4 Plekken om Sexy Meisjes in Thailand te Ontmoeten

Laatst bijgewerkt op: mei 4th, 2020 | in Thaise Meisjes

Meisjes in Thailand te OntmoetenIedereen zegt het is zo makkelijk te ontmoeten en te slapen met jonge Thaise meisjes, maar als je kijkt naar de manier waarop de meerderheid van de buitenlanders te gaan over het blijkt dat ze gewoon het huren van een soort prostituee.

Nu denk ik dat het makkelijk in elk land van de wereld om gewoon te gaan en te betalen voor een hoer, maar wat Thailand maakt het echt als een paradijs is het feit dat je niet per se nodig om te betalen voor seks. Althans niet 3.000 Baht voor korte tijd, maar 300 Baht voor het diner.

Als je hebt een aantal van mijn artikelen gelezen over Thailand Redcat en / of een aanzienlijke hoeveelheid tijd hier hebben besteed dan zult u waarschijnlijk weet hoe gemakkelijk seks met “gewone Thaise meisjes”, maar als je niet, dan ik denk dat dit overzicht soort artikel is veel te laat.

Er zijn precies vier verschillende manieren over hoe om meisjes in Thailand te ontmoeten en na het lezen van dit, zult u een duidelijk inzicht in welke zijn de meest effectieve en waarde voor geld degenen hebben.

1. Hoeren

Zelfs als je uiteindelijk in een serieuze relatie met een Thaise vrouw zit, is de kans groot dat je jezelf een hoer elke keer in een tijdje, alleen maar omdat de aanbiedingen zijn te verleidelijk, ze zijn bijna overal en de prijzen redelijk, ook.

Er zijn letterlijk talloze verschillende soorten hoeren in Thailand zoals bier meisjes, massage meisjes, go go meisjes, escort meisjes, mia nois en nog veel meer dat je misschien niet eens hebben nog gehoord. Ik heb u al van hen evenals hoeveel ze meestal kost je in dit artikel.

Het enige wat je bewust van moet zijn bij het krijgen van enige vorm van prostituee is dat u niet alleen het betalen van het meisje, maar ook ten minste één andere partij. Dus als je een happy end massage te krijgen, het grootste deel van de prijs voor de massage zal zich gaan naar de eigenaar van de salon. Als je een meisje te nemen uit een go go bar of bierbar moet je de bar boete die 100% naar de bar gaat betalen. Als je naar de zeepachtige massage en betaal 2500 Baht het meisje zal krijgen als 1.500 Baht en de massagesalon 1.000 Baht. De enige uitzondering hierop zijn de freelance meisjes die je ontmoet op straat, bars of clubs en als je wilt om het geld te sparen voor de korte tijd hotel (300-400 Baht) je kan zeker haar terug te nemen naar uw plaats, maar er is altijd het risico dat ze steelt van je, zelfs niet te vermelden dat je vriendin (als je die hebt) haar haar zeker op de grond zou vinden.

2. Meisjes op Online Dating Sites

Als u de 600-800 Baht nemen je normaal betaalt enkel de bar goed voor een meisje en in plaats daarvan dat dezelfde hoeveelheid geld te besteden aan een maand lidmaatschap op Thai Cupid zoals de meeste van de expats hier doen, dan zou dat geven je een veel betere deal. Thaise mensen letterlijk live op het internet deze dagen en er zijn duizenden meisjes online en beschikbaar op elk moment van de dag.

U vindt allerlei verschillende soorten Thaise meisjes zijn, sommige zijn totale teven die verder gaan ontmoeten en neuken een nieuwe buitenlander om de andere dag gewoon voor de lol, terwijl anderen duidelijk te vermelden op hun profiel dat ze werken in een kantoor en zijn op zoek naar een serieuze relatie. Ik had een paar meisjes die recht over kwam te hangen bij mijn appartement nadat we praatten voor een paar dagen of een keer vroeg ik een meisje uit voor het diner en ze zei dat het te warm buiten was, is ze lui en als ik niet ‘t wilt drinken komen op haar appartement en een film kijken. Ik zei zeker waarom niet.

U kunt een overzicht van de momenteel 3 meest populaire online dating sites in Thailand hier.

3. Meisjes in Bars & Clubs

Thaise meisjes ontmoeten in de verschillende uitgaansgelegenheden zou de eerste optie die in uw geest komt zijn. Wat waarschijnlijk niet in uw geest komt meteen al is dat het de meest moeilijke manier om meisjes te ontmoeten in Thailand als een heleboel plekken waar je bent) zelf ontdekken in de toeristische steden, waaronder Bangkok, of b) door anderen wordt aanbevolen kan zijn vol hoeren! En daar zijn we weer terug op nummer 1 wat betekent dat je uiteindelijk betaalt voor een freelancer om genomen te worden.

De aard van de bars / nachtclubs om Thaise meisjes die graag op het voldoen aan buitenlanders en niet in de eerste plaats uit voor geld zijn zeer zeldzaam te voldoen. Uw beste opties zijn The Club Khaosan in Bangkok, Zoe in Yellow in Chiang Mai en Walking Street Club in Pattaya.

4. Meisjes in alledaagse situaties

Er is een prima, maar significant verschil tussen glimlachte en sprak met. Mensen aan het lachen op je de hele tijd hier – in de 7-Eleven, in het restaurant, in het winkelcentrum, zelfs terwijl gewoon willekeurig op straat loopt. Dat maakt veel buitenlanders eerst na te denken dat al deze meisjes zijn beschikbaar en makkelijk te krijgen, maar het tegendeel is het geval! Omdat meestal de meisjes zou gewoon lachen en niet met je praten en als je ga je gang en doe de eerste stap die zij nog meer zouden giechelen en het blijkt dat je niet echt een normaal gesprek met hen. Dat is niet alleen omdat de typisch Thaise meisjes zijn verlegen vooral als het gaat om buitenlanders, maar ook omdat hun kennis van het Engels zijn niet zo geweldig wat ze nog meer verlegen maakt.

De enige manier om echt succes met deze vierde manier om aan Thaise meisjes is om te kunnen spreek Thais of Thaise pick-up lines te kennen.