5 Beste Plaatsen om Ladyboys te Ontmoeten in Chiang Mai

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Chiang Mai | Ladyboys | Noord Thailand

Chiang Mai LadyboyHet gaat niet over het feit dat homo of verveeld van Thaise meisjes, maar meer en meer buitenlanders deze dagen willen uitproberen seks met een Thaise ladyboy. En Chiang Mai is, samen met Bangkok en Pattaya, de beste plek om het te doen. Ik zou zelfs zeggen dat sommige van jullie liever opknoping met shemales hier, want ze zijn niet zo te duwen of over-ijverige in Chiang Mai dan in de grote steden.

Zelfs de ladyboy bar meisjes die je ziet op de foto zijn heel leuk om rond te hangen (ze werken in de Chiang Mai Entertainment Complex door de manier) en niet zo zakelijk georiënteerde zoals u wellicht hebben het ervaren in de ladyboy bars in Bangkok. Tuurlijk, zullen ze ook op prijs stellen als je ze een drankje te kopen en later betalen hun bar fine, maar het is niet alsof ze deze dingen te eisen van u de hele tijd. Ze zijn gewoon veel mooier en hier meer rustig in het algemeen.

Chiang Mai is zonder twijfel één van de beste plaatsen om ladyboys in Thailand te ontmoeten – het is gewoon de perfecte mix van profs en niet-profs. Dat betekent dat u ‘s middags een wandeling rond de stad en misschien iemand ontmoet aardig in één van de vele winkelcentra, de markten, de tempels of iemand die erg mooi in een van de festivals (ik zal terugkomen om dat in slechts een moment).

Er zijn meer dan genoeg van deze ‘normale’ ladyboys in Chiang Mai, die je net zo aantrekkelijk en exotisch als je je voelt over hen te vinden, en ze zouden niet vragen om geen geld terug in uw hotelkamer ondeugend met u op.

Maar natuurlijk, als dat klinkt al te veel inspanning voor u (of je gewoon niet iemand die in de loop van de dag op een bepaalde dag ontmoet) dan kunt u altijd terecht bij één van de “entertainment” plaatsen om te betalen voor wat kwaliteitstijd met een warme Chiang Mai ladyboy. Dus het is nooit echt de vraag of je hier genomen te worden, maar als je seks, en als je klaar bent om een ​​beetje geld te betalen voor het als de gratis optie niet uit te werken zijn.

Hieronder staan ​​de vijf beste plaatsen om te ladyboys ontmoeten in Chiang Mai – drie van hen zijn betaalde opties en de andere twee kun je te ontmoeten en slapen met hen gratis, met name door het gebruik van de steeds populairder wordende Online Dating Site.

Ladyboy Bars in Chiang Mai

Chiang Mai Ladyboy BarU kunt één of twee ladyboys in het grootste deel van het bier bars op Loi Kroh Road te vinden. Dat is de belangrijkste nachtleven gebied voor de toeristen in Chiang Mai en je zal eindigen er vroeg of laat toch – het maakt niet uit of u wilt eten wat westers eten, ga dan voor een massage of een biertje in een van de vele girly bars.

Er zijn zelfs een paar 100% ladyboy-only bars op Loi Kroh Road en in de Chiang Mai Entertainment Complex in dezelfde straat. De meest populaire van dit soort bars Friends CornerShamrock Pub het So Nice Bar. De shemales in deze bars zijn meestal aantrekkelijker is dan de shemales in de girly bars, maar je weet nooit – gewoon een wandeling rond om 20:00-21:00 uur wanneer de actie op het punt staat te beginnen en te zien als je iemand wilt.

Als u wilt een van de beruchte ladyboy shows te zien, kunt u kijken op de Chiang Mai Cabaret net ten zuiden van Loi Kroh Road (5-10 minuten lopen van de Chiang Mai Entertainment Complex – u kunt de locaties van alle genoemde plaatsen op de kaart aan het einde van de gids). De toegangsprijs is 700 Baht inclusief één drankje.

  • Prijzen: De prijzen in de ladyboy cafés in Chiang Mai zijn vergelijkbaar met de girly bars: Bier kost ongeveer 90 Baht voor een flesje en 135 Baht voor een grote fles, en sterke drank rond 150 Baht. Lady drinks zijn bij 150 Baht voor whiskey cola en 170 Baht voor bier (aanbevolen, omdat het duidelijk zal haar langer om een biertje te eindigen dan een klein glas cola met veel ijs).
    De bar fine is 500 Baht in bijna elke bar en de prijs voor korte tijd is ongeveer 1.500 Baht (bespreekbaar). Lange tijd is slechts een beetje duurder, rond 2.000 Baht (omdat de ladyboys meestal niet na korte tijd als de meisjes terug te keren naar de bar).

Ladyboys in Chiang Mai Nachtclubs

Chiang Mai Ladyboys in Nachtclub

Volgende zijn de nachtclubs, en er zijn veel van hen in Chiang Mai. Het probleem is echter dat je niet meestal zie geen ladyboys in de meest populaire Thaise clubs als Warm Up Cafe of Lucky Bar. Ik denk dat dat komt omdat de meeste van de clubs gewoon niet ladyboys binnen (om wat voor reden dan ook) mogelijk te maken, maar natuurlijk niemand geeft toe dat. Feit is dat de nachtclubs zijn niet echt de beste plek om ladyboys in Chiang Mai te voldoen – net als bij de meeste andere steden in Thailand.

Echter, er zijn een paar mooie uitzonderingen: Zoe in Yellow en Tawan Daeng (foto) zijn ideale plekken om een aantal hete ladyboys vinden bijna elke avond. U kunt controleren of door het controleren van mijn video aan het einde van de gids. En ook Spicy Club heeft een aantal ladyboys op sommige avonden, dus je zou willen om te controleren die plaats ook.

  • Prijzen: De ladyboys in de clubs zijn meestal freelancers (maar niet allemaal natuurlijk) en als ze dan werken je kunt verwachten te 1.000-2.000 Baht betalen voor een ronde van seks in uw hotel (uiteraard afhankelijk van hoe aantrekkelijk ze is).

Ladyboy Massage in Chiang Mai

Ladyboy Massage in Chiang MaiLoi Kroh Road is het gebied met de hoogste concentratie van happy ending massagewinkels in Chiang Mai, en natuurlijk kunt u ook ladyboys in een aantal van deze winkels te vinden. Er zijn geen 100% ladyboy alleen massage salons hier wel (in tegenstelling tot de balken), maar dat zou niet echt een probleem zijn – u hoeft alleen maar één, of misschien twee hete transgenders voor een mooie hand job massage, en dat is zeker niet erg moeilijk te vinden in deze straat.

  • Prijzen: Een een uur olie massage op Loi Kroh Road kost 250-300 Baht. En voor de happy end kunt u verwachten om ongeveer 500 Baht voor een hand job en 700-800 Baht voor een blow job te betalen (bespreekbaar).

“Normale” Ladyboys in Chiang Mai

Een van de beste dingen over Chiang Mai is dat het zo gemakkelijk om mensen te ontmoeten hier overal mee naartoe. En dat is niet alleen andere buitenlanders die meisjes en ladyboys werken en wonen hier, maar ook. Tuurlijk, Bangkok of Pattaya kan meer mooie rondlopen hebben – maar de sfeer is gewoon niet hetzelfde.

Hier in Chiang Mai mensen zijn veel gemakkelijker om mee te praten dan ergens anders in Thailand. U vindt er tal van kansen krijgt als je gewoon een wandeling rond in de vele winkelcentra, tempelsfestivals, in de café’s en restaurants– waar dan ook echt. Wees aardig, geef ze een glimlach, beginnen ze te praten en u zult krijgen meestal een positieve reactie.

  • Prijzen: Ongeveer 1.000 Baht als je pick-up een straat hoer ‘s avonds laat in de Tha Phae Gate area, of gratis als u aan een “normale” ladyboy zoals in de foto.

Maak Je Eigen Date

Chiang Mai Ladyboy DatingAls u niet wilt dat om geld te betalen voor een hoer of besteden veel tijd op zoek naar ladyboys in het dagelijks leven situaties dan kun je doen, zoals meer en meer toeristen en expats in Chiang Mai hebben en gebruik een van de populaire dating sites. De grootste site is Thai Friendly waar u kunt duizenden jonge, aantrekkelijke en ‘open-minded’ ladyboys niet alleen in Chiang Mai, maar in steden over de hele Thailand te vinden.

Een van de redenen waarom het zo populair is omdat je date met de ladyboys kunnen regelen voordat je zelfs aankomt in Chiang Mai. Op die manier je niet veel tijd (en geld) te verspillen op zoek naar een warme ladyboy in de bars.

  • Prijzen: Het merendeel van de gebruikers op Thai Friendly zijn “normale” ladyboys betekent dat er geen prostituees, dus ze zullen je niet vragen om geen geld. Natuurlijk kun je ook een aantal hoeren op die site en dan kun je ze gemakkelijk uit te nodigen om je ruimte voor ongeveer 1.000 Baht.

Dus Wat Is De Beste Plaats om Ladyboys in Chiang Mai te Ontmoeten?

Dat hangt af van wat voor soort ladyboy u op zoek bent. Als je het niet erg over het besteden van geld om een aantal snelle en eenvoudige actie krijgen dan zul je waarschijnlijk genieten van de bars en massagewinkels op Loi Kroh Road.

Als je klaar bent om wat geld te betalen, maar willen niet naar de bar eigenaar betalen (bar fine) tot seks met een ladyboy hebt dan zul je waarschijnlijk genieten van de nachtclubs waar u kunt een aantal zeer aantrekkelijke freelancers die zal gaan met u voor weinig geld te vinden.

En als je niet echt het idee van het betalen voor het spelen op alle dan zul je waarschijnlijk vinden de dating site de makkelijkste manier om te slapen met “normale” ladyboys in Chiang Mai gratis.