Hoe Thaise Vrouwen Werkelijk Zijn

Laatst bijgewerkt op: januari 24th, 2020 | in Thaise Meisjes

Hoe Thaise Vrouwen Echt Zijn
De meeste mensen ontdekken deze site door te zoeken naar allerlei onderwerpen met betrekking tot Thailand op Google. Maar van wat ik zie in mijn site stats het merendeel van de eerste keer dat bezoekers aan het typen bent in zinnen als “wat denk Thaise meisjes denken”, “farang en Thaise vrouw“ of “seks met Thais meisje”. En hoewel ik niet een specifiek artikel voor iedere enkele zoekterm die er zijn, een hoop jullie raken vervolgens een van de meest gelezen artikelen over Thailand Redcat hebben: Gaat het Alle Thaise Meisjes om geld?

Wat ik eigenlijk zeggen in dit stuk is dat niet alle Thaise meisjes zijn over geld. Hoewel dit is slechts de helft van de waarheid en een ietwat algemene verklaring als goed, wat ik echt bedoelde te zeggen is: Je kunt een hel veel plezier hier in Thailand en te ontmoeten en slapen met prachtige Thaise vrouwen over en weer zonder te betalen veel geld. Je zou zelfs kunnen vinden je meisje betalen van de rekeningen in de bioscoop, restaurant of voor de taxi terug naar haar plaats.

Dat is vooral het geval als je bent dating vrouwen die rond uw leeftijd of ouder. Je moet altijd rekening mee dat de leeftijd van een heleboel zaken in Thailand en het feit dat de woorden “pîi” (พี่) voor oudere persoon en “nɔ́ɔng” (น้อง) voor de jongere persoon altijd de plaats van de werkelijke naam van iemand die je nog niet weet . Het is niet alleen dat de oudere broers en zussen zijn de voornaamste verzorger in de familie, zowel voor de ouders en ook voor de jongere broertjes en zusjes – maar dat geldt ook voor de relaties waar de man is meestal ouder dan de vrouw.

Eén kanttekening voordat we in het interessante gedeelte: Natuurlijk hebben we het over de “normale Thaise vrouwen” hier, betekent meisjes met dag banen, kantoor meisjes en studenten. Als je verliefd op een soort van barmeisje, je bent 98% van alle rekeningen te betalen vanaf de eerste dag met de uitzondering de 8 Baht per persoon voor de niet-airconditioning buskaartje in Bangkok (in de veronderstelling dat ze koel met hoppen op één ) en de zeldzame gelegenheden ze loopt naar de 7-Eleven door haarzelf en u niet vragen om een paar van de toelichting op haar dagelijkse aanbod van snacks en toiletartikelen te krijgen.

Hoe dan ook, bedankt voor het nog steeds lezen. Misschien heb ik een paar van jullie al na die eerste alinea’s verloren als ik eigenlijk maakte twee totaal tegenstrijdige verklaringen. Eerst zei ik kunt u veel plezier met Thaise vrouwen voor gratis en dan beweren dat sinds de leeftijd van een heleboel zaken in de Thaise samenleving en mannen zijn meestal op zoek naar jongere vrouwen (en vice versa), het is ons jongens die het grootste deel van de tijd te betalen. Dus wat de heck moet ik daarmee? Laat ik beginnen met te zeggen:

Hoe langer je bent dating een Thaise vrouw, hoe meer je te nemen op uw rol als verzorger in de relatie.

En ja, door verzorger bedoel ik de financiële verzorger in de relatie. Het is echt zo makkelijk als dat. Thaise vrouwen gewoon nog steeds niet de ambitie en de kans om meer geld te verdienen dan de jongens of maak carrière in een van de (weinige) grote bedrijven. Ja, ze kunnen een aantal goede geld hier en daar te verdienen door te werken als mooie dames en hostessen op evenementen en doe model banen of verkopen schoonheidsproducten op facebook zolang ze jong en begaafd. Maar ze weten dat als ze willen hun huidige levensstijl houden ze nodig hebben om een man die zorg draagt voor hen als ze eenmaal voorbij hun jaren ’20 te vinden.

Misschien een paar van jullie nu denken hey ik weet dat sommige kuikens die werken als makelaars en doen het erg goed. Maar dan vraag jezelf af hoeveel van hen zijn vroeger dan zeggen 35? Ja, er zijn altijd uitzonderingen, maar ik wed dat je niet veel die ouder zijn dan 35 te leren kennen en meer geld verdienen dan hun echtgenoot, ongeacht of Thaise of Farang.

In dat betreft, zou ik de situatie in Thailand met de ene in de westerse landen te vergelijken zo’n 50 jaar geleden, toen het was de man die fulltime en de vrouw de zorg voor het huishouden en de kinderen thuis gewerkt. Ik vertel jullie dit nog steeds het geval in mijn eigen huis in Duitsland, waar mijn vader altijd onze familie financieel gesteund, terwijl mijn moeder de maaltijden bereid, deed de was, het opruimen van de woning en was altijd rond wanneer mij of mijn zus haar nodig had (terwijl nog steeds werken in deeltijd).

Zorgen Voor Uw Thaise Vrouw

En ja, dit is precies hoe het werkt in Thailand. Sommige jongens vragen hun Thaise vrouwen nog steeds het nemen van een baan of voor haar kopen een klein bedrijf als een coffeeshop aan haar bezig te houden, terwijl anderen alleen maar willen haar rond de hele tijd en geef haar wat zakgeld om de andere dag of op een maandelijkse grondslag die vervolgens “ngǝn dʉan” (geld maand, เงินเดือน) heet en ja dat is precies hetzelfde woord als het salaris voor medewerkers.

Als je ooit denkt over een huwelijk met een Thaise vrouw dan wat je bewust van moet zijn is dat je niet alleen één persoon, maar een hele familie trouwen en worden geacht deel te nemen aan allerlei sociale bijeenkomsten, maar ook het moment dat je vraagt haar ouders om toestemming om met haar te trouwen moet je ze beloven om zorg altijd (in Thai “duu lɛɛ”, ดูแล) haar. In veel gevallen willen ze zelfs een kijkje nemen op je bank boek (of een boek bank) om te controleren op uw spaargeld en regelmatige inkomsten hebben.

En er is meer aan de trouwende deel: Ooit gehoord van Sin Sod (sǐn sɔ̀ɔt, สินสอด)?  Dat is de hoeveelheid geld die je nodig hebt om de ouders van uw toekomstige vrouw te betalen in aanvulling op de belofte van de zorg voor haar en het is niet ongewoon dat je op zoek bent naar een 6-cijferig nummer hier als een vorm van het uiten van je dankbaarheid aan de familie. Oké, ik denk dat we niet moeten gaan te veel in detail hier, het hele huwelijk onderwerp echt verdient een eigen artikel.”

Dus nu dat we hebben gesproken heel wat over het geld aspect en zeker, dat is wat de meeste mensen zijn geïnteresseerd in hoe dan ook, maar laten we eens kijken naar een aantal andere dingen te meer Antwoorden op de eerste vraag wat Thaise vrouwen zijn echt leuk vinden.

Zijn Thaise Vrouwen Doen van de Eerste Stap?

Ik herinner me dat tijdens mijn werkvakantie in Australië en zelfs niet van plan een bezoek aan Thailand op dat moment een Ierse collega op het werk me verteld “man moet je er naartoe te gaan, kunt u zitten in een bar en de kuikens komen dan met je te praten zonder dat je iets te doen!”. Inmiddels weet ik door bars hij bedoelde bier bars en meisjes die meisjes of om preciezer prostituten omdat in de reguliere bars het is nog steeds de man die wordt verondersteld om de eerste stap te doen.

In het algemeen, niet altijd. Je kan nog steeds flirten (in Thais “jìip”, จีบ) met het meisje in de koffieshop zonder dat je eigenlijk te weten. Het is gewoon zo veel gemakkelijker in contact te komen met de vrouwen hier in alledaagse situaties dan is het terug naar huis en ja als ze je leuk vindt ze misschien ook u eerst vragen om uw lijn of facebook contact, maar als je uit in de bars en clubs het is nog steeds de mannen die de eerste stap te zetten.

Heeft Thaise Vrouwen Leuk te Liegen?

De kop van dit artikel kan meer adequaat worden genoemd “Waarom zijn Thaise vrouwen liegen zo veel en makkelijk?”. Omdat niemand twijfelt echt dat de meisjes hier graag te liegen in elke andere situatie, soms zelfs zonder een reden voor is.

Slechts een paar dagen geleden zei ik tegen mijn vriendin “hey, I didn’t know Jum (haar vriend) is single again. She said her guy had too many giks.” Ze lachte en zei: “no, she was just joking, they’re still together. He just picked her up from the shop last evening after work”. Toen legde ze me dat als je een gesprek met een Thaise (ongeacht of mannelijk of vrouwelijk) en het is niet het werk-gerelateerd, kun je geloven als 50% van wat hij of zij zegt.

Waarom heeft ze daarover liegen? Ik denk dat dit komt omdat Thaise mensen zoals alles dat is gekoppeld aan het werkwoord “te spelen”: gin lên (eet voor de lol, tussendoortjes), dǝǝn lên (lopen voor het plezier), nâng lên (hangen) en in dit geval het meisje was pûut lên (พูดเล่น) – spreken voor de lol. Niet echt zinvol doet het, maar ik heb niet een meer passende vertaling voor deze term waarschijnlijk omdat dat gedrag is gewoon niet gebruikelijk in de westerse wereld en als iemand die net doet dat we zouden noemen het liegen zonder reden.

Dit artikel wordt steeds vrij lang al en ik wil nog steeds om te praten over een paar andere punten dus laten we eindigen dit deel met een korte lijst van de meest voorkomende redenen waarom Thaise meisjes liegen tegen Farangs:

  • Om conflicten te voorkomen (niet iedereen maken hun gezicht te verliezen)
  • Ze is te lui voor een discussie die zich zullen voordoen met de waarheid te vertellen en dus neemt een kortere weg door te liegen of ook heel gebruikelijk alleen het onderwerp veranderen
  • Thaise Vrouwen denken dat door het negeren van een probleem zal krijgen opgelost door zelf
  • Je meisje denkt dat je zou niet als een Farang toch begrijpen
  • Er is geen enkele reden

Wat Doen Thaise Vrouwen Denken?

Dat is een goede vraag. Ik wil niet om de geest lezer hier doen, maar één ding is zeker: Thaise Vrouwen denken veel en de hele tijd. Zelfs wanneer dansen in de club of tijdens seks, het grootste deel van de tijd dat ze niet echt leven in het moment. Een paar dagen geleden heb ik lag op het bed met mijn vriendin kijken naar een dier serie en vijf seconden nadat ze de pinguïns ze was bewonderde “oh, I think the work schedule for next week is out” (ze werkt roterende verschuivingen in Chester’s Coffee).

Ik weet dat dit klinkt misschien niet als de gemeenschappelijke gedachte van de meeste westerlingen die Aziaten en vooral Thaise mensen genieten van hun leven hoe het is en niet te veel zorgen te maken over problemen of wat er kan gebeuren in de toekomst, maar naar mijn mening ze denken en maak me veel meer dan wij. Het verschil is dat ze gewoon niet over praten de hele tijd. En als ze dan doen meestal is het hun beste vriendin dat ze praten over hoe zij echt het gevoel in plaats van hun vriendjes.

Verbergen Thaise vrouwen Hun Echte Gezicht?

Dit brengt ons bij het laatste punt van dit stuk. En wat ik net uitgelegd moet die vraag vrij gemakkelijk te beantwoorden. Ja, het maakt niet veel data te nemen met een Thaise meisje met haar naar bed, maar het zal veel meer dan een paar dagen, weken of maanden, totdat ze echt wil met je praten als haar vriendje over wat ze werkelijk denkt en voelt.

Ik zou zelfs zeggen dat is negatief, stel het is andersom zoals bij onze westerse vrouwen die storten hun hart relatief snel en vertel je allerlei dingen die je niet eens schelen als ze gewoon niet “voelen klaar “om seks te hebben met u voor weken.

Ik hoop dat door nu heb je een beter begrip van wat Thaise vrouwen zijn net en als u al eerder wist, dan nog bedankt voor het lezen helemaal door en ik denk dat je het ook eens met de meeste van mijn punten. In elk geval, moet dit een van de beste onderwerpen Thailand Redcat voor een open discussie, zodat beneden naar de commentaar sectie en laat ons weten wat u denkt over wat ik net zei zijn. Of misschien heb je een aantal extra dingen toe te voegen, dat ik hier niet vermelden op het interessante onderwerp van de natuur en de gewoonten van Thaise vrouwen.