Happy Ending Massage in Chiang Mai

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Chiang Mai | Noord Thailand | Thaise Meisjes

Ik denk dat de grootste verleiding voor de meeste jongens gaan naar Chiang Mai zijn de vele zeepachtige massagewinkels en happy end massagewinkels die zijn verspreid over de hele stad. Ik heb al al die groter zijn zeepachtige massagewinkels bedekt met viskommen in mijn Chiang Mai nachtleven gids, dus vandaag ga ik in meer detail aan de kleinere massagewinkels.

Je kunt je afvragen: Waarom heb ik een gids op massages als je eigenlijk gewoon willekeurig kunt wandelen in de stad en zal zeker meer dan genoeg van deze kleine massagewinkels vinden schrijven? Nou, dat is omdat alleen bepaalde gebieden zijn bekend voor het verstrekken van de hand banen of blow jobs aan hun klanten, terwijl anderen bieden strikt alleen massage.

Kijk eens naar deze kamer in een van de massagewinkels in de buurt van de Tha Phae Gate – denk je dat ze er happy endings geven?

Chiang Mai Massagekamer

Nou ja, hoe het blijkt dat er slechts één massage dame in deze plaats dat geeft je een hand job aan het einde van uw massage terwijl alle andere meisjes (of liever vrouwen) die niet zal doen. Daarom moet je beter weten welk gebied te gaan om weg te komen op de plaats waar u een grotere selectie van de meisjes om uit te kiezen.

Wilt u een gegarandeerde happy end Massage in Chiang Mai moet je naar Loi Kroh Road.

Waar Happy Ending Massagewinkels in Chiang Mai te Vinden

Meestal is de makkelijkste manier om te zeggen of de masseuses in een bepaalde massagewinkel aanbieding “specials” is om naar te kijken hoe ze gekleed zijn: Als ze dragen lange en traditionele Thaise massage jurken, dan moet je waarschijnlijk blijven lopen. Maar als ze dragen korte rokken en strakke shirts, dan is dat meestal het teken dat je op de juiste plaats.

Ook, zoals u de plaats en één of meer van de meisjes te benaderen geworden zeer enthousiast en naar je roepen dingen als “hello, lovely man! Where you going? Welcome massage!” en zelfs hun handen te grijpen je meestal alleen de ladyboys doen, dan is dat ook bijna een garantie dat ze je lul kon houden in haar ene hand en een fles olie in haar andere hand 30 minuten vanaf nu.

En als dat nog niet eenvoudig genoeg voor je, kijk uit voor deze ene: Regelmatige masseuses meestal zitten in de voorkant van hun winkels (op de meeste, vaak ze zouden gewoon wachten voor de klanten binnen). Maar als je ziet meisjes staan in de voorkant van de salons en zwaaien naar je met hun service menu, dan is dat een teken dat u hier kunt verwachten dat een aantal extra’s.

Oke, genoeg met alle algemene informatie, hier zijn de 3 belangrijkste gebieden met massage salons in Chiang Mai:

Loi Kroh Road

Chiang Mai Happy Ending MassageLoi Kroh Road is niet alleen de meest populaire uitgaansgebied onder toeristen in Chiang Mai met veel hotels, westerse restaurants en girly bars, maar dit is ook de plaats waar je de hoogste concentratie van happy end massage salons in de stad te vinden. De masseuses zijn ook de jongste en meest aantrekkelijke die in deze categorie (u kunt controleren of de door het controleren van mijn video aan het einde van de gids), en als je wilt iets nieuws te proberen, dan kun je zelfs vinden sommige hete ladyboys die werkzaam zijn in deze massage salons. Ik persoonlijk hou niet van deze plaatsen hoewel, omdat de meeste van de meisjes hebben een beetje een houding en velen van hen vragen om 1.000 Baht voor een hand baan die is belachelijk. Dat is wat je zou moeten betalen voor een blow job – bij de meeste. Maar ja, als je in het hebben van een jonge Thaise meisje zuigen je lul, dan zult u zeker de beste kansen hier op Loi Kroh Road – het is zeer ongebruikelijk dat ze blow jobs in de andere gebieden.

  • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is de Chiang Mai Entertainment Complex.

Sridonchai Road

Chiang Mai MassagewinkelsSridonchai Road loopt parallel aan Loi Kroh Road. Het wordt vaak volledig over het hoofd gezien door de jongens op zoek naar een happy end massage, maar in feite kun je bijna net zo veel massagesalons hier dan op Loi Kroh Road. Ook de meisjes zijn lang niet zo te duwen en over-ijverige dan in het toeristische gebied. geef gewoon deze straat een keer te proberen, het enige nadeel is dat er niet echt iets anders van belang zijn naast de massage salons.

  • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is … er zijn niet echt geweldig bars in Sridonchai Road. Beter om terug naar Tha Phae Gate (in de middag) of Loi Kroh Road (‘s avonds) gaan voor een verfrissende Singha.

Tha Phae Gate

Massage Meisjes in Chiang Mai

De Tha Phae Gate is een van de gebieden met de mooiste omgevingen in Chiang Mai. Veel gezellige bars en restaurants, en er is ook geen tekort aan massagesalons. U vindt de vrouwen buiten zitten, zoals gebruikelijk, maar het is heel moeilijk om te zeggen wie een happy end hier zal bieden.

Maar dat is wat het maakt het ook heel spannend – “what you want?”, terwijl op Loi Kroh Road sommige meisjes zal u vragen na slechts vijf of tien minuten, is het goed mogelijk dat rond de Tha Phae Gate je een onschuldig ogende massage dame in te halen in haar jaren 30 die net een vette hand job aan het einde van het uur zal u zonder zelfs de bespreking van een prijs – u zou dan alleen maar haar te geven wat tip je denkt dat geschikt is (zie hieronder voor de informatie over de typische prijzen).

  • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is John’s Place.

Erotische Massages in Chiang Mai (Body to Body)

Chiang Mai Erotische Massage

Absolute Paradise Chiang Mai

Volledig onbekend bij de meeste toeristen zijn de erotische massage kuuroorden in Chiang Mai. Nee, ik heb het niet over de zeepachtige massages met vissenkommen hier. Dit is een heel andere categorie en als je het mij vraagt, de beste aard van de plaats om te gaan voor de beste massage ervaring. De meisjes zijn echt warm – veel aantrekkelijker dan het gemiddelde meisje op Loi Kroh Road of zelfs in de soapies.

De twee meest populaire plaatsen in deze categorie zijn Absolute Paradise Spa (foto) en Raspberry Spa.

Ze bevinden zich ver van de toeristische gebieden in het oostelijke deel van de stad – ik heb hun exacte locaties op de kaart aan het einde van de gids vermeld.

De manier waarop het werkt in deze plaatsen is dat u betaalt een vaste prijs (ongeveer 1.200-1.500 Baht) voor een body to body massage met inbegrip van hand job. Ja, u leest het goed: Het is een body to body met veel olie die u wellicht weet van een aantal Japanse volwassen films op het internet. Deze plaatsen zijn steeds moeilijker te vinden in heel Thailand (zoals de soapies meestal niet langer aanbieden), maar gelukkig hier in Chiang Mai zijn er een flink aantal van deze “spa’s”.

En dan kun je met het meisje praten als je geen “upgrades” zoals een blow job of seks willen. Uiteraard zijn deze plaatsen hebben ook 4 handen massages, tantrische massages, prostaat massages etc. beschikbaar – het soort doet denken aan de beruchte speciale massages in Sukhumvit Soi 22, Soi 24/1 en Soi 33 in Bangkok (bekijk mijn gids op massages met happy ending in Bangkok voor meer info).

Ik zou je aanraden Absolute Paradise en Raspberry Spa om mee te beginnen, en als je verslaafd te krijgen en willen controleren meer (heel goed mogelijk), dan kunt u ook het geven Office Club en Fang VIP proberen.

Prijzen voor Massages & Happy Endings in Chiang Mai

Wat je zal opvallen is dat de standaard tarieven voor massages in Chiang Mai zijn ongeveer 100 Baht goedkoper dan in Bangkok. Betekent hier zou je meestal betalen 200 Baht voor een 1 uur Thaise Massage (in Bangkok is het meestal 300 Baht) en 300 Baht voor een 1 uur Olie Massage (hooguit in Bangkok is het meestal 400 Baht).

Onnodig te zeggen dat als je een happy end wilt, moet u de Olie Massage nemen. Thaise Massage zou werken, ook als je het niet leuk vinden dat ‘glad’ maar een voetmassage niet als je niet over een eigen massage ruimte voor dat (dus geen extra’s) te krijgen.

En de typische prijzen voor de happy endings in Chiang Mai zijn als volgt:

  • Hand Job: 400-500 Baht
  • Blow Job: 700-800 Baht
  • Seks: Mai Dai!

Belangrijk: Als u een blow job wilt dan is uw beste kans op Loi Kroh Road (hoewel niet elk meisje daar zou doen, kunt u van te voren informeren), en als je wilt 100% zeker ga dan gewoon naar een van de erotische massagewinkels (zie hierboven) – die kunnen blijken te zijn een beetje duurder (ongeveer 2.000 Baht inclusief de body to body massage) maar de meisjes zijn er veel aantrekkelijker en de hele ervaring is veel beter en minder te duwen dan op Loi Kroh Weg.

Kaart van Happy Ending Massagewinkels in Chiang Mai

Ik heb de “reguliere” happy ending massage locaties met de gele pin gemarkeerd en de erotische massagewinkels met een roze pin.

Videos van Massage Meisjes in Chiang Mai