Nachtleven & Thaise Meisjes in Hat Yai

Laatst bijgewerkt op: maart 16th, 2020 | in Hat Yai | Nachtleven | Thaise Meisjes | Zuid Thailand

Er zijn vele redenen om Hat Yai een bezoek te geven. Sommige gewoon beschouwen het als een korte tussenstop op hun reizen van Thailand naar Maleisië als de dichtstbijzijnde grote stad van de grens bij Sadao. Hat Yai is ook enorm populair onder Maleisiërs en Singaporezen te komen voor een weekendje weg – en velen van hen niet alleen voor goedkope markt winkelen.

Maakt niet uit of u besteden slechts een nacht tijdens uw reizen het zuiden of eigenlijk willen Hat Yai te verkennen voor enkele dagen, zodra de zon ondergaat je jezelf waar te gaan voor een goed bier, livemuziek of ander entertainment te vragen. Ik heb naar Hat Yai vijf keer of zo geweest en dus hier komt mijn nachtleven gids voor u.

Bars in Hat Yai

Hat Yai MeisjesThamanoonvithee Road heeft veruit de hoogste concentratie van bars in Hat Yai. Terwijl de plaatsen rond het station en in de buurt van het Lee Garden Plaza zijn meestal farang oriented, hoe dichter je bij de universiteit aan de oostkant van de weg de meer lokale Thaise bars vindt. Het merendeel van de bars hebben dagelijks livemuziek van rond 21:00 en sommige hebben ook pooltafels en TV-schermen die live sport (meestal voetbal). Je kunt niet echt de bars in Hat Yai vergelijken met die in andere grote steden in Zuid-Thailand, zoals Phuket en Krabi:

Girly Bar in Hat YaiSlechts weinig barmeisjes werken in deze plaatsen maar dat betekent niet dat er zijn een heleboel leuke open te vinden gelijkgestemde Thaise dames opknoping uit, een aantal van hen is freelance hoeren en sommige gewoon voor de lol.

Een van de meest populaire buitenlandse georiënteerde bars op Thamanoonvithee Road zijn Post Laser Disc, The Pubb, Moon Bar, Lion Bar and Rock Palace. De bar scene in Hat Yai is relatief rustig op weekdagen, terwijl op vrijdag en zaterdag heb je veel meer jonge mensen de stad gieten in de bars, vooral studenten en jonge kantoormedewerkers.

Zeepachtige Massage in Hat Yai

Zeepachtige Massage in Hat Yai

Een billijk aandeel van de mannelijke buitenlandse gasten naar Hat Yai in het bijzonder de Chinese Maleisische en Singaporezen komen niet voor de goedkope markt winkels en de tempel te verkennen, maar voor de enorme verscheidenheid aan commerciële seks in de stad. Er zijn verschillende opties voor alleen massages: U kunt een massage meisje op recepties meeste hotel boeken naar je kamer te komen (de normale prijs is 300-400 Baht voor een één uur durende massage en 1.000 Baht tot 2000 Baht voor korte tijd, afhankelijk van hoe mooi het meisje is en uw onderhandelingsvaardigheden).

Dan zijn er talloze kleinere massage winkels rondom het centrum, in het bijzonder in de buurt van Lee Garden Plaza. U kunt meestal zien aan de lengte van de rokken van het meisje of ze bieden aanvullende diensten of niet. Tarieven zijn vergelijkbaar met de hierboven genoemde.

Het gebied rond Lee Garden Plaza en langs Thamanoonvithee Road is waar de meeste van Hat Yai de straat hoeren rondhangen.

Hat Yai heeft ook een verscheidenheid aan zeepachtige massagewinkels. De meest bekende is zonder twijfel de Pink Hotel (voorheen Pink Lady Complex) gelegen op slechts ongeveer 50 meter van Lee Garden Plaza. De ingang is een beetje verborgen als je moet lopen via een kleine markt eerste dus kijk voor de grote roze bord aan de kant van de weg. Zodra je loopt in je gewoon moet laten de receptie weten dat u op zoek bent naar een zeepachtige massage en ze brengt u naar de lobby met de vissenkom regeling en mooie genummerde witte gevilde meisjes zitten achter het glas.

De meisjes zijn verdeeld in twee groepen en het is niet de gebruikelijke vissenkom meisje, model en zijkant categorisering dat je in de meeste plaatsen in Bangkok en Pattaya maar gewoon mooie meisjes aan de ene kant en zeer mooie meisjes een van de andere kant te vinden. De tarieven voor de twee uur durende zeep massages zijn respectievelijk 2.000 Baht en 2.500 Baht.

Nightlife & Thai Girls in Hat Yai 5

Er is echt meer aan de Pink Hotel dan alleen de zeepachtige massage en dat is waarom het oorspronkelijk werd wel een “complex”. U krijgt twee verschillende soorten seksuele entertainment hier en dat is een grote bar met werkende meisjes en beneden is er een groot podium met comfortabele banken, waar u kunt hangen en kijken tot 70 meisjes het uitvoeren van liederen en dansen op Thaise karaoke muziek.

De meisjes zijn in dienst van het hotel maar ze geen salaris ontvangen. Als ze niet op het podium hangen ze met hun mannelijke klanten ze te kopen drankjes of slingers van bloemen beschouwd als een respect voor hun mooie prestatie of eigenlijk gewoon een andere manier van kantelen. Ze zullen met je meegaan als je ze te betalen.

Er is een andere populaire zeepachtige massage plek genaamd Chaophya 4, gelegen aan het oostelijke uiteinde van Thamanoonvithee Road (zie de kaart hieronder). Ik ben er niet geweest, maar van wat ik weet is de prijsklasse is vergelijkbaar met de Pink Hotel en de meisjes zijn prachtig warm ook.

Happy Ending Massage in Hat Yai

Happy Ending Massage in Hat YaiVerschillende massage salons zijn gunstig gelegen in de belangrijkste toeristische gebied in de buurt van Lee Garden Plaza en langs Thamanoonvithee Road. De standaard tarieven voor een uur Thaise Massage is 300 Baht, maar als je geïnteresseerd bent in een happy end zijn (natuurlijk je bent) dan moet je echt kiezen voor een Oil Massage voor 400 Baht.

Het is meestal heel duidelijk te zien welke meisjes bereid om u een hand job te geven in ruil voor een kleine fooi (300-500 Baht) aan het einde van uw massage. Niet al verwachten de heetste masseuses, de gemiddelde kwaliteit is veel lager dan in Phuket bijvoorbeeld, maar er zijn enkele uitzonderingen met jonge en aantrekkelijke meisjes. Net als de winkel je kunt zien in mijn foto, dat is gelegen op Sangchan Road achter Lee Garden Plaza.

Andere Uitgaansgelegenheden in Hat Yai

Er zijn heel wat andere mannelijk georiënteerd uitgaansgelegenheden in Hat Yai. Er is Kiss Channel die is als een mix van nachtclub en coyote bar met livemuziek en sexy dansers die “sexy shows” in hete outfits en als ze niet op het podium ze komen te hangen met de mannelijke gasten.

Dan is er de Hostess Cafe in het Sakura Grand View Hotel, misschien wel de meest chique evenementencentrum voornamelijk gericht op Aziatische zaken mannen die niet de zorg over geld dat ze uitgeven voor een aantal van de heetste en mooiste meisjes in de stad. Ook hier hebben de meisjes zingen karaoke songs op het podium en waarderen drankjes en krans bloemen als een manier om ze te kantelen.

Net naast de deur naar de Sakura Grand View Hotel is The Star, dat is net het tegenovergestelde van de Hostess Cafe in termen van de set-up, armaturen en meubels. Het is nogal een grote karaoke bar en een aantal van de meisjes zijn heel aantrekkelijk. Ook gericht op Aziatische klanten, maar ze zijn blij met Farangs ook.

De meest bekende Ladyboy Cabaret in de stad is bij Hansa Entertainment over Raj Uthit Road. Shows zijn dagelijks 18:00-22:00 en na dat er echte meisjes dansen op het podium tot ongeveer 02:00. Het is populair voor mensen die het bijwonen van de cabaret te dineren in het Chinese restaurant aan de achterkant van het gebouw.

Er zijn heel wat andere uitgaansgelegenheden net naast Hansa Entertainment zoals Paragon, een grote nachtclub, Bar Berry, het aanbieden van sexy shows, Hansa Karaoke, waar u kunt kiezen sexy Thaise meisjes te zingen met u in een VIP-ruimte, en Sotus Pub, met veel bier meisjes.

Er zijn een paar van Farang georiënteerde stripclubs in Hat Yai. De ene heet Valentine, gelegen net achter het My House Hotel. De entree is 400 Baht. De andere bar heet Hawaii maar ik niet er zijn geweest. Van wat ik weet dat het is gelegen in de buurt van het Diana warenhuis.

Vind de exacte locatie van alle genoemde plaatsen op de kaart hieronder.

Ladyboys in Hat Yai

Het maakt eigenlijk niet uit waar je heen gaat in Thailand deze dagen en zelfs in de niet-zo-toeristische steden, kun je meer dan genoeg ladyboys vinden stout met te krijgen, als dat is wat je wilt doen. En Hat Yai is geen uitzondering in deze categorie.

Meestal kunt u 1-3 ladyboys in de girly bars hierboven beschreven, en in het bijzonder Moon Bar is bekend voor het feit dat enkele van de heetste transgenders. Afgezien van dat er ook een aantal straat hoeren te vinden op en neer lopen Thamanoonvithee Road ‘s avonds laat (vanaf ongeveer 23:00), maar ze zien er nogal eng als je het mij vraagt.

En dan de derde plaats kun je ook voldoen aan nog aantrekkelijker en ‘normale’ ladyboys (geen prostituees) met behulp van de populaire ladyboy dating site.

Nachtelijk Winkelen in Hat Yai

Central Festival Hat Yai

Er zijn twee avondmarkten in het centrum van Hat Yai. De nogal toeristisch georiënteerd kan worden gevonden vlak voor de Lee Garden Plaza / Robinson. Het verkoopt alles van ambachten, nep maar eerlijke kwaliteit merkkleding en voetbal shirts goedkope (en illegaal gekopieerde) muziek, spelletjes, computerprogramma’s en films.

De andere, meer lokale aard van de markt is gelegen op slechts twee blokken van Robinson en hier vindt u tal van de straat restaurants en snack stands, bloem verkopers vinden (ik herinner me hoe ik ooit kocht een mooie roze roos er voor mijn meisje voor 40 Baht een paar jaar geleden), en allerlei verschillende kleren en accessoires verkopers.

Populaire ontmoetingsplaats plaatsen in de avond om te dineren, winkelen, kijken naar shows en bioscoop films zijn de verschillende winkelcentra, zoals Lee Garden Plaza en Robinson (open van 9u tot 21u) evenals de nieuwste en meest geavanceerde winkelcentrum van de hele provincie Songkhla : Central Festival (open van maandag tot donderdag van 11u tot 21u en vrijdag tot zondag van 10u tot 21u30). Hoewel de winkelcentra rond 21.00 uur sluiten, kun je nog steeds tot middernacht bioscoopfilms kijken.

Kaart van Nachtleven in Hat Yai

Videos van Nachtleven in Hat Yai