Nachtleven & Thaise Meisjes in Pattaya

Laatst bijgewerkt op: mei 11th, 2020 | in Nachtleven | Pattaya | Thaise Meisjes

Nachtleven in Pattaya

Er is geen plaats zoals Pattaya. Zelfs in Thailand, waar jong vrouwelijk gezelschap gemakkelijk en goedkoop te krijgen is voor buitenlanders in grote en kleine toeristensteden: Het ooit slapende vissersstadje en nu het seks mecca van Pattaya is totaal anders van de rest. Geen andere plaats in Thailand heeft zo veel Thaise meisjes en vrouwen die met Farangs willen afspreken. Zelfs Bangkok niet.

Disneyland voor volwassenen.
What happens in Pattaya, stays in Pattaya.
Sin City.

Er is geen tekort aan dit soort spreekwoorden. En ze zijn zeker geen clichés, maar absoluut de waarheid! Ik ken geen andere stad waar je niet nagekeken wordt op een vreemde manier als je binnenloopt in een normaal restaurant, winkelcentrum of zelfs het overheidskantoor met een bar meisje. Pattaya heeft een eigen sfeer, dat is heel moeilijk om te beschrijven. Het lijkt erop dat nergens in Thailand de meisjes genieten van hun werk meer dan dat ze dat hier doen. Heeft het te maken met de charme van de badplaats en de frisse zeebries? Misschien, maar er zijn vele andere badplaatsen in Thailand en de bar meisjes in Phuket zijn bijvoorbeeld veel meer kraag en gericht op het bedrijfsleven.

Hoe dan ook, het is niet alleen de tienduizenden sexy Thaise dames die je ontmoet in elke straat en op elke hoek, maar ook de vele verschillende soorten plaatsen om hen te ontmoeten. Iedereen heeft gehoord over de go go bars, bier bars en happy end massage salons. Maar er is nog veel meer, van korte tijdsbars, zeepachtige massagesalons met freelancers in winkelcentra, clubs en op straat. zelfs niet met vermelding van alle hete meisjes met “normale” dag banen die je gemakkelijk kunt regelen met behulp van Thai Cupid net als de meeste expats doen die niet elke dag willen betalen voor seks.

Dus hier gaan we dan, dit is het complete overzicht van het nachtleven en de meiden in Pattaya:

Go Go Bars in Pattaya

Walking Street

Pattaya Meisjes

Er zijn momenteel meer dan 70 Go Go Bars in Pattaya en de meerderheid van hen bevinden zich allemaal langs Walking Street en de kleine kant van Sois. Van al de nachtleven locaties zijn het de Go Go’s, die de meest aantrekkelijke meisjes hebben en dat is de reden waarom meer dan ergens anders moet betalen voor het kopen van lady drinks, het betalen van hun bar toeslagen en het meenemen voor korte tijd of lange tijd.

Het is altijd een geweldige manier om uw avond te beginnen met een bezoek aan een paar van de Go Go Bars en als je dat doet, wilt u misschien rond 09:00 komen want dat is meestal het moment waarop de meisjes beginnen te werken en traditioneel dansen op het podium met zijn allen. Er zijn grote verschillen in de kwaliteit van de meisjes en het entertainment van plaats tot plaats, dus je zou een kijkje kunnen nemen in mijn gids over de 6 Beste Go Go Bars op Walking Street.

Soi LK Metro

Soi LK Metro Pattaya

Een heleboel mensen hebben nog nooit gehoord van Soi LK Metro, maar dit is de tweede hotspot voor de Go Go Bars – veel kleiner dan Walking Street natuurlijk, maar nog steeds de thuisbasis van ongeveer een dozijn Go Go’s en de sfeer in die plaatsen is veel meer “rustig” en minder brutaal dan in Walking Street. Soi LK Metro is een 150m L-vormige soi gelegen in Centraal Pattaya en verbindt Soi Diana met soi Buakhao.

De grootste en meest bekende bar is Showgirls A Go Go, maar mijn favoriet heet Lady Love dat leuke en ondeugende meisjes heeft alsmede een open douche waar de meisjes veel zeep op hun naakte lichamen doen tijdens het dansen op de muziek.

Prijzen: Soi LK Metro was altijd een stuk goedkoper dan Walking Street, maar deze tijden zijn voorbij. Het bier van de tap, nog steeds ongelooflijk goedkoop, gaat voor 45-69 Baht op bijna alle plaatsen. Flesjes bier, sterke drank etc. zijn duurder echter nog helemaal niet duur ongeveer 140 Baht. Lady drinks zijn over het algemeen 160 Baht (hetzij tequila shots of kleine glazen vruchtensap). De bar toeslag kost je 1.000 Baht in de meeste plaatsen.

Girly Bars in Pattaya

Bier Bars in Pattaya

Pattaya MeisjeDe girly bars zijn veruit de meest voorkomende plaats van vermaak in Pattaya. Het is bijna onmogelijk om te zeggen hoeveel bars er als nieuwe plaatsen komen, terwijl anderen de hele tijd sluiten, maar er zijn gemakkelijk meer dan duizend ladybars in Pattaya! Waarom zijn ze zo populair? Nou, als je je verveelt en niet weet wat te doen (dat gebeurt sneller dan je zou denken), kun je gewoon hangen bij de bier bars want de meeste van hen hebben goedkoop bier de hele dag en de hele nacht, een gratis zwembad en vertonen sport op grote tv-schermen.

Pattaya Soi 6 MeisjesDe meisjes in de bier bars zijn de meest vermakelijke en leuk om rond te hangen. Als je ze vergelijkt met de go go girls zijn ze veel meer makkelijker in de omgang en vragen zij je niet voor een lady drink 10 seconden nadat u ging zitten (ze wachten meestal totdat u een drankje aanbiedt). De hoogste concentratie van bier bars zijn te vinden op Soi 7, 8 en 9, maar er zijn honderden meer door de gehele stad. Een speciaal type bier bars zijn de zogenaamde korte tijd bars op het legendarische Soi 6 Pattaya.

Prijzen: Zoals gezegd hebben de bier bars de goedkoopste drankprijzen, de meeste van hen verkopen bier voor 60-80 Baht per fles. Lady drinks zijn over het algemeen 140 Baht des te dichter je bij Beach Road zit, maar als je uit gaat in de richting van Soi Buakhao en Naklua hebben ze een prijs van 100-120 Baht. Hetzelfde voor de barfine die op steeds meer plaatsen 500 Baht, kost maar minder als je gaat naar Second Road of zelfs Jomtien, dan is 300 Baht nog steeds de norm.

Happy Ending Massage in Pattaya

Happy Ending Massage in PattayaEr zijn honderden en honderden kleine massagesalons en bijna allemaal hebben ze meisjes in korte rokjes en strakke shirts die schreeuwen naar je “Hello, handsome man! massage!” Als je loopt rond de stad voelt dat elke twee bier bars die je passeert, je ook minstens één van deze kleine ondeugende massage winkeltjes passeert. De beroemdste straat in deze categorie is Soi 13/2 – een 200 meter lange strook die Beach Road met Second Road verbindt (zie foto). Maar nogmaals, deze salons zijn verspreid over de hele stad en het maakt echt niet uit waar je heen gaat: Er zijn altijd jonge, magere, rondborstige, verlegen of tante-achtige ervaren massage meisjes beschikbaar overal.

Prijzen: Als u voor een happy end gaat, dan zou je ofwel een Thaise massage (meestal 200 Baht) of Olie Massage (meestal 300 Baht) kunnen kiezen. Dit geeft je een uur met het meisje van uw keuze in een eigen kamer (of een publieke gedeeld door gordijnen wat helemaal hetzelfde is). Deze prijzen zijn lager dan in Bangkok, waar de norm 300 Baht voor een Thaise massage is. In sommige gebieden waar sprake is van grote concurrentie kun je een Thaise massage voor zo laag als 150 Baht te krijgen! Een happy end in de vorm van een hand job zal je meestal 500 Baht kosten (bespreekbaar).

Zeepachtige Massage in Pattaya

Seks Massage in PattayaU kunt meer dan een dozijn massagesalons verspreid over de gehele stad vinden. Het woord ‘’massage’’ is eigenlijk heel misleidend, het zijn in principe bordelen waar meisjes gepresenteerd worden achter glas (een zogenaamde vissenkom). Ze zijn meestal in twee groepen verdeeld en prijzen: Vissenkom meisjes (in dienst van de salon, ongeveer 1.500-2.000 Baht) en neventak meisjes (soms ook wel modellen genoemd, omdat ze niet in dienst van de salon staan en in het algemeen aantrekkelijker zijn met witte huid, ongeveer 2.500-3.000 Baht). De prijs is voor 1,5 uur met een meisje van uw keuze inclusief bad en seks.

De wereld van de zeepachtige massagesalons in Pattaya verdient echt een eigen post, maar om te beginnen, kunt u misschien Sabai Dee nemen, de langst gevestigde zeep salon in de stad (zie foto) en als je niet van de selectie houdt dan zijn er twee nieuwe salons recht tegenover (Honey 2 Body Massage & Sabai Room). Als je nog nooit een zeep massagesalon hebt bezocht en jezelf afvraagt wat er eigenlijk gebeurt binnen, neem dan eens een kijkje in dit bericht.

Blow Job Bars in Pattaya

Als je verbaasd zijn waarom de meisjes in de massage salons zijn niet bereid om u een blow job te geven dan ben je gewoon op de verkeerde plaats. Er zijn momenteel 15 bars die gespecialiseerd zijn op orale seks en je kunt ze allemaal te vinden in de gids voor blow job bars in Pattaya.

Ladyboys in Pattaya

Pattaya LadyboysDit artikel beschrijft vooral hoe je Thaise meisjes kan ontmoeten, maar de waarheid is dat meer en meer mensen willen ervaren hoe het is om een Thaise ladyboy te neuken. Nou Pattaya is, samen met Bangkok, de beste plek in Thailand om dat te doen met veel keuze:

Er zijn ladyboy korte tijd bars op Soi 6/1, een paar go go bars op Soi 13/4, verschillende ladyboy massage salons op Soi 13/1 en de straat hoeren op Beach Road vooral in het gebied recht tegenover het Royal Garden Plaza. De gemeenschappelijke prijs voor een korte tijd met een Thaise ladyboy hoer is 1.000 Baht. Als u dat geld wilt besparen kunt u Thai Friendly Ladyboy Dating gebruiken.

Nachtclubs in Pattaya

Pattaya Clubs Insomnia BarAls u meisjes in Pattaya wilt ontmoeten die niet in de eerste plaats uit zijn op geld, dan zou je ofwel met werknemers kunnen praten in de winkelcentra, restaurants etc. of zoals reeds vermeld, jezelf kunnen aanmelden bij een van de populaire online dating sites. In termen van het nachtleven heb je alleen de nachtclubs om niet-werkende meisjes te ontmoeten en 90% van hen zijn op de Walking Street. Maar zelfs deze nachtclubs zijn vol hoeren, met inbegrip van meisjes met normale dag banen zoals 7-Eleven of winkelcentra die hier komen om hun salaris aan te vullen. U kunt meer informatie vinden in mijn artikel over de 5 beste nachtclubs in Pattaya vinden.

De meest populaire Thaise nachtclub in Pattaya is Differ bij de Second Road in Noord-Pattaya, vol met inwoners, maar nog meer Thais die naar Pattaya komen voor vakantie. Verwacht niet dat de meisjes meteen naar je kijken en glimlachen want ze zijn geen hoeren. Je zou hier niet alleen, maar met een paar vrienden moeten komen en een tafel delen, evenals een fles whisky (1.500-2.500 Baht) net als iedereen. Er is een live band die de Thaise hits speelt, elke nacht.

Escortbureaus in Pattaya

Een relatief nieuwe manier om aan hete meiden in Pattaya te komen is om gewoon te “bestellen” via een escortbureau en binnen een uur zal ze kloppen op de deur van uw hotelkamer of appartement. Dit maakt het de meest handige manier om genomen te worden, maar met tarieven van 4.000 Baht per 2 uur ook een van de duurdere opties. Toch heeft een deel van de meisjes op de escortbureaus het lichaam van een model en kost een meisje van de go go’s hetzelfde of zelfs meer. En je krijgt 2 shots wat niet echt gebruikelijk is voor een korte tijd. En als je het vergelijkt met Bangkok, daar is de norm 5.000 Baht voor 2 uur.

Freelance Meisjes in Pattaya

Freelance Meisje in PattayaDe lijn tussen “normale Thaise meisje met een normale baan” en “het meisje, die zo nu en dan slaapt met toeristen voor geld” is zeer, zeer dun. Degenen die dat doen, zoeken meestal naar hun klanten in de nachtclubs, dan is het niet zo makkelijk voor hun collega’s of werkgevers om dat te zien. Als het ze ofwel niet scheelt, ze geen baan hebben of echt dringend geld nodig hebben, dan zijn dat de meisjes die je vindt langs Beach Road, de hele dag en de hele nacht. Ook al heb je een prijs van 1.500 of zelfs 2.000 Baht voor korte tijd hebt kunnen krijgen, als je een praatje houdt voor een tijdje en het meisje warm krijgt dan is de gangbare prijs nog maar 1.000 Baht.

Kaart van Nachtleven in Pattaya

Videos van Nachtleven in Pattaya