek met andere toeristen en expats.

  • Meisjes Kwantiteit: 7/10
  • Meisjes Kwaliteit: 6/10

Er is een andere, kleinere cluster van girly bars op Beach Road ongeveer 300m ten noorden van Bangla Road. Dat gebied is wel erg sterfend – elke keer dat ik daar ga, zijn er minder klanten (en meiden) in de bars. Hoe dan ook, ik heb het gemarkeerd op de onderstaande kaart, zodat u het zelf kunt bekijken.

Overzichtskaart van Girly Bars in Patong

Prijzen voor Drank & Meisjes in Phuket’s Girly Bars

De prijzen voor drankjes in de girly bars van Phuket zijn vergelijkbaar als in de andere toeristische hubs in Thailand. Een kleine fles bier kost ongeveer 100 Baht en sterke dranken (zoals gin tonic of black label soda) kost ongeveer 160-180 Baht. Maar wat duurder is dan elders is de lady drinks – het is bijna onmogelijk om een bar op Bangla Road te vinden die minder dan 200 Baht kost.

In de populaire Heroes’s Bar is het 220 Baht voor een lady drink – hier is hun volledige drankmenu:

Phuket Girly Bar Prijzen

Soortgelijk voor de bar fines: De meeste bierbars op Bangla Road vragen 1.000 (!) Baht, zodat u het meisje met u kunt nemen. En dat bevat natuurlijk geen prijs voor seks, dat moet apart worden onderhandeld.

Typische prijzen voor meisjes in Patong:

  • Bar Fine: 500-1.000 Baht (ongeveer 500 Baht in de rustige gebieden en zo’n 1.000 Baht op Bangla Road)
  • Korte Tijd: 2.000 Baht
  • Lange Tijd: 3.000-4.000 Baht

Op andere plaatsen in Thailand zouden dit ongeveer de prijzen zijn voor de hete go go girls, maar dat is wat je betaalt voor de barmeisjes hier. Als u een go go girl huurt, kunt u nog een 1.000 Baht of zo voor de bar toevoegen en de prijs voor seks.

Beer Bar Girls vs Go Go Girls in Phuket

Patong BarmeisjesDe go go girls moeten de heetste types en prijzen van hoeren in Thailand. Ik zeg dat, want de tijden zijn een beetje veranderd en tegenwoordig is veel van het beste talent gewoon te lui om de hele nacht op het podium te dansen. Dus wat er gebeurt is dat je meer en meer jonge en aantrekkelijke meisjes met go-go-ambities werkt in de bierbars en massagewinkels – omdat het veel makkelijker is om een ​​bordspel te spelen voor drankjes bij de klanten dan te proberen ze geil te maken met dansen op het podium.

Aan de andere kant, de prijzen voor de barmeisjes zijn niet zo hoog als voor de go go girls. Het is bijna onmogelijk om naar een van de plekken te gaan bars in Patong en vind een super hete meid die ermee akkoord gaat om kort te gaan voor minder dan 3.000 Baht. Maar als je de meisjes op mijn goede foto vraagt ​​- wie gemakkelijk zou kunnen gaan, ga ook naar de bar en maak er veel meer geld mee – ze zouden je waarschijnlijk niet meer dan 2.000 Baht bij je huren. Tuurlijk moet je de bar fine betalen, maar dat is nogmaals goedkoper in de bier bars dan bij de go go bars.

Ik verkies de bierbars, althans in Phuket. Ja, het is leuk om een ​​lekker biertje te genieten voor 80 Baht, ga naar de bars en ga naar de meiden op het podium, maar ik zie geen punt voor 50% meer voor deze meiden als ik een soortgelijke kwaliteit direct naast de deur in de bier bars.

Girly Bars in Phuket vs Bangkok, Pattaya & Chiang Mai

Als je nog nooit eerder in Thailand bent geweest, dan zal je waarschijnlijk van de girly bars in Patong houden. Echter, als je zoals ik ben en al in de bars in Bangkok, Pattaya en Chiang Mai bent geweest, dan zal je het constant vergelijken. Ik denk dat de sfeer over het algemeen een beetje meer duwt en zakelijk georiënteerd is in Patong dan elders in Thailand. En het is prijzig – zelfs het toilet in Tiger Night Club kost 20 Baht, wat belachelijk is.

Zeker, de meisjes in Pattaya zijn ook blij als je ze drankjes koopt, maar ze zijn een beetje zachter in hun aanpak om met je te praten en over het algemeen zijn ze ook leuker en betere entertainers. En de drankjes zijn ook goedkoper. Bangkok is waarschijnlijk de beste plek als je gewoon wilt hangen met een partner en je biertje drinken en misschien zwembad spelen. De meisjes zullen je niet storen als je ze vertelt. Dat komt omdat veel buitenlanders daar werken en ze willen gewoon een plek om te hangen en te ontspannen.

Chiang Mai is goed, maar de bars op Loi Kroh Road zijn niet echt vergelijkbaar met de grote 3 van Thailand: minder bars, minder meiden en ze zijn niet zo aantrekkelijk gemiddeld. Toch is het leuk om daar te hangen, vooral in het Chiang Mai Entertainment Complex, en het is de enige plek waar je ongeveer 135 Baht een grote fles bier kunt krijgen.

Ik denk dat het beste advies is om het niet te veel te vergelijken – ja, het is duurder in Patong, maar je bent waarschijnlijk hier maar een paar dagen, dus dat zou goed moeten zijn. U zult zonder twijfel veel plezier hebben met de meiden op Bangla Road, zolang u bereid bent om hun iets te duur drankjes te betalen.

Video van Girly Bars in Patong