Nachtleven & Thaise Meisjes in Phuket

Laatst bijgewerkt op: april 17th, 2020 | in Nachtleven | Phuket | Thaise Meisjes | Zuid Thailand

Phuket is wereldberoemd niet alleen voor alle mooie stranden en dagtochten, maar vooral voor zijn beruchte nachtleven dat zowel jonge Thaise meisjes uit de verste uithoeken van het land (zoals Isaan) als mannelijke buitenlandse toeristen en expats die hun paradijs trekt hier toen ze kunnen leven van hun seksuele fantasieën in de scène van deze tropische wonderland.

Nachtleven in Phuket

Het aanbod van uitgaansgelegenheden, evenals de verschillende types over hoe aan te haken met Thaise meisjes in Phuket zijn zo divers als in de andere uitgaansgelegenheden in Thailand, zoals Bangkok en Pattaya. Er zijn talloze bier bars, go go bars, happy end massagesalons, zeepachtige massage parlors, nachtclubs, straat hoeren enz. Zelfs niet met vermelding van alle Farang-vriendelijke Thaise meisjes met “gewone” banen die super eenvoudig om data te regelen met aan zijn Thai Cupid.

Phuket Nachtleven Overzicht

Kom je naar Phuket om te feesten en de meisjes, de beste plek om te verblijven is zeker Patong Beach. Het is de thuisbasis van de beruchte Bangla Road met tal van go go bars, bier bars en beste nachtclubs van het eiland. Laat staan alle massage winkels en nog veel meer bars verspreid over de plaats.

Coyote Bar in PhuketNaburige Karon Beach is nummer 2 in het uitgaansleven en biedt tientallen bier bars en (nu nog) vuil massage winkels. Kata Beach is vergelijkbaar, maar low key en de mogelijkheden veel meer beperkt, en alle andere badplaatsen in Phuket kan aardig op de briefkaart, maar ze zijn meer ontspannen dan leuk als ze niet meer dan een handvol van bars bieden.

Phuket Town, de hoofdstad van de provincie aan de oostelijke kant van het eiland heeft veel bars, nachtclubs en Thaise stijl karaoke en coyote plaatsen (zoals Pink Lady op Phang Nga Road in de buurt van het busstation). De belangrijkste bar in Phuket Town zijn te vinden langs Ratsada Road met vooral lokale Thais feesten en zeer weinig buitenlanders.

Girly Bars in Phuket

Zoals al uitgelegd 80-90% van alle bier bars in Phuket zijn te vinden in Patong. En weer de meerderheid van bier bars in Patong bevinden zich op Bangla Road en over de verschillende Sois noorden van het, evenals op het zuidelijke einde van het strand weg (zie de exacte locaties op de kaart hieronder). Ze zijn meestal uitgerust niet alleen met sexy Thaise meisjes, maar ook met pooltafels (20 Baht per spel) en Tv-schermen die live sport.

Bier Bar in PhuketHet concept is eenvoudig: Je neemt een stoel en een drankje bestellen dat is meestal vrij goedkoop (70-90 Baht per fles bier). Het zal niet lang duren voordat een van de meisjes naar je toe komt en begint te praten “Hey, how are you, what your name, where you from, you come holiday in Phuket?” Na een tijdje zal ze je vragen voor een lady drink die gemiddeld 200 Baht in Patong (iets goedkoper in Karon en Kata ongeveer 150 Baht).

Natuurlijk kunt u het afsluiten van meisjes uit de bar en dan moet je een bar fine te betalen (ongeveer 600 Baht). De prijs voor korte tijd (enkel schot)/ lange tijd (meerdere schoten, meestal tot de volgende ochtend) moet worden onderhandeld met het meisje. De lopende tarieven zijn 1.000 – 2.000 Baht voor ST en 2.000 – 4.000 Baht voor LT.

Go Go Bars in Phuket

Go Go Meisjes in PhuketGeen bezoek aan Phuket zonder het controleren van de Go Go Bars. Ze zijn allemaal gelegen langs Bangla Road en zijn kant Sois in Patong. Zij over het algemeen niet over toegangsprijzen (het is verschillend voor de toegewijde Ping Pong evenementenhallen, dan vragen ze om als 800 Baht voor een biertje). Je gaat net binnen, het vinden van een leuke zitting van de meisjes dansen op het podium te kijken, bestel uw drankje, ontspannen en genieten. Sommige plaatsen hebben drankje specials voor 99 Baht, anders prijzen variëren tussen 160 en 200 Baht. Lady drinks in Phuket’s Go Go Bars behoren tot de duurste in Thailand, meestal tussen de 200 en 250 Baht. Hetzelfde voor de korte tijd tarief dat is moeilijk om te onderhandelen onder 2.000 Baht en Bar fines tussen de 800 en 2.600 (!) Baht. Aangezien het aanbod van Go Go Bars in Patong is enorm en de kwaliteit zeer verschillend:

Nachtclubs in Phuket

Beste Nachtclub in PhuketPatong heeft een gevarieerde avond club scene en elke plaats probeert om zo veel Thaise dames trekken mogelijk (gratis toegang, gratis drankjes etc.). Niet alleen de ‘normale’ meisjes zoals studenten of meisjes met reguliere banen, maar ook freelancers en alle kuikens uit het bier bars, go go bars en massage winkels die komen om te feesten in de clubs na het beëindigen van het werk. De meeste nachtclubs in Patong hebben geen dekking, terwijl sommige vragen voor 200 of 300 Baht met die prijs inclusief een gratis drankje.

De beste nachtclubs zijn allemaal gunstig gelegen in Bangla Road: Tai Pan Night Club, Tiger Disco & Illuzion.

Er zijn ook een flink aantal clubs in de stad Phuket, zoals Sound en Comics die vooral tegemoet te komen aan de lokale Thais, maar kan ook leuk zijn voor u als een buitenlander.

Zeepachtige Massage in Phuket

Hoewel het bereik van de zeepachtige massage winkels in Phuket is lang niet zo groot als in Bangkok, Pattaya en Chiang Mai – er zijn een paar van de plaatsen die je een paar uur door te brengen en voelen als in de hemel.

Zeepachtige Massage in PhuketChristin Massage is de grootste en meest bekende zeepachtige in Phuket. Het is het grote roze gebouw u niet mag missen op Rat-U-Thit Road. De vissenkom is heel ruim, maar helaas is de zithoek is niet, dus ga gewoon recht tegenover het glas en kiezen voor een meisje dat je wilt. De selectie is uitstekend, zelfs in de vroege namiddag. Ze worden gebruikt om de meisjes in drie categorieën te verdelen, maar nu is het een prijs voor iedereen: 3.300 Baht voor het volledige 1,5 uur durende programma. Lijkt prijzig, maar de meisjes zijn zeer warm en zorg ervoor dat je een geweldige tijd, dus het is de moeite waard als je het vergelijkt met wat je normaal betalen voor een gemiddelde op zoek go go danser.

Zeepachtige Massage in Phuket 2Het merendeel van de zeepachtige massagesalons in Phuket Town zijn nu gesloten (met inbegrip van het Grand Plaza, controleerde ik). Een plaats die nog steeds up and running is te vinden op de Pearl Hotel en heet simpelweg wat het is: Aap-Op-Nuat (อาบอบนวด, bad, stoom, massage). De selectie en de kwaliteit van de meisjes is lang niet zo groot als in Christin’s, geen zithoek en de kamers zijn vrij klein en griezelig. De prijs is 2.600 Baht voor alle meisjes, 1,5 uur met inbegrip van alles. De belangrijkste reden voor het kiezen van de Pearl Hotel via Christin is dat de plaats veel Farangs niet ziet, zodat het een meer spannende ervaring met deze meisjes kan zijn.

Happy Ending Massage in Phuket

Happy Ending Massage in PhuketNaast de zeepachtige massage winkels zijn er talloze kleine happy end massage winkels verspreid rond de badplaatsen. Vooral in Patong, is het veilig om te zeggen dat er nu nog meer van deze massage winkels dan bier bars! Nou lijkt een veel meisjes liever gewoon zitten en wachten tot de klanten tijdens het spelen op hun telefoons in plaats van het krijgen van buiken door het drinken van cola en bier hele dag. Standaardtarieven zijn 250 Baht voor Thaise massage en 300 Baht voor Olie massage (1 uur). Extra’s moeten worden onderhandeld met de meisjes, het is over het algemeen 300-500 Baht voor de hand job, 500-800 Baht voor blow job en 800-1.500 Baht voor seks (de laatste twee zijn niet altijd aangeboden).

Ladyboys in Phuket

Ladyboy in PhuketIk weet dat jullie het niet leuk vinden als ik hier over Thailand Redcat praat over ladyboys, maar ik heb net opgemerkt dat steeds meer toeristen denken aan hun diensten te proberen. Thailand is wereldberoemd voor zijn shemales, en natuurlijk is Phuket een van de belangrijkste hotspots om ze te ontmoeten. Deze ladyboys werken in dezelfde soorten plaatsen als de meisjes – bierbars, massagesalons, nachtclubs, straatjes, enz. Ik vond het het beste idee om dat onderwerp in een aparte gids te behandelen:

Straat Hoeren in Phuket

Straat Hoeren in PhuketU kunt een paar honderd Baht vermijden bar fines en het krijgen van iets goedkopere tarieven te besparen door het oppakken van een (vrij gemiddeld uitziende) straathoer op Patong Beach recht tegenover de ingang van Bangla Road. Ze hebben meestal vragen voor 1.000 Baht, maar het is niet moeilijk om het neer te halen tot 700 of 800 Baht. Sommigen doen ook de hand banen op een rustig plekje aan het strand voor zo laag als 200-300 Baht.

Een ander populair gebied voor straat hoeren is op de klokkentoren in Phuket Town.

Kaart van Nachtleven in Phuket

Video van Nachtleven in Phuket