Nachtleven & Thaise Meisjes in Korat (Nakhon Ratchasima)

Laatst bijgewerkt op: januari 15th, 2020 | in Isaan | Korat | Nachtleven | Thaise Meisjes

Korat is een van de meest onderschatte steden in Isaan. Dat is nogal vreemd echt en ik denk dat veel mensen gewoon niet weten dat dit niet alleen de grootste provincie in Isaan, maar ook de 2e grootste provincie in heel Thailand in termen van bevolking – en zelfs de grootste in termen van omgeving! Het resultaat zijn vele universiteiten en talloze jonge, aantrekkelijke en ‘open minded’ “Korat katten”.

Het nachtleven in Korat is niet heel makkelijk te omschrijven, en als je op zoek bent naar een typisch Farang georiënteerde rosse buurt – u zult niet een te vinden. In feite zijn er slechts een handvol van Farang bars in Korat en de meisjes zijn niet in dienst van de bars. Maar meer op dat in slechts een beetje.

De meerderheid van de hoeren in Nakhon Ratchasima werken in de massagesalons. Deze industrie is enorm en je krijgt een bijna overweldigend groot aantal van zowel zeepjes vinden en happy end massagewinkels verspreid door de hele stad.

En naast dat, zult u waarschijnlijk merken dat je drinken en feesten in een aantal van de hippe en populaire lokale Thaise bars en nachtclubs waar de mensen zijn niet op zoek naar jou als een soort vreemdeling zoals in Bangkok, maar enthousiast, omdat buitenlanders zijn nog steeds vrij een zeldzaam gezicht in deze stad. Meer nog dan in de omringende Khon Kaen.

Hier is het complete overzicht voor het nachtleven en de meisjes in Korat:

Farang Bars in Korat

Er zijn slechts een handvol van Farang eigendom bars met ‘open-minded’ Thaise meisjes in Korat. De expat gemeenschap hier is vrij klein, iedereen kent iedereen en het is vooral gepensioneerde mannen boven de 50 die je ontmoet in die bars. Ik ontmoette een 37-jarige leraar Engels die mij de beste lokale Thaise bars in de stad toonde (zie hieronder) en die klaagde dat hij nauwelijks vindt iemand van zijn leeftijd.

Hoe dan ook, als je in Korat voor een paar dagen zult u ongetwijfeld veel plezier in de Farang bars. De meest populaire en langst gevestigde Check Inn Pub op Suranaree Road. Het heeft een mooi pooltafel, live muziek en een tv met YouTube. U ziet ook veel farang-vriendelijk Korat meisjes frequenteren deze bar elke nacht. Ze zijn niet in dienst van de bar en kan worden gecategoriseerd als freelancers.

Korat MeisjesNiet te ver van Check Inn Bar zijn nog twee Farang bars: George & Dragon Pub dat er een nieuwere pooltafel en beter eten en De Bier Tuin die een meer ontspannen sfeer heeft heeft. De nieuwste Farang bar in Korat is de Amerikaanse eigendom Oasis, gelegen op Dech Udom Road in het zuidelijke deel van de stad. Het heeft een mooie setup met zitjes, zowel binnen als buiten, mooie en leuke meisjes en live-muziek op de meeste nachten.

  • Prijzen: Een grote fles bier kost niet meer dan 100 Baht in een van deze bars. Dat is nogal geweldig en omdat de meisjes niet in dienst zijn van de bar je niet eens hoeft te betalen voor dure lady drinks, als je wilt dat ze drinken met je dat je zou gewoon betalen de prijs die er op het menu. Dezelfde prijs voor gedistilleerde dranken, ongeveer 100-120 Baht per glas. En natuurlijk, dat ook betekent dat er geen bar fine, als u beiden het gevoel dat het verlaten van de bar naar de nachtclub of uw hotel, kunt u dit op elk gewenst moment doen. Pool spelen meestal kost 10 Baht per spel.

Local Bars in Korat

Nachtleven in Korat

Als je wilt feesten, zoals (of met) de plaatselijke Thais in Korat, zijn er bars verspreid over de hele stad, het meest populaire gebied is de oude binnenstad (binnen de oude stadsmuren).

Drie van de beste plaatsen die altijd goed bezocht zijn Suan Sanuk (สรวลสนุก), Mum Bar ernaast, en Super Mix dat is een beetje meer ontspannen te midden van groene bomen en vlak naast de coyote bar met dezelfde naam (zie hieronder). De meisjes in deze bars zijn over het algemeen aantrekkelijker (en jonger) dan in de Farang bars, maar ook meer verlegen. Nou, ze zijn niet hoeren, na alles. Vergelijkbare prijzen drankje in deze bars zoals 90 Baht voor een Big Leo.

Coyote Bars in Korat

Coyote Bars in Korat

Er zijn geen Go Go Bars in Korat maar meerdere Coyote Bars. Wat is het verschil? In de eerste plaats zijn deze bars voornamelijk gericht op Thaise jongens (maar u bent van harte welkom als een Farang, ook). Ten tweede, de meisjes niet naakt in deze bars (ze dragen bikini’s) te krijgen. Ten derde, zijn ze dansen veel beter en enthousiaster dan in een typische go go bar. Ten vierde, zij over het algemeen niet kunnen worden uit de bar genomen voor sluitingstijd (geen bar fines). Over het algemeen betekent Thaise jongens doen dat niet doen, zou ze wachten tot ze klaar zijn werk. Als je echt wilt u de mamasan kan praten, maar dat is meestal keerpunt belachelijk duur.

Korat Go Go BarDe momenteel beste drie Coyote Bars in Korat zijn 2 Peace (3 kleine podia en soms live muziek), Super Mix (één groot podium voor 3-4 meisjes, de actie echt begint na middernacht toen ze roepen meisje door meisje vergelijkbaar met een catwalk . Ze hebben ook gordijnen in de zitjes die voor meer privacy kan worden afgesloten, maar geen BJ’s zoals in Pattaya of iets dergelijks) en ... Pub (mix van coyote en nachtclub, mijn favoriete coyote in Korat, meest ontspannen en vriendelijkste sfeer, zie je zelfs enkele ‘normale’ paren gewoon een avondje uit in daar en niet alleen mongers op zoek naar meisjes).

  • Prijzen:Bieren zijn een beetje duurder dan in de normale bars, net als 150 Baht voor een grote bier. Fles prijzen zijn relatief goedkoop maar, vooral bij ก.ท.ม. Pub het is slechts 400 Baht voor een Blend 285, zou de coyote meisjes met je drinkt, zolang je ze shots elke kopen een keer in de zoveel tijd (afhankelijk van de bar, 100-200 Baht per shot).De bars meestal dicht bij 02:00 en als je niet kan wachten tot het nemen van het meisje met u praten met de mamasan en ze zal komen meestal met dingen als “koop haar 15 shots”, zodat ze kunnen vertrekken. Betekent als 1.500 Baht, die is technisch gezien een bar fine. Maar nogmaals, Thaise jongens normaal gesproken niet dat te doen en het bevat geen haar prijs voor seks, dus beter gewoon geduldig zijn en wachten tot de bar sluit.

Nachtclubs in Korat

Beste Nachtclub in Korat

Alle belangrijke nachtclubs zijn gevestigd in het noordelijke deel van de stad, met één uitzondering.

U-Bar is de beroemdste en oudste club in Korat, gelegen op de kruising van Changphuak Road en de Main Road. Het is de typische Thaise nachtclub waar de lokale bevolking komen in groepen en het openen van een fles whisky op een van de tafels. Er is live muziek en dj’s tijdens de pauzes. U-Bar is bekend voor het aantrekken van een aantal van de heetste meiden en dit is ook de plaats waar de Hi-Sos zou feesten. Als u van deze plaats gehoord hebben, zou dat zijn omdat ze kreeg ook zuster clubs in Khon Kaen en Ubon Ratchathani welke gelijk zijn.

Korat NachtclubAls je loopt een paar honderd meter naar het zuiden langs Chang Phuak Road vindt u nog veel meer bars en nachtclubs te vinden. Ik wil eigenlijk niet de namen noemen, want het voelt alsof ze de eigenaars en merken veranderen bijna op jaarbasis (dat wil zeggen Too Krungthep Ratchasima is nu bekend als Butbaa). Het is meestal de jonge Korat jongens en meisjes hier feesten, velen van hen op zoek verdacht jong. Dat is waarom je ook zult zien een aantal van de ambtenaren doen steekproeven hier ook pas op dat ze een aantal controles op de straten hier, dus zorg ervoor dat je een helm te dragen en, nou ja, niet te veel drinken.

Tawan Daeng Korat

De legendarische Isaan stijl nachtclub gevonden in elke grote stad in Isaan en zelfs in Bangkok: Tawan Daeng. De Morlam Song Performances op het grote podium zijn altijd leuk, het eten is goed, het bier is koud, de vrouwen zijn leuk en makkelijk in de omgang – alles wat je nodig hebt om je hele nacht eigenlijk doorbrengen. Wat ik ook gemerkt is dat dit een van de meest moderne Tawan Daengs ik heb gezien.

  • Prijzen: Er is geen toegangsprijs voor één van de nachtclubs in Korat, behalve wanneer ze concerten (meestal in U-Bar), dan is het net 200 Baht entree. Grote flessen bier kost ongeveer 120-140 Baht en als je wilt om het te doen, zoals de Thais dan kunt u een fles whisky te delen met je vrienden (of date). Bijvoorbeeld, een Red Label (70cl) kost 750 Baht in U-Bar, die is zeer, zeer eerlijke vergelijking met de meeste toeristische steden in Thailand.

Zeepachtige Massagewinkels in Korat

Zoals eerder vermeld, de meerderheid van de hoeren in Korat werken in de massagewinkels. In feite, deze stad heeft het hoogste aantal van zeepachtige massagewinkels niet alleen in de Isaan, maar in heel Noord- en Noordoost-Thailand – nog meer dan in Chiang Mai!

Ginza Entertainment

Beste Zeepachtige Massagewinkel in Korat

De nummer een zeepachtige in Korat. Het is het beste in elke categorie: jongste, meest licht gevild en meest aantrekkelijke meisjes (geen van hen hebben kinderen, vroeg ik de papasan, zei hij als ze degene die ze hen niet te nemen), leukste en meest moderne kamers met spiegels circuleren rond het bed en zelfs de lobby zelf is leuk om een ​​paar biertjes eerst. Prijzen zijn ook (nog steeds zeer redelijk in vergelijking met Bangkok) en de hoogste in de stad zijn 2.000 Baht of 2.300 Baht, afhankelijk van het meisje. Er is geen glas voor de meisjes die zitten op een lange rode bank te midden van de jungle, zoals opzet. Aan de rechterkant is er een vissenkom met oudere vrouwen die goedkoper zijn, maar de meeste jongens volledig negeren.

Pailin Square

Korat Seks MassageDeze plek is pal naast Tawan Daeng nachtclub een beetje uit het centrum van de stad dus je moet je eigen auto om er te komen. Het is echt de moeite waard hoor en naar mijn mening de beste prijs-kwaliteitverhouding zeepachtige massage in Korat. Er is een vissenkom met meisjes voor 1.700 Baht en aan de rechterkant een kleine bank met 2-3 zijlijnen op de meeste momenten voor 2.000 Baht. Sommige van de dames hebben enorme natuurlijke tieten en nogmaals, geen kinderen (u kunt de papasan vragen). Het enige wat ik niet leuk vond was de eerste kamer die ze ons gaven rook slecht (rook), ik gevraagd om een ​​nieuwe die was prima, maar een beetje klein en een kleine spiegel aan het plafond. Mijn meisje daar zelfs gevraagd me voor mijn telefoonnummer en als ik wilde dat ze mijn gik voor de rest van de reis.

Palace

Palace Massage KoratAls u naar Ubon bent geweest voordat je zou weten dat ze een zeepachtige met dezelfde naam en design daar. Hier in Korat ze adverteren zelfs de prijzen buiten, ik heb dit nog nooit eerder gezien: 1.000 en 1.200 Baht met inbegrip van alles. Het is de goedkoopste en zeep in de stad, maar de meisjes zijn ook ver beneden het gemiddelde en een beetje zwaar, ook. Maar misschien je wilt dat dan zul je een geweldige tijd hebben. Anders is het een oud gebouw hetzelfde voor de kamers die klein en vervallen zijn. Ze hebben grote posters van naakte westerse vrouwen kregen op de muren boven.

Babylon

Zeepachtige Massagewinkel in KoratBabylon op de binnenplaats van het Korat Hotel heeft een van de grootste vissenkommen in de stad. Als u de volledige selectie van ongeveer 20 meisjes willen moet je komen op een weekdag als de meisjes graag hun dagen af ​​te nemen in het weekend. De papasan hier is zeer beleefd en zelfs leuk om mee te praten (in Thai), net als op een gegeven moment een meisje was het invoeren en ik grapte sèt lɛ́ɛo rʉ̆ʉ? (เสร็จแล้วหรือ – al klaar toch?) En hij lachte en zei dat ze net begonnen met werken en yang mâi hɛ̂ɛng, bpìak yùu (ยังไม่แห้งเปียกอยู่ – nog niet droog is, ze is nog steeds nat). De meisjes zijn onderverdeeld in drie categorieën en kostte 1.500, 1.700 en 2.000 Baht zoals altijd met bad, massage en seks voor ongeveer 1,5 uur.

Paza

Korat Erotische MassageDe oudste zeepachtige in Korat (althans in termen van het gebouw) met de kleinste en slechtste kamers. De sfeer is er ook heel cool en dat is niet alleen vanwege de airco. Papasan een beetje te duwen. En heel raar gevoel als ze tv’s waarop volleybal in hoog volume in de lobby recht tegenover de vissenkom. De prijzen zijn heel goedkoop hoewel, het is 1.000, 1.300 of 1.500 Baht en een aantal van de meisjes hebben mooie nep tieten. Paza is echt een goed of fout plek.

Osaka

Osaka Massage KoratVergis je niet en denk dat dit nog een andere Japanse georiënteerde karaoke of coyote. Osaka is een van de beste prijs-kwaliteitverhouding zeepachtige massagesalons in Korat en u bent van harte welkom op te halen zitten, bestel een biertje (zoals in de meeste andere plaatsen 100-140 Baht voor een grote fles) en kijk naar de selectie van de meisjes in de vissenkom die zijn geprijsd 1.000 en 1.300 Baht. De kamers hebben zeker betere tijden gezien, maar ze kregen deze mooie spiegels rondom het bed, zoals in Ginza.

OK Massage

Korat MassageIk ontdekte deze plek pal naast Super Mix Coyote, omdat de meisjes waren nog niet dansen op 23:00 en dus nam ik een kijkje in deze plaats dat daadwerkelijk wordt gebrandmerkt als een traditionele Thaise massage (nûat pɛɛn-boo-raan, นวดแผนโบราณ) maar het is zeker een zeepachtige met een kleine vissenkom gewoon zonder glas en de prijzen zijn 850 en 1.150 Baht, afhankelijk van het meisje. De meesten van hen al kinderen hebben als mamasan uitgelegd, dat is de reden waarom de prijs zo goedkoop is. Aanbevolen als je jezelf niet te genieten in Super Mix naast de deur (of gewoon vinden het er te duur).

Happy Ending Massage in Korat

Happy Ending Massage in Korat

Er is ook geen tekort aan niet-zo-traditionele massage plaatsen in Korat. Soms is de lijn tussen massagesalon en massagesalon is erg dun. Vooral rond de Ginza Entertainment Complex zijn er nogal een paar van zulke plaatsen die niet precies zeepjes (geen bad), maar nog steeds hebben kleine vissenkommen waar je een meisje (zie foto) kan kiezen.

Het is meestal 300 Baht voor een Thaise massage en 500 Baht voor een olie massage voor 2 uur, extra’s moeten apart worden onderhandeld (hand job, blow job of seks). Ik heb deze plaatsen met een roze pen en alle andere massage salons met een gele pin op de kaart hieronder aangegeven.

Karaoke Bars in Korat

Karaoke Bar in Korat

Verschillende Karaokebars zijn verspreid over de hele Korat, maar de meerderheid van hen kan worden gevonden in het gebied rond de Ginza Entertainment Complex. De meeste van hen zijn gericht op Japanse mannen hoewel (een aantal grote Japanse bedrijven hebben vestigingen in de provincie Nakhon Ratchasima) en dus dat is niet echt waar je jezelf zult genieten in deze stad.

Veel karaokes hebben zelfs tekenen voor hun deuren te zeggen als “Welcome Japanese” of “Japanese Only”. Als ze laten je binnenkomt, dan de prijzen zijn net als 100-200 Baht per uur voor de zaalhuur en dezelfde per één meisje. Plus drankjes, ongeveer 150 Baht per fles bier / glas whisky.

Ladyboys in Korat

Ook al heb je geen ladyboys in de Farang bars en massagesalons in Korat vindt, zul je in staat zijn te herkennen en te voldoen aan hen in sommige van de bars en nachtclubs, met name in Tawan Daeng en in de bars langs Changphuak Road (zuid U-Bar). Dan zul je ook willekeurig tegenkomen in willekeurige plaatsen in de stad, zoals in de winkelcentra of in de tempel. En zoals altijd de meest handige manier om ladyboys die niet uit voor geld, niet alleen in Korat maar overal in Thailand zijn ladyboy online dating sites.

Straat Hoeren in Korat

Straat Hoer in KoratJe zult tientallen straat freelancers vinden elke avond uit de hele 10-11pm wachten op klanten voornamelijk op twee plaatsen: de goedkopere zoals op de foto zijn te vinden in de hoek van Suranee Road to Rajadamnern Road en vraagt 700 Baht plus 100 Baht voor een korte tijd hotelkamer. Het andere gebied dat meer meisjes heeft, is in de voorkant van de Chao Phraya Inn en recht tegenover de straat op. Ze worden beheerd door Thaise pooiers hoewel die de neiging hebben om te vragen om 1.500 Baht, zodat zij hun aandeel krijgen, ook.

Kaart van Nachtleven in Korat (Nakhon Ratchasima)

Video’s van Nachtleven in Korat (Nakhon Ratchasima)