Stoute Ladyboy Massage Salons in Bangkok

Laatst bijgewerkt op: oktober 3rd, 2019 | in Bangkok | Ladyboys

Voor degenen die in ladyboys of gewoon nieuwsgierig om te proberen – Bangkok is de beste plek om het te doen. Het is natuurlijk niet alleen het hoogste aantal van de ladyboys, maar ook de meest diverse opties over hoe om seks met hen. De meest voorkomende en bekende zijn de Ladyboy Go Go Bars evenals de online dating site om gemakkelijk aangesloten.

Maar er zijn ook een paar ondeugende ladyboy massage winkels verspreid over het centrum van Bangkok, dat u misschien niet gemakkelijk over te komen als gevolg van de overweldigende groot aantal massage winkels die alleen meisjes werken hebben. Het is net als 200 meisje massage winkels per 1 ladyboy massage winkel.

Onnodig te zeggen dat de massage ervaring als zodanig zelfs beter dan met een Nederlandse vrouw kunnen zijn. Vooral als je een stevige en sterke massage ladyboys kan je een goed gevoel toen de meeste van de massage meisjes zijn heel lui, vaak hebben niet geleerd hoe goed masseren en je hebt zelfs hen u te vertellen “nûat mâi bpen” (ik kan niet doen massage) en ga op om u te vragen voor hun specialiteiten te snel in veel gevallen.

De prijzen voor deze “aanvullende diensten” in ladyboy massage winkels zijn vergelijkbaar met het meisje massage winkels:

 • Hand Job: 500 Baht
 • Blow Job: 800 – 1.000 Baht
 • Neuken: 1.000 – 2.000 Baht

Natuurlijk de prijzen zijn bespreekbaar, maar deze zijn de gemeenschappelijke tarieven die u overal in Bangkok (en in alle andere grote steden in Thailand) vindt. Hieronder staan de verschillende ladyboy massage winkels in Bangkok, wat hen uniek evenals hun exacte locatie:

De 4 Beste Gebieden voor Ladyboy Massages in Bangkok

Sukhumvit Road (tussen Soi 5 & Soi 7)

Bangkok Massage LadyboysWaarschijnlijk de meest beroemde ladyboy massage winkel in de stad, Montra @ Spa & Massage is gelegen aan de drukke markt van Sukhumvit Road tussen Soi 5 en Soi 7. Bijna al hun medewerkers zijn ladyboys, die een prachtig warm en sommige hebben ook na de operatie zijn. De meeste van hen zitten net buiten de ingang van de winkel, in een poging om de honderden of liever duizenden dagelijkse voetgangers overtuigen boven in te komen voor een massage in een van hun vrij klein, maar schoon privé-kamers. Heel grappig: Ze hebben een briefje op de muur van elke kamer te zeggen “Price includes massage only. Please don’t ask for extras.”. Natuurlijk is er geen noodzaak om toch te vragen, omdat je ladyboy zal u vragen naar het einde van de massage.

 • Thai Massage: 400 Baht
 • Olie Massage: 500 Baht
 • Ladyboy Attractiviteit: 8/10

Sukhumvit Soi 7/1

Ladyboy Massage in SukhumvitHeel dicht bij Montra Massage (zie beschrijving hierboven), is er nog een ladyboy-massagesalon in Sukhumvit Soi 7/1. Hetzelfde hier, de “dames” zitten allemaal buiten, behalve degenen die binnen voetmassage doen of meer ondeugende massages boven (een “Thaise massage” of “oliemassage” genoemd). De opzet van deze plek is bijna identiek aan Montra, kleine maar fijne kamers en je mag douchen nadat de massage is afgelopen. De ladyboys zijn behoorlijk warm, maar dit is de duurste plaats in deze categorie, als je voor een oliemassage gaat is het 700 Baht betekent dat als je wat extra wilt, je niet minder dan duizend zult uitgeven. Serieus met dat geld in de hand loop ik liever diezelfde Soi door en geef Dr. BJ een bezoek.

 • Thai Massage: 600 Baht
 • Olie Massage: 700 Baht
 • Ladyboy Attractiviteit: 6.5/10

Sukhumvit Soi 4 & Soi 5

Ladyboy Massage in Bangkok99% van al het meisje massage winkels in Bangkok strikt niet ladyboys in dienst alleen maar om aan de veilige kant en te voorkomen dat buitenlanders het maken van een “verkeerde keuze” per ongeluk. Maar je hebt wel een paar massage winkels die een handvol van de ladyboys werken wanneer de meerderheid zijn meisjes. Er is een bepaalde winkel op het kleine steegje weg Sukhumvit Soi 5 tegenover Foodland (helemaal aan het einde aan de rechterkant), dat een paar behoorlijk sexy ladyboys heeft. De overige ruimte voor dit soort gemengde massage winkels is Sukhumvit Soi 4, waar u twee plaatsen te vinden aan de overkant van Hillary Bar 1 en nog een net om de hoek aan de kleine kant Soi aan de linkerkant.

 • Thai Massage: 300 Baht
 • Olie Massage: 400 Baht
 • Ladyboy Attractiviteit: 7/10

Ratchaprarop Soi 8

Ladyboy Massage in RatchapraropEr zijn een paar van de meer gemengde meisje-ladyboy massage winkels in de Pratunam gebied, of meer specifiek op Ratchaprarop Soi 8, op drie minuten lopen van het Ratchaprarop Airport Link Station. Het gebied heeft niet veel van toeristische belangstelling, maar er zijn wel een paar buitenlander-georiënteerde restaurants en massage winkels in deze straat die voornamelijk toeristen komen hier vaak, die verblijven in een van de vele populaire hotels in de buurt, zoals de Escotel Bangkok. Komende vanaf de Airport Link Station en Thanon Ratchaprarop (hoofdweg) lopen in Soi 8 en in het bijzonder de derde en vierde massage winkels aan de rechterkant hebben een degelijke selectie van meer dan behoorlijk op zoek ladyboys.

 • Thai Massage: 350 Baht
 • Olie Massage: 450 Baht
 • Ladyboy Attractiviteit: 6.5/10