Stoute Ladyboy Massage in Pattaya (Hand Job / Blow Job)

Laatst bijgewerkt op: oktober 5th, 2019 | in Ladyboys | Pattaya

Pattaya Massage LadyboyHet is bijna onmogelijk om een ​​paar dagen in Pattaya te blijven en vroeger of later wordt er geen massage aangeboden door een hete ladyboy. Gewoon door willekeurig rond de stad te gaan en te verkennen wat Pattaya tijdens de middag te bieden heeft, als u nog geen biertje in de bars wilt drinken, zult u talloze massagewinkels overgaan.

Massages zijn een enorm bedrijf in Pattaya (net als in elke andere grote stad in Thailand). Interessant genoeg, terwijl ik altijd minder meisjes in sommige bars zie elke keer dat ik op een weekendtocht vanuit Bangkok of zelfs een paar bierbalkomplexen helemaal afsluiten, is dat niet het geval bij de kleine massagesalons.

Het lijkt erop dat ze nog meer populair worden wanneer de meiden realiseren dat ze daar ook goed geld kunnen verdienen en niet de hele nacht lang cola of bier moeten drinken of dansen om de klanten te vermaken. Het enige dat ze moeten doen is daar te zitten en te wachten tot iemand hun dienst neemt.

En natuurlijk zijn het niet alleen meisjes die in honderden massagewinkels in Pattaya werken, maar ook veel ladyboys. Maar in tegenstelling tot de meisjes, als je een ladyboy massage in Pattaya wilt hebben, moet je beter onderzoek doen voordat je uitgaat, omdat je ze alleen in sommige gebieden vindt.

Dus u kunt nu ook op Google gaan en naar de verschillende salons zoeken, wat moeilijk zal zijn omdat de meeste van hen hun diensten niet openlijk adverteren (in tegenstelling tot Bangkok), of u kunt gewoon verder mijn gids hier lezen, waar ik u het volledige overzicht van ladyboy massages in Pattaya zal geven.

Ik zal deze post in verschillende secties splitsen, beginnend met de belangrijkste gebieden om shemale massages te vinden, inclusief een kaart, gevolgd door informatie over de prijzen en uiteindelijk de meisjes massages te vergelijken met de ladyboy massages.

5 Hoofd Gebieden met Ladyboy Massages in Pattaya

Second Road

Beste Ladyboy Massage in Pattaya

Als je genoeg tijd hebt voor een ladyboy massage in Pattaya, zou ik je aanraden om de salons op Second Road te checken. Er zijn talloze massagewinkels op deze lange weg, maar er is een gebied in het bijzonder tussen Soi 13/2 en Soi 13/3, die meer dan een dozijn warme ladyboy masseuses heeft in strakke, witte hemden en half open rokken die op hun wachten wachten volgende klant om een olie hand job of zelfs een blow job te geven.

Ze zijn aantrekkelijker dan in de meeste andere gebieden, en veel van hen hebben ook mooie en grote neptieten. U kunt het gemakkelijk vinden door te kijken naar de locatie op de kaart hieronder – het is een binnenplaats voor de Privi Suites, u kunt het niet missen op uw wandeling langs Second Road.

Soi Buakhao

Ladyboy Massage Soi BuakhaoBuakhao is mijn favoriete gebied voor happy ending massages in Pattaya. Er is een zijstraat van Soi Buakhao genaamd Soi Chaloem Phrakiat 25, dat is vol met ondeugende massagewinkels. Er zijn gemakkelijk meer dan 100 meisjes en ladyboys in deze straat. U kunt het vergelijken met Soi 6, maar in plaats van korte tijd bars vind je hier hand job massages. De prijzen zijn 50-100 Baht goedkoper dan elders (omdat de meeste toeristen en nieuwelingen niets weten over dit gebied), wat betekent dat u makkelijk een oliemassage kan krijgen voor 200 Baht.

Walking Street

Ladyboy Happy Ending Massage PattayaWalking Street kan geweldig zijn als je wilt zien dat sexy dames naakt zijn in een van de go go bars, maar in termen van massages is er niet echt veel te bieden. Nog steeds, als je naar het zuidelijke einde van Walking Street loopt, vind je een paar massagewinkels. De meesten van de masseuses zijn er meisjes, maar zoals u in mijn foto ziet, zijn er vaak 1 of 2 ladyboys die onder de vrouwen werken. Al met al zou ik u alleen aanraden om dit gebied te controleren voor massages als u al uw hand job of blow job hebt op Second Road of in Buakhao en u wilt veranderen van gebied.

Soi 13/2

Pattaya Ladyboy MassageDe volgende hot spot met happy ending ladyboy massages in Pattaya is Soi 13/2. Je kan het niet echt missen, maar kijk uit voor de enorme tekens met lichte en kleurrijke neonlichten met het opschrift “Massage”. Het is een van de beroemdste massagestraten in de stad, en natuurlijk kunt u ook veel aantrekkelijke ladyboys vinden die in deze salons werken. Niet zozeer in de buurt van het kruispunt met Second Road, maar meer naar het kruispunt met Beach Road. Dat is waar ik ook een deel van de video nam die je aan het einde van de gids kunt vinden.

South Pattaya

Pattaya Massage LadyboysAls u langs Second Road na het kruispunt met South Pattaya Road loopt, kunt u genoeg massagewinkels vinden aan de rechterkant van de straat. Onder hen zijn verscheidene ondeugende ladyboys (zoals die u in mijn foto ziet) die u graag een sterke massage geven, gevolgd door een hand job, blow job of zelfs seks – het is altijd onderhandelbaar. De ladyboys zijn hier niet zo aantrekkelijk in vergelijking met de andere gebieden in deze lijst, maar je weet het nooit, er zijn altijd uitzonderingen – en je hoeft alleen maar 1-2 mooie ladyboys voor je massage te vinden.

Overzichtskaart van Ladyboy Massages in Pattaya

Prijzen van Ladyboy Massages in Pattaya

Pattaya Ladyboy Massage PrijzenAls je nog nooit een ladyboy massage hebt geprobeerd, vraag je je waarschijnlijk of de prijzen anders zijn dan de meisjes massages. Nee, dat zijn ze niet. Of om precies te zijn: ze zouden het niet moeten zijn. Wat ik daarmee bedoel, is dat de ladyboys meestal heel ijverig zijn en vastberaden zijn om te krijgen wat ze willen, dus als ze gewoon een borstoperatie voor 80k hebben dan kunnen ze denken dat ze het recht hebben om een tip van 1.000 Baht te krijgen voor een handjob. Dat is natuurlijk belachelijk en dat moet je niet betalen.

Maar laten we de prijzen in de juiste volgorde doorlopen. Het standaardtarief voor de massage zelf is natuurlijk altijd hetzelfde als voor de meisjes. De typische tarieven zijn:

  • Thai Massage: 200 Baht
  • Oil Massage: 300 Baht (250 Baht in Soi Buakhao)

Wees niet verleid om een voetmassage voor 150 Baht te nemen, omdat u geen prive-kamer krijgt en dus ook niet lukt. Als je echt wilt gaan “Cheap Charlie” route kan je een Thaise massage voor 200 Baht nemen en zodra je ladyboy begint met de handjob kan je haar vragen of ze wat olie heeft. Zo wordt u niet meer in rekening gebracht voor de olie.

Maar de beste ervaring is altijd de oliemassage, dus ik raad je aan om die meteen te nemen. De meeste plaatsen hebben ook douches, zodat je niet als een olierige aal voelt als je uitstaapt. Dus nadat je masseuse heeft gewerkt op je rug en benen en vertelt je om na 30-40 minuten om te draaien, en ze ziet dat je een boner hebt, vraagt ze u:  “What you want?”, of “You want special?”. Dan heb je 3 opties:

  • Hand Job: 500 Baht
  • Blow Job: 700-800 Baht
  • Seks: 1.000 Baht

Dat is allemaal onderhandelbaar, maar ik zou nooit meer betalen dan dit. Dit is echt het maximum dat je moet tips, dus laat ze je niet gek houden als ze 1.000 Baht vragen voor een handjob. Dat is niet het tarief. Het is niet meer dan 500 Baht, hou zo vast.

En ja, je leest gelijk, het is vaak mogelijk om seks te hebben in de ladyboy massagewinkels. Terwijl de meisjes gewoonlijk “no boom boom” zeggen, zijn het vaak de ladyboys zelf die je ervan overtuigen om ze te neuken- zelfs als je alleen maar een handbaan of een baan vraagt.

Ladyboy Massage vs Meisjes Massage

Het probleem met de meeste vrouwelijke masseuses is dat hun hand job en blow job vaardigheden helemaal niet goed zijn. Ze willen vaak zo snel mogelijk klaar zijn. Uit mijn ervaring, meer dan de helft van alle meisjes massages probeer ik op zijn best gemiddelde gelukkige eindjes, niets om te onthouden. Het is echt een kansspel soort ding.

‘Een ladyboy weet wat een man wil’ is wat je misschien eerder hebt gehoord. Dat is niet alleen waar in termen van HJ’s en BJ’s, maar ook de massage zelf: ze masseren sterker en beter, althans gemiddeld. Als je albei meiden en ladyboy massages hebt geprobeerd, weet je waarschijnlijk waar ik het over heb. En zo niet, dan moet je het maar eens proberen en je zal ongetwijfeld begrijpen wat ik bedoel.

Ik zeg niet dat een ladyboy massage altijd beter is dan een meisjesmassage, maar je weet meestal dat je een goede waarde voor je geld krijgt voor zowel de massage als het happy ending.