Nachtleven & Thaise Meisjes in Krabi Town

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Krabi | Krabi Town | Nachtleven | Thaise Meisjes | Zuid Thailand

Krabi Town Nachtleven

Krabi Town wordt vaak over het hoofd gezien door jongens die landen op de luchthaven en neem een busje direct naar Ao Nang, dat is de meest populaire en meest ontwikkelde badplaats in de regio. Wat weinig mensen weten is dat er minstens zoveel leuke activiteiten overdag in Krabi zoals in Ao Nang, met name de Emerald Lagoon en Tiger Cave Temple op de top van een heuvel met 1.237 stappen een paar kilometer buiten de stad.

En wat nog minder jongens weten: Het nachtleven in Krabi is beter dan in Ao Nang. Ja serieus. Ao Nang is een totale toeristische stad en heeft een gebied met een girly bars (de zogenaamde RCA entertainment) en dat is eigenlijk het in termen van zaaiende opties. Er is een ander nachtleven gebied genaamd Center Point, maar het is gewoon normale bars en ook een ladyboy cabaret (als je van dat). Het is ook zeer moeilijk om een ​​mooie hand job massage in een van de massage salons vinden, ja je kan geluk in 1 op de 5 plaatsen die je bezoekt, maar zelfs dan de meisjes zijn niet zo aantrekkelijk. En nee zeepachtige massagesalons at all.

Verschillende in Krabi: Wanneer je eerst naar de belangrijkste toeristische gebied te krijgen in de rivier kan je eigenlijk behoorlijk teleurgesteld. Er zijn een heleboel regelmatige bars, massagesalons en ook de populaire Walking Street avondmarkt allemaal in dit gebied, en allemaal op loopafstand van uw hotel. Dat is het – maar alleen in de rivier! Wat de meeste mensen hebben geen idee over is dat de “echte” nachtleven in Krabi is goed buiten de toeristische gebied langs de rivier, om precies te zijn: Langs Maharaj Road in het noordelijke deel van de stad.

Daar kun je meer dan twee dozijn karaokebars, elk vol met jonge en hete meisjes te vinden. En maak je geen zorgen, het is niet zoals in Bangkok of Pattaya waar je moet voorzichtig zijn in het grootste deel van de karaokebars dat ze je niet oplichten en dingen aan uw factuur u niet heeft besteld toe te voegen aan zijn. De karaoke-bars in Krabi Town zijn als het bier bars in Pattaya, maar vooral catering aan Thais. Ik zal hen in een ogenblik uit te leggen. En afgezien van dat, kunt u ook drie grote nachtclubs waar een aantal van de mooiste Krabi meisjes gaan feesten. En er is ook een zeepachtige massagewinkel met vissenkom (als je van dat – ik weet zeker dat je bent).

Laten we eens een kijkje nemen op de verschillende plaatsen om meisjes te ontmoeten in Krabi Town – Ik zal eerst praten over het rivierzijde gebied, want dit is waar alle toeristen verblijven. En dan leg ik het beter nachtleven gebieden op Maharaj Road, zoals altijd met foto’s, video’s en kaart.

Nachtleven in Krabi Town Rivierzijde

Krabi Town Bars

De toeristische nachtleven in Krabi is te vinden in de rivier, of om precies te zijn: in en rond Soi Chao Fah, Thanon Isarah en Thanon Utarakit. Maak je geen zorgen als je geen idee waar deze straten zijn – kijk maar eens op de kaart hieronder waar ik de locaties van deze straten hebben gemerkt.

In dat gebied vindt u een aantal “gewone” bars en massagesalons in termen van uitgaansgelegenheden te vinden. “gewoon” betekent dat de bars hebben geen Thaise meisjes in dienst voor het plezier van de mannelijke klanten (in tegenstelling tot de karaoke-bars op Maharaj Road, zie hieronder) en de massage salons zijn reguliere winkels waar het zeer onwaarschijnlijk dat een hand job te krijgen zal zijn.

Cozy Bar en Chilling Bar zijn twee van de meest populaire bars in de rivier. Ze doen niet alleen klinken als gewrichten vol backpackers en hippies – ze zijn. Toen ik een stoel bij Cozy Bar nam vorige week om een ​​snelle gin tonic te hebben en een video op te nemen (zie het einde van de gids) voordat u naar de karaoke, werd ik begroet met “what’s up brother?” Door de 30-jarige of zo Thaise barman met dikke dreadlocks.

Als je net als ik en je belangrijkste focus in het nachtleven zijn jong en mager Thaise meisjes, doe het dan net als ik en hebben een of twee goedkope drankjes in de bars in de rivier voordat u naar de plaatselijke uitgaansgelegenheden in het noordelijke deel van de stad.

  • Prijzen: Zeer redelijke prijzen met kleine bierflessen voor ongeveer 80 Baht in de meeste bars in de rivier. Sterke dranken en cocktails zijn redelijk geprijsd, ook – een gin-tonic kost meestal ongeveer 100 Baht en een Mai Tai of Caipirinha verkoopt voor ongeveer 120 Baht.

Girly Bars in Krabi Town

Krabi Town Meisjes

Maak een reis naar Maharaj Road in het noordelijke deel van Krabi Town, en je zal het echte uitgaansgelegenheden te vinden. Dit is waar de lokale Thaise jongens gaan wanneer ze willen om zich te vermaken met sexy Thaise meisjes, en natuurlijk bent u van harte welkom in deze inrichtingen als buitenlander, ook.

De ene reden dat er niet veel buitenlanders bezoeken van deze girly bars is omdat de meeste van hen gewoon niet weten van dit gebied en nooit echt uit de saaie aan de rivier (zie hierboven). En de andere reden is dat niet iedereen heeft zijn eigen voertuig – u zult er een nodig om daar te komen, het is te ver om te lopen en er zijn geen motor taxi’s ‘s avonds laat. U kunt rijden naar dat gebied in minder dan 10 minuten, en als je loopt zal je dicht bij een uur in beslag nemen.

Zoals je hierboven kunt zien in mijn foto’s, zijn er een aantal echt hete meiden die werkzaam zijn in deze bars. Ze zijn officieel uitgevoerd als “karaoke bars”, maar je kunt ze ook hostess bars, of gewoon girly bars noemen. De meeste van deze plaatsen niet bieden zelfs karaoke en microfoons, maar de manier waarop het werkt is dat je kiest een van de meisjes en zij zal zitten en te drinken met je mee. Sommige bars niet eens dat doen – je zou de manager betalen meteen om een ​​van de meisjes naar je hotel (zoals de bovenste foto links is zo’n plek).

  • Prijzen: De standaard drankprijzen in girly bars van Krabi Town zijn 100 Baht voor een grote fles bier, 200 Baht per meisje te zitten met u, en ze zal krijgen meestal zichzelf een glas en gewoon drinken uit uw bier. Korte tijd (“short time”) met één van de meisjes is 2.000 Baht in bijna elke bar (bespreekbaar). Ze hebben niet korte tijd kamers op de locatie – je moet haar terug naar uw hotel te nemen of een kamer in het gebied huren voor 500-1.000 Baht.

Nachtclubs in Krabi Town

Girly Bar in Krabi Town

In hetzelfde gebied als de girly bars op Maharaj Road, kunt u ook de 3 meest populaire nachtclubs in Krabi Town. Godang 8 (โกดัง8) is echt een mix van hostess bar en nachtclub – het heeft de typische Thaise club layout met veel kleine tafels waar mensen bij elkaar zitten in groepen, meestal delen een fles whisky en een live band speelt de Thaise hits.

Wat maakt het speciaal is echter dat het heeft veel en veel jonge en zeer aantrekkelijk Krabi meisjes in dienst. Ze zijn in principe gastvrouwen die graag gaan zitten met u – zolang je hen te laten drinken met u en kopen ze een paar schoten. Eén shot kost 120 Baht en hebben ze de neiging om te vragen om meer dan één tegelijk. De meisjes in Godang 8 kan niet weg met u voor de club sluit om 02:00, maar daarna is het helemaal aan jou wat je wilt om samen te doen.

Nachtclubs in Krabi Town

De andere twee nachtclubs zijn Number One, een typisch nachtclub met dagelijks live muziek die ligt aan de overkant tegenover Godang 8 en Khwuan Fang (ควันฟาง)), die vergelijkbaar is met Tawan Daeng (de immens populaire Isaan soort muziek hal) en heeft Phleng Phuea Chiwit (เพลงเพื่อชีวิต) – een soort van Thaise volksmuziek met protest onderwerpen die zich richt op de ontberingen van de arbeidersklasse.

  • Prijzen: Typische prijzen voor nachtclubs in de provincies van Thailand: ongeveer 120 Baht voor een grote fles bier, 800 Baht voor een Blend en ongeveer 1.500 Baht voor een Johnnie Walker Red Label.

Happy Ending Massage in Krabi Town

Happy Ending Massage in Krabi Town

Massagewinkel in Krabi Town

Zoals u kunt zien op mijn kaart hieronder (en op mijn foto’s) is er duidelijk geen tekort aan massagesalons in Krabi. Het probleem is echter dat de meeste van deze winkels bieden alleen standaard Voet, Thaise en Olie Massages en geen happy endings. U kunt meestal vertellen wanneer je de vrouwen het dragen van traditionele Thaise massage jurken (geen rokken en strakke shirts). Dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is om een hand job in deze plaatsen te krijgen, maar het is vrij onwaarschijnlijk en je nodig hebt om het zelf uit te proberen.

Gelukkig zijn er een paar leuke uitzonderingen op deze regel: Als je naar Soi Seebaramee 1 kun je twee massagesalons vlak naast elkaar dat jonge meisjes die zullen je schreeuwt “Hello welcome, massage! Handsome man!” zodra ze je zien. Een happy end is bijna gegarandeerd in deze winkels (een van hen heeft zelfs een kleine vissenkom) en waarschijnlijk zelfs meer dan dat.

  • Prijzen 200-300 Baht voor een Thaise massage en 300-400 Baht voor een Olie Massage (1 uur). Happy Endings zal meestal kost je 500 Baht voor een hand job en 1.000 Baht voor “boom boom”.

Ik heb de “normale” massagewinkels met een gele pin gemarkeerd en de geile met een roze pin.

Zeepachtige Massagewinkels in Krabi Town

Zeepachtige Massage in Krabi Town

Krabi Town heeft iets voor ieders smaak – en als dat is een goede oude zeepachtige massage met vissenkom meisjes, dan kun je zelfs zo’n plek te vinden in het noordelijke deel van de stad, aan de overkant tegenover Khwuan Fang nachtclub (zie hierboven). Het heet Lee Lao Dee (ลีลาวดี) die dezelfde naam als de bekende zeepachtige massagewinkel in Hua Hin.

Deze plek is veel kleiner echter gelijk voor de vissenkom in de voorkant van een tuin (geen grap), waar ongeveer 7-8 mooie, witte huid en vooral mooie Thaise meisjes wachten op hun volgende klant. U kunt naar de mamasan praten en vraag haar welke ze adviseert voor een goede service, hoe oud ze zijn, die al kinderen etc.

  • Prijzen: Het is 2.000 Baht voor de all-inclusive programma op Lee Lao Dee (bad, massage en geslacht), en ze bieden zelfs hand job massages voor 800 Baht, die is vrij ongebruikelijk voor een zeepachtige massagewinkel.

Nachtmarkten in Krabi Town

Walking Street Krabi

De meest bekende avondmarkt in de stad is Krabi Walking Street, waarvan wordt gezegd dat een van de grootste avondmarkten in heel Zuid-Thailand zijn. Het is een geweldige plek om je ‘s avonds, niet zozeer voor de typische selectie van kleding, accessoires en dingen die je niet nodig hebt, maar meer voor de sfeervolle zithoek in de buitenlucht, met veel kraampjes, hapje en drankje verkopers rondom beginnen. En natuurlijk ook grote kansen voor mensen te kijken en te flirten.

Merk op dat de Krabi Walking Street vindt alleen plaats op vrijdag, zaterdag en zondag, vanaf ongeveer 17:00 tot 23:00.

Er zijn twee andere dagelijkse avondmarkten in Krabi: Eén ligt in de Rivierzijde en populair vooral onder toeristen, en de andere is gelegen langs Vicar Road en vooral populair onder de lokale Thais.

Straat Hoeren in Krabi Town

Als u langs de promenade langs de rivier in de buurt van de Crab Statue laat op de avond (vanaf ongeveer 22:00) u misschien een paar vrouwen die u zal toetreden naar uw hotel voor seks vinden als je ze wat geld na afloop de hand. Niet al dat het iets boven 5/10.

  • Prijzen: Niet meer dan 800 Baht voor een korte tijd.

Kaart van Nachtleven in Krabi Town

Videos van Nachtleven in Krabi Town