Nachtleven & Thaise Meisjes in Nong Khai

Laatst bijgewerkt op: juli 4th, 2019 | in Isaan | Nachtleven | Nong Khai | Thaise Meisjes

Als je net als ik bent, kan je Nong Khai meerdere malen hebben doorgegeven tijdens een (visum) reis naar Vientiane, Laos, maar heb nooit moeite gehad om een ​​paar nachten door te brengen in deze stad. Nou, het is nogal verleidelijk om Udon Thani 60km naar het zuiden te kiezen als een tussenstop, in plaats daarvan, dat waarschijnlijk meer nachtleven en meer meiden heeft.

Tijdens mijn recente 2 week reis rond Isaan waar ik mijn nachtleven gidsen op Udon Thani, Khon Kaen en Korat volledig heb geüpdatet, heb ik besloten om wat tijd in Nong Khai te gaan om het dag- en nachtleven te bekijken .

Het duurt maar een paar nachten totdat u een goed overzicht hebt van deze kleine stad op de grens naar Laos. Er is een relatief kleine expat scene die vooral de twee girly bar gebieden (zie hieronder) en de restaurants langs de Mekong River Promenade. Maar het duurt nog wat meer tijd om alles wat deze stad na zonsondergang te bieden heeft, echt te verkennen, met inbegrip van de verrassend hippe nachtclubs, karaoke bars en happy ending massagesalons.

Dat is precies wat ik eerder deze maand heb gedaan en hier komt mijn volledige nachtlevengids naar Nong Khai en de beste plekken om leuke Thaise (en Lao) meiden te ontmoeten:

Girly Bars in Nong Khai

Er zijn twee girly bar gebieden in Nong Khai en ze zijn slechts een 5-10 minuten lopen (of 1 minuut motorfiets rijden) van elkaar.

Riverside Girly Bars

Girly Bars in Nong Khai

Het eerste gebied is gevonden op Rim Khong Alley net achter de Mekong River Promenade. Er zijn vier bars op één plaats en een ander op slechts 50 meter van de steeg. Het is de typische bier bars Met lokale meisjes die zowel als serveersters en ‘entertainers’ voor de meest mannelijke klantenkring werkzaam zijn. U kunt zelfs een aantal leuke Lao-meiden in deze bars vinden.

Anchor Bar is relatief klein maar heel netjes, goed beheerd en met de mooiste meisjes op de kleine strip naar mijn mening. Ze hebben ook de beste pooltafel en de meest moderne inrichting. Als u het volgende nummer op YouTube wilt kiezen (de computer is aangesloten op de tv’s). Noi & Brendan’s Restaurant is tegenovergestelde van Anchor Bar, het is veel groter, heeft een meer ontspannen sfeer en uitstekend eten (probeer het varkensschnitzel met aardappelpuree).

Zie hieronder voor informatie over de prijzen.

Soi Nitapat Girly Bars

Nong Khai Meisje

Het tweede en grotere gebied met meer dan een dozijn verschillende girlybars langs Soi Nitapat (zie onderstaande kaart). Helaas is de hoeveelheid niet altijd kwaliteit en de meisjes in deze tralies zijn niet zo aantrekkelijk (gemiddeld) in vergelijking met wat u van deze soort plaatsen mag gebruiken.

De Britse mede-eigenaar Candy Bar is een van de beste in deze straat met de meeste meiden onder de 30, die op dit gebied verrassend ongewoon is. Lijkt alsof de aantrekkelijker liever in Udon werken of als ze echt ijverig zijn in Bangkok, Pattaya en Phuket. De meeste van de jongens in die bars zijn gepensioneerd en je ziet alleen een paar reizigers die echt willen worden vermaakt.

Veel van deze bars zijn zo gering bezocht dat ze al middernacht dicht zijn en de dames naar de nachtclubs gaan om feestelijk te beginnen – en misschien wel een paar bedrijven voor de nacht.

  • Prijzen: Grote flessen bier voor 80-100 Baht in alle Girly bars in Nong Khai. Bijna identieke prijzen voor sterke dranken (zoals ik had een gin tonic bij Anchor Bar, die slechts 90 Baht was). Dat is heel geweldig maar tegelijkertijd maakt u zich af hoe de barbezitters uit dergelijke prijzen en klantenbestand kunnen leven. Lady drinks zijn ook zeer redelijk op 120-130 Baht.
    Als u een meisje uit de bar wilt nemen voordat ze het werk aflegt, is het meestal mogelijk als u goed genoeg komt en u haar een paar lady drinks heeft gekocht. Dan moet je de barfine Die over het algemeen 300 Baht (soms zelfs 200 Baht) is, plus hoe veel ze wil voor de ‘romantische’ tijd die je samen doorbrengt. 1.000 Baht voor de hele nacht is waarschijnlijk het maximum dat u zou moeten betalen.

Normale Bars in Nong Khai

Nong Khai Nachtleven

Als u met de lokale Thaise jongens en meiden in Nong Khai wilt drinken, is er geen tekort aan plaatsen om te gaan. De meeste bars zijn te vinden langs de Mekong River Promenade (oostkant, zie kaart hieronder). Er is niet veel zin om hier een naam te noemen, niet alleen zijn ze meestal in het Thais, maar ook ze zijn ongeveer hetzelfde bezoekt en je kunt zich in een van deze bars leuk vinden – als je met een vriend komt of bent Niet te verlegen om de eerste stap te praten met de meiden.

Bar in Nong Khai

Prachacheun verdient eigen vermelding. Het is een mooie en zeer gezellige mix van bar en restaurant met live muziek en ze hebben ook tal van zeer aantrekkelijke gastvrouwen (veel mooier dan in de Farang-georiënteerde girly bars). Ze kunnen bij je zitten als je wilt en er is geen uurlading zoals in de karaoke bars maar je moet ze 5 fruit schoten kopen bij 100 Baht om te beginnen. De Thaise jongens bestellen meestal een fles whisky en sommige borden Thais eten om te delen met twee of meer meiden.

Prachacheun is eigendom van Country Club naast de deur (zie hieronder de nachtclub sectie) en zodra de bar om middernacht sluit sluit de meeste kuikens de club aan (tenzij hun klanten ergens anders willen nemen).

Sky Bar in Nong Khai

Amanta Hotel Nong KhaiIk had geen betere keuze kunnen maken bij het nieuwe Amanta Hotel.

Het is tegenovergestelde van Prachacheun en Country Club, dicht bij alles, veel voor 1.400 Baht per nacht voor hun fantastische kamers en als dat niet genoeg was, hadden ze ook een Sky Bar op hun dak. Het heet Sky Bear (omdat ze het met veel beren rond hebben) en heeft twee, eigenlijk drie verdiepingen, beide met airconditioning (zie foto) en een 360 graden openlucht bar op het dak.

Als ik terug denk aan mijn reis naar Nong Khai, drink ik een koele Beerlao Dark (90 Baht) in deze bar, terwijl ik de uitzichten over Thailand, de Mekong River en Laos aan de overkant van de rivier overdekt. Ik heb een video gemaakt op het dak dat je aan het einde van de gids kunt vinden.

Nachtclubs in Nong Khai

The Riverside Country in Nong Khai

De beste en langst gevestigde nachtclub in Nong Khai is The Riverside Country of meestal aangeduid als gewoon “Country”. Het lijkt bijna op een typische Tawan Daeng (de Isaan stijlbar en het restaurant met Morlam Performances in het podium), betekent veel houten tafels waar mensen niet alleen flessen whisky delen, maar ook wat eten hebben. Er is ook een iets verhoogde vloer met goede overzichten van de gehele club. Ze hebben elke avond een live band die op het podium speelt en dit is ook een van de beste plekken om super aantrekkelijke Nong Khai meiden te ontmoeten die niet voor geld zijn.

Sam Ran

Nachtclub in Nong Khai Na Country de tweede meest populaire club in de stad, is Sam Ran van de hoofdweg niet te ver van de girly bar gebied van Soi Nitapat. Het heeft de neiging om de jongste menigte van iedereen te hebben die op de ronde tafels staat met hun groepen, op hun whisky te genieten en te dansen naar de live muziek op het podium. Net als alle andere clubs in de stad moeten ze om 2 uur sluiten, zodat u kunt proberen te slaan op een aantal leuke lokale meisjes die altijd lijken op de jongens op deze plek.

Lam Kong

Nachtclub in Nong Khai 2Slechts weinig buitenlanders weten van deze club, het wordt nergens genoemd en zelfs ik heb er alleen maar van geleerd terwijl ik met een van de meiden in Anchor Bar praat. Ik vroeg haar of er een andere kroeg is (zoals de Thais naar nachtclubs verwijzen), behalve Country and Sam Ran en ze zei ja: Lam Kong. Ik volgde haar instructies en zocht het op mijn fiets, en na een tijdje vond ik het in het oostelijke deel van Nong Khai. Het lijkt wel heel nieuw en ze hebben er ook concerten, zoals toen ik de toelatingsprijs bezocht was 200 Baht. Een andere heupfeestplaats en er is ook een leuke bar genaamd Huai Kwang, vlak naast de club.

Zeepachtigemassage Winkels in Nong Khai

Er zijn momenteel geen zeepachtige massagezalen in Nong Khai. Ik heb gecontroleerd met verschillende Tuk Tuk-chauffeurs en de dichtstbijzijnde van hier is Oscar’s Fishbowl in Udon Thani.

Happy Ending Massage in Nong Khai

Happy Ending Massage in Nong Khai

Nong Khai is vrij rustig gedurende de dag en zodra je de hele dag hebt gecontroleerd dingen te zien en doen voor zonsondergang je kan je snel vervelen voordat de bars open zijn. Een manier om niet alleen druk te blijven, maar om jezelf echt te genieten, is een van de niet-traditionele massagewinkels.

Er zijn een heleboel van deze plaatsen die gelukkige eindjes bieden in ruil voor wat tips en ik heb ze allemaal op onderstaande kaart gemarkeerd (zie de beste en meest ondeugende die in roze is aangegeven). Standaard prijzen zijn 300 Baht voor een Thaise Massage en 500 Baht voor een oliemassage gedurende 2 uur. 1 uur is meestal ook beschikbaar voor kortingen, praat gewoon met hen.

Karaoke Bars in Nong Khai

Karaoke Bar in Nong KhaiFeesten bij de karaoke bars in Nong Khai kunnen veel plezier zijn, maar zorg ervoor dat u de prijzen eerst navraag doen om slechte verrassingen te vermijden zodra de rekening opduikt. Op één plek ging ik 99 Baht voor een groot bier, 40 Baht per dame om met jou te zitten en 100 Baht per 5 liedjes die ze met je zingt. De meeste bars sluiten om 1 uur en er is geen mogelijkheid om de meiden daarvoor te nemen. De karaoke bars zijn ook de weinige plaatsen waar je een aantal ladyboys kunt ontmoeten, vooral de bar op de hoofdweg heeft een heleboel mooie aantrekkelijke shemales.

Straat Hoeren in Nong Khai

Hoer in Nong KhaiHet gebied waar je zou verwachten dat straatprostituees in de nacht in Nong Khai wachten op klanten, is natuurlijk de rivierpromenade. Echter, ik heb meerdere malen gecontroleerd en kon niet opsporen – de foto in de foto is gewoon een normale hete meid die foto’s voor haar facebook maakt. Ik heb zelfs ‘s avonds laat in de nacht gereden om iets te vinden, inclusief het station – zonder iets te ontdekken. Niet echt een probleem, want er is geen tekort aan mogelijkheden om in deze stad te worden gelegd.

Nachtmarkt in Nong Khai

Nachtmarkt in Nong KhaiHet is bijna een traditie om mijn nachtleven gidsen af te ronden met een korte beschrijving van de nachtbazaar. De ene in Nong Khai ligt op Rim Khong Alley. Vanuit het Riverside Girly Bar gebied, volg de straat naar het oosten en na slechts 100 meter vindt u de nachtbazaar die door golfkarton wordt bedekt. Bijna de helft van de winkels zijn eigenlijk restaurants en de andere helft bestaat voornamelijk uit mode- en accessoireswinkels en minder toeristische spullen dan waar u van elders gebruik zou kunnen zijn.

Kaart van Nachtleven in Nong Khai

Videos van Nachtleven in Nong Khai