Nachtleven & Thaise Meisjes in Ao Nang

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Ao Nang | Krabi | Nachtleven | Thaise Meisjes | Zuid Thailand

Ao Nang is de tweede meest bezochte plaats onder buitenlandse toeristen in Zuid-Thailand (na Phuket), en natuurlijk dat betekent ook dat het een opwindend nachtleven. Het maakt niet uit als je een paar op zoek naar een romantische bar op het strand, of een enkele mannelijke reiziger op zoek naar plezier en genot met jonge Thaise meisjes – Ao Nang heeft het allemaal:

Er is geen tekort aan girly bars, strand bars, nachtclubs, massagesalons en je kunt zelfs een paar sexy ladyboys en de straat hoeren in deze populaire badplaats.

Meisjes in Ao Nang

Maar laat me je vertellen meteen dat er grotere en betere plaatsen met rood licht districten in Thailand. Ja, Ao Nang in Krabi is enigszins vergelijkbaar met Patong in Phuket (Het is de meest ontwikkelde strand met de meeste hotels, buitenlandse restaurants, winkels en ook bars en clubs), maar alles is op een veel kleinere schaal.

Ao Nang Nachtleven Overzicht

Er is slechts één red light district met girly bars in Ao Nang – niet twee zoals veel andere uitgaansgelegenheden gidsen claimen. Het heet RCA Entertainment en heeft bijna twee dozijn bars vol met meisjes. Als uw plan is om de prachtige stranden te bezoeken tijdens de dag en veel plezier met mooie meisjes ‘s nachts – dan zul je ongetwijfeld merken dat je bij RCA elke nacht.

Er is een andere populaire nachtleven in Ao Nang genaamd Center Point. Echter, de locaties zijn er geen “girly bars”, maar normaal bars waar regelmatig toeristen en paren hebben een paar drankjes terwijl u luistert naar de live muziek, sport kijken op de televisie of het spelen van het zwembad. De meest populaire nachtclub in deze badplaats is ook gelegen in Center Point – meer op dat in de categorie.

Afgezien van RCA en Center Point, zijn er nog enkele bars, restaurants, avondmarkten en massage salons verspreid langs de Beach Road, evenals de Main Road die leidt naar Krabi Town. Het goede is dat alles binnen een relatief klein gebied, zodat u kunt lopen en niet echt nodig om een ​​motor te huren (zoals in Krabi Town waar de afstanden zijn veel groter), maar het vervelende is dat na twee of drie nachten in RCA je misschien afvragen: dat is het?

Nopparat Thara Beach en Pai Plong Beach zijn de twee naaste stranden van Ao Nang, maar je kunt ze vergeten in termen van het nachtleven en meisjes – er zijn een aantal mooie en romantische restaurants, maar afgezien van dat het veel rustiger dan in Ao Nang (geen rood licht gebieden) waar 80% van de hotels zijn gelegen. Dus als uw prioriteit in het nachtleven zijn jong en sexy Thaise meisjes dan moet je al je tijd in Ao Nang te brengen.

Laten we nu een blik van elk type plaats om meisjes in het uitgaansleven Ao Nang voldoen nemen:

Girly Bars in Ao Nang

Ao Nang Girly Bars

RCA Ao Nang

Zoals overal in Thailand, de girly bars zijn de beste plek in het uitgaansleven Ao Nang om meisjes te vinden, om te ontspannen en een praatje met hen voor een paar uur, om te poolen, om “warm” met hen en uiteindelijk terug te nemen naar uw hotel voor seks.

Er is een girly bar in Ao Nang: RCA Entertainment. Het is een 60 meter lange steegje weg van de hoofdweg die Ao Nang aansluit bij Krabi Town. Komende van het strand, loop 400m langs de straat en je zal de ingang van RCA aan uw rechterhand (zie mijn foto rechts).

Er zijn ongeveer 15 bier bars en elk van deze bars heeft veel jonge en aantrekkelijke Thaise meisjes – zoals zo vaak in Zuid-Thailand dat zijn voornamelijk Isaan meisjes; als je dat liever zuidelijke Thaise meisjes dan kunt u vragen rond, zijn er altijd een paar van hen rond (meestal van Hat Yai, Surat Thani en Nakhon Si Thammarat).

Neem een ​​kijkje en als je van de meisjes in een bepaalde bar (Amy’s 69 Bar heeft de mooiste ontwerp en het hoogste aantal meisjes, maar er zijn andere, kleinere bars, met een mooiere sfeer), gaan zitten en bestel een biertje. Meestal duurt niet lang tot een mooi meisje zet haar arm om je schouder, dus als je haar wilt, voor haar kopen van een drankje, genieten van uw tijd met haar en als u wilt kunt u betalen haar bar boete op “boom boom” haar tot dageraad.

De andere populaire bar in Ao Nang is Center Point:

Center Point Ao Nang

Zoals ik al eerder zei, is dit niet een rosse buurt. Kijk maar naar mijn foto’s boven en je zult zien dat Center Point heeft ongeveer 10 normale bars. “Normaal” betekent dat ze zijn leuk om te zitten en te drinken met vrienden, maar je kansen om te voldoen aan een leuk meisje zijn dicht bij nul. Omdat er geen barmeisjes (En slechts heel, heel weinig freelancers – de meeste van de Thaise meisjes komen hier met hun vriendjes Farang).

Om eerlijk te zijn ik hou niet zo van Center Point. Het is gewoon erg luid, toeristische en hier te duwen. Zodra je loopt in het complex wordt u omringd door ten minste twee Thaise jongens die je proberen te lokken in hun bars, terwijl zwaaien op en neer hun borden met “happy hour specials”. De eerste keer dat ik er kwam met mijn vriendin zouden ze niet stoppen met schreeuwen naar ons – hoewel ik hen verteld “no, thank you” meerdere malen. We eindelijk vertrokken de plek en zocht naar een meer rustige nachtleven plek voor een ontspannen drankje (zie onderstaande info).

  • Prijzen: Beers kost 100 Baht in de girly bars in RCA en rond 80 Baht in Center Point. Sterke dranken (zoals wodka of gin) kost 150-160 Baht en cocktails rond 180 Baht in beide gebieden. De lady drinks in RCA zijn vrij duur bij 200 Baht in bijna elke plaats (maar ze kunnen rekenen, omdat het aantal bars is niet zo hoog als de dagelijkse toestroom van ‘hongerige’ mensen – zelfs tijdens het laagseizoen), en de bar boete is meestal 500 Baht. Natuurlijk moet u het eens worden over een prijs voor seks met je meisje – u kunt verwachten dat ze vraagt ​​om 2.000 Baht voor korte tijd en 3.000 Baht voor lange tijd (bespreekbaar).

Nachtclubs in Ao Nang

Ao Nang Nachtclub

De twee beste nachtclubs in Ao Nang zijn Moonshine en Sabina. Ze zijn beide gevestigd in Center Point. Moonshine is te vinden op de begane grond (zie foto hierboven) en is als een typisch Thaise nachtclub – live muziek op het podium elke avond en veel kleine tafels waar mensen bij elkaar zitten in groepen. Doe het zoals de locals doen en kopen ofwel een fles whisky en frisdrank en ijs als mixers, of een biertje toren. Moonshine is waarschijnlijk de beste nachtleven plek om meisjes te ontmoeten voor gratis (niet alleen Thaise meisjes, maar ook Farang meisjes!).

Sabina is gelegen op de tweede verdieping van Center Point en meer als een coyote club dan een typische nacht cub. Het ziet eruit als een club, maar ze hebben veel sexy stewardessen rond die hun best zullen doen om u een goed gevoel – als je ze kopen drankjes. Deze meiden zijn echt warm – aantrekkelijker dan het gemiddelde meisje over in RCA (zie hierboven).

  • Prijzen: Vergelijkbare prijzen voor bier en sterke dranken zoals in de bars – ongeveer 100 Baht voor een biertje en rond 160-180 Baht voor gedistilleerde dranken en cocktails. Als u van plan bent op feesten voor de hele nacht in Ao Nang’s nachtclubs, kun je verwachten dat de prijzen whiskyfles van rond 1.800 Baht voor Red Label of Wodka en 2.500-3.000 Baht voor Jack Daniels. Beer Towers meestal kost 600 Baht voor Chang en 700-800 Baht voor Leo / Singha.

Happy Ending Massage in Ao Nang

Ao Nang Happy Ending Massage

Het slechte nieuws is dat er geen zeepachtige massagewinkels in Ao Nang. Dus als je de all-inclusive bad, massage en seks soort service wilt moet u gaan naar Krabi Town (maar zelfs daar de selectie van soapies is zeer beperkt, Phuket Town is veel beter in dit betreft).

Maar het goede nieuws is dat er veel kleine massagewinkels in Ao Nang – je kunt ze gemakkelijk vinden langs de Beach Road en langs de hoofdweg (ongeveer RCA). En zoals je hierboven kunt zien in mijn foto, zelfs de kleine Sois hebben een aantal massagesalons.

  • Prijzen: De standaard tarieven zijn 300 Baht voor Thaise massages en 400 Baht voor Oil Massages (een uur). Merk op dat niet elke massage meisje is klaar om u een happy end te geven. In feite zijn de meeste van deze plaatsen zijn erg “traditionele” en je moet erg “lucky” naar “happy” te krijgen. U kunt het meisje 500 Baht te bieden, zodat ze massages je lul totdat je een erectie te krijgen. Soms doen ze het, soms niet.

Ladyboys in Ao Nang

Ao Nang Ladyboys

Als u een ladyboy lover (of gewoon een “merkwaardige man”), dan zult u tal van mogelijkheden om te genieten in Ao Nang hebben. Er zijn verschillende plaatsen om ladyboys hier te ontmoeten: De meest bekende is ongetwijfeld de ladyboy cabaret genaamd Blue Dragon in Center Point (2de verdieping). Ja, mijn foto hierboven toont een aantal van de hete transgenders uit de show – ze proberen om klanten op de Beach Road voor hun volgende show te trekken.

Er zijn 3 tonen keer in Blue Dragon – het is ongeveer op 20:00, 21:30 en 23:00 (ze de tijden veranderen regelmatig). Als u geïnteresseerd bent in die u kunt genieten van een drankje in een van de open lucht bars in Center Point eerste en volg de ladyboys wanneer ze hun show te starten. Natuurlijk kunt u ook terecht op elk moment en hebben een paar drankjes met hen. En natuurlijk de meeste van hen zijn blij later naar uw hotel voor seks om te gaan – maar natuurlijk zul je nodig hebt om ze te betalen.

En zoals altijd, kunt u ook voldoen aan een aantal ladyboys in de reguliere bars en nachtclubs, of direct aan de Beach Road (straat hoeren) of op de grote online dating sites.

  • Prijzen: Tenminste 2.000 Baht voor korte tijd met een ladyboy van Blue Dragon, ongeveer 1.000 Baht voor een freelancer en waarschijnlijk gratis als je ze ontmoeten op de dating site.

Straat Hoeren in Ao Nang

Straat Hoeren in Ao Nang

Als u langs Beach Road ‘s avonds laat u misschien wel in staat zijn om een aantal straatprostituees te vinden. Dat zijn meisjes die niet in dienst zijn van iedereen, maar wie zijn ervan overtuigd genoeg om klanten te vinden door zelf. Er zijn niet zo veel van hen als in Patong of Pattaya al.

  • Prijzen: Niet meer dan 1.000 Baht voor korte tijd.

“Normale” Nachtleven Delen in Ao Nang

Ao Nang Nachtleven

Als u langs de boulevard of langs de Main Road (in beide richtingen: naar Nopparat Thara Beach, evenals de richting van Krabi Town) kunt u veel normale bars zoals je kunt zien in mijn foto’s. Er zijn niet echt veel van enkele Thaise meisjes in deze plaatsen – maar als u op zoek bent naar een meer ontspannen soort nachtleven plek, dan is er zeker geen tekort aan hen.

Ten aanzien van strandbars, de selectie is vrij beperkt: je kan een paar bars met uitzicht op het strand aan de oostelijke kant van het strand. Gewoon lopen naar het einde van Beach Road en in plaats van links afslaan (richting Krabi), loop rechtdoor langs de onverharde wandelpad. Daar kunt u een aantal kleinere en heel romantisch bars met mooi uitzicht te vinden.

  • Prijzen: Vergelijkbare prijzen als in de girly bars (zie hierboven), maar het bier is een beetje goedkoper – betekent 80 Baht in plaats van 100 Baht voor een klein flesje Singha.

Nachtmarkt in Ao Nang

Walking Street Ao Nang

Het is niet moeilijk om plaatsen te vinden om te winkelen in Ao Nang – de hele plaats is echt opgezet voor toeristen. Er zijn veel kleine verkopers op de boulevard, maar de bekendste en grootste avondmarkt in Ao Nang is Walking Street.

De ingang kan een beetje lastig om (het is makkelijker als je komt vanaf de hoofdweg in plaats van het strand weg) te vinden, dus kijk maar op mijn kaart hieronder voor de exacte locatie (zoals je kunt zien op de foto). Verwacht geen go go bars daar als in Walking Street Pattaya – dit is iets heel anders – slechts een klein steegje met veel en veel winkels verkopen souvenirs, kleding, accessoires, snacks en drankjes.

Kaart van Nachtleven in Ao Nang

Ik denk dat drie nachten is de maximale hoeveelheid tijd die je moet besteden in Ao Nang. Er is niet echt veel te doen tijdens de dag – je kunt de doen Koh Phi Phi eiland tour in een volle dag, en misschien geef Railay strand een bezoek of doen klimmen er. En het strand in Ao Nang is niet zo mooi – het is leuk om naar te kijken, maar het is niet zo goed voor zwemmen (veel boten, geen duidelijke water en het zand is donker).

Na drie nachten zult u waarschijnlijk gaan voelen vervelen (zoals ik) – omdat RCA is echt de enige plek Ao Nang te bieden in termen van het nachtleven voor sekstoeristen heeft.

Dus na uw verblijf in Ao Nang Ik zou zeker raden u aan om een paar nachten in Krabi Town, waar het nachtleven is niet zo toeristisch-georiënteerd en je kunt nog veel meer meisjes in de karaoke-bars, nachtclubs en massagewinkels vinden door te brengen.

Videos van Nachtleven in Ao Nang