Nachtleven & Thaise Meisjes in Chiang Rai

Laatst bijgewerkt op: april 6th, 2020 | in Chiang Rai | Nachtleven | Noord Thailand | Thaise Meisjes

Je hoeft je geen zorgen te maken over een tekort aan uitgaansgelegenheden in Chiang Rai. Hoewel de noordelijkste provincie van Thailand misschien wel bekender is vanwege zijn bezienswaardigheden en dingen te doen tijdens dagtijd, de Gouden Driehoek, schilderachtige heuvels en prachtige tempels om er maar een paar te noemen, maar je zult je zeker niet vervelen in deze stad na zonsondergang. Vooral als je een alleenstaande mannelijke buitenlander bent die op zoek is naar lokale Chiang Rai-meisjes.

De meeste uitgaansgelegenheden van Chiang Rai zijn te vinden in het stadscentrum dat zich rond de klokkentoren en langs Jetyod Road bevindt. Er zijn bier bars, “normale” bars, buitenlandse restaurants, een avondmarkt, kleine vuile massage winkels en zelfs een zeepachtige massagesalon. Als dat niet genoeg is, kun je enkele van de vele Thaise bars en nachtclubs in het zuiden van Chiang Rai bekijken, dat is waar de meeste jongens en meisjes graag gaan feesten.

Hieronder is de beschrijving van de verschillende soorten nachtleven in Chiang Rai evenals hun exacte locatie op de kaart:

Girly Bars in Chiang Rai

Girly Bars in Chiang Rai

Loop gewoon Jetyod Road in ten zuiden van de klokkentoren, deze straat zit vol met girly bars en lokale Chiang Rai-meisjes. Het is het gebied waar 90% van de buitenlanders ‘s nachts uitgaan. Heel grappig, een van de drukste plaatsen is Bar Lamyai, een Ladyboy Bar. Misschien komt dat omdat de drankjes vrij goedkoop zijn (grote fles bier 100 Baht), gratis poolspellen en grote tv-schermen, maar het zijn eerder de verrassend mooie Ladyboys die alle jongens aantrekken.

Er zijn gemakkelijk meer dan 20 girly bars (of bier bars als je dat wilt) op en rond Jetyod Road en zelfs in het hoogseizoen (november – februari) is aanbod altijd groter dan de vraag. De prijzen voor drankjes zijn redelijk (ongeveer 80 Baht voor kleine bieren) maar lady drinks kost je meer ongeveer 150 Baht. De meeste bars hebben een pool tafel die u gratis kunt gebruiken. Als je een meisje leuk vindt, mag je haar meenemen nadat je het hebt betaald bar fine van 500 Baht.

Je moet dan met het meisje bespreken hoeveel ze wil voor korte tijd (of helemaal niet) en het standaardtarief is 1.000 Baht.

Zeepachtige Massagewinkels in Chiang Rai

Zeepachtige Massagewinkel in Chiang Rai

Er is nog maar één zeepachtige massagewinkel over in Chiang Rai. Het heet Orchid Massage Parlor en is te vinden in het Wiang Inn Hotel. Het heeft een eigen ingang aan de rechterkant van het gebouw (zie de kaart) en kan niet vanuit de lobby van het hotel worden betreden. De vissenkom is vrij groot, maar de selectie is niet zo geweldig, als je er om 5 uur bent zijn er ongeveer 10 meisjes beschikbaar.

Ze zijn verdeeld in twee groepen. De meesten kosten 1.800 Baht en de mooiere 2.000 Baht. Zoals altijd 1,5 uur inclusief bad, massage en smerig plezier. De kwaliteit van de kamers is zo-zo, niet zo ruim en net zoals de melkstal zelf betere tijden heeft gekend. Maar wat nog belangrijker is, sommige van de meisjes daar zijn behoorlijk verleidelijk, verdomd heet en zeer goed uitgerust.

Happy Ending Massage in Chiang Rai

Veel kleine “gewone” massagewinkels bevinden zich in het Farang-georiënteerde uitgaansgebied van Jetyod Road (tussen de bier bars, zie de beschrijving hierboven) en een nog hogere concentratie langs de verbindingsstraat, Pemavipat Road. Het zijn de plaatsen waar meisjes gekleed gaan in strakke overhemden en korte rokjes zodat je al weet dat ze meer dan de standaard Thaise massage (200 Baht, 1 uur) of oliemassage (300 Baht, 1 uur) aanbieden.

De massages worden gedaan op de bovenste verdiepingen en veel plaatsen hebben privé VIP-kamers voor 100 Baht extra. Maar dat is niet echt nodig als je op zoek bent naar een handjob (300-500 Baht), blow job (500-800 Baht) of seks (500-1.500 Baht), want zelfs in de standaardkamers sluiten ze het gordijn zodat je genoeg hebt privacy om stout te worden met je massagemeisje.

Nachtclubs in Chiang Rai

Chiang Rai Nachtclubs

De meeste lokale uitgaansgelegenheden, waaronder de beste nachtclubs, zijn te vinden aan de zuidkant van de stad nabij de snelweg (Phahonyothin Road). De meest populaire club op dit moment is โสด Sing (zie linkerkant van de foto hierboven). En ernaast staat Tawan Daeng (zie de rechterkant van de bovenstaande afbeelding), de enorm populaire muziekhal die dineren, drinken en het kijken naar de geweldige live zang- en dansvoorstellingen op het podium combineert.

Chiang Rai NachtlevenTientallen bars en nachtclubs zoals Par Club (zie foto rechts) die op vrijdag- en zaterdagavond zijn ingepakt, liggen aan Ratbumroong Road en Ratburana Road.

Je ziet nauwelijks buitenlanders in dit gebied omdat de meesten van hen vasthouden aan de tralies op Jetyod Road. Maar het zijn deze plaatsen waar de echt jonge en mooie Chiang Rai-meisjes feestvieren.

Nachtmarkten in Chiang Rai

Chiang Rai Night Bazar

Direct naast het busstation is de Chiang Rai Night Bazar. Het is misschien niet zo groot als in het naburige Chiang Mai, maar je kunt nog steeds een fatsoenlijk aanbod van lokale ambachten, snacks en toeristische souvenirs vinden, evenals een food court en een zeer sfeervol openluchtrestaurant met traditionele Noord-Thaise muziekuitvoeringen.

De Saturday Walking Street is de andere grote avondmarkt van Chiang Rai, gelegen op Thanalai Road tussen het Hilltribe Museum en de ochtendmarkt. Als je in het weekend in de stad bent, zorg er dan voor dat je het bezoekt. Het heeft een nog bredere selectie van handwerk, modeproducten, souvenirs en straatrestaurants dan de nachtbazaar.

Kaart van Nachtleven in Chiang Rai

Videos van Nachtleven in Chiang Rai