11 Leugens Die Thaise Prostituees Je Vertellen

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Thaise Meisjes

Leugens Die Thaise Prostituees Je Vertellen

Je kunt niet vertrouwen Thaise mensen. Je kunt gewoon niet te vertrouwen. Ze zijn allemaal hetzelfde. Zelfs Aziaten zeggen dat je de Thais niet vertrouwen. Nooit geloven wat ze vertellen, elke derde zin is een leugen. Jezus Christus, waarom worden deze mensen liggen zo veel?

Ik weet zeker dat je weet waar ik het over heb. En toch, er zijn zo veel jongens die nog steeds geloven allerlei onzin hun Thaise vriendinnen zijn ze te vertellen. En vaker wel dan niet dat zou hun Thaise bar vriendinnen. Ja dat klopt, hoewel iedereen lijkt te hebben gehoord en gezien het allemaal, er zijn en altijd zal zijn jongens die niet de leugens die ze worden verteld door prostituees allen voor de één korte-termijn of lange-termijn doel van het merk wel krijgen hun geld. En dan op een gegeven moment dat ze verliefd op hun hooker en stopt zelfs vragen dingen.

Ze denken (en zelfs zeggen het hardop) dat ze is anders dan de anderen, de zorg over hen en zou een of andere reden ze de onwaarheid te vertellen hebben. Misschien is het ook de manier waarop ze door te zeggen, met een mooie en charmante glimlach op hun gezicht en het feit dat hun argumenten en verklaringen zijn altijd overtuigend.

Hier zijn 11 van de meest voorkomende leugens krijg je verteld door Thaise prostituees en als je dit niet had gelezen, zou u waarschijnlijk geloof het of zelfs niet aan denken dat het in potentie een leugen zou kunnen zijn:

1. Thaise Prostituee vertelt niet haar echte naam

Thaise mensen gebruiken alleen bijnamen in het dagelijks leven en dus zouden ze zichzelf te introduceren als Gung plaats van Supaporn of soms een verkorte versie van hun formele naam, dat wil zeggen Nam of Fon in plaats van Namfon. Deze bijnamen worden meestal gegeven door hun ouders en nooit veranderd – behalve in sommige gevallen, wanneer zij omgaan met Farangs. De andere dag ontmoette ik een meisje die zichzelf introduceerde als Ploy (พลอย) en zoals ik al zei oh, dat is nogal een gemeenschappelijke naam is het niet, zei ze ja, en het is ook makkelijker voor Farangs aan dan haar “echte bijnaam” uitspreken die is Bplʉ̂m (ปลื้ม). Ze was niet eens een hoer, door de manier waarop.

2. Thaise Prostituee vertelt niet waar ze echt vandaan komt

Dus nu dat je kreeg haar bijnaam, of dat nu de echte of gewoon een voor Farangs, natuurlijk de tweede vraag is meestal “Waar kom je vandaan? ‘. Dus je haar vertellen en gooi de bal terug te vragen haar zo waar kom je vandaan? Ze lacht en zegt: “haha, ik kom uit Thailand!” Je glimlacht en zegt dat je weet dat, maar die provincie. Naar schatting 70% van de barmeisjes zijn afkomstig uit de arme noordelijke en noordoostelijke provincies en soms, wanneer ze het gevoel dat je “veel weten” (rúu yǝ́, รู้เยอะ), ze willen niet toegeven dat en gewoon zeggen Bangkok. Later als je erachter dat ze echt van Sisaket en confronteren ze met haar dat ze misschien iets zeggen als dat ze je verkeerd begrepen en dacht dat je vragen waar ze woonde.

3. Thaise Prostituee liegt over hoe lang ze al werken in de bar

Heb je ooit een Thais meisje die u op de eerste nacht te horen dat ze had gewerkt in de bar voor meer dan drie weken ontmoet? En dat ze het leuk vindt? Als je dat deed, was je waarschijnlijk geluk voor haar om eerlijk te zijn als je niet lijken als de typische goedgelovige toeristen aan haar. De meisjes weten dat Farangs het idee van de vergadering meisjes die onlangs zijn begonnen met werken in de bar in de hoop dat ze haar niet zien als de typische prostituee en beginnen te vallen verliefd op haar, het betalen van haar bar boete elke nacht of zelfs haar stop werken aan de bar bij allen en het betalen van hen een “salaris” (ngǝn dʉan, เงินเดือน) elke maand. Ook hier, toen de Farang ontdekt dat ze is al te haken voor meer dan een paar weken haar excuus zou zijn dat ze werkte op een andere bar vóór of bij de karaoke in haar woonplaats.

4. Thaise Prostituee weet niet hoe veel voor de bar fine

Ze zegt dat niemand haar bar fine betaald heeft vanwege nr. 3.

5. Thaise Prostituee liegt over haar leeftijd

We bewonderen altijd hoe de meisjes hier kijken jonger dan ze in werkelijkheid zijn. En ze weten dat – omdat we hen vertellen. Dus ze zegt dat ze 23 toen ze werkelijk is 28. Barmeisjes meestal denken dat ze hun klanten slechts een keer te ontmoeten en dus het maakt niet uit als ze over hun leeftijd liggen. Een ander ding dat het vermelden waard is dat veel bar meisjes kinderen en komen om te werken in de bars, omdat hun Thaise jongens hen hebben verlaten. Je zou het niet meestal veronderstellen ze heeft een baby gewoon door hoe jong en kinderlijk ze ziet er – totdat ze komt uit de badkamer op uw plaats en ontdekt u de striemen op haar buik.

6. Thaise Prostituee “no have boyfriend”

Ze zegt dat ze niet een vriendje die meestal een ander typisch leugen als ze in een relatie met een Thaise man en zelfs woont met hem samen. Hij heeft geen probleem met haar werken in de bar en gaan voor korte tijd met klanten, meestal vertelt hij zelfs haar om dit te doen en ze voor zijn rekeningen zou betalen. Deze Thaise jongens meestal niet veel geld te verdienen, als ze werken bij alles wat ze maken minder dan 10.000 Baht per maand en dat is duidelijk niet voldoende om de huurovereenkomst te betalen voor hun mooie motorfiets (4.000-6.000 Baht per maand), hun mobiele telefoon, flessen whisky’s en soms zelfs drugs.

7. Thaise Prostituee voelt zich niet goed

Je had een geweldige avond bij haar bar, betaald voor een heleboel drankjes en natuurlijk ook haar bar boete. Je neemt haar terug naar uw hotel en na een uur van romantiek, alle van een plotselinge ze begint te hoesten. “Mâi sàbai”, zij zegt. Niet het gevoel goed of hoe zouden we zeggen: Ik ben ziek. Vreemd je denkt, dat ze was prima de hele nacht en leek als actieve en spraakzaam in de bar zoals gewoonlijk. U voorstellen om te lopen met haar naar de apotheek, maar ze zegt nee, het is al laat en ze wil je in slaap. Ze gaat terug naar haar kamer en kreeg ze medicijnen er ook. “Ik zie je morgen na.” Je bent nog steeds in de war, maar niet te veel als je echt moe en gewoon het eens zorgen. Weet je wel nadenken over de mogelijkheid dat dit was haar zevende leugen deze avond?

8. Thaise Prostituee laat je niet haar kamer zien

Na een paar maanden haar te zien en regelmatig het betalen van haar bar boete wilt u waarschijnlijk meer over haar privé-leven kennen. Dus u haar vragen of je haar kamer op haar vrije dag kan zien. Ze zegt dat ze verlegen omdat haar kamer is erg klein en vies. Of het is te ver weg. Of zelfs in een gevaarlijk gebied. Maar meer typisch van deze dag is dat ze je vertelt dat ze verblijft met haar vriend, die haar niet graag mannen om de ruimte te brengen. Vanuit mijn ervaring, in 50% van de gevallen is dit waar als ze proberen om de kosten voor de kamer huur te splitsen, maar in ieder geval in de helft van de gevallen is het gewoon een leugen als ze verblijft met haar Thaise vriendje.

9. Thaise Prostituee “stop go with other Farang”

Dus op een dag kom je aan haar bar en ze is er niet. U vraagt een van de meisjes waar ze is en ze zeggen dat het is haar vrije dag. De volgende dag je haar vragen waarom ze je niet heeft verteld dat het haar dag uit, jullie kunnen de hele dag samen doorgebracht. Ze zegt dat ze alleen weet een dag van tevoren toen kreeg ze een vrije dag. Je vraagt haar waarom ze je niet geroepen, zegt ze telefoon geld finish.

Een paar dagen later je vriend vertelt je dat hij zag haar gaan met een andere Farang de andere dag. Je confronteren haar mee en ze zegt dat ze gingen alleen voor het diner. “He not boom boom me”, zegt ze. “He old and lonely, we only eat together. Why you always think I lie? I love you. I have you, only one.”

10. Thaise Prostituee heeft geld nodig

Haar broer is ziek en moet om medicijnen te kopen. Haar vader kan niet betalen van de huur van de motorfiets deze maand. Haar zoon moet kleren en boeken te kopen voor school. De waterbuffel is overleden. En ze vriendelijk vraagt om steun, omdat ze “no have money“. Deze verhalen misschien niet altijd een leugen zijn, maar soms blijkt dat het niet haar vader in upcountry Isaan die niet de lease kan betalen voor zijn motorfiets, maar haar Thaise vriendje. Of het medicijn dat haar broer nodig heeft is eigenlijk niet haar echte broer, maar gewoon een goede vriend van haar en de medicijnen die hij zo dringend nodig heeft wordt genoemd ya-ba (yaa-bâa ยาบ้า). Als je later uit te vinden en te confronteren haar mee dat ze kunnen zeggen:. “Ik heb u al verteld U begrijpt me nooit.”

11. Thaise Prostituee houdt van je

Wanneer een bargirl je vertelt dat ze van je hou te veel, dat is niet vanwege je karakter, maar omdat ze waardeert uw financiële steun. Vergeet nooit waarom deze meisjes komen om te werken in de bar in de eerste plaats: Ze doen het omdat ze willen om geld te verdienen en niet omdat ze willen de liefde van hun leven te vinden. Zeker dat ze zou blij zijn om te stoppen met werken als je zijn zorgt voor haar en betaalt haar een maandsalaris, zodat ze blijf je te vertellen “I love you Teerak. Thank you for everything you do for me”. Gewoon proberen en stoppen met het geven van haar geld en vraag haar tot het nemen van een baan in het winkelcentrum, supermarkt of cafe. Bar meisjes zijn lui en als ze eenmaal gewend om hun levensstijl is het zeer onwaarschijnlijk dat ze bereid zijn om het voor u veranderen. Tenzij je er een vindt die echt net begon te werken in de bars 2 weken geleden.

Uiteindelijk komt het neer op het ding dat Thaise prostituees altijd proberen om u te vertellen wat u wilt horen, in plaats van de waarheid, die vaak kunnen leiden tot conflicten en iemand mogelijk gezichtsverlies of in dit geval nog erger (!) – Missen over mogelijke geld.