Nachtleven & Thaise Meisjes in Khon Kaen

Laatst bijgewerkt op: maart 21st, 2020 | in Isaan | Khon Kaen | Nachtleven | Thaise Meisjes

Meisje in Khon KaenHet nachtleven in Khon Kaen is divers en bruisende en heeft veel meer te bieden dan de meeste buitenlanders denken. Echt door te wandelen in de stad overdag en bijna te vervelen als je niet weet wat de leuke plekken om te bezoeken zou je niet denken dat deze plaats heeft zoveel te bieden na zonsondergang.

Khon Kaen is de tweede grootste stad in Isaan (na Korat) en heeft de grootste en oudste universiteit in heel het noordoosten van Thailand. Onnodig te zeggen dat er talloze jonge en aantrekkelijke lokale Thaise meisjes te worden voldaan.

Terwijl de verschillende uitgaansgelegenheden zijn verspreid over de stad, de meest populaire gebied is in het centrum van de stad in de buurt van de grote hotels zoals Pullman en Kosa. Binnen 1 km straal vindt u tientallen lokale en buitenlandse georiënteerde bars, nachtclubs, zeepachtige massage salons en nacht markten. Hieronder vindt u de beste uitgaansgelegenheden in Khon Kaen en waar zij zich bevinden.

Barscene in Khon Kaen

Bar in Khon Kaen

De hoogste concentratie van bars in Khon Kaen te vinden langs Pracha Samran Road, op 5 minuten lopen van het Pullman hotel en op 10 minuten lopen van het Central Plaza. Het is de aard van de plaatsen die hebben meestal Thaise locals opknoping uit maar nog steeds erg open voor buitenlanders, sommige hebben een heel mooi en gezellig set-up en de meeste hebben live muziek en tv-schermen die live sport.

Zoals met de meeste van deze plaatsen de lijn tussen de bar en discotheek is erg dun. Sommige hebben een grote “Red” of “Black” bord buiten met vermelding van Johnnie Walker whisky is binnen verkocht en dat is hoe ze de nachtclubs te promoten. Of bar of club, is het niet echt toe is er echter geen dekking voor een bar of nachtclub op dit gebied, zodat je net binnen kunt lopen, bestel een paar drankjes en kijk of je het leuk vindt.

Een aantal van de mooiste en meest populaire bars op Pracha Samran Road omvatten 99 Vintage, Levels Up, Rads en de Farang eigendom Blue’s Bar. Dit zijn allemaal gewone bars en geen dames in dienst aan te haken met de mannelijke clientèle aan, maar opnieuw op de “gewone” lokale meisjes zijn vrij makkelijk in de omgang en aanspreekbaar als je durft om de eerste stap niet hebben.

Girly Bars in Khon Kaen

Girly Bar Khon Kaen

Je zult maar een paar buitenlandse georiënteerde girly bars en no go go bars in Khon Kaen te vinden. In dat betreft Khon Kaen is een beetje teleurstellend, dus als je langer dan een paar nachten u misschien maar eens kijken naar de andere hier genoemde plaatsen, gebruik maken van de dating sites of spring op een minibus naar single-farang-paradise Udon Thani verlaten elk uur van Central Plaza (1,5 uur, 100 Baht).

De beste bars met de meest aantrekkelijke meisjes op de smalle strook zijn My Bar, Happy Bar & Erics. Ze zijn allemaal gelegen aan de straat tussen de Pullman en Kosa Hotel. De meeste van hen hebben pooltafels (gratis) en TV-schermen die live sport en / of YouTube.

Drankprijzen in deze girly bars zijn zeer redelijk, en als je net aangekomen uit Bangkok u zult het hier. De meeste hebben happy hours tot 21:00 met bier voor zo laag als 65 Baht en zelfs na dat u betaalt nooit meer dan 80 of maximaal 90 Baht voor een biertje. Lady Drankjes zijn ook redelijk geprijsd op 110-130 Baht. De bar boete is 400 Baht in alle plaatsen. Zoals overal, sluiten ze ofwel om middernacht of 02:00, afhankelijk van de huidige regelgeving met de ambtenaren. Dus je zou gewoon wachten tot het meisje van je keuze afwerkingen werk, dat is wat de Thaise jongens meestal doen.

Nachtclubs in Khon Kaen

Nachtclub Khon Kaen

De meeste nachtclubs in Khon Kaen zijn ook verspreid over het Pullman Hotel. Ze hebben allemaal het typische Thaise nachtleven met overal kleine tafels en stoelen, inclusief het gebied waar een dansvloer zou zijn in clubs in westerse stijl. Er zijn live bandoptredens van ongeveer 22.00 uur tot 02.00 uur en rond middernacht wordt het niet alleen super vol met het jonge en hippe lokale publiek, maar ook wordt het volume opgevoerd tot oorverdovende niveaus.

De meest populaire nachtclub in Khon Kaen is U-Bar (zie foto hierboven), gelegen net achter de Pullman Hotel. Het is echt een instelling hier en zelfs trekt beroemdheden uit Bangkok die vliegen in slechts om te feesten hier voor een nacht.

Monroe Club is de meest populaire late night plek in de bar van Pracha Samran Road, op slechts 10 minuten lopen van het U-Bar. Het is eigendom van dezelfde jongens die Rad en twee andere bars die altijd vol lopen.

Nachtclub Khon Kaen 3Een andere nachtclub in de kelder van het Pullman Hotel is The Underground, dat zijn zelfgebrouwen Duitse Kronen Brauhaus-bier serveert.

En dan is er nog een zeer populaire nachtclub in het centrum van Khon Kaen: Bar Gru (zie foto). Het is gelegen tegenover het Khon Kaen Hotel, op ongeveer 1 km ten noorden van het Pullman Hotel. Vroeger Snop genoemd te worden en ik zou niet verbaasd zijn als ze rebrand het opnieuw in de toekomst, dus kijk maar naar mijn kaart om ervoor te zorgen dat je zal vinden.

Nachtclub Khon Kaen 2En de laatste in de top 5 van de beste nachtclubs in Khon Kaen is Tawan Daeng (zie foto). Het is een franchise te vinden in elke grote stad in Isaan en dit is de grootste. Het is echt een mix van bar, restaurant en club met veel tafels waar mensen eten en drinken tijdens het kijken naar en dansen op de Morlam lied optredens op het grote podium. Serieus: Dit is de ultieme ervaring in het nachtleven in Isaan dus zorg ervoor om het te controleren.

Drankjes in Khon Kaen nachtclubs zijn natuurlijk iets duurder dan in de gewone bars (niet een groot verschil maar als je een fles Johnnie Walker whisky bestellen zoals de meeste locals), maar dan is er over het algemeen geen dekking – voor Thais en buitenlanders gelijk.

Zeepachtige Massage in Khon Kaen

Zeepachtige Massage in Khon Kaen

Het Charoen Thani Hotel heeft een zeepachtige massagesalon genaamd Lily (zie hierboven). De prijs is 2.000 Baht voor 2 uur met inbegrip van alles. Er is ook een groep meisjes in de vissenkom met een normale massage (en andere diensten die je later kunt praten over) voor 450 Baht voor 2 uur. Lily’s ligt in de buurt van de lobby van het hotel op de weg naar de parkeerplaats, direct na je loopt buiten de lobby deur zie je het aan de rechterkant.

Zeepachtige Massage in Khon Kaen 2Het Kosa Hotel heeft een zeepachtige massagesalon genoemd Nuat Kao, gelegen op de begane grond als je langs de receptie linksaf door een deur naar buiten en Nuat Kao is aan de rechterkant. Afhankelijk van het meisje (vissenkom / nevenactiviteit) de prijs is 2.500 / 2.700 Baht voor 1,5 uur met inbegrip van alles. Op de derde verdieping is er nog een massage plaats die meer gemiddeld meisjes om uit te kiezen heeft. De prijs is 450 Baht voor een Thaise massage en 650 Baht voor een massage olie, beide op 2 uur. Extra diensten kunt u een afspraak met het meisje.

Zeepachtige Massage in Khon Kaen 3De volgende plaats en het meest populair onder Farangs is Villa Massage. Het is de goedkoopste en zeep in de stad met vissenkom meisjes voor slechts 1.000 Baht en neventak meisjes voor 1.300 Baht. U kunt een aantal Farang expats er bier drinken, terwijl het maken van hun keuze te zien. Grappig hier de vissenkom beschikt niet over een glazen zodat je kunt horen wat de meisjes te praten. De reden waarom de prijs is zo goedkoop hier is omdat de meeste van de dames al kinderen hebben. Echter, bij sommige van de sideliners echt aantrekkelijk zijn.

Zeepachtige Massage in Khon Kaen 4Er is nog een zeepachtige massagewinkel in Khon Kaen dat slechts weinig buitenlanders weten. Het heet Caesar Massage en gelegen op Sri Chant Road (of beter bekend als Soi van Khao). De meisjes er zijn verdeeld in vier groepen en de prijs is 1.300, 1.600, 1.800 of 2.000 Baht voor 1,5 uur met inbegrip van alles.

Het Pullman Hotel beschikt niet over een zeepachtige massage maar wel de beste spa in de stad. De goedkoopste aanbod is hier een uur Thaise massage voor 650 Baht, maar je kunt ook gaan voor een drie uur durende “Isaan Tranquility Ritual” voor 3.500 Baht.

Happy Ending Massage in Khon Kaen

Happy Ending Massage Khon KaenHet goede nieuws is dat er zijn tal van kleine massagewinkels verspreid over de hele Khon Kaen. Echter, het slechte nieuws is dat de meeste van hen zijn traditionele winkels met masseuses niet bereid om u de speciale happy end aan het einde van de sessie te geven. Je hebt de beste kansen in de salon tegenover het Pullman Hotel, net om de hoek van het girly bar. Als je echt uit voor happy endings u misschien wil gewoon de minivan (1,5 uur) nemen naar Udon dat is waar je vinden wat je zoekt, vergelijkbaar met het plaatsen in Bangkok en Pattaya. prijzen Massage in Khon Kaen zijn over het algemeen 200 Baht voor Thaise massage en 300 Baht voor olie massage (1 uur).

Karaoke Bars in Khon Kaen

Karaoke Bar Khon Kaen

Als u wilt gaan voor meisjes (de zogenaamde tîao-yǐng, เที่ยวหญิง = sortie-vrouw), zoals de Thaise jongens doen, dan kun je veel plezier hebben in de karaoke-bars met zeer aantrekkelijke Khon Kaen meisjes. Geen behoefte om bang om geript er af zijn, dat meestal niet gebeurt maar zorg ervoor dat je voor de prijzen op voorhand. Gemeenschappelijke kosten zijn 150 Baht / uur voor de zaalhuur en 200 Baht per meisje. Je kunt niet uit meisjes in de karaoke, zoals in het bier bars voor de Farangs, betekent dat je nodig zou hebben om te wachten tot ze klaar is (meestal op 2:00) en vervolgens afspraken maken met haar.

Thaise Bordelen in Khon Kaen

Een paar nogal schaduwrijke bordelen is te vinden op Soi Na Muang 25. Gewoon lopen langs de Glacier Hotel ‘s avonds laat en je ziet een paar oude huizen vol jonge meisjes. De laatste keer dat ik controleerde dit gebied vond ik maar een bordeel (ze worden overvallen door de ambtenaren van tijd tot tijd) met een tiener meisje buiten zitten en een 40-jarige of zo Tom die uiteraard was de manager vertelde me dat ze alleen fishballs hier terwijl wijzend op het voedsel kar voor haar. Alleen visballen ik vroeg? Ja, alleen visballen. Ze hadden geen buitenlanders dienen, althans niet op deze plaats, of in ieder geval niet dit meisje.

Thaise Ladyboy in Khon KaenLadyboys in Khon Kaen

Khon Kaen is een van de beste plaatsen in Isaan aan te haken met hete ladyboys. Een plaats waar een aantal te vinden zijn de girly bars tegenover het Pullman Hotel. Vooral Happy Bar heeft een heel ondeugende ladyboy (in Thaise ze zouden zeggen dʉ̂ʉ – เด้). Ze zou komen met dingen als: “You know? Buy one get one free” when she sees you hanging out with a lady. Of “He has 3 balls. How many have you?” toen ze speelt zwembad met iemand. Nog een geweldige plek om te ladyboys ontmoeten in Khon Kaen is Central Plaza, in het bijzonder in de mode en beauty winkels en promotie stands. En natuurlijk, zoals overal, de gemakkelijkste en meest handige manier om hen te ontmoeten is de Ladyboy online dating site.

Nachtmarkt in Khon Kaen

Nachtmarkt Khon Kaen

Er zijn nogal wat nachtmarkten in Khon Kaen, maar de meest populaire is zeker de Walking Street Market, elke zaterdag van zonsondergang tot ongeveer 23:00 op Rachakarn Road. Het verkoopt alles, van straatvoedsel tot kleding en handwerk. Er zijn zelfs een paar live bands die Thaise hits spelen op straat.

Meer uitgaansgelegenheden in Khon Kaen

Er zijn een paar andere uitgaansgelegenheden die de moeite waard zijn. Zoals de Kaen Nakhon Lake waar veel expats wonen, gewoon rijden langs de weg die leidt rond dit meer en je krijgt een goed dozijn zowel Thaise en Farang bars. Het volgende gebied is Nai Mueang Alley waar meerdere bars zijn geclusterd rond Tawan Daeng. En last but not least, net ten zuiden van de Khon Kaen University (door de manier waarop de grootste en oudste in Isaan) zijn er tientallen populaire restaurants en drinken plekken. Ze liggen verspreid langs Maha Witthayalai Alley.

Kaart van Nachtleven in Khon Kaen

Video’s van Nachtleven in Khon Kaen