Nachtleven & Thaise Meisjes in Buriram

Laatst bijgewerkt op: maart 27th, 2020 | in Buriram | Isaan | Nachtleven | Thaise Meisjes

Het tempo van het leven in Buriram kon niet langzamer zijn tijdens de dag, maar zodra de zon heeft gezet en de temperaturen een beetje dalen, zul je zien dat de 30.000 burgerstad echt tot leven komt. Terwijl er bijna niet zo veel nachtleven gebieden en locaties in vergelijking met de buurlanden provincies van Khon Kaen en Korat, de paar nachtclubs, bars en karaoke plaatsen zijn elke dag goed bezocht.

Thaise meiden in Buriram zijn mooi en makkelijk te gaan. Als je rond de stad loopt als een vreemde man, krijg je de hele tijd glimlach van de meisjes en breekt het ijs met hen in een tijdje. Zelfs de mooie witte, gekleurde meiden die als modellen in Bangkok kunnen werken, zijn helemaal niet arrogant en proberen oogcontact met u te maken in de bars.

Het grootste deel van het nachtleven in Buriram vindt plaats rond het Victoria Entertainment Complex op Thani Alley, 300m ten zuiden van het treinstation. Wat is er aan de hand in Victoria, wat zijn de beste bars, clubs, karaoke en ondeugende massageplaatsen en waar zijn ze gevestigd? Hieronder staat de gids voor het nachtleven in Buriram:

Victoria Entertainment Complex

Buriram Nachtleven

Dit complex, gebouwd in neoklassieke stijl, is de thuisbasis van Buriram’s beroemdste karaokebar: Victoria. Het is verdeeld over twee verdiepingen. Er zijn standaard karaoke kamers voor u en uw vrienden beneden, maar als u op de trap loopt, vindt u een ruime keuze aan meisjes beschikbaar voor het bedrijf. Er zijn een aantal mooie, witte witte meiden, hoewel ze niet de langste zijn.

Het tarief voor de karaoke kamers beneden is 135 Baht per uur beneden en 150 Baht per uur boven. Er is een toeslag van 200 Baht per uur voor het meisje. Opmerking: U kunt ook een goede tijd met haar in de karaoke-kamer hebben of haar uitzetten om op een andere plaats te zitten en te drinken. Als ze jou leuk vindt, gaat ze ook kort naar je hotel. De standaardprijs waarvoor ze vragen, is 2.000 Baht, maar natuurlijk, dat is onderhandeld en 1.000 Baht is vrij veel gangbaar.

Een grote fles bier in Victoria kost 90 Baht plus 30 Baht voor het ijs. Een ding om op de hoogte te zijn, zal de mamasan gewoonlijk je een meisje voor je kiezen en dan is het nog een extra 100 Baht extra op de rekening ter dienst van haar aanbeveling (Kaa Nae-Nam, ค่าแนะนำ).

Victoria Karaoke is dagelijks geopend van 11.00 tot 2.00 uur. Als u een dame van de tweede verdieping wilt nemen, kom niet te vroeg omdat de meeste mensen om 20.00 uur werken.

Er is ook een snookerbar op de eerste verdieping, evenals een dansschool boven (naast de karaoke kamers, maar u moet de rechter ingang van het gebouw gebruiken in plaats van de linker voor karaoke).

Kleine Karaoke Bars in Buriram

Een paar kleine karaoke bars zijn te vinden in Injannarong Road. Als je ze doorgaat zullen de meisjes je zelfs lokken in het praten met je in het Engels. Er is geen kosten voor het meisje om bij je te zitten, maar ze vragen om dame drankjes. Groot bier is 100 Baht, ijs extra 20 Baht. Drankjes voor de meiden vanaf 80 Baht voor een cola. De karaoke zelf is ongeveer 100 Baht per uur, of sommige plaatsen kosten 10 Baht per 2 liedjes. Je hoeft niet karaoke te doen als je het niet wilt.

Meeste meiden bieden u korte tijd voor zo laag als 800 Baht. Er zijn ook een paar straat hoeren opknoping op de straat aanbieden hetzelfde voor vergelijkbare prijzen. De karaoke bars openen bij zonsondergang en sluiten om middernacht.

Nachtclubs in Buriram

Buriram Nachtclub

Er zijn twee nachtclubs in Buriram en ze liggen beide tegenover Victoria. Speed Music Hall is de typische Thaise club met mensen die rond kleine tafels verzamelen en bijna allemaal een fles Blend Thai Whisky of Red Label delen.

Deze plek is elke avond verpakt en vooral tijdens het weekend ziet u enkele van de mooiste Buriram dames die u kunt voorstellen. Er is een live band die Thaise hits speelt en als ze klaar zijn, komen een groep sexy dansers op het podium (zie de video hieronder). Merk op dat aangezien dit een Thaise club is, wordt het vrij luid na middernacht.

Tawan Daeng Buriram

De andere nachtclub, op slechts 50 meter van Speed Music Hall, is Tawan Daeng. Je zou het niet als een nachtclub zien als je hier voor middernacht komt, omdat de meeste mensen gewoon dineren terwijl ze naar de livemuziekshow kijken met jonge lokale meisjes in traditionele Thaise jurken die dansen op Isaan-volksmuziek op het grote podium.

Het is niet zo donker en luid als de naburige snelheid, in plaats daarvan zit je samen met je groep of ga je van tijd tot tijd naar de kleine dansvloer voor het podium. De Thaise serveersters zijn tamelijk heet, overigens.

Zowel Speed Music Hall als Tawan Daeng zijn dagelijks geopend van 22.00 tot 03.00 uur.

Bars in Buriram

Buriram Bars

Buriram MeisjesEr zijn ongeveer een half dozijn bars op het plein tegenover Victoria (linker foto) en de twee nachtclubs (zie hierboven). Sommigen van hen hebben grote tv-schermen met live sport, pooltafels en live-band optredens.

Slechts 2 minuten lopen om de hoek van Victoria is Motown Bar & Bistro. Zeer populaire bar vooral voor de lokale bevolking met live muziek en ze serveren ook voedsel.

Het best bewaarde geheim van bars in Buriram zou kunnen zijn  Nekromantix, een kleine maar nette plek die iets op de Thani Road tegenover de spoorlijnen verborgen is. Ze hebben meer dan 30 verschillende internationale biermerken op het menu en waarschijnlijk de enige live band in de stad die internationale muziek speelt.

Er is een nieuw uitgaansgebied met ongeveer 15-20 bars in een hoefijzervormige straat bij Jira Road (rechter foto). Het zijn meestal jonge Thais die daar drinken en feesten, maar het kan best leuk zijn om als buitenlander te gaan, omdat er nog niet veel over deze plek hebben gehoord.

Farang Bars in Buriram

Bamboo Bar Buriram

Slechts 50 m om de hoek van Victoria is de Farang-eigendom Bamboo Bar. Ze serveren ook eten en het is een populaire hangoutplek voor Farangs die live sporten op de grote tv-schermen kijkt, terwijl ze door lokale Buriram-dames worden begeleid. Sommige ervan zijn freelancers, sommige niet.

Er is nog een andere populaire Farang-hangout op Anuwat Road, Paddy’s Irish Bar. Het is populair bij buitenlandse expats die bij elkaar zitten en praten over Isaan en de wereld.

Zeepachtige Massagewinkels in Buriram

Buriram Zeepachtige Massage

Buriram’s enige zeepachtige massagewinkel ligt in het Thep Nakhon Hotel, het heet Taramanee. De ingang is aan de rechterkant van het gebouw, trappen met rood tapijt leiden naar de parkeerplaats. De prijs is 2.800 Baht voor 1,5 uur inclusief alles (ik heb ontdekt dat deze prijs uitsluitend voor buitenlanders is, terwijl Thais 1.800 Baht betalen). De meisjes in de visboom zouden niet meer wit kunnen zijn en overweldigend zijn.

Taramanee is dagelijks geopend van 1 uur tot middernacht.

Happy Ending Massage in Buriram

Er zijn een paar kleine, regelmatige massagewinkels te vinden op Bu Lamduan en Nivas Road. Tarieven voor de diensten zijn over het algemeen 150 Baht voor een voetmassage, 200 Baht voor een Thaise massage en 300 Baht voor een oliemassage. Als u geluk hebt en de meid van u houdt, kan ze u een speciale behandeling geven in het gebied tussen uw benen.

Nachtmarkten in Buriram

Buriram Nachtmarkt

Buriram Walking StreetDe Buriram Night Bazaar is een leuke plek om te komen voor goedkope maar lekkere lokale straatvoedsel, het winkelen van vers fruit en allerlei soorten snacks. Direct naast de food stalls zijn verkopers die kleding en andere modeproducten verkopen tegen koopjesprijzen.

En als je op zaterdag of zondag in de stad bent, bekijk dan zeker de immens populaire Buriram Walking Street op Rom Buri Road. Het is open van 16.00 uur tot 22.00 uur en je vindt er een aantal van de lekkerste streetfood, drankjes, Thaise desserts en zelfs wat mode en meer verrassingen. De perfecte plek om je nacht in het prachtige Buriram te beginnen.

Kaart van Nachtleven in Buriram

Videos van Nachtleven in Buriram