Happy Ending Massage in Phuket (Hand Job / Blow Job)

Laatst bijgewerkt op: juli 5th, 2019 | in Phuket | Thaise Meisjes | Zuid Thailand

Er is zeker geen tekort aan dingen die je tijdens de dag in Phuket kunt doen. Het is veel plezier om een motorfiets te huren en te cruise langs de schilderachtige kustwegen, van strand tot strand, tot aan het uitzichtpunt en Cape Promthep. En misschien zelfs de Big Buddha die zich bovenop een heuvel bevindt in het centrum van het eiland. Als u in de ochtend van uw reis begint, kunt u op een volledige dag, met inbegrip van Phuket Town, gemakkelijk rond het eiland rijden.

Maar na een paar dagen zal je je afvragen: Wat ga ik nu doen voordat de bars open zijn? Natuurlijk kun je altijd meer van de dagelijkse attracties of ga op een reis naar een eiland, maar er komt de tijd dat je gewoon in Patong wilt verblijven (of welk andere strandstad je je hotel hebt geboekt).

U weet waarschijnlijk wat ik u zal voorstellen: Een van de populairste dagactiviteiten in Phuket is om gewoon rond de stad te gaan en te kijken of er iets “leuk” is om te doen. En er is geen twijfel dat je vroeger of later een van de talloze massagewinkels zal doorlopen waar jonge Thaise meisjes in korte rokken buiten zitten (of staan) en zodra ze je opgewonden schreeuwen “Hallo, mooie man! Waar ga je naartoe? Welkom massage!”.

Als je een meisje ziet zoals die in mijn foto, dan is het natuurlijk nogal moeilijk om de verleiding te verzetten om een oliemassage voor 300 Baht te proberen. Vooral de mensen die voor het eerst naar Thailand komen, beginnen hun gewoonlijk “rode licht vakantie” in de massagewinkels, want het is makkelijk om het gewoon te proberen en te zien wat er gebeurt.

In deze gids zal ik u de hoofdgebieden laten zien waar u happy ending massages kunt vinden in Patong. Maar voordien, laten we eens bespreken wat u misschien niet zeker weet of het hier uw eerste keer is. Zo niet, dan kun je deze sectie gewoon overslaan.

Hoe Herken je Happy Ending Massages in Phuket?

Het is meestal heel makkelijk om het verschil tussen een “reguliere” massagesalon te zien zonder extra’s en een gelukkige einde massagesalon. Kijk gewoon naar de manier waarop de meisjes zijn gekleed: Als ze lange en traditionele Thaise massage jurken dragen, dan is het meestal gewoon massage. Maar als ze korte t-shirts en rokken dragen, dan kan je ervan uitgaan dat ze je pik half een uur later in haar hand vasthoudt, terwijl er veel olie op wordt gegoten.

Kijk ook naar de manier waarop de meisjes zich gedragen: staan ze voor hun winkels om klanten actief aan te trekken? Schreeuwen ze op je opgewonden? Grijpen ze je zelfs en proberen je in te trekken, zoals je het misschien van de ladyboys weet? Dit zijn allemaal tekenen dat u op deze plaatsen een hand job of blow job kunt verwachten.

Beste Plaatsen voor Happy Endings in Patong

U bent waarschijnlijk niet verbaasd wanneer ik u vertellen dat het beste strand in Phuket voor een fijne massage is Patong – het heeft veruit het hoogste aantal winkels en meisjes. Dus hier zijn de belangrijkste gebieden in Patong met clusters (ten minste een dozijn) gelukkige einde massagewinkels:

Rat U Thit Road

Happy Ending Massage in Phuket

Het beste gebied met meer dan honderd massagewinkels vol jonge en aantrekkelijke Thaise meiden, niet alleen in Patong, maar in heel Phuket. Rat U Thit Road is de “Second Road” van Phuket, betekent de straat die parallel loopt met de Beach Road. Vooral het gebied rondom Christin Massage (de beroemde  zeepachtige massagewinkel) heeft een grote groep van deze massagesalons, en dat is ook waar ik de foto hierboven heb genomen.

Het is bijna onmogelijk om een halve uur langs die straat te lopen en niet op een bepaald moment te stoppen, kijk naar het meisje dat naar je glimlacht en nodigt je uit om binnen te komen en je denkt dat je haar moet volgen om je lading in één te laten vallen Van de van airconditioning voorziene privékamers.

  • Als u geen massage meisje in dit gebied houdt, is een goede plek om te gaan zitten en een biertje te horen Hooters.

Bangla Road

Massage op Bangla Road

Bangla Road is de meest bekende straat om te genieten van meisjes in Patong, maar als het gaat om massages, is het aanbod vrij gemiddeld. Ik weet dat als je naar mijn foto kijkt, dat je een andere indruk kan geven, en het is zeker mogelijk om een warm en dun Thai meisje op Bangla Road te vinden (en dat is alles wat je nodig hebt, toch?), Maar er zijn Maar minder massage salons dan in de andere gebieden die op de lijst staan.

U kunt een wandeling maken langs de weg en kijken of u daar een leuk massagemeisje hebt (de hoogste concentratie massagewinkels zijn hier in het midden van de straat) – anders kunt u een drankje drinken in een van de vele girly bars.

  • Als je geen massage meisje in dit gebied wilt vinden, is er een goede plek om te zitten en een biertje te hebben namelijk Heroes Bar.

Sawatdirak Road

Happy Ending Massage in Patong

De volgende hot spot in Patong met veel gelukkige einde massagesalons is Sawatdirak Road in het noordelijke deel van de stad. Dit is de plek waar ik mijn eerste trio-massage in Thailand kreeg. U kunt gewoon twee van de meisjes kiezen en ze zullen ervoor zorgen dat u niet kunt weerstaan om hen een tip te geven, zodat een van hen u een olie hand job geeft terwijl de andere een borst masseert.

Patong Beach Road Massage

Er is nog een paar massagewinkels dicht bij Beach Road, en vooral laat in de nacht vind je de meisjes die je hand jobs bieden voor 500 Baht (of blow jobs voor 700-800 Baht) zonder zelfs te betalen voor een massage. Geen slechte deal. Ik heb beide gebieden op de overzichtskaart verder in de gids gemarkeerd. En je kunt ook zien hoe jong en heet de meiden zijn in het eerste deel van mijn video (einde van de gids).

  • Als je geen massage meisje in dit gebied wilt vinden, is er een goede plek om te zitten en een biertje te hebben namelijk Sole Mio Bar.

Phang Muang Sai Kor Road

Massage Meisjes in Phuket

Phang Muang Sai Kor Road is Patong’s “Third Road”, betekent de straat die parallel lopen met Second Road (Rat U Thit Road, zie hierboven). Hoewel u hier ook genoeg massagewinkels kunt vinden, is het hier het meest rustige gebied van alle genoemde plaatsen. Ik zou het alleen aanraden om dit gebied te controleren als je ergens anders niet leuk vond (dat is nogal onwaarschijnlijk).

  • Als je geen massage meisje in dit gebied hebt, is het een goede plek om te gaan zitten en een biertje te hebben het Patong Beer Bar Complex.

Kaart van Happy Ending Massagewinkels in Patong

Prijzen van Massages & Happy Endings in Patong

Phuket Massage Prijzen

Nu u een goed overzicht hebt van waar u de belangrijkste gebieden kunt vinden met gelukkige eindmassages in Patong, wilt u waarschijnlijk ook weten hoeveel alles kost. Er zijn twee aparte prijzen die u moet betalen:

De prijs voor de massage, dat is een vaste prijs op het servicemenu, en de prijs voor het gelukkige einde (= hand job, blow job of seks – of misschien zelfs een combinatie van alle drie) Met de meid apart geregeld worden als je samen in de kamer bent. Meestal een half uur in de massage (of nadat je je rug hebt ingeschakeld en ze ziet dat je een boner hebt) zal ze je vragen “You want special?”

De typische prijzen voor massages en extra’s in Patong (of overal in Phuket echt) zijn als volgt:

  • Thaise Massage: 200 Baht
  • Olie Massage: 300 Baht
  • Hand Job: 500 Baht
  • Blow Job: 700-800 Baht
  • Seks: 1.000-1.500 Baht

Belangrijk: Niet elk meisje is bereid je pik te zuigen, en zelfs minder zijn bereid om seks te hebben. Als ze geen blow jobs doen, dan zeggen ze meestal “I don’t like”, en als ze geen seks doen, dan zeggen ze gewoonlijk “cannot, mai daai”, betekent dat het hier niet toegestaan is.

Dat gezegd hebbende, loop niet in een van deze kleine massagewinkels en verwacht het volledige programma. Gewoonlijk happy ending betekent hand job, niet alleen hier maar ook in de drie andere massages heuvels van Bangkok, Pattaya en Chiang Mai. Als ze er meer van wil dan is dat een leuke verrassing, maar verwacht het gewoon niet.

Wat over Happy Endings in Kata Beach, Karon Beach, etc?

Uiteraard kunt u ook veel massagezalen vinden in de andere stranddorpen, zoals Kata, Karon en Kamala. Maar het is bijna niet zo leuk als in Patong. Vraag je jezelf af: waar denk je dat de meeste jonge en hete Thaise meiden gaan om het meeste geld te verdienen? Natuurlijk in Patong waar de meeste toeristen zijn. Dus hou je gewoon bij Patong, je kan daar weken doorbrengen en zal niet vervelen met alle verschillende massagesalons in deze stad.

Wat over Ladyboy Massages in Patong?

Als je na een paar hand jobs van de meisjes nog steeds verveeld bent, wil je misschien iets anders uitproberen: een ladyboy massage. Hoewel er geen 100% ladyboy-alleen massagesalons in Patong zijn, vindt u 2-3 ladyboys in veel massagezalen op Bangla Road en in de winkels naast Christin Massage op Second Road.

Video van Massage Meisjes in Patong