5 Beste Plaatsen om Ladyboys in Pattaya te Ontmoeten

Laatst bijgewerkt op: mei 11th, 2020 | in Ladyboys | Pattaya

Pattaya LadyboyWat is het verschil tussen de jongens die Thaise ladyboys sloeg 10 jaar geleden in vergelijking met de jongens het doen vandaag? Nou, 10 jaar geleden dat ze naar huis zou komen van hun seksvakantie en na de vijfde bier met hun vrienden in de kroeg zouden ze komen met dat eenmalige verhaal waarin zij namen die ongelooflijk hete ding terug naar hun hotelkamer en hun grote verrassing geconfronteerd met een lul in plaats van een poesje.

Toen deze verhalen had de meest verschillende eindes (of niet) van het zijn om overweldigd en het verzenden van haar weg om de grootste seksuele ervaring in hun leven. Maar dat is niet het punt hier.

Het punt is dat vandaag de dag zijn er meer mensen dan ooit die maken het de hoogtepunt van hun reis om actief te zoeken voor seks met een Thaise ladyboy in plaats van “per ongeluk” lopen in een en dan gewoon gaan met het als het gebruikt zijn.

Ik denk dat je bent een van die jongens, omdat u het lezen van dit artikel dus even ik geef je de complete gids van de verschillende manieren om Thaise ladyboys ontmoeten in Pattaya, die, samen met Bangkok de beste plek in Thailand “om het te doen”.

Er zijn 5 verschillende plaatsen om ladyboys hier te ontmoeten, elk met zijn eigen voor- en nadelen: bar ladyboys, go go ladyboys, massage ladyboys, ladyboy straat hoeren of je gewoon regelen uw eigen datum met de populaire Thaise Online Dating Site.

Ladyboy Bars in Pattaya

Ladyboys in Pattaya

Er is maar een puur en speciale ruimte met slechts ladyboy bars in Pattaya: Soi 6/1, een smal steegje 200m verbinden Second Road met Beach Road. Het staat vol met korte tijd bars betekent bier bars met korte tijd kamers in dezelfde locatie. Je hoeft niet eens een drankje hier bestellen en kan een sexy ladyboy kiezen uit een van die bars meteen en volg haar naar de kamers op de bovenverdieping. Ze hebben de neiging om te vragen voor 1.500 Baht maar u kunt het terugbrengen tot 1.000 of op zijn minst 1.300 Baht met een aantal elementaire onderhandelingsvaardigheden.

De Walking Street gebied is ook een geweldige plek om aan te haken met ladyboys, maar de bars zijn verspreid over de plaats en niet allemaal in één lijn als het is het geval in Soi 6/1. Lita Bar is nu de beste bar in deze categorie met de heetste ladyboys u zich kunt voorstellen en korte tijd kamers voor 300 Baht, enigszins verborgen in de B.J. Alley (niet te verwarren met Soi B.J.). Er zijn ook tal van freelancers in de bars die de ingang van BJ Alley omringen van Walking Street en er is nog een pure ladyboy bar hoewel het zeker heeft betere tijden gezien in zijn 10 jaar geschiedenis: Linda Bar, pal naast Living Dolls A Go Go . Soort verborgen en alleen bekend bij weinig mensen Nam Bar en Layla Bar (zie kaart hieronder).

Pattaya Ladyboy Bars

De derde hot spot voor ladyboy bars in Pattaya is Soi Buakhao. Gewoon lopen naar beneden die straat van 22:00 en ontmoet je niet alleen veel freelancer kathoeys proberen om samen met u naar uw hotel voor seks, maar ook drie van de meest populaire bars in deze categorie in alle Pattaya: Duangjai Bar Bier in Soi LK Metro, Nidcha House Bar en op slechts een steenworp afstand: Fantasy lounge. Er is nog een plek genaamd Sensations (zoals de Go Go op Walking Street), een zeer gemiddelde bier bar met een zeer gemiddeld ladyboys.

En nog een populaire locatie is gelegen aan Soi 13/2: Corona Bar.

Prijzen: U bent op zoek naar vrijwel dezelfde prijzen voor bieren (ongeveer 100 Baht) lady drinks (140-160 Baht) en de bar fines (ongeveer 500-700 Baht) als in de meisjes-bars. Echter, korte tijd met de meeste ladyboys is nog steeds goedkoper op 1.000 Baht ten opzichte van de “echte” dames die vragen vaak om 2.000 Baht. Je natuurlijk niet nodig om een bar fine te betalen in de korte tijd bars van Soi 6, maar in plaats daarvan kunnen zij vragen om een kamer huurprijs van 300 Baht.

Ladyboy Go Go Bars in Pattaya

Je zou verbaasd zijn, maar er is slechts één ladyboy go go bar op Walking Street: Katoyes Are Us in Soi Diamond. Alle anderen vind je op

  • Pattaya Ladyboy Go Go BarSoi 13/4: Deze soi heeft de twee meest beroemde ladyboy go go bars in Patty: Obsessions A-Go-Go en Kitten Club ernaast. Ze kregen een korte tijd ruimte voor 500 Baht, waar je stout kunt krijgen met een van deze beste ladyboys.
  • Soi 13/1: Thuis aan een aantal go go bars zoals La Bamba Bar en Stringfellows. Veel hiervan worden bestuurd door ladyboys zelf.
  • Soi Buakhao: Dit gebied is uitgegroeid tot een van Pattaya’s grote ladyboy hot spots in de afgelopen jaren en je kunt een half dozijn of zo ladyboy bars – als je wil mijn favoriete hier al kent: Baby Boom aan het einde van een zeer korte en rustig straatje van Soi Buakhao. Wees niet verbaasd als je er komen en je bent de enige klant, dan wat je krijgt is een prive-dansshow en de onverdeelde aandacht van de heetste ladyboys in Buakhao.

Prijzen: Net als bij de meisjes go go bars, veel van deze plekken bieden ook tapbier goedkoper dan de flessen, maar niet in het 60 Baht bereik, het is meer als 105 Baht, zoals in Obsessions. Lady drinks zijn in de 145-160 Baht bereik. De bar fine verschilt van plaats tot plaats, tussen 500 en 800 Baht. Korte Tijd/Lange Tijd? Zoals altijd bespreekbaar, maar meestal 1.000 Baht voor ST, of misschien 1.500 als ze postoperatief is.

Thai Friendly Dating Site

Happy Ending Ladyboy Massage in Pattaya

Pattaya Ladyboy Massage SalonAls je uit voor een snelle hand job en blow job dan gewoon een wandeling naar Soi 13/1 of 13/2 op elk moment van de dag. Deze 200 meter lange steegjes loopt van Second Road to Beach Road zijn vol met massagesalons en hoewel er geen ladyboy-enige plaatsen, veel van die salons hebben voldoende warm shemales die u voorzien van een happy end voor een fooi van 300 of 500 Baht. En bovendien is de massage als zodanig van de kathoeys veel beter dan van de meeste jonge Thaise meisjes die je soms zelfs vertellen dat ze “nûat mâi bpen” (geen massage kunnen doen).

Er is een ladyboy alleen masseren met echt warm kuikens op Second Road tussen Soi 13/2 en 13/3. Zonder twijfel de nummer één in deze categorie.

Prijzen: 300 Baht voor Thai Massage / 400 Baht voor Olie Massage.

Ladyboy Freelancers in Pattaya

Er zijn drie soorten ladyboy freelancers: Je hebt de straat hoeren waarvan de meerderheid frequent de boulevard, in het bijzonder in het gebied tussen Soi 13/4 en de Royal Garden Plaza. Twee andere populaire plekken om ze te vinden is Soi Buakhao evenals het centrum van Walking Street. Het tweede type zijn de ladyboys u te ontmoeten in de nachtclubs, maar slechts een paar plaatsen hen in staat stellen in te voeren. De hotspot deze dagen is de Marine Disco.

op Walking Street (‘s avonds laat). En het derde type zijn de ladyboys die discreet aan hun jongens op de online dating sites, zie hieronder.

Prijzen: Niet meer dan 1.000 Baht voor een short time.

Pattaya Ladyboy DatingMaak uw eigen date

Een steeds populaire manier voor buitenlanders om ladyboys ontmoeten in Pattaya, vooral voor de eerste-timers of degenen die niet willen gezien worden met hun hook-up in het openbaar, zijn de ladyboy dating sites. Veruit de meest populaire dating site is Thai Friendly.

Er zijn letterlijk duizenden ladyboys online elke dag en u kunt een zoekopdracht zoals maken “ladyboy only, age 22-28, lives in Pattaya, online now” etc. Het terrein is zeer goed gestructureerd en de eigenaren doen geweldig werk beheer ervan zo u geen spam-berichten of valse profielen te krijgen.

Prijzen: Het grote ding over het regelen van data met Thai Friendly is dat je meestal niet nodig om iets te betalen voor seks. Je haar net voor het diner en na dat je haar uit te nodigen om in je kamer “naar een film te kijken”.

Dus Wat Is De Beste Manier Om Een Ladyboy in Pattaya Te Ontmoeten?

Elk van deze verschillende manieren heeft zijn eigen voor- en nadelen. Terwijl het nemen van een ladyboy van het bier bar of go go bar is nog steeds erg populair, het is ook de duurste manier, omdat je nodig hebt om uw drankjes, haar drankjes, de bar fine, evenals de prijs voor seks te betalen. Een ladyboy massage is aanzienlijk goedkoper, maar je krijgt alleen maar een uur met haar doorbrengen, maximum.

Als je voor een freelancer, het is over het algemeen goede waar voor je geld als je hoeft niet aan een derde partij (bar fine of massageruimte) betalen, maar het houdt ook een aantal risico’s zoals in het geval ze steelt van u is het bijna onmogelijk om haar te vinden. Dus als u op zoek naar een veilige en goedkope hook up vooral met niet-prostituees dan is het een goed idee om gewoon regelen uw eigen date met de online dating site.