3 Types van Freelance Hoeren in Pattaya

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Pattaya | Thaise Meisjes

Als u op zoek bent naar wat plezier met de meisjes in Pattaya, je hoeft niet altijd naar de bier bars te gaan, go-bars te gaan of massagewinkels te bezoeken en dure prijzen te betalen voor allerlei dingen, van drankjes, damestoiletten, bar fines en de werkelijke sekse-prijs.

Er zijn zoveel freelance hoeren die hun liefdesdiensten aanbieden in Pattaya, en als je weet wat je doet, zijn ze niet alleen volkomen veilig te gebruiken, maar besparen ze je ook veel geld als je hier bent voor meerdere dagen of zelfs weken.

De meeste van deze prostituees werken niet alleen omdat ze te lui zijn om elke dag op tijd op de bar te verschijnen (nou ja, sommigen van hen), maar vooral omdat ze hun inkomsten niet willen delen met de eigenaar van de instelling waar ze in werken. Dus als je bijvoorbeeld een meisje betaalt dat een lady drink in de bar voor 160 Baht, krijgt ze meestal maar 70 Baht – de rest gaat naar de bar. Of als u haar bar fine betaalt, gaat dat bedrag 100% rechtstreeks in de zakken van de eigenaar (soms ontvangt de mamasan haar aandeel, maar krijgt het meisje niets van de klant anders dan haar seks prijs).

Daarom geven veel meisjes de voorkeur aan freelancen, want als ze hun klanten 1.000 Baht vragen, kunnen ze alles houden, terwijl als ze datzelfde bedrag willen wanneer ze in de bar werken, ze hun klanten moeten laten betalen 500 – 1.000 Baht voor de bar, plus drankjes (zoals 500 Baht of zo). Dus dat is tenminste 2.000 Baht – en het kost veel meer energie en werk om iemand ervan te overtuigen dit te betalen, dan bijvoorbeeld gewoon contact maken met iemand in de club voor 1.000 Baht.

Er zijn 3 verschillende soorten freelance prostituees in Pattaya: nachtclub hoeren, strand hoeren en dating site hoeren.

Ik zal ze één voor één bekijken, uitleggen hoe ik met ze moet omgaan, hoeveel ze vragen en waar ze precies te vinden zijn:

Nachtclub Hoeren in Pattaya

Pattaya Freelance Hoer in NachtclubDe meeste van de nachtclubs op Walking Street zijn totale hoeren-disco’s, betekent dat ten minste 80-90% van alle meisjes daar echte prostituees zijn die zich met je willen voegen naar je hotel voor seks als je ermee instemt ze achteraf wat geld te geven.

Verreweg de meest populaire club op de strip is Club Insomnia (foto). Ze hebben een bar op de begane grond met pool tafels (ideaal om ‘in contact’ te komen met de dames) en een openluchtterras met prachtig uitzicht op de oceaan.

Boven is de beruchte club waar mensen rond middernacht beginnen te bewegen. Er zijn sexy coyote-dansers op verschillende podia, je kunt ze shots kopen voor 200 Baht, maar serieus zou ik niet met ze bezig zijn, te duur, en ze zijn ook in dienst van de club (belachelijke bar fine van 2.000-3.000 Baht). Gewoon lachen en praten met een van de vele, vele leuke freelance dames hier – nergens anders is het makkelijker om contact te maken met iemand in een nachtclub in Pattaya.

Twee populaire alternatieven zijn The Pier en Walking Street Club.

  • Prijzen: Geen toegangsprijzen bij de meeste clubs, drankjes zijn in het bereik van 120-180 Baht, en de meeste hoeren hier zullen met je meegaan voor 1.000 Baht (en ja, dat is meestal voor “lange tijd”). Wees echter niet verbaasd als sommige van de jongste en heetste freelancers hier om 2.000 Baht of zo vragen – maar dat is natuurlijk bespreekbaar. Je zult het waarschijnlijk een beetje naar beneden halen als je eerst met haar feest en haar een paar drankjes koopt.

Beach Road Hoeren

Pattaya Prostituees

Waarschijnlijk het beroemdste type prostituee in Pattaya – de meeste mensen hebben ervan gehoord en iedereen ziet ze wanneer ze over de strandpromenade lopen (sommige jongens noemen het zelfs “bitch promenade”).

Het maakt niet echt uit hoe laat je daar naartoe gaat – je zult altijd hoeren op de Beach Road vinden, maar de tijd met de grootste selectie (en ook de heetste meisjes) is van ongeveer 17:00 tot ongeveer 22:00. Je kunt gewoon naar hen toe lopen, ‘hoi, hoe gaat het’ zeggen en een beetje praten met ze. Meestal zal het niet lang duren voordat ze ter zake komen en je “korte tijd” of “boomboom” bieden (dat is hetzelfde).

Je kunt ze naar je hotel brengen (maar zorg er dan voor dat dat zo is) gastvriendelijk), of je gaat gewoon naar een kort hotel in de buurt (meestal 300 Baht, ze weten waar). In het verleden ging ik zelfs een paar keer naar de meidenkamers, maar dat is nogal ongebruikelijk (de meesten blijven bij hun vrienden om kosten te besparen op de huur).

De hotspots met strandhoofden zijn helemaal van Soi 6 tot Walking Street en ‘s nachts ook op Walking Street zelf, maar meestal hebben het gebied tegenover het Central Festival en Mike Shopping Mall een dichte concentratie van deze dames (omdat er voldoende zit mogelijkheden zijn).

  • Prijzen: 1.000 Baht is de standaard voor een korte tijd.

Pattaya Hoeren op Dating Site

Als je niet echt van nachtclubs houdt en niet in het openbaar met de prostituees op Beach Road wilt praten, dan is de beste plaats om meisjes in Pattaya te ontmoeten eigenlijk de Thai Friendly Dating Site.

Nu, terwijl de meeste dames op die datingsite ‘normale’ vrouwen zijn met normale banen die niet om geld vragen, kun je natuurlijk ook veel freelancers vinden (of barmeisjes die zich vervelen vóór het werk). Het is meestal vrij duidelijk wie wel en wie niet is als je naar hun foto’s of profielbeschrijvingen kijkt (zoals “I want good man who take care me”).

  • Prijzen: De website zelf is gratis te gebruiken en als je met een hoer daar praat, zal ze meestal om 1.000 Baht vragen. Dat is best een goede deal, omdat je niet eens je kamer hoeft te verlaten omdat ze rechtstreeks naar je hotel zal komen.

Kaart van Freelancer Hot Spots in Pattaya

Eigenlijk is er zelfs een vierde soort freelance hoer in Pattaya – de meisjes met normale banen die buiten het werk wat “nevenactiviteiten” uitvoeren.

Zoals je zou kunnen lopen naar Robinson in Central Festival, en je zult waarschijnlijk merken dat veel van de staf dames daar naar je kijken. Ze hebben een salaris van zo’n 9.000 Baht per maand, wat ze nergens echt haalt, dus veel (maar niet allemaal natuurlijk) van deze meiden vinden het niet erg om je hun Line- of Facebook-contact te geven, zodat je ze later kunt berichten, en als je stemt ermee in om ze te betalen (nogmaals, zoals 1.000 Baht een eerlijke prijs is), dan zullen ze je graag ontmoeten in je hotel na het werk.

Hetzelfde geldt voor 7-Eleven meisjes, restaurantpersoneel, hotelpersoneel en eigenlijk alle soorten winkelpersoneel met lage lonen.

Video van Freelancers in Pattaya