Nachtleven & Thaise Meisjes in Jomtien

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Jomtien | Nachtleven | Thaise Meisjes

Jomtien Nachtleven

Als u op zoek bent naar een vakantie in Pattaya, dan vindt u waarschijnlijk uw droomvakantiebestemming in het nabijgelegen Jomtien.

Het zou niet eerlijk zijn om Jomtien het ‘kleine broertje’ van Pattaya te noemen, maar het is net zo vol met hotels, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Ik twijfel er niet aan dat dit de volgende grote hit in Thailand is, omdat projectontwikkelaars (en ondernemers in de entertainmentindustrie) gaan bouwen en nieuwe zaken gaan doen in Pattaya.

Jomtien heeft de afgelopen jaren een klein maar zeer goed nachtleven ontwikkeld.

Je kunt nu kiezen uit tientallen bierbars, herenclubs, verfijnde restaurants gerund door buitenlandse expats die goede beoordelingen willen krijgen op TripAdvisor (ik raad “Indian by Nature” en “Natan’s” aan), massagesalons, freelancende meisjes op de strandpromenade, en zelfs een go go bar en een skybar – allemaal tegen veel lagere prijzen dan in Bangkok.

En je kunt gemakkelijk naar Jomtien gaan met de 10 Baht Songthaew van Pattaya.

Jomtien Nachtleven Overzicht

Het grootste deel van het nachtleven in Jomtien gebeurt in het noorden van de stad, dat wil zeggen, helemaal vanaf Thappraya Road en Soi 1 naar Soi 7. In dat gebied kun je ook het Rompho Complex vinden, een groot plein met ongeveer 40 beer bars. Dit is een beetje het enige gecentraliseerde gebied met rood licht in Jomtien.

Hier zijn de verschillende soorten uitgaansgelegenheden en plaatsen om meisjes te ontmoeten in Jomtien:

Girly Bars in Jomtien

Girly Bar in Jomtien

Er zijn nu meer dan 100 girly bars (= bierbars) verspreid over Jomtien, en de grootste concentratie ervan bevindt zich in het Rompho Complex – een groot plein met meer dan 40 van zulke bars waar jonge en mooie Thaise dames werken om de mannen (90% van hen zijn natuurlijk Farangs).

De meeste van deze bars zien er hetzelfde uit – er zijn ongeveer 5-10 meisjes aan het werk in elke plaats, comfortabele barkrukken en banken, televisies met sport of YouTube-clips van de nummers die ze spelen, en bijna elke bar heeft zijn eigen pooltafel.

Twee van de beste bars in het Rompho Complex met de mooiste meisjes en meestal de meeste klanten zijn “Party Girls” en “OK Bar” (foto). Ze hebben zelfs gratis pooltafels – in Pattaya is het meestal 20 Baht per spel.

Meer beer bars vind je vooral op Jomtien Soi 2, 3, 4, 5, 6 en 7. Deze zijn echter populairder bij oudere Farang-vrienden (veel Scandinaviërs en Duitsers hier), en niet zozeer als je alleen bent en op zoek bent naar echt plezier met de dames – in dat geval kun je beter naar Rompho Complex gaan.

Jomtien MeisjesThappraya Road heeft ook een paar girly bars – waaronder mijn favoriete bar om rond te hangen en pool te spelen in Jomtien: “Country Road 3” (rechter foto). Geweldige en relaxte sfeer, er zijn ook enkele leuke meiden waarmee je kunt poolen, drinken en chatten, maar ze zijn niet zo opdringend of zakelijk gericht als elders. Bekijk het, het is een favoriet aller tijden voor mij.

  • Prijzen: De prijzen voor drankjes en meisjes in Jomtien zijn iets goedkoper dan in Pattaya, daarom is het zo populair geworden onder expats (maar ook steeds meer voor toeristen): Bieren kosten meestal 70-80 Baht (zelfs 60 Baht tijdens happy hour) uur), lady drinks tussen 100-140 Baht, en de bar fine is slechts 300 Baht in bijna elke girly bar in de stad.
    En nog beter: wat de seksprijzen betreft, zijn de meeste meiden blij als je ze 1.000 Baht geeft en de hele nacht met je doorbrengt (lange tijd).

Go Go Bars in Jomtien

Jomtien Go Go Bar

Geloof het of niet, maar er is maar één go go bar in Jomtien genoemd “We Are No. 1 A Go Go“.

Nou, het is geen grote verrassing, want de meest aantrekkelijke meisjes geven er duidelijk de voorkeur aan op Walking Street te dansen, waar ze veel meer klanten krijgen dan de relatief slaperige Jomtien.

“We Are No. 1” is de raarste go go bar waar ik ooit ben geweest. Ten eerste spelen ze rockmuziek die raar klinkt, bijna grappig als de meisjes niet echt weten hoe ze daarop moeten dansen (altijd drie meisjes die draaien). En dan heb je meestal oudere vrouwen met grote buiken, maar ook een paar jonge hotties uit Isaan, en zelfs twee ladyboys werken hier (ze zijn ook behoorlijk aantrekkelijk). Het is die unieke mix, in combinatie met de ontspannen sfeer, die deze plek een bezoek waard maken.

De bar bevindt zich aan Thappraya Road, recht tegenover Country Road 3.

  • Prijzen: Bieren kosten 100 Baht, sterke drank 130-150 Baht, lady drinks 150 Baht, de bar fine is 700 Baht, en de meisjes vragen 1.500 Baht voor seks – korte of lange tijd, dat is uw onderhandeling.

Gentlemen Clubs in Jomtien

Jomtien Gentlemen Club

“Fuck and go” is een vrij populair concept in de amusementsindustrie van Pattaya (ik verwijs naar Soi 6 natuurlijk), en nu vind je zelfs zulke bars hier in Jomtien.

Ze kiezen echter voor een meer cleane aanpak en noemen ze “Gentlemen Clubs”, omdat hun gebouwen veel mooier zijn, ze zien er zelfs niet uit als bars van buitenaf. De meeste zijn verborgen in woonwijken en je zou ze nooit ontdekken door gewoon door de stad te wandelen.

Ze werken op dezelfde manier als de beer  bars – geen entreegelden, je kunt bier drinken en ook de lady drinks kopen, vaak hebben ze zelfs een soort lunchbuffet, maar wat ze uniek maakt, is dat ze kamers achterin hebben die kunnen worden verhuurd om seks te hebben met de meisjes.

De beste korte tijd bars, ook bekend als Gentlemen Clubs in Jomtien, zijn Passion (linker foto), Rioja (rechter foto), Kinnaree Place, Heaven Club, Camel Toe en KitCat Lounge Club.

  • Prijzen: Ongeveer 80 Baht voor bier, 120-140 Baht voor damesdrankjes, 400 Baht voor de korte tijd huur (ja, dat is 100 Baht duurder dan op Soi 6, maar deze plaatsen zijn mooier en schoner), en meestal 1.000 Baht voor de seks.

Nachtclubs in Jomtien

Jomtien NachtclubHet is echt raar, maar er zijn (nog) geen echte nachtclubs in Jomtien. Ik ben er zeker van dat dit in de nabije toekomst zal veranderen naarmate de stad zich verder ontwikkelt en steeds meer toeristen trekt, maar voorlopig zul je je moeten houden aan de bars in het Rompho Complex. Ja, het zijn technisch gezien allemaal bars en geen clubs, maar de locatie die het dichtst bij een nachtclub komt, is “Tu Rock Live Music”. Ze hebben, zoals de naam al doet vermoeden, dagelijkse livemuziek en het is een van de weinige plekken om meiden te ontmoeten in het nachtleven van Jomtien die niet in de bar werken.

  • Prijzen: Net als in de girly bars (zie hierboven).

Happy Ending Massage in Jomtien

Jomtien Happy Ending Massage

Natuurlijk kun je in Jomtien ook tal van massagewinkels vinden die tegen het einde van de sessie ‘extra’s’ bieden.

De meeste salons bevinden zich in dezelfde straten als de beer bars, maar er zijn er ook heel wat op Thappraya Road – de hoofdweg tussen Jomtien en Pattaya.

  • Prijzen: 200 Baht voor Thaise massages en 300 Baht voor oliemassages. Een goede fooi voor het happy ending (= handjob) is 400-500 Baht.

Strand Hoeren in Jomtien

Jomtien Strand Hoeren

Ook al zijn er niet zo veel, je kunt ook heel wat “strand hoeren” vinden op de strandpromenade in Jomtien, betekent freelancers die alleen maar staan of zitten, en wachten tot een klant zich kort bij hem aansluit.

Ze komen meestal na zonsondergang uit, en vooral in het noordelijke deel van de strandpromenade bij de kruising met Thappraya Road (daar heb ik de foto hierboven genomen).

  • Prijzen: 700-1.000 Baht voor korte tijd (onderhandelbaar).

Sky Bars in Jomtien

Jomtien Sky Bar

Als je een pauze wilt nemen van de scène met rood licht in Jomtien, of indruk op je date wilt maken van Cupid, dan moet je echt eens kijken bij D Varee Inspiration Bar.

Het is de beste skybar in de stad met adembenemende uitzichten tot aan Koh Larn, bovenop het D Varee Jomtien Beach Hotel (38e verdieping), en eigendom van dezelfde groep die ook wereldberoemd is (maar veel duurder) Lebua at State Tower sky bar in Bangkok.

  • Prijzen: Ze hebben geweldige happy hours van 18-22 uur met “Buy 1 Get 1” cocktails voor 150 Baht. Maar zelfs voor andere drankjes en tijdens normale uren betaal je iets tussen 100 en 180 Baht – wat meer is dan redelijk voor een plek als deze.

Ladyboys in Jomtien

Jomtien Ladyboys

Ik was niet van plan om in Jomtien over ladyboys te schrijven, omdat het leek alsof ze allemaal rondliepen in Pattaya, maar toen zag ik er overdag nogal wat tijdens het wandelen door de stad.

Er zijn echter geen ladyboy-bars in Jomtien, dus als je er echt zin in hebt om er een te ontmoeten, kun je de songthaew nemen naar Pattaya of gewoon de dating site gebruiken.

Homo Scène in Jomtien

Jomtien Homo Scene

Jomtien Beach heeft een van de meest bloeiende homoscènes in heel Thailand, net zoals u bent “gewaarschuwd”.

Er zijn verschillende homobars en massagewinkels, voornamelijk langs Thappraya Road en in de Jomtien Walking Street, dus wees voorbereid op veel nakijken tijdens het wandelen door deze gebieden (vooral als je alleen bent).

Kaart van Nachtleven in Jomtien

Oké. Ik ben nu behoorlijk uitgeput, deze Jomtien-gids voor het nachtleven is langer en uitgebreider geworden dan ik aanvankelijk dacht. Maar ik denk dat je nu een heel goed overzicht hebt van de (verrassend) veel verschillende plaatsen om elkaar te ontmoeten en plezier te hebben met Thaise meisjes in Pattaya’s buurman.

Zorg ervoor dat je hier minstens een nacht komt – zelfs als je in Pattaya verblijft, kun je gewoon de 10 Baht songthaew nemen vanaf het kruispunt van Second Road/South Pattaya Road, je bent binnen 10-15 minuten onderweg . Of boek je hotel hier, de prijzen zijn ook goedkoper.

Veel plezier en laat me weten hoe je het nachtleven in Jomtien vindt in vergelijking met het nachtleven in Pattaya!

Videos van Nachtleven in Jomtien