Massage met Happy Ending in Pattaya

Laatst bijgewerkt op: juni 28th, 2019 | in Pattaya | Thaise Meisjes

Pattaya Massage MeisjeWat is uw idee van een perfecte dag in Pattaya? Misschien heb je wakker laat rond 11:00 omdat je een late avond gehad bij de bars en nachtclubs.

Dus het eerste wat nadat je een douche nam is om naar één van de restaurants voor een grote brunch. Een uur later is het gewoon ‘s middags en echt te vroeg (en warm) om overal te gaan, zodat u heerlijk ontspannen in uw kamer voor een paar uur, kijken naar het nieuws kanaal van uw eigen land.

Daarna rond 14:00 besluit om een wandeling rond te nemen en omdat je niet wilt beginnen met drinken, dat vroeg en hebben plannen om te gaan voor een duik in rond 16:00, gevolgd door een wandeling rond de boulevard om 17:30 uur voor zonsondergang, een paar drankjes en spelletjes in het zwembad in het girly bars in 18:30, tussen wat te eten, het controleren van een paar nieuwe go go bars in 21:00 en het raken van de nachtclub om middernacht:

Dus wat is het perfecte ding om te doen tijdens de “saaie” uren tussen zoals 02:00 en 04:00? Precies, een bezoek aan een van de vele, vele, vele happy end massage winkels rond Pattaya.

Gemiddelde prijzen in Pattaya massagewinkels – extra’s wordt onderhandeld met het meisje in de kamer, meestal tijdens de tweede helft van de massage nadat u draaide zich om:

 • Voetmassage: 150 Baht (geen priveruimte – geen happy ending)
 • Thai Massage: 200 Baht
 • Olie Massage: 300 Baht
 • Hand Job: 300-500 Baht
 • Blow Job: 500-1.000 Baht
 • Boom Boom (Neuken): 1.000-1.500 Baht

Interessant feit: De standaard massage prijzen zijn ongeveer 100 Baht goedkoper dan in het Happy Ending Massage Winkels in Bangkok.

Het is heel belangrijk op te merken dat de meeste van de meisjes in de massagewinkels alleen het aanbieden van de hand jobs deze dagen. Dus als u uit voor seks dan moet u weten welk gebied te bezoeken (bijvoorbeeld Soi Buakhao zou goed zijn) en als je uit voor een blow job of seks dan Soi 6 zou de beste plek om te gaan (of gewoon een van de vele blow job bars). Aan de andere kant kan je jezelf in een winkel op Beach Road met je masseuse in een lange traditionele kleding en niet bereid om elk happy ending helemaal bieden.

Dus in deze gids zal ik u het volledige overzicht van de verschillende gebieden met een massage winkels in Pattaya te geven, zodat u kunt de juiste plaatsen, afhankelijk van wat je wilt. Zoals altijd zal ik onder meer een kaart met de locaties van alle genoemde plaatsen.

Second Road

Pattaya Massage

Wat maakt een perfecte omgeving voor ondeugende massage winkels? Ten eerste dient te worden bezocht door veel toeristen. Ten tweede moet het niet al te veel bars hebben rond dat de straat wandelaars af te leiden. En ten derde de huur moet nog steeds worden gematigd (wat niet het geval is op Beach Road). Dus raden waar dit gebied in Pattaya is gelegen: Second Road. Je kan gemakkelijk lopen op en neer deze straat voor een uur en passeren meer dan 50 massage winkels met meisjes in strakke topjes en korte rokken buiten zitten en schreeuwen naar je “Hey, handsome man, welcome massage!” Een van de beste gebieden in Pattaya om een happy end te krijgen en ik zou je aanraden om eerst uitchecken deze.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Wonderful Beer Bar.

Soi Buakhao

Massage Meisjes in PattayaJe kan gemakkelijk een paar dagen door te brengen in de Buakhao gebied alleen en niet vervelen. Er zijn zo veel leuke bars, restaurants en gasthuizen rond, de tweede grootste go go bar in de stad zijn Soi LK Metro niet te vergeten. En op de top van dat, zult u een aantal van de beste happy end massage winkels in alle Pattaya te vinden. Als ik zeg beste bedoel ik dat de meisjes behoren tot de jongste en meest aantrekkelijke degenen, in sommige winkels zelfs niet de moeite om elke massage uniform op alle, maar hun eigen sexy outfits te dragen. En nog beter: Massages zijn zo goedkoop als 150 Baht voor Thai en 200 Baht voor olie. De beste buurt in Buakhao in deze categorie is Soi Chaloem Phrakiat 25 net ten zuiden van Soi Excite (zie de kaart aan het einde van de gids) waar u een echte massage paradijs te vinden.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Witherspoons.

Walking Street

Walking Street Massage SalonsWanneer u denkt over de Walking Street is het waarschijnlijk niet massage winkels die in je geest komen, maar eerder de bekende go go bars. En dus de meeste van de masseuses in dit gebied zijn niet echt de crème de la crème van deze industrie, simpelweg omdat de meerderheid van de mensen komen hier voor de go go bars en nachtclubs. Het is niet dat veel winkels op Walking Street toch, ongeveer een half dozijn, dus je gewoon een kijkje te nemen tijdens een wandeling rond en kijk of je iemand leuk vindt.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Pattaya Beer Garden.

Beach Road

Pattaya Beach Road Massage Salons

Serieus niet de beste omgeving voor een happy end massage in Pattaya. U vindt er een heleboel winkels niet vinden hier, omdat de huurprijzen zijn de hoogste in de stad en dus het is gewoon niet erg winstgevend voor een kleine winkel op Beach Road. Wat je zal vooral te vinden zijn hoger geprijsde spa’s en van de weinige “traditionele” massage winkels van de kwaliteit van de meisjes is vrij gemiddeld, de meeste van hen dragen traditionele Thaise jurken en misschien niet eens bereid om u dat hand job te geven in ruil voor zijn sommige tip.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Hooters.

Soi 13/2

Massage met Happy Ending in Pattaya

Er zijn tal van Sois verbinden Tweede Weg met Beach Road en Soi 13/2 is degene die de ogen van iedereen vangt op het gebied van massage winkels met grote en kleurrijke borden boven de straat. Er zijn ook enkele bier bars en zelfs BJ bars (Kittens & Pump Station) in hier, maar als je loopt al is het waarschijnlijk de massage meisjes die uw aandacht zal krijgen – ze behoren tot de heetste en stoutste je kunt vinden in Pattaya.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Bodega Bar.

South Pattaya

Massage in South PattayaEnkele tientallen van massage winkels kan worden gevonden over de hele South Pattaya, en vooral langs Second Road op korte afstand van de kruising met de South Pattaya Road. Het is die plaatsen waar 90% van de dames buiten zitten en lachend op vrijwel elke Farang langskomen. U vindt meer winkels (maar niet zo geconcentreerd) als u langs South Pattaya Road helemaal in de richting van de kruising met de Third Road. En als je niet hebt gevonden iets aardigs dan is er ook een zeer populaire bar direct aan de kruising met een prachtig uitzicht rondom:

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Walkabout Creek Pub.

Soi 6

Massage in Pattaya Soi 6De meeste mensen denken van de korte tijd bars als ze horen “Soi 6” en misschien ook ladyboys, wel ladyboys, maar er zijn ook heel wat massage winkels verspreid langs de 400 meter lange strook (meestal op het westelijk deel wel). En wat maakt ze zo speciaal: De meisjes zijn er meestal meer dan klaar om u een gelukkig geven eindigt u wilt, of het nu hand job, of het werk te blow job of zij het seks. Zoals reeds vermeld is dit vrij ongewoon bij de meeste winkels rond Pattaya deze dagen dat meestal alleen bieden handjobs.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Lisa Bar.

Nakluea

Massage in Nakluea

Nakluea is hoe ze verwijzen naar North Pattaya. Als u nog niet gehoord over het: Neem een songthaew (10 Baht gedeeld pick-up taxi) op de tweede plaats weg helemaal tot aan de dolfijn rotonde. Veel passagiers krijgen er uit omdat het terug naar het zuiden is er aan de Beach Road. Vanaf daar moet je gewoon over te steken North Pattaya Road naar de andere kant van de dolfijn rotonde en u zult naar Pattaya-Nakluea Road, dat is heel, heel lang te krijgen. Er is een nieuwe promenade met restaurants en bars recht er (onder wie veel Duitsers), maar hoe verder je naar beneden deze straat het rustiger het wordt – nog steeds met veel goedkope massage winkels hier en daar. De meisjes kunnen niet de heetste rond zijn, maar dit is eigenlijk een van de plaatsen waar je kunt nog steeds de hand banen voor 300 Baht als je wat onderhandelen doen.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Barracuda Bar.

Jomtien

Massage in Jomtien

Jomtien is technisch gezien een andere stad 5 km ten zuiden van Pattaya. Maar omdat het zo gemakkelijk, snel en goedkoop om er te komen van de South Pattaya Road / Second Kruispunt met één van de 10 Baht Songthaews Ik dacht dat het beter is om gewoon opnemen op deze lijst. Just get off on Jomtien Sai Neung (wat betekent dat Jomtien First Road) en is in principe de Beach Road van Jomtien. Ik weet niet zeker waarom ze niet noemen het zo. Hoe dan ook, er zijn niet echt dat veel massagewinkels recht op deze doorgaande weg (zoals je kunt zien op de foto), maar veeleer in de talloze zij Sois. Het is echt alleen om een wandeling rond en nemen een kijkje op wat er beschikbaar is. Verwacht niet dat de meest aantrekkelijke masseuses hier, die meestal zou werken in Pattaya als gevolg van een betere bedrijfsvoering. Maar toch, er zijn altijd uitzonderingen en de prijzen voor de happy endings ook de neiging om een beetje goedkoper dan elders.

 • Als je niet van elke massage meisje in dit gebied, een goede plek om te zitten en een biertje drinken is Country Road.

Kaart van Happy Ending Massage Salons in Pattaya

Ik hoop dat je nu een goed overzicht van de happy ending massage-industrie in Pattaya en waar u de beste gebieden te vinden, afhankelijk van wat je bent uit voor (ik weet zeker dat je hebt).

Een ding om op te merken is dat sommige winkels hebben een wachtrij betekent in feite een stuk papier met de namen van alle masseuses en een checklist waaruit blijkt hoeveel klanten ze hadden tot nu toe vandaag. Dus niet verwachten dat ze je vragen om een bepaald meisje te kiezen als in de zeepachtige massagewinkels.

Maar dat betekent niet dat je niet zomaar kan eisen één van de meisjes die je wilt – gewoon beleefd, vertel hen en het is meestal prima. En in veel gebieden (vooral Soi 13/2, Soi Buakhao en Soi 6) is het compleet anders al en het is meestal het meisje die een goede baan in het roepen van het aantal klanten dan degene die is de volgende op de lijst doet.

En een laatste opmerking natuurlijk zijn er nog meer gebieden dan die in deze handleiding zijn genoemd – maar dit zijn de belangrijkste en beste. Als je ze allemaal hebt bezocht kon je ook een kijkje nemen op de 3e Road en de vele steegjes verbinden Tweede Weg met Beach Road (Pattaya Soi 1 tot Soi 13/4) te nemen. Veel plezier en gelukkig blijven.

Video van Massage Meisjes in Pattaya