Hoe Je Leven Kan Ruïneren als Buitenlander in Thailand

Laatst bijgewerkt op: februari 7th, 2020 | in Leven

Hoe Je Leven Kan Ruïneren als Buitenlander in Thailand

U denkt misschien dat het leven in Thailand is het paradijs en dat er niets aan de hand over het – zolang je speelt de regels en hebben sommige grote fouten niet te maken. Ik heb het niet over culturele blunders zoals zoenen in het openbaar, niet in de rij staan bij de BTS of het zetten van uw voeten op de tafel.

Het zijn veel ernstiger dingen die je misschien niet eens als problematisch beschouwt tijdens een reis van drie weken door het land, maar hoe langer je in Thailand woont, hoe groter de kans dat je je leven als buitenlander verpest met de volgende dingen.

Uitgaan in Meisjes Bars

Er is geen probleem met opknoping in het bier bars of ga het eens te gaan in de zoveel tijd, als je in Thailand voor een vakantie is het misschien zelfs om de andere dag alleen maar omdat je het niet hebt gekregen thuis. Het is spannend. Maar als je echt in Thailand wonen voor maanden en jaren moet je beseffen dat het vooral een toeristische ding.

Ik wil graag naar bars regelmatig voor het spelen van het zwembad en dan bedoel ik alle soorten van bars, en zeker waarom het niet hebben van een goede tijd in Walking Street eens in de twee maanden, maar het probleem begint wanneer je gaat niet voor “normale Thaise meisjes” op alles maar betalen bar meisjes voor seks elke andere avond. Slechtste scenario wanneer een buitenlander trouwt met een bar meisje en gelooft dat hij kan “bekeren” haar in een goed meisje en eindigt helemaal brak, heeft iedereen de verhalen gehoord.

Er is een mooi gezegde: U kunt het meisje uit te maken van de bar, maar u kunt de bar niet uit het meisje. Thaise meisjes daten is super eenvoudig dus gewoon niet te verdwalen in de Red Light Thailand.

Niet Thais Leren

Oke, zal je waarschijnlijk niet ruïneren uw leven in Thailand in termen van het krijgen brak, maar als voor elk ander land in de wereld als je wilt naar de lokale cultuur te begrijpen wat je nodig hebt om de lokale taal te leren. Als je naar Spanje je studie Spaans. Als je naar Brazilië je studie Portugees. Het lijkt erop dat verschillende met de Aziatische landen en met name Thailand, waar ik denk dat meer dan 70% van de expats zijn niet vloeiend in Thai.

De meesten van hen denken dat het moeilijk is, maar de waarheid is dat het niet. De vijf verschillende tonen zijn inderdaad een beetje lastig voor de eerste paar maanden, maar dat is slechts een kwestie van tijd totdat je het hebt en dan is de grammatica super makkelijk – geen vervoegingen van werkwoorden, geen verleden of toekomst tijden, woorden die je kan gebruiken uit het Engels, veel gecombineerde woorden. Net start met leren Thais en je zult Thailand zien in een heel ander perspectief.

Een Bedrijf Opzetten / Grond Kopen op je Vriendin Haar Naam

Controle geven over uw bedrijf ter waarde van enkele duizenden, zo niet honderdduizenden dollars aan een vrouw die je weet gewoon voor een paar jaar of zelfs minder – zou je dat doen in uw eigen land? Waarschijnlijk niet. Dus niet een van de grootste fouten te maken door het geven van een Thaise vrouw een 51% eigendom van je Thaise gelimiteerde bedrijf of grond kopen op haar naam.

Zeker de wet stelt duidelijk de meerderheid van de aandelen van de vennootschap moeten worden Thai eigendom zijn – maar dat betekent niet dat het moet een natuurlijke persoon te zijn! Informeer bij een aantal van advocatenkantoren Thailand’s en ze hebben allemaal oplossingen hoe u controle over uw Thaise onderneming legaal kan houden.

Ik herinner me hoe sommige Duitse jongen vertelde me dat de eerste gekke Thailand verhaal weer vier jaar geleden in Hat Yai. De ouders van zijn beste vriend stierven in een auto-ongeluk en al het geld dat hij erfde, investeerde hij in een mooi strandrestaurant – en gaf de meerderheid van de aandelen aan zijn Thaise vriendin. Drie maanden later hadden ze ruzie en ze vertelde hem dat hij eigenlijk moest neuken en nooit meer “haar” restaurant binnen moest gaan. Een andere klassieker om uw leven ruïneren in Thailand.

Geen Geld Verdienen

Klinkt het algemeen, maar het is waar. Als u niet vind een baan die genoeg betaalt voor uw woon of als uw pensioen niet toereikend vinden – u zult brak krijgen. Dat is eenvoudig. Veel voorkomende zaak in Thailand die u ziet zijn buitenlanders die restaurants en hotels te openen zonder dat ooit eerdere ervaringen in deze bedrijfstakken hadden. Nogmaals: Zou je dat doen in uw eigen land? Waarschijnlijk niet.

Het is niet alleen het gebrek aan ervaring in de desbetreffende industrie, maar ook de beperkingen en moeilijkheden voor buitenlanders om een bedrijf in Thailand (Werkvergunning, Bedrijfsopzet, Corruptie, etc.). Doe waar je goed in bent en geld verdienen of je bent brak sneller dan Nok kan zeggen “korte tijd”.

Te veel Street Food eten

Ja, u kunt in plaats van geld te besparen dan het krijgen brak door het eten van goedkope straat eten, maar dan wees voorzichtig met wat je eet. Er zijn geen twee adviezen die Thais eten is heerlijk maar het bereik van de gerechten en snacks is zo groot dat je ook kunt krijgen een heleboel dingen, dat is gewoon niet goed voor je. Neem alle gefrituurd voedsel voor bijvoorbeeld Gai Tod (Gefrituurde Kip), Kluay Tod (Gefrituurde Banaan) of Manfarang Tod (Gefrituurde Aardappel). Niet alleen de olie als zodanig, maar ook het feit dat veel leveranciers het aan het einde van de dag in plastic flessen vullen en het de volgende dagen opnieuw gebruiken om een paar Baht te besparen.

Er is niets mis met de straat eten een keer in de zoveel tijd, maar hoe langer ik woon in Thailand hoe meer ik ga naar de food courts (vooral in winkelcentra, waar ik weet dat het schoon) Thais eten te eten. Of als ik eten op de straat Ik ben in ieder geval meer kieskeurig over wat ik eet. Dus wees voorzichtig je gezondheid in Thailand niet te verpesten door het eten van slecht voedsel voor jaren en jaren.

Als je dat allemaal in gedachten houdt, kun je misschien echt de droom in Thailand beleven.