5 Plaatsen om Sexy Meisjes te Ontmoeten in Phuket

Laatst bijgewerkt op: maart 5th, 2019 | in Phuket | Thaise Meisjes | Zuid Thailand

Phuket is een van de beste plekken om jonge Thaise meiden te ontmoeten voor plezier en genot, en dat betekent natuurlijk niet alleen ‘Vier op een Rij’ spelen en Singhas met hen in de bars te drinken, maar uiteindelijk ook terug naar je hotel voor seks.

Meisjes voor Seks in Phuket

Maar het geweldige ding over Phuket is dat je veel verschillende mogelijkheden hebt om met de dames te genieten. De bekendste die je eerst in de gaten houden, zijn de beer bars en go go bars, maar er zijn ook tal van massagewinkels, massagesalons, freelancers in de straten, freelancers in de clubs, escortdames en normale meisjes op de dating site die helemaal geen geld vragen voor seks.

Dus als het jouw eerste keer in Phuket is, kan dat allemaal een beetje verwarrend zijn. Vooral als u niet bekend bent met de gemeenschappelijke prijzen, wordt u verwacht in de verschillende vestigingen te betalen.

Daarom dacht ik dat ik in de post van vandaag een snel overzicht geeft van de 5 beste plaatsen om meisjes voor seks in Phuket te ontmoeten. De eerste is een gratis optie en de overige vier zijn alle betaalde opties.

Het maakt niet uit welk soort meisjes in Phuket je bent gericht op: Ik beveel je sterk aan om in Patong Beach te blijven. Hier vindt u ongeveer 70-80% van alle sekswerkers in Phuket, en veel dames uit Phuket Town die u ontmoet op de dating site, hebben geen probleem om hun motor te rijden om u te ontmoeten in het prachtige Jungceylon Mall voor een kopje koffie.

1. Online Dating Site

Phuket Meisje op Dating SiteJe hoeft niet altijd geld te betalen om seks te hebben met meisjes in Thailand – net als in Phuket, waar je het kan gebruiken Thai Friendly dating site om meiden te ontmoeten voor een kopje koffie of avondeten, of je vertelt haar het is je eerste keer hier en je zoekt een vriend om je rond te laten zien.

Er zijn duizenden meisjes uit heel Phuket op die site, veel van hen uiteraard uit de hoofdstad Phuket Town (die een fijne dagtocht maakt, er zijn een aantal echt leuke winkelcentra, goede restaurants en leuke markten om rond te wandelen met je meisje), maar ook veel van Patong Beach – niet alleen hoeren die voor een uur van seks voor duizend Baht zouden vallen voor je hotelkamer, maar ook veel meisjes met vaste dagwerk zoals hotelpersoneel, serveersters, gidsen, en ook een aantal echt hete en aantrekkelijke onroerend goed dames.

Een van de redenen waarom Thai Friendly is geworden zo populair is omdat het vrij is om te gebruiken – voor zowel mannen als vrouwen.

2. Girly Bars

Phuket Meisjes

De girly bars (vaak ook wel ‘beer bars’ genoemd) zijn de beste plek in Phuket om een paar uur te zitten en te ontspannen, een paar koele bieren te drinken, het leven op straat te zien en de gebeurtenissen in de bar met veel jonge en sexy Thaise meiden rond.

De hoogste concentratie van deze bars is op Bangla Road in Patong. Het complex ‘Tiger Night Club’ heeft meer dan 20 bars alleen met honderden mooie dames. U kunt hier meerdere nachten op rij komen en waarschijnlijk niet verveeld voelen – maar als u wat scene wilt veranderen, dan zijn de girly bars langs Prachanukhro Road en in het Patong Beer Bar Complex een meer ontspannen sfeer.

Ik heb al deze plaatsen op de kaart voor je gemarkeerd – scroll gewoon naar het einde van de gids.

Wat de prijzen betreft, bier is meestal 100 Baht per fles (70-80 Baht tijdens happy hour tot ongeveer 19 uur), lady drinks ongeveer 180 Baht op Bangla Road, en 140-160 Baht elders, de bar fine 1.000 Baht op Bangla Road en 500-800 Baht elders, en de prijs voor seks 1.000-2.000 Baht voor korte tijd en 1.500-3.000 Baht voor lange tijd.

3. Nachtclubs

Phuket Nachtclubs

Ik hou niet echt van clubben – maar als je dat doet, dan zijn de nachtclubs in Patong fantastische plekken om Thaise meisjes voor seks te vinden.

Wees maar op de hoogte dat de meeste dames in deze clubs freelancers zijn (of sekswerkers, of hoeren, noem ze wat je ook wilt), dus je zal ze waarschijnlijk eerst een paar drankjes moeten kopen, een beetje bij hen hebben, en dan zeker Betaal 1.000-2.000 Baht zodat ze dat willen “go with you”.

  • De huidige 3 beste nachtclubs in Patong zijn Tiger Night Club (1e verdieping), Banana & Tai Pan Night Club.

4. Straat Hoeren

Phuket Sekswerkers

Het volgende soort sekswerkers in Phuket zijn de straat hoeren. Nogmaals, Patong is de beste plek om niet alleen wat betreft kwantiteit, maar ook wat betreft kwaliteit.

Veel van deze meiden zijn heel warm en kunnen gemakkelijk in de bierbars werken – maar ze willen hun inkomen niet delen met de eigenaar van de bar.

De hotspots met veel straat hoeren in Patong zijn Bangla Road (foto) en de Beach Promenade (hoe dichterbij je Bangla Road, des te meer vrouwen vind je). Hun prijs is meestal 1.000 Baht, wat natuurlijk verhandelbaar is (ze beginnen vaak met 2.000 Baht, maar wel, ik laat je beslissen of ze echt zo heet is, voor dat geld wil ik liever 2 hoeren uit de dating site betalen).

5. Massages

Patong MeisjeVoor het einde heb ik mijn favoriete betaalde plaats in Patong opgeslagen: de massagewinkel. Niet zeker hoe je je voelt, maar soms denk ik dat een leuke en vette hand job minstens zo leuk is als seks – en het duurt ook langer.

De massagescène in Phuket is een van de beste van zijn soort in heel Thailand – er zijn letterlijk duizenden Thaise dames die in de massages rond het eiland werken.

Er zijn twee verschillende soorten plekken: de kleine happy ending massagewinkels (foto) en de zeepachtige massagezalen (waar u een meid uit de vissenkom wilt kiezen en een voorschotprijs van ongeveer 2.500-3.000 Baht betaalt inclusief bad, massage en seks – “Christin Massage” is de beroemdste zeepachtige massage in Patong).

Of als u gewoon een ontspannende massage in Patong wilt hebben, dan kunt u één krijgen voor ongeveer 300 Baht – plus een tip van 500 Baht voor een hand job.

Kaart van Plaatsen om Meisjes te Ontmoeten in Phuket

Opmerking voor de verschillende pins: Girly Bars = Bier Pin, Nachtclubs = Drink Pin, Straat Hoeren Gebied = Rode Pin, Massagewinkels = Gele Pin, Massagesalon = Blauwe Pin

Ja, ik heb de go go bars op Bangla Road niet genoemd op deze lijst – en dat komt omdat ze de duurste prijzen in Thailand hebben. Veel plaatsen kost 250 Baht voor lady drinks, 2.000-3.000 Baht voor de bar, en geen minder dan 3.000 Baht voor korte tijd.

Het is leuk om maar een gelukkig uur te genieten van een biertje voor 80 Baht (de meeste bars hebben gelukkig uur de hele nacht) en kijken naar de naakte meiden die op het podium dansen. Maar voor het huren van een van hen voor seks – deze prijzen zijn gewoon niet redelijk.

Video van Meisjes in Phuket