3 Beste Ladyboy Dating Sites in Thailand

Laatst bijgewerkt op: april 17th, 2020 | in Ladyboys

Thai Ladyboy op Dating SiteSteeds meer mannen deze dagen zijn nieuwsgierig om te proberen een Thaise Ladyboy en dit verklaart de nieuwe enorme populariteit van de ladyboy dating sites.

Hoewel de meerderheid van hen wonen in de grote steden als Bangkok, Pattaya, Phuket en Chiang Mai – kunt u vinden en regelen dates met open ladyboys in heel Thailand.

Er zijn veel verschillende manieren om aan te haken met een Thaise Ladyboy – en de meeste van hen vereist wat budget, vooral als je jezelf het huren van een hoer uit een van de bars.

Dus waarom niet het opslaan van al dat geld door het aanmelden voor een van de gratis dating sites zoals niet alleen expats in Thailand hebben, maar steeds meer toeristen en die dateert van hun banken te regelen thuis.

Hieronder vindt u de lijst van de op dit moment 3 Beste Ladyboy dating sites in Thailand, alsmede een korte beschrijving van elk van hen. Het beste ding over hen is alle basisfuncties zoals het aanmelden en het verzenden en ontvangen van berichten zijn gratis en alleen als je wilt een aantal van de extra’s moet je upgraden naar een betaald lidmaatschap gebruiken.

Thai Friendly

De meest populaire site voor Ladyboy Daten in Thailand. Thai Friendly heeft niet alleen een erg leuk en makkelijk te gebruiken lay-out, maar ook scheidt duidelijk Thaise meisjes van ladyboys. Betekent dat je niet moet haar eerst vragen of ze een meisje of ladyboy, die niet de leukste manier om een gesprek te beginnen zou het zou zijn.

Thai Friendly heeft letterlijk honderden, zo niet duizenden ladyboys heel Thailand online op een gegeven moment. Met het gratis lidmaatschap moet je 10 minuten wachten tussen het verzenden van berichten. Alle andere belangrijke functies zoals het ontvangen van berichten en het creëren van je profiel zijn ook gratis.

My Ladyboy Date

Dit is de nieuwste website in deze categorie en net als My Transsexual Date (zie hieronder), richten zij zich alleen op Ladyboy dating. De lay-out en het ontwerp van de site is erg mooi, maar u moet zich aanmelden voor een betaald lidmaatschap om berichten te sturen. De “basisfuncties” zijn gratis, net als het aanmelden, het creëren van je profiel, surfen op het leden en ontvangen van berichten. Dus het is zeker de moeite waard om het eens te proberen en zien of het voor jou en als je van wat je ziet u kunt upgraden naar een betaald lidmaatschap.

My Transsexual Date

Deze site wordt beheerd door dezelfde jongens die eigen My Ladyboy Date met het verschil dat het ladyboys van over de hele wereld. Onnodig te zeggen dat de overgrote meerderheid van hen zijn afkomstig uit Thailand en de Filippijnen, maar nog steeds zijn er meer dan genoeg shemales uit westerse landen ook als dat is wat je zoekt. Anders wordt het ontwerp en de navigatie is identiek aan mijn Ladyboy Datum en dat maakt het de derde meest populaire dame jongen dating site in Thailand.

Door het lezen van deze drie beschrijvingen zal je niet verbaasd zijn als ik beveel Thaise Vriendelijk voor u als de beste en grootste ladyboy dating site in Thailand – het ontwerp is de mooiste van allemaal, hetzelfde voor de bruikbaarheid dat is geweldig en het is ook gratis. Dit is hoe het eruit ziet:

Thai Friendly Ladyboy Dating

Beste Ladyboy Dating Site in Thailand

En over Thai Cupid?

Thai Cupid is de grootste datingsite in Thailand, maar ze niet een aparte categorie voor ladyboys geslacht hebben. Dit betekent dat je moet zien of ze een meisje of een ladyboy is, gewoon door naar de foto’s te kijken of de tekst op hun profiel te lezen, maar natuurlijk vertelt niet iedereen je dat. Thai Cupid is echt geweldig als het gaat om meisjes dating, maar voor deze categorie Thai Friendly is zeker de betere keuze.