Nachtleven & Thaise Meisjes in Chiang Mai

Laatst bijgewerkt op: april 3rd, 2020 | in Chiang Mai | Nachtleven | Noord Thailand | Thaise Meisjes

Chiang Mai is een klein paradijs voor enkele mannelijke buitenlanders niet alleen voor de attracties en dingen te doen tijdens de dag, maar vooral voor zijn bruisende nachtleven, dat vierde komt in Thailand na Bangkok, Pattaya en Phuket. Omdat niet alleen de culturele, maar ook economische centrum van Noord-Thailand, Chiang Mai trekt jonge Thaise meisjes uit alle hoeken van de regio om beide studies daar of om werk te vinden in een van de grote of kleine bedrijven of in de door mannen georiënteerde entertainmentindustrie.

Het is bijna onmogelijk om een complete gids voor het nachtleven in Chiang Mai te schrijven want er zijn gewoon te veel locaties vermelden waard dus wat je hier vind je een overzicht van de beste plekken in elke categorie: nachtclubs, go go bars, bier bars, karaokebars zeep massagesalons en kleine vuile massage winkels, evenals hun exacte locaties op de kaart. Het is niet alleen een gebied waar alle uitgaansgelegenheden zijn geclusterd in, maar ze zijn verspreid over de stad, dus het is een goed idee om een motor (normale prijs 250 Baht per 24 uur) te huren.

Hier gaan we, dit zijn de hoogtepunten van het nachtleven & Thaise meisjes in Chiang Mai:

Nachtclubs in Chiang Mai

Zoe in Yellow

Nachtclub in Chiang MaiWaarschijnlijk de beste plek in Chiang Mai om aan te haken met Thaise meisjes, Zoe in Yellow is volgepakt elke avond met zowel jonge buitenlanders en lokale meisjes die hier komen om te drinken en feest. De belangrijkste actie gaande is in de openlucht bar en dansvloer (zie onderstaande video), maar ze hebben ook een overdekt club tegenover.

Drankjes zijn verrassend goedkoop of misschien is dat een van de redenen waarom het zo populair is, kunt u een emmer te krijgen voor 300 Baht en het merendeel van de cocktails gaan voor 140 Baht. Beers 80 Baht! De hele nacht door.

Er zijn wel een paar kleine bars geclusterd rond Zoe in Yellow, maar geen van hen wordt nog halfvol terwijl Zoe al ingepakt om 11 uur wanneer mensen beginnen te feesten op straat.

Spicy Club

Chiang Mai NachtlevenTegen de tijd dat Zoe in Yellow sluit om middernacht, een heleboel mensen het hoofd naar Spicy Club dat is open tot 06:00. Het toneel van deze indoor club is vrij gelijkaardig aan Zoe en heeft bijna net zoveel Farangs als lokale Farang-georiënteerd Thais (meestal meisjes) en het is net zo makkelijk in contact met hen te krijgen. Drankjes zijn iets duurder met bier ongeveer 100 Baht. Als u niet beschikt over een eigen auto, er zijn motorfiets taxi’s beschikbaar van Zoe in Yellow naar Spicy (50 Baht).

After Bar

Nieuwe Nachtclub in Chiang MaiNa Bar is een nieuw trefpunt voor zowel westerlingen en Thais op zoek naar een drankje, een spelletje pool, entertainment of gewoon een plek om rond te hangen laat in de nacht. Het is echt een mix van bar en nachtclub is nog steeds vorm aan te nemen, maar er is geen twijfel dat het binnenkort zal een van de heetste plekken om uit te gaan in Chiang Mai. Heel populair zijn ook hun shishas. Het hele team en het management wordt hard gewerkt aan het geven van deze plek een eigen identiteit en ervoor te zorgen dat alle klanten hebben een goede tijd.

Thaise Nachtclubs

Thaise Club in Chiang MaiAfgezien van Zoe en Spicy, Chiang Mai heeft ook veel van de Thaise nachtclubs. Het is het soort van plekken waar je in een groep, kies een tafel, het openen van een fles whisky en dansen op de live band speelt de Thaise hits. Enkele van de meest populaire Thaise nachtclubs in Chiang Mai zijn onder Warm Up Cafe (foto), Hotshot Pornping en Bubble (tegenover). Het gaan naar een van deze clubs kunnen een heel leuk zijn, maar verwacht niet dat de meisjes om de eerste stap te zetten, zoals in Zoe of Spicy.

Go Go Bars in Chiang Mai

Je kunt niet vergelijken met de go go bar scene in Chiang Mai die in Bangkok, Pattaya en Phuket dat zo vele podia en zelfs gebieden dat het niet makkelijk te maken van uw keuze. Maar er zijn een paar van de go go bars in Chiang Mai, evenals een Thaise stijl coyote club.

Foxy Lady

Chiang Mai Go Go BarFoxy Lady is niet alleen de beste go go bar in Chiang Mai, maar ook een van de beste go go’s die ik heb gezien in Thailand. Er zijn ongeveer zes meisjes op het podium en ze dansen echt goed niet wat je ziet in een heleboel andere plaatsen die ze gewoon hun kont heen en weer bewegen, maar hier zijn ze echt leuk om op het podium. Nog beter de meisjes zijn jong en super warm, bijna alle van hen die een soort ongebruikelijk ook. De plaats lijkt gloednieuw met alle apparatuur mooi en modern, comfortabele rode barkrukken en banken en er zijn meer zitplaatsen op de tweede verdieping, dat een mooi uitzicht biedt tot aan het podium.

  • Prijzen: Happy hour tot 21:00 met bier voor 99 Baht. Lady drinks zijn 130 Baht / 140 Baht voor tequila (die de meeste van de meisjes liever), de bar fine is 600 Baht en meisjes vragen om 2000 Baht voor korte tijd – “short time” (in overleg).

Spotlight A Go Go

Go Go Bar in Chiang Mai 2Hoewel de meisjes zijn meer gemiddeld op dit Go Go in vergelijking met Foxy Lady, Spotlight A Go Go kan veel plezier, ook als het een meer ontspannen sfeer. Het lijkt bijna als een Ierse pub, zodat u een ontspannen drankje met de meisjes niet al te duwen kan hebben. Het podium is ruimte voor maximaal acht meisjes dansen hoewel de meeste van hen zijn vrij lui en kijk maar naar zichzelf in de spiegel of proberen om oogcontact te maken met een van de klanten.

  • Prijzen: Sommige drankjes hier een geweldige deal met de goedkoopste bier (Chang draft) slechts 95 Baht, dame drankjes zijn 120 Baht / 135 Baht voor tequila, de bar fine is 700 Baht en de meisjes vragen om 1.500 tot 2.000 Baht voor short time.

Sugar Beat

Go Go Bar in Chiang Mai 3Sugar Beat is een Thaise stijl coyote club die niet alleen heeft podia voor de prachtige witte gevilde coyote dansers (buiten ze hebben banners zeggen dat ze zijn modellen van Bangkok), maar er is ook een groot podium voor de live band speelt Thaise liedjes. Comfortabele banken en bijna als een nachtclub gevoel. De plaats wordt pas na middernacht druk en als je eerder komt, zie je de meisjes gewoon spelletjes spelen op hun telefoons.

  • Prijzen: Geld moet niet je grootste zorg bij een bezoek aan een coyote club als Sugar Beat. De kosten voor een van de coyotes om gewoon te zitten met jou is 200 Baht per 30 minuten.

Girly Bars in Chiang Mai

Bierbar in Chiang MaiDe meerderheid van de girly bars in Chiang Mai bevinden zich allemaal langs Loi Kroh Road, zijn er tientallen bars en hoe dichter je bij de hoofdweg (Kotchasarn Road), hoe hoger de concentratie. Er is zelfs een bier bar complex genaamd Chiang Mai Entertainment Complex dat er nog meer bars en ook een boksring heeft. De meisjes in de bars zijn er voor klanten om te hangen met hen, een spelletje pool spelen samen (meestal gratis) kopen ze lady drinks en beboeten ze uit.

  • Prijzen: Drankjes zijn hier goedkoper dan in de go go bars, dat wil zeggen bier rond 80 Baht, maar de kwaliteit van de meisjes is ook meer gemiddeld. Pool games zijn meestal gratis bij aankoop van een drankje, op slechts een paar plaatsen opladen van de standaard 20 Baht per spel. Lady drinks gaan voor ongeveer 140 Baht en de bar boetes zijn 400 of 500 Baht. Meisjes zullen vragen 1.000 tot 2.000 Baht voor een short time als je ze naar je plaats meteen. U kunt ook geluk en gewoon haar drinkwater op een andere plaats of om wat te eten en ze vraagt niet om het even wat meer dan je de rekeningen te betalen.

Zie ook: Girly Bars en Bar Meisjes in Chiang Mai

Zeepachtige Massage in Chiang Mai

Als u op zoek bent naar 1,5 uur in de hemel baden, massages en vuile plezier met een mooie witte gevild noordelijke Thaise meisje – zal Chiang Mai jouw paradijs. De stad heeft de tweede hoogste aantal zeepachtige massagesalons, zowel in het noorden en noordoosten van Thailand, alleen Korat heeft meer!

Sayuri

Zeepachtige Massage in Chiang MaiDe grootste en meest populaire zeepachtige massagesalon in Chiang Mai. U kunt lopen is er zelfs in het midden van de middag en hebben een selectie van gemakkelijk 30-40 meisjes in de vissenkom (fish bowl). Ze zijn onderverdeeld in vier groepen: 1000 Baht / 1300 Baht / 1500 Baht en voor een handvol modellen zitten op banken op de bovenste rij 2000 Baht. Het is niet alleen de enorme keuze die maakt Sayuri zo populair, maar de meeste van de meisjes zijn prachtig warm, zelfs degenen die voor 1300 Baht. De kamers zijn vrij klein, maar wat is leuk hier hebben ze meerdere spiegels waaronder één op het plafond.

Ping Payom

Zeepachtige Massage in Chiang Mai 2Grenzend aan de Ping Payom Hotel, dit zeepachtige massagewinkel is een andere lokale favoriet. Ook al zijn er niet zo veel meisjes als in Sayuri sommige van hun modellen zijn erg verleidelijk. Het heeft de grootste zitgedeelte van alle zeepjes in Chiang Mai, zodat u kunt gewoon relaxen en hebben een paar biertjes ergens in de rug en maak uw keuze. Natuurlijk kunt u ook weer uit te lopen zonder betaling van meer dan de factuur voor uw dranken (bier ongeveer 100 Baht). De meisjes zijn verdeeld in drie groepen en ze kosten 1800 Baht / 2200 Baht en 2500 Baht voor het mooier degenen. Lijkt een beetje duur in vergelijking met de andere plaatsen, maar dat is wat ik werd geciteerd toen ik vroeg in het Thais.

Celeb @CNX

Zeepachtige Massage in Chiang Mai 3De nieuwste zeepachtige massagewinkel in de stad. Alles op deze plek is supermodern en van de hoogste standaard ze slechts één fout gemaakt: De vissenkom is een beetje te klein, zelfs in het midden van de middag zijn er zo veel meisjes worden ze bijna zittend op elkaar. Zij zijn onderverdeeld in twee groepen: de meeste zit rechts en kost 1400 Baht en de rest zit aan de linkerkant en kost 1800 Baht. Opnieuw hangt af van hoe witte huid en mooi ze zijn en als ze een baby of niet. Celeb @CNX heeft ook het mooiste en meest ruime kamers zijn zelfs uitgerust met een flatscreen-tv toont pornofilms.

Pandora

Zeepachtige Massage in Chiang Mai 4Pandora is enigszins verscholen in de buurt van het station zo goed kijken op de kaart. Het is ongeveer 300 meter verderop in een kleine kant van Soi Charoen Muang Rd aan de rechterkant. De enorme witte gebouw ziet eruit als een oude Griekse tempel en de indrukwekkende entree met zwarte glazen deuren voelt u heel enthousiast als er krijgen, maar zodra je in je alleen een handvol vrij gemiddeld uitziende meisjes om uit te kiezen. Pandora moet betere tijden hebben gehad. Ze lijken om de meisjes te verdelen in twee groepen: “jong” (1500 Baht) en “niet jong” (1800 Baht), zoals altijd 1,5 uur inclusief alles.

Chiang Mai Massage Parlour

Zeepachtige Massage in Chiang Mai 5Gehuisvest in het Phucome Hotel aan de noordkant van de Chiang Mai University, Chiang Mai Massage Parlour is de minst bezochte van alle zeepjes in de stad. De reden hiervoor is de kwaliteit van het meisjes is niet zo geweldig, maar ze hebben wel een aantal leuke meisjes en als je komt in de avond, zijn er ongeveer een dozijn van meisjes in de vissenkom allemaal geprijsd 1400 Baht. Het beste ding over deze plaats zijn de kamers die bijzonder ruim zijn het bed waar de ‘massage’ wordt uitgevoerd. De ingang is aan een donkere hoek in de parkeergarage aan de linkerkant van de hoofdingang. Het is echter niet moeilijk te vinden, zoek gewoon naar de felle neonlichten (foto).

Happy Ending Massage in Chiang Mai

Chiang Mai Happy Ending MassageEr zijn talloze kleine massagesalons in Chiang Mai die een happy end bieden, dat meer dan een standaard massage bieden wel. De hoogste concentratie van hen kan worden gevonden langs Loi Kroh Road. Het is als een massage winkel per twee bier bars. Standaardprijzen zijn 200 Baht voor Thaise massage en 300 Baht voor massageolie. Aanvullende diensten het grootste deel van de meisjes aanbieden zijn hand job (500 Baht), blow job (700-800 Baht) en seks (1000 – 2000 Baht). De prijzen zijn, zoals altijd, bespreekbaar.

Zie ook: Guids op Happy Ending Massage in Chiang Mai

Karaoke Bars in Chiang Mai

Thaise Meisjes in Chiang MaiDe karaoke bar bedrijf in Chiang Mai is enorm en de meeste buitenlanders niet eens weten. Een van de redenen is dat deze plaatsen zijn langs Chang Klan Road goed af waar de meeste toeristen gaan en zelfs door ze te ontdekken vaak zijn ze zeker wat te verwachten bij het lopen in een van de bars. Je kunt heel veel plezier hebben in de karaokebars met enkele van de mooiste Noord-Thaise meisjes met een witte huid die je je kunt voorstellen om met je te feesten in een privékamer, te drinken, zingen, kletsen, aaien enz.

Maar je moet onderzoeken wat zijn de kosten of u misschien slecht opgelicht vooral als buitenlander. Er is het uurtarief voor de karaoke kamer (200-400 Baht), het uurtarief per meisje te zitten met u of meer in het algemeen om tijd te besteden met u in het geval je wilt haar mee uit te nemen (300-400 Baht) en dan is het duidelijk uw en drankjes van uw meisje. Een goed idee is om gewoon een fles whisky die je kunt hebben te houden voor uw volgende bezoek als je het niet afmaken openen. Een meer info de meeste van de karaoke bars in Chiang Mai sluiten om 06:00, zodat ze niet gewoon een geweldige manier om te beginnen, maar ook om uw avond te beëindigen uit.

Ladyboys in Chiang Mai

Ladyboys in Chiang MaiAls u een van de jongens die wil uitproberen seks met een ladyboy, dan natuurlijk is dat ook hier mogelijk. In feite, Chiang Mai is een van de beste plaatsen om het te doen in alle van Thailand, omdat het zo’n geweldige mix van hoeren en “normale” ladyboys die niet zal vragen om geen geld. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om te gaan over het ontmoeten en slapen met een ladyboy in Chiang Mai en ik denk dat is echt een onderwerp op zijn eigen, dus ik heb een gids die je hier kunt vinden geschreven:

Zie ook: 5 Beste Plaatsen om Ladyboys te Ontmoeten in Chiang Mai

Straat Hoeren in Chiang Mai

Chiang Mai GirlsAls u niet wilt dat een hoop geld uit te geven, zoals in de massagesalons of veel tijd, zoals in de nacht clubs slaan op meisjes, dan kunt u ook de meest traditionele type hooker in Chiang Mai: de prostituees op de straten. Ze zijn meestal minder aantrekkelijk dan elders, maar ook hun prijskaartje aanzienlijk goedkoper (meestal minder dan 1000 Baht voor short time). De belangrijkste hot spot voor straat hoeren in Chiang Mai is het gebied rond de Tha Phae Gate, in het bijzonder langs het kanaal net ten zuiden van de poort (zie de foto, en de kaart hieronder voor de locatie).

“Normal” Uitgaan in Chiang Mai

Chiang Mai BarsAls u wilt een pauze te nemen van alle rode lichte gebieden en plaatsen vol ondeugende Thaise meisjes, is er geen betere stad in Thailand voor een ontspannen drankje met een sfeervolle omgeving hebben tegen ongelooflijk redelijke prijzen. Een bar Ik hou ervan om rond te hangen bij John’s Place (foto) over tegenover de Tha Phae Gate. Het is gewoon een geweldig gevoel op hun bar op het dak te zitten met een vriend en een praatje, drankje koel Singha bieren (grote fles voor 135 Baht, of Leo ontwerp voor 100 Baht een pint) en genieten van het uitzicht over de straat, kanaal en Tha Phae Gate in de late namiddag zon en de vroege avond.

Tawan Daeng Chiang MaiEen andere grote ruimte met “normale” nachtleven is in het westelijke deel van Chiang Mai: U kunt een cluster van leuke bars off Chonprathan Road met inbegrip van de lokale favoriet Tawan Daeng (foto – music hall, mix van bar en nachtclub) vinden en de Maldives (open air lounge met fonteinen en dagelijks live muziek).

En tot slot, zou ik je aanraden om te controleren Myst Sky Bar op de top van de Maya’s Shopping Mall. Geweldige sfeer en verrassend fair geprijsd drankjes (zoals een flesje Singha voor 100 Baht – in Bangkok dat je zou kosten ten minste 180 Baht exclusief VAT en servicekosten bij een soortgelijke locatie).

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke bars in Chiang Mai voor een ontspannen drankje of twee hebben zonder te worden omringd door jonge Thaise meisjes in korte rokjes één minuut nadat u zitten, maar de hierboven genoemde zijn mijn favoriete plaatsen en je moet een goede geven begin. Van daar, gewoon beginnen met het verkennen van de stad zelf – u zult zo veel leuke kleine bars overal in de stad te vinden.

Kaart van Nachtleven in Chiang Mai

Videos van Nachtleven in Chiang Mai