Nachtleven & Thaise Meisjes in Hua Hin

Laatst bijgewerkt op: april 27th, 2020 | in Centraal Thailand | Hua Hin | Nachtleven | Thaise Meisjes

Hua Hin MeisjeDe meeste mensen die eerst naar Hua Hin (waaronder ikzelf) zijn verbaasd als ze erachter komen hoe mooi en witte geschuurd het strand is nog niet door nu betekent overvol net als in vele andere delen van Thailand.

De verrassing is dan nog groter als het gaat om de mannelijke entertainment van alle soorten en je hoeft niet eens te wachten tot zonsondergang – massage winkels geopend in de ochtend en de meeste bars beginnen met het bevorderen happy hours voor een drankje in de vroege namiddag.

Alles in Hua Hin kan een stuk lager sleutel dan de andere populaire weekend toevluchtsoord voor Bangkokians die Pattaya, maar je nog steeds alle verschillende locaties zoals bars, nachtclubs en massagesalons geclusterd in de 3-4 blokken in het gebied direct achter het Hilton Hotel. Het merendeel van de lokale Thaise plaatsen zoals karaokebars, zeepachtige massage winkels en nachtclubs liggen verspreid langs de hoofdweg, Thanon Petchkasem.

Nog een tip voordat we in de beschrijving van elke categorie: Zorg ervoor dat wanneer u boekt een hotel in Hua Hin, dat het midden in of in ieder geval op korte loopafstand van het “Farang gebied” (die weer wordt gevonden achter de Hilton Hotel). Er zijn talloze leuke kleine guesthouses langs de kustlijn van de stad, maar het probleem is er nog steeds geen taxi’s in Hua Hin enkel motorfietsen en het is moeilijk om een ‘s avonds laat te vinden. Uiteraard is het ook veel handiger als je gewoon kunt lopen met je meisje vijf minuten terug naar uw kamer in plaats van te denken hoe de heck om het vervoer te regelen.

Hier gaan we dan, hieronder is mijn gids voor het nachtleven & Thaise meisjes in Hua Hin – zoals altijd met foto’s, een video hier en daar en het allerbelangrijkste: De exacte locatie op de kaart voor alle soorten plaatsen.

Girly Bars in Hua Hin

Hua Hin Meisjes

Hua Hin UitgaanDe meest populaire plaatsen voor zowel hangen met de kuikens en ontmoet andere Farangs zijn de bier bars (of meisje bars noem ze wat je wilt). Ze zijn gevonden langs Soi Bintabaht (Hua Hin Walking Street) evenals in verschillende steegjes noorden van het – dus in plaats van me opschrijven van de straatnamen die uiteraard niet helpt u veel kijk maar naar de kaart hieronder. Neem het Hilton Hotel als oriëntatie – het nachtleven gebied is letterlijk direct achter het.

Het merendeel van de bars geopend in het midden van de middag rond 15:00 en ze maken echt leuke plekken om te ontspannen en hebben een paar biertjes tijdens het happy hour tijdens het lezen van de krant, het controleren van uw Thai Friendly of wat dan ook voor of na te gaan voor een duik in het strand dat is slechts een 10 minuten lopen.

De belangrijkste actie begint in de avond rond 21:00 als iedereen hun zeevruchten diner in de nacht markt heeft gehad of ergens anders en dan het meisje bars maken gemakkelijk de meest populaire plek voor buitenlanders om te feesten in Hua Hin. Heel mooi: De meeste bars hebben een pooltafel en ze hebben niet de typische 20 Baht een spel te laden – het is gratis, zolang je glas niet leeg is. Drankje prijzen zijn ook zeer redelijk, zoals bieren zijn in de 80-90 Baht bereik.

  • Er is een ander (meer ontspannen) gebied met girly bars in Soi 80 (Soi Sarawat) met ongeveer 30 verschillende bars.

Om één van de meisjes uit (ja, ik zou zeggen dat 80% van de Isaan) het is slechts 300 Baht voor de bar fine bijna overal (zeer weinig plaatsen te vragen voor 500 Baht voor middernacht) te nemen en dat maakt het de goedkoopste in Thailand samen met Udon Thani. Korte tijd of lange tijd moet worden onderhandeld met het meisje en net als elders, behalve Bangkok en Phuket 1.000 Baht voor ST en 2.000 Baht voor LT zijn de lopende tarieven.

Happy Ending Massage in Hua Hin

Hua Hin Happy Ending Massage

Net als in veel andere steden in Thailand, is het aantal kleine massage salons dat de bijzondere extra service bieden steeds meer deze dagen en ze maken een populair alternatief voor de meisjes die liever spelen op hun telefoons tijdens het wachten op klanten in plaats van bier drinken en doet hetzelfde kleine praten over en weer in de bars de hele dag en hopen voor iemand om uiteindelijk kopen ze uit.

Kleine happy end massage winkels zijn in hetzelfde gebied waar het bier bars zijn gevonden, nauwkeuriger langs Selakam Alley en op verschillende Sois noorden van het te zijn. Neem eens een wandeling rond en je ziet talloze van deze winkels met meisjes proberen te maken kom je in voor een Thaise massage (200 Baht per uur) of bij voorkeur olie massage (300 Baht per uur).

De typische prijs voor een happy end is 500 Baht en een aantal van de meisjes bereid zijn om seks te hebben met u, dan moet je op zoek bent op ongeveer 1.000 Baht. Beiden worden behandeld als een “tip” die je het meisje in de kamer zelf geeft nadat je klaar bent en dan ga je naar beneden om de 200 of 300 Baht te betalen voor de massage.

Zeepachtige Massage in Hua Hin

Zeepachtige Massage in Hua Hin

Ik herinner me het doen van wat onderzoek op deze online en iemand gezegd zou er geen zeepachtige massage winkels in Hua Hin, die ik kon niet echt geloven. Dus wat ik heb is dat ik reed mijn fiets weg van de toeristische gebied en vroeg een motorfiets taxichauffeur als hij wist zo’n plek (àap ɔ̀p nûat, อาบอบนวด) en hij zei zeker volg mij.

Lee Lao Dee (ลีลาวดี) is de enige zeepachtige massage winkel in Hua Hin en gelegen in een rustige binnenplaats aan de hoofdweg (Thanon Petchkasem) een paar honderd meter ten noorden van de avondmarkt. Ook al heb je hier nauwelijks buitenlanders (waarschijnlijk omdat ik ben de eerste die schrijft over deze plek in het Engels) vind je niet meer dan de lokale Thais moest betalen.

Zodra je loopt u kunt een stoel, een drankje bestellen (maar je hoeft niet) en kijk naar de selectie van pretty damn hot en witte gevilde meisjes, allemaal op rode banken. Het is niet echt de typische vissenkom omdat er geen glas tussen jou en de vis. Ze zijn onderverdeeld in 3 categorieën en kost 2.200 Baht of 2.600 Baht en de “modellen”, die zitten op een verhoogde roze banken hebben een prijskaartje van 3.100 Baht – alles voor 1,5 uur, inclusief het volledige programma.

Lee Lao Dee opent om rond 15:00, maar het bereik van de meisjes is veel beter in de avond rond 19:00-20:00.

Karaoke Bars in Hua Hin

Hua Hin Karaoke BarJe ziet nauwelijks van de jonge lokale menigte en studenten in de Farang blokken achter het Hilton. Er zijn bijna uitsluitend hoeren in de bars, kan een paar “normale” meisjes te vinden in de restaurants met hun vrienden, evenals in de “Beer House” (zie hieronder nachtclubs), maar dat zijn vooral Bangkokians op een weekendje weg.

Om enkele authentieke lokale nachtleven in Hua Hin ervaar je nodig hebt om de “comfort zone”, dat is Soi Bintabaht en de omliggende Sois verlaten en hoofd naar de hoofdweg, Thanon Phetkasem, waar je allerlei verschillende uitgaansgelegenheden kunt vinden en dat is waar de lokale Hua Hin-dames in plaats van Isaan-meisjes ‘s nachts rondhangen.

Er is niet veel van een punt aan de lokale bars te noemen omdat ze vaak alleen Thaise namen, gewoon lopen (of rijden) rond en zie wat je wilt. Er is één groot karaoke plaats genaamd W Club House, kunt u de locatie op de kaart hieronder. De meisjes zijn er nogal jong Ik zou zeggen 19 gemiddeld en misschien is dat een van de redenen waarom het geld niet veel van een zorg voor de mannelijke gasten zou moeten zijn: de karaoke kamers zijn 500 Baht per uur plus 180 Baht voor 40 minuten per elk meisje om te hangen met u niet uw of haar drankjes.

Nachtclubs in Hua Hin

Hua Hin Nachtclub

De meest populaire nachtclub voor de lokale Thais in Hua Hin is Hi 4 (Prijsniveau: $$$$$, Hoeren: 10%), gelegen aan de hoofdweg naar Bangkok. Deze plaats is niet alleen erg druk (niet alleen in het weekend), maar ook ongelooflijk luid, nou ja, alleen de manier waarop Thais alsof het drinken van met hun groep op de ronde tafel delen van een fles whisky Blend of Johnnie Walker tijdens het zingen mee naar de band op het podium te spelen op en neer Thaise popmuziek.

Hua Hin NachtlevenDe meest populaire nachtclub voor de buitenlanders in Hua Hin is de Panama Bar (Prijsniveau: $$$$$, Working Girls: 80%) en weet je waarom? Omdat het de grootste ontmoetingsplaats in de stad is! Als je naar Club Insomnia in Pattaya bent geweest voordat je weet waar het over gaat: Ontelbare freelancen (en ook een paar gewone) meisjes elke nacht die er allemaal zijn om één reden: om een leuke Farang te ontmoeten voor de nacht. Panama Bar bevindt zich in het hart van de rosse buurt van Hua Hin (Soi Bintabaht), en je zult ook veel biercafé-meisjes zien gaan zodra hun bar sluit en ze nog geen klant hebben.

Een andere nachtclub voor buitenlanders in Hua Hin is enigszins misleidend genoemd Beer House (Prijsniveau: $$$$$, Hoeren: 50%) en is gelegen in het Hilton Hotel. Het heeft de meest geavanceerde ontwerp en het opzetten en een mooi terras met zitplaatsen voor een vakantie ook. Er is elke dag livemuziek met een ruime dansvloer en een aantal sexy coyote dansers rondom.

Straat Hoeren in Hua Hin

Hua Hin Straat HoerRecht tegenover de hoofdingang van het Hilton Hotel kunt u een heleboel straat hoeren te vinden. Ze beginnen opknoping die er vanaf ongeveer 22:00-23:00 avonds zodra een regelmatige stroom van mensen loopt de Beer House.

Dus het is niet al te veel “in je gezicht” en je zou zelfs kunnen overzien hen als je niet uit te kijken naar hen. Ik heb niet gevraagd hoeveel ze kosten, maar ik ben er vrij zeker van dat ze citeer u 1.000 Baht voor korte tijd en zelfs dat moet worden onderhandeld.

Kaart van Nachtleven in Hua Hin

Videos van Nachtleven in Hua Hin