Massage met Happy Ending in Bangkok

Laatst bijgewerkt op: mei 18th, 2020 | in Bangkok | Thaise Meisjes

Als je denkt aan Bangkok, wat is het eerste beeld dat in je geest komt? Pittig eten? Verkeersopstopping? Winkelcentra? Misschien wel ja – als je het lezen van sommige andere soort van Thailand gerelateerde blog. Maar op dit moment bent u op Thailand Redcat en ik wed dat het eerste wat je denkt als je iemand zeggen “Bangkok” zijn jonge Thaise meisjes in korte rokjes die gretig lacht je in de voorkant van een massagesalon te horen.

Bangkok Massage Meisjes

Het rode licht scene in Thailand ondergaat veranderingen deze dagen, met veel buitenlanders klagen dat de service, aandacht en entertainment in het bijzonder in het bier bars is niet helemaal wat het vroeger was.

Verschillend van de massage-industrie, waar het bedrijfsleven floreert, misschien de prijzen zijn gestegen een beetje, maar de steeds toenemende aantal toeristen (en de meeste expats) zijn blij om 800 Baht betalen voor een uur van zeer gezonde entertainment. Het is heel veilig om te zeggen dat er meer happy end massagesalons in Bangkok dan ooit tevoren.

Gemiddelde Prijzen in Massagesalons Bangkok:

 • Voetmassage: 200 Baht (hoeft men niet als u een happy end wil je niet een eigen kamer krijgen)
 • Thai Massage: 300 Baht
 • Olie Massage: 400 Baht
 • Hand Job: 500 Baht
 • Blow Job: 700-1.000 Baht
 • Boom Boom (Neuken): 1.000-1.500 Baht

De massagesalons zijn meestal ook de plaatsen die de meeste westerse mannen hun eerste ervaringen met betaalde seks. Dus de manier van denken is als ‘Ik wil niet te worden afgetrokken of iets dergelijks, maar ze lijkt echt leuk dus laten we gewoon proberen een Thaise massage. ” En het is een stuk meer discrete om een uur in een privé-massage kamer in plaats van op straat lopen hand in hand met een barmeisje.

In deze handleiding om happy end massage in Bangkok zal ik u het complete overzicht van de beste straten en gebieden in deze categorie geven. U kunt de exacte locaties van alle genoemde plaatsen op de kaart vind je aan het eind van het artikel.

Sukhumvit Soi 4 & 5

Happy Ending Massage in NanaHet gebied meestbezocht door sekstoeristen en sexpats in Bangkok is Nana en de grootste clusters van massagesalons zijn te vinden langs Soi 4 en op de binnenplaats van Soi 5 over het tegenovergestelde van Foodland. Omdat er zo veel verschillende soorten entertainment plaatsen in dit gebied, is het niet ongewoon dat u van gedachten verandert terwijl op zoek naar een massage en hoofd in een van de tientallen bier bars of go go bars in plaats of pick-up een straatprostituee voor de dezelfde prijs als een uur massage met happy end.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Stumble Inn (Soi 4) of Gulliver’s (Soi 5).

Gangetje aansluiten Sukhumvit Soi 11 en Soi 13

Massage Salons in Soi 13 BangkokOok al heb je massagesalons hier en daar langs Sukhumvit Road te vinden, maakt het alleen maar meer zin om een van de weinige ‘clusters’, dat meer dan een dozijn winkels hebben recht naast elkaar dus je hebt een bredere selectie van meisjes te bezoeken om uit te kiezen en niet hoeven te lopen voor de uren in de hitte totdat je degene die je wilt vinden. De kleine steegje aansluiten Sukhumvit Soi 11 en Soi 13 is een van deze typische clusters. De massage meisjes er de neiging om meer ondeugend dan normaal te zijn als het gebied is relatief rustig en de meeste winkels worden gehuurd door prostituees zelf, dus het is niet ongewoon dat je gewoon onderhandelen met hen voor een prijs voor de hand baan of seks zonder massage.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Old German Beerhouse (Soi 11).

Sukhumvit Soi 23

Happy Ending Massage Bangkok

Dit cluster van happy end massagesalons in Soi 23 is niet alleen geweldig, want de meisjes hebben de neiging om jonger en aantrekkelijker dan in veel andere gebieden, maar het is ook superhandig om beide te bereiken door MRT (Sukhumvit Road) en BTS (Asoke Station). Gewoon laten het station en loop Soi 23 voor 50 meter en je ziet de eerste drie massagesalons vinden (twee aan de rechterkant, een aan de linkerkant) en vervolgens nog eens 100 meter verderop in de straat zijn er nog meer winkels met een nog beter uit meisjes.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Soi Cowboy.

Sukhumvit Soi 22

Happy Ending in Soi 22Als u zich afvraagt waarom ik vermelden Soi 22 na Soi 23, nou dat is omdat we met Soi 4 (Nana) begon in de lagere Sukhumvit en terwijl Soi 23 (Asoke) bevindt zich verder “omhoog” Sukhumvit Road, het komt voor Soi 22 dat is gelegen aan de andere kant en een 300 meter verderop. Als je geen idee hebt waar ik het over heb, het maakt eigenlijk niet uit, kijk maar naar de kaart aan het einde van het artikel. Wat er wel toe doet is echter dat je letterlijk tientallen ondeugende massagesalons kunnen vinden langs Soi 22, onder wie een aantal werkelijk buitengewone plaatsen het aanbieden van diensten, zoals prostaat- en tantra massage (zie hieronder).

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is The Hangover Bar.

Sukhumvit Soi 33

Massage Salons in Sukhumvit Soi 33Net buiten Phrom Phong BTS-station is Sukhumvit Soi 33. Het is vol van Japanse stijl karaoke bars en Japanse georiënteerde massagesalons (niet te verwarren met massage parlors). Maar maak je geen zorgen, omdat de veelal jonge, schattig en onschuldig ogende meisjes zijn meer dan blij om u te verwelkomen als Farang ook. Vooral tijdens de middag op doordeweekse dagen toen iedereen lijkt vreselijk verveeld en spelen van de nieuwste lijn spel op hun telefoon.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is The Pavilion Sports Bar.

Sukhumvit Soi 24/1

Japanese Massage in BangkokDe laatste massage hot spot op Sukhumvit Road Soi 24/1. Als je nog nooit hier bent gekomen zul je heel verbaasd zijn, want er zijn niet veel bars in dit gebied en je voelt alsof je de impasse bereikt. Maar dan komt u in dat kleine 50 meter steeg en vind een massagesalon na de andere. De meeste van hen zijn eigenlijk massage parlors biedt het volledige programma van 1.600 Baht omhoog gedurende 1 uur. Ze hebben allemaal soort van target Japanse klanten en veel van de plaatsen zijn Japanse eigendom is, ook. Nog steeds open voor iedereen dus gewoon kijk het voor jezelf.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Queen Bee (Soi 26).

Patpong

Patpong Massage SalonsDe Patpong gebied is niet zo beroemd om zijn massagesalons, maar meer voor de Go Go Bars, de stad grootste gay bar gebied, evenals twee van de beste blow job bars van Bangkok. De gemiddelde massage meisje in Patpong is lang niet zo jong en aantrekkelijk als in Sukhumvit, zodat ik niet echt aanraden dit gebied, tenzij je toevallig daar te blijven, dan is dat gewoon naar beneden lopen Silom Road en Surawong Road, waar je wil vindt 90% van de massagesalons in het Patpong gebied.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Shenanigans.

Ratchaprarop, Huai Khwang & Bang Rak

Happy Ending in Huai KwangBij de meeste mensen op zoek naar hun speciale massage in Sukhumvit en Patpong, zijn er ook een paar massage hubs alleen bekend bij weinig buitenlanders. Het is meestal gebieden die grote en gerenommeerde hotels hebben, maar zijn enigszins buiten het centrum van de stad en de toeristische radar. De beste voorbeelden van deze weinig bekende massage hubs zijn Ratchaprarop Soi 8 (Ratchaprarop Airport Link Station), Pracha Rat Bamphen Road (Huai Khwang MRT-station) en Soi Charoen Krung 42 (Saphan Taksin BTS Station).

 • Als je niet van elke massage meisje in deze gebieden, goede plaatsen om te gaan zitten en een biertje zijn Flow Bar (Ratchaprarop), Huai Khwang Terrace (Pracha Rat Bamphen Road) en Sirocco Sky Bar (Bang Rak).

Prostaat, Testikel & Tantra Massage in Bangkok

Prostate Testicle en Tantra Massage in Bangkok

Ja, je leest het goed. Omdat de massage-industrie in Thailand is booming, er zijn nu het openen van salons die gespecialiseerd zijn op dit soort van speciale diensten. Akane is zo’n plek, ze hebben twee locaties (Chidlom BTS-station en Sukhumvit Soi 33, de ene in Soi 33 heeft de neiging om meer aantrekkelijke meisjes en zelfs spiegels aan de muren van de kamers hebben).

En dan is er ook Analisa Massage, Tantra Massage en PM Bangkok in Soi 22, die allemaal dezelfde eigenaar en ze doen het slim door het huren van een paar winkels en het verzenden van over de meisjes waar er vraag naar is.

Bij binnenkomst wordt u gepresenteerd met een menu en aanbiedingen zoals Testikel Massage (1.000 Baht), Prostaat Massage (1.300 Baht), Nuru Gel Massage waaronder PM en Toys (1.800 Baht) of Tantrische Massage (2.200 Baht). Het is een hele andere ervaring dan uw standaard massage met happy end als deze meisjes echt weten wat ze doen, willen plezier u en er is geen noodzaak om te onderhandelen met hen voor een prijs als u het geld vooraf te betalen.

Ik heb deze speciale massages gemarkeerd met de roze pin op de kaart hieronder (en alle anderen met de gele pin).

Kaart van Happy Ending Massagesalons in Bangkok

Wat dacht je van Happy Endings op Khaosan Road?

Als je een jonge backpacker en het lezen van deze dan bent u waarschijnlijk af waarom ik volledig hebben genegeerd Khaosan hier. Nou ja, er zijn tal van massage plaatsen in Khaosan, maar ze zijn allemaal heel “normaal” en geen extra’s te bieden. De gemiddelde massage vrouw in dat gebied is ook veel verder dan de leeftijd van 30 en ze dragen allemaal een traditionele Thaise massage jurken. Je bent beter af om gewoon een paar goedkope biertjes in de bars (80-100 Baht voor een grote fles) en zoek naar een meisje in een van de nachtclubs.

Wat dacht je van Ladyboy massagesalons in Bangkok?

Alle in deze handleiding genoemde plaatsen hebben gebruikt (meestal) jonge en middelbare leeftijd Thaise vrouwen. Echter, als u op zoek bent naar iets nieuws en zijn benieuwd of ladyboys hun werk echt beter dan de meisjes doen als “ze weten wat een man wil” dan is dit misschien bekijk dan mijn gids voor de ladyboy massagesalons in Bangkok.

Video van Massage Girls in Bangkok