Top 5 Beste Ladyboy Go Go Bars in Bangkok

Laatst bijgewerkt op: juli 22nd, 2019 | in Bangkok | Ladyboys | Nachtleven

Een van de grote dingen over het nachtleven in Bangkok is dat het echt heeft voor ieder wat wils. Dus als je wilt een pauze te nemen van de meisjes, of eigenlijk zijn in shemales, of zijn gewoon nieuwsgierig en wil om ze te zien in actie dan de ladyboy go go bars zijn zonder twijfel veel plaatsen om te bezoeken.

Bangkok Go Go Ladyboys

Ik heb al een gids over de verschillende plekken om Bangkok ladyboys te ontmoeten en dus in deze post ga ik u een overzicht van een bepaald type plaats te geven: De go go bars. Ze zijn duidelijk te vinden in de 3 rode licht districten van Bangkok zijn Nana Plaza, Soi Cowboy en Patpong. Dus laten we beginnen met een vrij voor de hand liggende vraag:

Wat maakt de go go bars anders in vergelijking met de andere plaatsen om ladyboys te ontmoeten?

Nou, in de eerste plaats de go go ladyboys zijn meestal de mooiste die je kunt vinden. De meesten van hen hebben mooie nep tieten, sommige van hen hebben kont implantaten, en ze zijn meestal alle jonge (vroege tot midden jaren twintig), hebben mooie lichamen en hebben de neiging om meer vrouwelijk dan ergens anders kijken.

Maar het is ook het feit dat door het bezoeken van een go go bar, hoef je niet te committeren aan iets. Dus als je voor een massage, zult u contact met haar te maken op één. Als je er een te ontmoeten van de dating sites, zult u ook contact met haar 1-1 te maken. Het is anders in de bars waar je kunt gewoon gaan zitten, een biertje, ontspannen en kijken naar de ladyboys op het podium te zien hoe ze zich gedragen en interactie met andere klanten. Dat is de reden waarom de go go’s zijn niet alleen populair voor ladyboy liefhebbers, maar ook voor eerste keren die willen “gewoon kijken” eerst.

Hoe werkt het?

Het uiteraard zoals bij het meisje go go bars “werkt” op dezelfde manier, betekent dat je gewoon lopen in, neem een stoel, bestel een biertje en neem een kijkje. Als je van een van de dansers kun je haar uitnodigen om te zitten met u en voor haar kopen een dame drankje (dat is duurder dan uw eigen drankje, zie hieronder) en dan zal ze zitten dicht bij u, “vermaak” u en u mag raakt haar. Als je goed met elkaar kunt u dan vragen haar uit voor een korte tijd of lange tijd (vaak is het eigenlijk hen die je eerst vragen). U moet naar de bar boete plus haar prijs te betalen voor seks, zie hieronder voor de gedetailleerde prijsinformatie.

Een verschil met het girl bars is dat ze in de meeste ladyboy bars zijn niet alleen “geiler” maar ook veel meer “ijverig” betekent dat ze alles in het werk voor u, zodat ze naast je zitten, kopen ze een drankje en uiteindelijk nemen ze out voor seks. Er zijn een paar uitzonderingen na al waar de sfeer is meer ontspannen.

En dus ik denk dat we moeten nu gaan in de beschrijvingen van de op dat moment vijf beste ladyboy go go bars in Bangkok – zoals altijd met informatie over de setup en wat maakt hen uniek, foto’s, ratings, locaties op de kaart en zelfs meer info bij de einde van de geleiding.

Obsession (Nana Plaza)

Beste Ladyboy Go Go Bar in Bangkok

Obsession is de beste ladyboy go go bar in Bangkok en het is niet moeilijk te zeggen waarom: Niet alleen heeft het het hoogste aantal dansers van alle bars in de stad, maar ze zijn ook de mooiste die je maar kunt bedenken. Velen van hen hebben mooie en grote borsten (zoals je kunt zien op mijn foto), ze zijn jong, ongelooflijk vrouwelijk en sommigen van hen post-op. Dus in het geval u een “geen lul beleid” toen dit zou kunnen zijn voor u, alleen de mamasan om advies vragen.

De bar heeft een groot centraal staat, waar ongeveer een dozijn van transgenders te dansen te allen tijde, terwijl gretig proberen om oogcontact met de klanten die zitten in de comfortabele en verhoogde banken rondom of op de barkrukken recht tegenover het podium te maken. Er zijn nog meer ladyboys rond die hun pauze te nemen van het dansen (rotatie) of zitten met klanten.

Obsession is een van de weinige bars van dit type waar u kunt genieten van een ontspannen drankje zonder dat het personeel een te duwen (vragen voor drankjes). Zeker dat ze zullen proberen hun best doen om u geïnteresseerd bent in hen te maken, maar het is niet zoals in andere plaatsen waar je zeggen “nee, dank u” vijf keer en ze nog steeds niet stoppen met vragen. Als je nog nooit bezocht een ladyboy go go bar dan Obsession is een geweldige plek om “gewoon een kijkje nemen” en misschien meer.

Locatie: Begane grond van Nana Plaza in de rechterhoek aan de achterkant..

  • Ladyboys Hoeveelheid: 9/10
  • Ladyboys Kwaliteit: 8/10

Casanova (Nana Plaza)

Bangkok Ladyboy Go Go Bar

Heb je ooit gehoord over de “Ladyboy Walk of Shame in Bangkok”? Ik heb het over de legendarische plek op de 2e verdieping van Nana Plaza. Aangezien Casanova is relatief klein en niet genoeg ruimte voor al haar medewerkers, het grootste deel van de ladyboys zijn eigenlijk staan buiten en proberen om klanten te trekken.

Het is bijna onmogelijk voorbij deze bar lopen zonder een super hot shemale komen dicht bij u en “de invoering van zichzelf”. En het is nog onwaarschijnlijker dat u een harde meteen zal niet krijgen bij het staan in de voorkant van deze ongelooflijk sexy mens. Denk je dat ik ben een beetje overdrijven? Wel raden waar ik nam de eerste foto van deze gids? Correct, buiten Casanova!

Veel van deze ladyboys niet eens de moeite nodigen u binnen, maar vraag je vaak meteen als u graag hun bar boete te betalen en ga voor korte tijd in de kamers op de derde verdieping. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds de moeite waard om de ladyboy van uw keuze in de kleine bar te nemen eerste warm met haar te krijgen. Er is slechts een klein podium met een of twee dansers en een paar comfortabele banken. Zeer vriendelijk, relaxed en bijna familie-achtige sfeer in Casanova.

Locatie: 2e verdieping van Nana Plaza in de linkerhoek in de rug.

  • Ladyboys Hoeveelheid: 5/10
  • Ladyboys Kwaliteit: 8/10

Temptations (Nana Plaza)

Ladyboy Go Go Bar Nana Plaza

Temptations is een andere één van de beste ladyboy go go bars in Bangkok, gelegen naast Rainbow 4, dat is mijn favoriete meisje bar in het plein. Onnodig te zeggen dat ik gaf het ontelbare keren en ik eigenlijk maakte mijn eerste bezoek aan Temptations afgelopen vrijdag om onderzoek te doen voor deze beoordeling.

Toen ik binnenkwam er om 10 uur waren er slechts twee andere gasten in deze relatief ruime bar. Ze hebben een lange fase waarin ongeveer een dozijn van ladyboys dansen. Echter, zodra ik nam mijn stoel alle ogen waren op mij en ze allemaal geprobeerd hard om mijn aandacht te krijgen, veel vertoon van hun borsten en een van hen ging zelfs nog een stap verder en schreeuwde tegen me: “Ik ben geil!” voordat trekken van haar slipje en de presentatie van haar (verrassend grote) pik.

De shemales in Temptations dragen sexy gele bikini’s, behalve één met een USA gekleurde bikini. Ik vroeg de mamasan (die een transgender, ook) wat haar bijzonder maakt en ik werd verteld dat ze graag zuigen. Nou ik weet zeker dat ze allemaal zo. Kort na twee van hen ging naast me en begon te spelen met mijn lul en laat me voelen dat hun tieten in ruil voor lady drankjes. Tien minuten later ging ik naar het toilet en een van hen zei: “chák wâao rɔ̌ɔ?” (ชักว่าวหรอ – you jerk off right?), Waardoor vier andere ladyboys om haar heen te breken in lachen uit.

Locatie: 2e verdieping van Nana Plaza aan de rechterkant, naast de Rainbow 4.

  • Ladyboys Hoeveelheid: 7/10
  • Ladyboys Kwaliteit: 7/10

Straps (Nana Plaza)

Nana Plaza Ladyboy Go Go Bar

Waarschijnlijk is de kleinste maar een van de beste ladyboy go go’s in Bangkok. Deze bar is altijd vol met klanten en er zijn zoveel shemales dat velen van hen naar buiten te staan op het balkon. Er is een klein podium met ongeveer vier dansers in een tijd, maar het is echt willekeurig.

Het is niet een typisch go go bar, betekent dat je er niet naar het personeel dansen te kijken, maar om een van de vele, vele super hot ladyboys halen, gaan zitten, drinken en “spelen” met hen. Dit is echt een van de locaties zou ik je aanraden om niet te laat te gaan (betekent vóór 23:00) of u misschien niet een stoel en de heetste ladyboys zal al worden genomen.

Net als in alle andere bars in Nana Plaza, het grootste deel van de werknemers hier de voorkeur aan om omhoog te gaan naar de beruchte korte tijd kamers op de derde verdieping, geven u een blow job en hebben seks voor een uur voordat we terug naar beneden aan het werk, op zoek naar de volgende klant. Natuurlijk kunt u ook met hen te praten over de lange tijd samen doorbrengen en de hele nacht in uw hotel, maar zoals altijd de prijs voor die zal ongeveer 50% meer en een aantal van hen zal het niet doen. Het hangt af van haar (en u natuurlijk, de meeste jongens de voorkeur aan korte tijd toch).

Locatie: 2e verdieping van Nana Plaza in de linkerhoek aan de voorkant.

  • Ladyboys Hoeveelheid: 8/10
  • Ladyboys Kwaliteit: 8/10

Cockatoo (Soi Cowboy)

Beste Ladyboy Go Go Bar in Soi Cowboy

Cockatoo is de beroemde ladyboy go go bar in Soi Cowboy. Het is één van de beste en oudste locaties van dit type en je zou zelfs gezien hebben enkele foto’s van het personeel op Facebook of op andere websites. De eigenaars zijn er echt weet hoe je een goede marketing, maar wat nog belangrijker is te doen: ze doen geweldig werk bij het werven van een aantal van de meest aantrekkelijke ladyboys in Bangkok.

De bar zelf is niet zo groot echt, een beetje groter dan Riemen, maar een beetje kleiner dan hun zuster bar Temptations in Nana Plaza. Er is een lange etappe met ruimte voor ongeveer 10 dansers, maar vaak het grootste deel van de ladyboys staan of buiten zitten om klanten aan te trekken. Ze houden van Japanners en Koreanen (want die staan bekend om het meeste geld te besteden), maar natuurlijk bent u van harte welkom als een westerling, ook.

Een ding dat is interessant om te zien is dat er tal van mannen zitten in de buitengebieden van Baccara en Shark recht tegenover, nieuwsgierig kijken naar de gebeurtenissen bij Cockatoo. U kunt gemakkelijk zeggen dat er veel “maagden” onder hen, die zich aangetrokken voelen tot de ladyboys, maar durven niet naar de bar nog in te voeren. Nou ga er na middernacht en zien wat er gebeurt als deze jongens hadden hun vijfde of zesde Singha.

Locatie: Tegenover Baccara in de buurt van het oostelijke uiteinde van Soi Cowboy.

  • Ladyboys Hoeveelheid: 7/10
  • Ladyboys Kwaliteit: 8/10

Locaties van de Best Ladyboy Go Go Bars in Bangkok

Wat dacht je van Go Go Bars in Patpong?

Als u zich afvraagt waarom ik alleen hebben opgenomen ga ga bars in Nana Plaza en Soi Cowboy in deze top lijst en geen in Patpong – nou ja, als je Thailand Redcat leest regelmatig dan heeft u waarschijnlijk weet dat ik ben niet echt een fan van Patpong. Niet alleen zijn de meisjes en ladyboys minder aantrekkelijk gemiddeld in vergelijking met de andere twee rode licht gebieden, maar de sfeer in deze bars is meestal ook meer gespannen, ongemakkelijk en business georiënteerde. Als u nog wilt er controleren een bar dan zou ik aanraden King’s Castle III dat is de oudste en meest populaire ladyboy A Go Go in Patpong.

Prijzen in de Ladyboy Go Go Bars in Bangkok

Bangkok Ladyboy Go Go Bar Prijzen

Nu dat je weet waar je de beste locaties u waarschijnlijk ook willen weten over de verschillende prijzen voor drankjes en “entertainment” in de ladyboy ga ga bars in Bangkok te vinden. Wat betreft de drankjes, ze zijn geprijsd zeer vergelijkbaar als bij het meisje bars, betekent dat ongeveer 150-165 Baht voor een biertje. Echter, de lady drinks zijn een beetje goedkoper omdat ze niet lijken te durven 200 Baht nog op te laden, zoals in veel van het meisje bars. In de ladyboy locaties het is nogal 150-160 Baht – ja, dat is bijna dezelfde prijs als voor uw eigen drankjes. Echter, het is slechts kleine glazen cola of zelfs tequila shots zullen ze bestellen en dat betekent dat zij over het algemeen eindigen hun drankjes twee keer zo snel als je je biertje af te maken.

Hetzelfde voor de bar fine die is zeer redelijk voor 600-700 Baht (bar fine betekent dat de prijs die u betaalt aan de bar, dus je mag het afsluiten van een ladyboy). En dan heb je met haar te praten hoeveel ze wil voor seks. Ze hebben meestal vragen voor 2.000 Baht voor korte tijd (2 uur, kunt u zoveel erecties krijgen als je in staat te zijn), maar het is niet zo moeilijk om het te onderhandelen omlaag naar 1.500 Baht.

En als je naar Nana Plaza dan zullen ze bieden meestal rechtdoor tot aan de korte tijd kamers op de derde verdieping, waar ze kosten 350 Baht per uur. Dus de totale kosten voor een avondje uit met inbegrip van alles (drankjes en geslacht) komt neer op ongeveer 3.000-3.500 Baht. Natuurlijk kun je het een stuk goedkoper dan dat door het oppakken van een straat hoer (of zelfs gratis met behulp van de dating sites), maar opnieuw op de go go ladyboys behoren tot de mooiste die je kunt vinden.

Doe de Ladyboys in de Go Go Bars krijgen naakt?

Meestal niet. Betekent dat wanneer ze op het podium zouden ze bikini’s of andere sexy kleding te dragen. Maar dat betekent niet dat je niet krijgen om tepels (of lullen) te zien. Betekent dat wanneer je daar te zitten en kijken ze dansen is het niet ongewoon dat ze duwen hun bikini voor een moment, zodat u een kijkje kunt nemen op hun tieten, of naar beneden trekken hun slipje, zodat u hun lullen kunnen zien. En als je uit te nodigen een van hen voor een drankje dan natuurlijk zullen ze geen problemen voor u het verkrijgen van de volledige weergave of het aanraken van hen waar je maar wilt. In feite houden ze dat en ze de neiging om nog meer passie dan de meeste van de meisjes zijn.

Zijn de Ladyboys Pre Op of Post Op?

Nu ik bijna publiceerde dit bericht zonder te praten over een van de belangrijkste dingen: Hebben we het over “meiden met lullen” Hier in deze go go bars? Ja we zijn. Met andere woorden: 90% van al deze ladyboys zijn vooraf op (betekent dat ze een penis en je zal moeten gaan via de achterdeur) en slechts een paar zijn bericht op (betekent dat ze de grote operatie ondergaan).

Van wat ik weet, dat is goed nieuws, aangezien de meeste ladyboy liefhebbers liever dat ze te lullen, maar als je echt uit voor een met een kut dan zou ik je aanraden om gewoon te praten met de mamasan. Zelfs als ze je niet kunnen helpen met uw wens in haar bar, zal ze waarschijnlijk wel weet waar u ze kunt vinden. Ik doe ook, maar omdat het personeel veranderen zo vaak ik wil eigenlijk niet op de bijzondere bars hier noemen. Gewoon gaan, ervaar het zelf en als je niet zeker bent dan vragen. Je zou zelfs kunnen vinden ze meer eerlijk en behulpzaam dan in veel meisje bars in de stad.

Heeft u een favoriet ladyboy go go bar in Bangkok? Wat zijn uw ervaringen ze te bezoeken, heb je een aantal interessante verhalen te delen? Houd de opmerkingen komen.