5 Plaatsen om Sexy Meisjes te Ontmoeten in Pattaya

Laatst bijgewerkt op: oktober 3rd, 2019 | in Pattaya | Thaise Meisjes

Pattaya LadyHet enige probleem met Pattaya is dat het verschil van de zes soorten sekswerkers zo groot is dat het vrij overweldigend kan worden.

Het bericht van vandaag is niet voor jou als je al meerdere malen in Pattaya bent geweest, maar als het je eerste (of tweede) tijd is in Thailand’s meest populaire seksvakantiebestemming, en je zoekt een gids over de beste plekken om meiden te ontmoeten voor seks. Dat is zowel rustig als goede valuta voor het geld.

Zoals u waarschijnlijk weet, woon ik zelf in Bangkok, maar ik neem regelmatig de bus naar Pattaya voor uitgebreide weekendtochten – niet alleen om een pauze te krijgen van de stadssfeer van de hoofdstad, maar ook om het nachtleven in Pattaya.

En dus zie ik altijd jongens die willekeurig wandelen rond de strandstad, zonder echt idee te hebben over wat ze met hun tijd willen doen, noch op welke gebieden bijvoorbeeld de beste bier bars, massagewinkels, nachtclubs of straat hoeren vinden. Maak je geen zorgen, in deze gids laat ik het je precies zien.

Omdat het wel leuk kan zijn om Pattaya gewoon te verkennen zonder het idee te hebben van hoe het werkt, bespaart u wat tijd en geld als u mijn advies volgt en de bier bars vindt met bar fines van slechts 500 Baht in plaats van 1000 Baht op Walking Street. Of om alleen 200 Baht te betalen voor een massage in plaats van 400 Baht, kan ook lief zijn, dan moet je naar Soi Buakhao gaan. Of als je wat tijd hebt om met een paar meisjes op de dating site te chatten (zie hieronder), kun je zelfs seks hebben zonder iets te betalen.

Dus hier zijn mijn persoonlijke 5 favoriete plekken om meisjes voor seks te vinden in deze stad:

Pattaya Meisje op Dating Site1. Online Dating Site

De meeste mensen denken dat als je seks wilt hebben in Pattaya, moet je er altijd voor betalen. Maar dat is gewoon niet waar. Er zijn tal van meisjes met vaste dag banen zoals serveersters, medewerkers in de winkelcentra, 7 eleven meisjes, studenten enz. Die op zoek zijn naar een buitenlands vriendje.

Thai Friendly is de meest populaire gratis dating site in Thailand met meer dan 1 miljoen leden. En je bent waarschijnlijk niet verbaasd als ik je zeg dat Pattaya een van de steden is die de meest actieve gebruikers, na Bangkok, heeft.

Het is makkelijk om met de meisjes afspraken te maken, zoals ze voor een kopje koffie of avondeten ontmoeten, en daarna hen uitnodigen om in je kamer te hangen of om een film te kijken. Zeker, ik zeg niet dat er ook geen hoeren op Thai Friendly zijn (gewoon naar de foto kijken), maar ze zijn meestal makkelijk te herkennen. En dat is nog steeds geen slechte deal als een van deze meisjes in de bier bar nachts aan het werk is om naar je hotel te gaan vallen voor korte seks voor duizend Baht.

2. Massages

Pattaya Sexy Meisjes

Het is altijd leuk om je dag in Pattaya te beginnen met een ontspannende massage. En nog beter als je weet dat je talloze leuke en rondborstige 19-22 jarige meisjes in het Buakhao gebied (foto) kunt vinden.

Ja, de massagewinkels zijn echt verspreid over de hele stad, maar mijn favoriete gebied is Buakhao, omdat het niet alleen een aantal van de mooiste en jongste meiden heeft, maar ook goedkopere prijzen dan elders – het is slechts 200-300 Baht voor een oliemassage daar.

Daarbovenop komt de fooi nog, afhankelijk van welk type “happy ending” je zou willen: voor een makkelijke handjob moet je niet meer dan 500 Baht betalen, voor een blowjob zoals 700-800 Baht (hangt af van het meisje als ze het wel leuk vindt, anders ga je gewoon naar een van de vele BJ bars) en voor seks ongeveer 1.000 of 1.500 Baht.

3. Bier Bars

Meisjes voor Seks in Pattaya

Vroeger of later tijdens je verblijf in Pattaya wil je waarschijnlijk ergens zitten en een ontspannen biertje hebben. Nog beter als je veel jonge en hete Thaise meiden om je heen hebt.

Je vraagt je waarschijnlijk af waar ik de foto hierboven heb genomen – dit is Soi 6, bekend als de meest zondige straat in Pattaya. Waarom? Nou, omdat elk van deze honderden meisjes op die straat naar boven met 1.300 Baht zou gaan en seks hebben in een van hun korte tijdkamers. Dus ja, hoef je hier niet goed te betalen, hel je hoeft de dames niet eens een drankje te kopen als je dat niet wilt.

Het tweede beste gebied met bier bars in Pattaya naar mijn mening zijn Soi 7 en Soi 8 vlak naast het. Ze hebben een meer ontspannen sfeer en ook tv’s met live sport en pooltafels, maar als je met een van de meisjes seks wilt hebben, moet je de bar fine betalen (500-700 Baht), en waarschijnlijk ook een lady drinks of twee (140-160 baht elk).

De typische prijs voor seks met Pattaya barmeisjes is 1.000 Baht voor korte tijd, en 2.000 Baht voor lange tijd.

Terloops: ik zou je aanraden om weg te blijven van de bier bars op Walking Street (zoals het “Simon Bar Complex” of “Pattaya Beer Garden”), omdat ze prijzen vergelijkbaar zijn zoals in de go go bars – lady drinks voor 180 Baht , bar fines van 1.000 Baht en korte tijd prijzen voor 2.000 Baht. Het is het niet waard.

4. Nachtclubs

Pattaya Hoeren

Een andere populaire plek om meisjes te ontmoeten voor seks in Pattaya zijn de nachtclubs – en de beste zijn gevestigd op Walking Street.

Club Insomnia (foto) heeft elke nacht het grootste aantal Thaise meiden, mede door hun perfecte ligging midden in het centrum van Walking Street, mede door hun nieuwe en moderne design, mede door hun mooie laserlichten, mede door hun sexy coyote dansers, en mede door hun koele bar op de begane grond met pooltafels (geweldige ontmoetingsmogelijkheden) en prachtig uitzicht over de oceaan.

De tweede beste nachtclub is Walking Street Club, gevolgd door The Pier.

Ongeveer 90% van alle meisjes in deze clubs zijn freelance hoeren, dus ze gaan naar huis met je voor seks als je ermee akkoord gaat om ze 1.000 tot 2.000 Baht te betalen.

5. Beach Road

Pattaya Prostituee

Waarschijnlijk de makkelijkst (betaalde) optie om hier seks te hebben, zijn de Thaise dames die op de Beach Road Promenade zitten of staan.

Als je nog niet eerder naar Pattaya bent geweest, zou je misschien denken dat je nooit een straat hoer zou halen – maar dit is niet Europa of Amerika. Veel van deze meisjes zijn eigenlijk heel aantrekkelijk. Het is leuk om gewoon langs de lange, lange promenade te wandelen, misschien een bier bij de 7-Eleven op een punt kopen als je iemand ziet die je leuk vindt, ergens zitten, kijk en probeer oogcontact te maken.

Of je loopt recht naar haar zoals de Indiërs doen (en veel Farangs ook) en vraag haar hoeveel voor seks. 1.000 Baht is de prijs die u kunt verwachten voor korte te betalen.

Kaart van Plaatsen om Meisjes te Ontmoeten in Pattaya

Ik heb de massage hot spots gemarkeerd met de gele pin, de bier bar hot spots met de bier pin, de beste nachtclubs met de drank pin, en de beach road hoeren hot spot met de purper pin.

Als je je afvraagt waarom ik de go go bars hier niet heb bijgevoegd, nou dat is hierom:

Ik hou ervan om te zitten en te genieten van het kijken naar de meiden in de gaan gaan op Walking Street en heb een happy hour biertje voor zoals 80 Baht. Dat is een geweldige deal, echt geweldig. Maar ik zie gewoon geen punt om de buitensporige prijzen te betalen voor de dame drankjes (180-200 Baht voor een klein tequila schot), bar fine (1.000-1.500 Baht, als ze een coyote is, waarschijnlijk zelfs meer dan dat) en geslachtsprijzen 3.000 Baht voor korte tijd is gebruikelijk in de meeste locaties deze dagen).

Daarom denk ik dat de bovenstaande betaalde plaatsen, in termen van echt seks in Pattaya, een veel betere prijs-kwaliteitverhouding bieden, en als je wat tijd hebt om met de meisjes te chatten, kun je ook gratis meisjes ontmoeten en neuken, door gebruik te maken van de online dating site.

Video van Meisjes in Pattaya