Mijn Eerste Keer Seks Met Een Thaise Ladyboy

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Ladyboys

Thuis vertelt iedereen om voorzichtig te zijn met Thaise meisjes zijn vooral degenen die “te mooi” om waar te zijn. Wees voorzichtig met wat? Goed natuurlijk de belangrijkste reden waarom ik kom naar Thailand (en de meeste andere mannen die ik ken) zijn niet de stranden die mooier in andere landen zoals Australië of Brazilië of kruidig voedsel aan de kant van de weg die ik probeerde te zijn voorkomen dat na mijn eerste week hier. De belangrijkste reden voor een van mijn reizen naar Thailand is seks en er was voldoende.

Tot voor kort was ik niet eens na te denken over het hebben van seks met een Thaise ladyboy, wanneer uit in de bars op zoek naar een ontmoeting. Ik was altijd proberen te achterhalen manieren om het verschil tussen de Thaise meisje en ladyboy spotten. Tot voor kort? Nou ja, ik heb het gedaan. En zelfs niet per ongeluk. Na te denken over het voor een tijdje dacht ik dat ik schrijf het allemaal neer en delen met jullie hier. Ik weet zeker dat een heleboel mensen op zijn minst na te denken over het uit te proberen net als ik, maar ze weten niet echt hoe om te gaan over het en wat te verwachten. Dus hier gaan we.

Reeds vanaf thuis Ik heb mijn hotel in Bangkok online: Ik besloot te verblijven in het beruchte Nana Hotel voor een paar nachten voordat u naar Pattaya. Ik heb nog nooit een plek als deze gezien. Ik heb het niet over de kamers, die vrij standaard en eigenlijk een goede deal zijn. Nee, wat ik bedoel is het bijna voel je je in een korte tijd hotel kunt u in principe zitten in de lobby en kijken naar buitenlanders in en uit lopen met de dames om de twee of drie minuten. Het hotel ligt aan Sukhumvit Soi 4. Sommigen noemen het “de stad bierbar hoofdstad” maar het is het meest bekend als de thuisbasis van Nana Plaza, een drie verdiepingen tellend gebouw vol met Go Go Bars – en letterlijk recht tegenover het Nana Hotel.

Dus op mijn eerste avond terug in de stad ging ik naar Nana Plaza rond 20:30 – zowat de perfecte tijd, aangezien de meeste jongens zijn vasthouden aan het bier bars en de 80 Baht een biertje happy hour en op de Go Go’s in Nana Plaza het grootste deel van het personeel is er al, terwijl de bars zijn slechts over te krijgen gevuld met de mannelijke klanten betekent dat je net als de volledige reeks van meisjes om uit te kiezen.

Ladyboys Bangkok liep rond het complex en het was niet zo gemakkelijk om mijn keuze want er zijn net zo veel bars en de meisjes waren prachtig warm en verleidelijk gewoon overal. Na tien minuten of zo ik dacht gewoon ok laten we proberen die ene, ging naar binnen en bestelde een biertje. Maar al snel wist ik dat ik niet zou gaan om iemand te nemen uit daar, de meisjes waren meer gemiddeld op zoek op een nader zicht, niet echt genieten van dansen op het podium en de ene meisje dat ik leuk vond en betaald twee tequila dame drankjes gingen terug dansen vóór zitten naast een Japanner. Ik liet die plaats na het betalen mijn factuur van 500 Baht inclusief enkele kleine tip.

Enigszins teleurgesteld, maar nog steeds in de stemming te krijgen gelegd Ik ging op zoek naar andere Go Go Bars. Aan de voorzijde van een plaats op de tweede verdieping begonnen met een vrij slank en lang (ongeveer 1,75 m) prachtige blonde en rondborstige chick mij omhelzen en fluistert: “Why are you so handsome” in mijn oren, terwijl onbevangen grijpen in tussen mijn benen. Ik was als oh mijn god en vertelde haar: “Why are you so sexy” voordat mijn handen op haar … lul. Pik! Ze was een ladyboy! Ik liep in een ladyboy en zou het nooit opgemerkt door gewoon op zoek naar haar. Enigszins beschaamd Ik zei ohh, dank je wel het is oke zie.. en ging weg.

Naast de voortzetting van mijn wandeling rond Nana Plaza, een nieuwe gedachte begon opduiken op mijn gedachten weer: Waarom niet gewoon het uitproberen van seks met een ladyboy? Misschien een prachtige geweldige ervaring zijn – ze was prachtig warm en ik misschien later spijt van als ik het niet deed. Ik denk dat het was min of meer spontaan en intuïtief dat ik plotseling draaide rond en lopen terug naar de plek verliet ik vijf minuten geleden.

Mijn ladyboy stond nog steeds in de voorkant van de bar samen met enkele van haar vrienden en mijn terugkeer zet een charmant en sexy glimlach op haar gezicht. Ik vroeg haar voor haar korte tijd prijs verwachting en na wat onderhandelen we het eens geworden over 1000 Baht plus 700 Baht voor de bar fijne en 350 Baht voor de verhuur van een korte tijd kamer op de bovenste verdieping van Nana Plaza. In totaal 2050 Baht – niet al te slecht ik dacht dat voor deze hete Go Go Ladyboy en ik hoefde niet meer te besteden aan lady drankjes.

Seks Met Een Thaise LadyboyDus ik gaf haar de bar fine die ze bracht binnen en na het krijgen van haar handtas en het aantrekken van nog meer make-up we liepen hand in hand op de trap naar de bovenste verdieping, waar de korte tijd plaatsen zijn gevonden. De sfeer was heel anders dan de bruisende scene van de bars op de verdiepingen hieronder, zeer rustig en er waren absoluut geen mensen rond. Ik was echt enthousiast toen. Wij zijn aangegaan de plaats en vond een vrouw zitten ietwat verveeld op haar bureau, dat ik betaalde de 350 Baht voor de kamer.

We verhuisden op en in de kamer die niet erg ruim, maar het was schoon en had een mooie groot bed met een paar handdoeken, evenals een pak van twee condooms op. Ik sloot de deur en zonder meer tijd dat ik mijn handen op haar mooie grote en stevige borsten tijdens het kussen haar wang te verspillen. Ze begon te giechelen terwijl masseren mijn lul. We uitgekleed ieder ander en ging naar de kleine bijgevoegde badkamer waar we nam een douche, wrijven op elkaar met veel zeep. Dit was ook toen ik voor het eerst haar penis, die vrij klein, zoals die van een 13 jaar oud was zag. Haar ballen behaard en meer als dat van een volwassene wel.

Na het afronden van onze douche en drogen elkaar gingen we naar het bed. We begonnen te raken elkaar. Opnieuw moest ik beginnen met haar geweldige tieten maar al snel voelde ik iets compleet nieuw, raar en spannend tegelijk doen: Ik ging met mijn hand en begon te masturberen haar penis. Het duurde niet lang voor haar om op te staan en wordt strak en mijn ladyboy begon kreunen, stevig pakte mijn schouder. Ik kreeg geil van dat en kreeg een boner ook.

Na een tijdje was ik op het punt om door te gaan naar het volgende deel toen ze legde haar hand op de mijne te zeggen “Ga door schat ik kom’. Ik versneld mijn bewegingen en dus ze deed kreunen zelfs luider en al snel nadat ze haar kreeg orgasme. Ze sprong uit bed en liep naar de badkamer om weer schoon zichzelf omhoog.

Nu was het mijn beurt. Ik ging op mijn rug en mijn ladyboy begon te zuigen mijn lul. Het voelde geweldig. Ze deed het zonder het gebruik van haar handen. Het voelde zo goed ik had haar te vragen voor kleine pauzes om te voorkomen dat te snel komen. Na een tijdje voelde ik me alsof nu was het tijd voor het echte seks en ik vertelde haar dat ik wilde haar neuken.

Ze trok het condoom op mijn lul, toegepast wat babyolie die ze had in haar handtas en begon hartstochtelijk rijden op me terwijl ik haar tieten knijpen. Haar kleine pik werd klappen op mijn buik. Ze brak niet en aangezien haar anus was heel krap het duurde niet lang duren voordat ik niet meer kon houden het terug. Nu was het me luid kreunen terwijl klaarkomen in haar.

Ik verbleef in haar voor een korte tijd en keek naar haar mooie lichaam voordat we gingen allebei naar de badkamer voor weer een douche. We gedroogd elkaar af, kleedde en ik gaf mijn ladyboy haar liefde beloning van 1000 Baht. We liepen terug naar de go go bar waar ik gaf haar een kus op haar wang voordat ik vertrok. Ik was zo blij dat ik had het lef om seks te proberen met een Thaise ladyboy – en ik wist dat het zou niet een once in a lifetime ervaring.

Na aankomst in Pattaya een paar dagen later voelde ik me doet het weer. Maar in plaats van de uitgaven nog eens 2000 Baht voor het kopen van een ladyboy in een bar, probeerde een andere manier dat veel van mijn vrienden aanbevolen me. Ik me aanmeldde voor dat online dating site en schreef een bericht naar een willekeurig aantrekkelijke ladyboy in de stad. Sinds ze op hetzelfde moment online was het niet twee minuten duren voordat ik haar antwoord ontvangen en na een aantal standaard praatje vroeg ik haar of ze wil ontmoeten voor een diner. Ze zei dat ze te lui nu naar buiten te gaan was en als ik wilde een film in haar plaats te kijken in plaats daarvan. Twee uur later Ik heb seks gehad met mijn tweede ladyboy in Thailand.

Het is echt zo makkelijk en ik deed het niet alleen in Pattaya, maar ook toen ik terug naar Bangkok, de site heeft ladyboys op zoek naar wat plezier met buitenlanders gewoon overal te hebben. Zijn ze te vragen voor je geld? Ja sommige doen, maar het is nooit meer dan 1000 Baht. Sommige gewoon zeggen “tot u” en ik geef ze 500 ik nog steeds Thaise meisjes voor vriendinnen, maar een keer in de zoveel tijd is het gewoon super spannend en leuk om seks te hebben met een Thaise ladyboy vooral wat ik vond de meeste Thaise meisjes seks hebben in de eerste plaats te gelieve de jongens, terwijl de ladyboys lijken echt te genieten.

Ingezonden bericht door Martin Gilchner